Oudot kallot

Kummia kuvia

Netistä löytyy kuvia ja kirjoitustakin oudonnäköisistä kalloista, joita pitäisi olla löydetty jostakin Meksikon - Perun alueilta. Eilen löysin kuviakin, tänään en yhtään...
Siis sellaisia päälaen-takaraivon alueelta pitkäksi venähtäneitä. Joissakin muumioissa jäljellä punaista tukkaakin.
Onko noita oikeasti olemassa ja jos on, niin varmaan on tutkittu hvinkin tarkkaan? Mitä on löytynyt?

Sama juttu ns Starchild -kallosta. Naamaosa pieni, takaraivo laajentunut kovasti sivuillepäin. Onko olemassa ja mikä sen on todettu olevan?

Ja kolmanneksi. Niistä jättiläisten luurangoista. Onko ne kaikki huijausta? Ei kai normaaleissa mittasuhteissa oleva luusto kestä niin suurta ruhoa?

19

1075

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 28x...

      Nämä kaikki ovat mielenkiintoisia löytöjä. Ainakin osa on varmasti aitoja. Nykytiede tietenkin pyrkii selittämään löydökset huijaukseksi, väärennöksiksi yms. Selitykset liikkuvat älyttömän ja naurettavan välimaastossa.
      Jos uskaltaa olla eri mieltä näiden "tiedemiesten" kanssa niin saa hullunmerkin otsaansa.
      Itse olen muutamia vaikuttavia muinaismuistoja käynyt katsomassa mm. Kairon pyramideja. Vaikuttavimpia ovat kuitenkin "muinais"inkojen rakentamat graniittiseinämät sekä kaikenlaiset kummalliset esineet jotka on työstetty aivan merkillisin menetelmin mille ei selityksiä löydy. Myös kivipaasien logistiikka kummastuttaa. Kuinka ihmeessä ovat kuljetelleet ja pyöritelleet satoja tonneja painavia graniittipaasia. Eivät kuulemma tunteneet silloin edes pyörää. Työkaluina oli kuparitaltat joilla porattiin kymmenesosamillien tarkkoja reikiä tuosta vain. Reikä saattoi jopa kaartua kiven sisällä.
      Stonehenge rakennettiin kuulemma kesä- ja talvipäivien tarkkailua varten. Kaksi tikkua ristissä nyt kuitenkin ajaa aivan saman asian.
      Valitettavasti totuuksia näistä merkillisyyksistä emme saa elinaikanamme. Kummastellaan me nyt vain näitä. Totuus voisikin olla vain ihan tylsä.

    • -n.b.-

      Jokainen muinaisiin kulttuureihin ihan pinnallisesti perehtynyt tietää että monissa kulttuureissa on lasten kalloja muokattu. Esimerkkejä on eri aikakausilta ja joka puolelta maailmaa.

      Etelä-Amerikassa usein juuri Perun alueella ja lähiseudulla, samoin mm. mayat, muokkailivat päitään pitkulaisemmiksi.

      Vielä 1800-luvullakin Ranskassa Toulousen alueella kallojen muokkaamista harrastettiin myös.

      "Starchild" kallo on tutkittu ja ihan ihmisestä on kyse. Kallo vain on epämuodostunut mikä viittaa sairauteen (hydrokefaliaan, jolla on suomeksi kansanomainen nimitys vesipää).

      Punainen tukka ruumiilla? No ei siinäkään mitään kummaa ole. Monilla Egyptin muumioillakin on punertavat tai vaaleat hiukset. Se ei tarkoita, että henkilön hiukset olivat elävänä punaiset vaan viittaa useimmiten kuoleman jälkeisiin muutoksiin. Hiusten värihän muodostuu melaniinista, jota on kahdenlaista. Eumelaniini hapettuu helposti, joten muumioiden ja ruumiiden hiusten väri muuttuu.

      Eli pitkäkalloiset ja punatukkaiset ruumiit eivät kummastuta ketään alan tutkijaa.

      Ne kummastuttavat pelkästään niitä pseudotieteiljöitä, joiden tietämys on puutteellista ja johtaa siksi erittäin hupaisiin päätelmiin "ufomiehistä" - ja jos tiedemaailma ei ota hihhulien juttuja tosissaan, niin aletaan levittää tietoa tiedemaailman "salaliitosta". Sellainen on juttu myös Paracasin ja Meridan kallojen taustalla, joihin ilmeisesti viittaat...

    • 28x...

      Hyvä nimimerki -n.b.-.

      Lyöpäs Googleen sana Sacsayhuaman ja selitä minulle nykytietämyksen valossa miten moiset kivityöt on tehty.
      Sen jos teet niin uskon kaikki teoriasi kummallisista kallolöydöistä.

      Voimme unohtaa halutessasi kaikki sanontasi ufoista, pseudotieteistä, sekä hihhuleiden levittämistä tiedoista tiedemaailman salaliitoista.

      Pyydän vain selkokielistä selostusta koska se tulee varmaankin olemaan Sinulle helppoa.

    • Kummia kuvia

      Paracasin ja Meridan hauilla ei Google löydä mitään. Ei myöskään enää niitä kallonkuvia. Piti olla 40 % isompi aivotilavuus kuin nykyihmisellä. Kiinnostaisi tietää mitä on löytynyt jos ja ilmeisesti kun on tutkittu DNA:ta. Ellei kaikki ole sitten huijausta. Kallojenmuokkausta noitten ei pitäisi olla, sillä tulee erilaisen näköisiä kalloja sikäli kuin lapsi yleensäkään jää eloon.

      Tuo Starchild saattaa ollakin vesipää. En minä tiedä, siksipä kyselenkin.

      Entä nuo jutut ja kuvat jättiläisen luurangoista? Onko ne kaikki huijausta?

      • Kummia kuvia

        Mistähän tuo 40 % tuohon tuli?
        Piti olla 25 %.
        Kumma juttu...


      • Historia uusiksi

        USA:n valtion anonyyminä pysyvä geneetikko kertoo, että näiltä Perun pitkäkalloisilta on löydetty mtDNA, joka on mutatoitunut tavalla, jota ei ole ihmisissä tai eläimissä koskaan tähän mennessä tavattu.

        “Sampled skull had mtDNA (mitochondrial DNA) with mutations unknown
        in any human, primate, or animal known so far. But a few fragments indicate that
        if these mutations will hold, we are dealing with a new human-like creature,
        very distant from Homo sapiens, Neanderthals and Denisovans. I am not
        sure it will even fit into the known evolutionary tree.”
        - Anonymous U. S. government geneticist


    • 28x...

      Lisää kallokuvia löydät kun Googlaat:
      Paracas history museum

      Meridasta Chichan Itza sekä Uxmal temple,

      Oma näkemykseni on että Tähtilapsen kallo on juurikin tähdistä.
      Pyysin myös nimim. -n.p.-. selittelemään hieman noita "entis"inkojen kivi-rakennelmia.
      Aivan kevyt tarinointi kansankielellä olisi kelvannut. Vastapalvelukseksi lupasin uskoa kaikki nuo oudot kallot ihmispäiksi. Koska selitystä ei ole kuulunut niin uskon kaikkien noiden merkillisten kallojen kuuluneen meidät jalostaneille tähtien pojille ja tyttärille.

      • Kummia kuvia

        OK. Kiitos vastauksesta.
        Noille muille kalloille ei sitten ole tehty DNA -testiä?


      • 28x...
        Kummia kuvia kirjoitti:

        OK. Kiitos vastauksesta.
        Noille muille kalloille ei sitten ole tehty DNA -testiä?

        Noita Wikipedian artikkeleita kirjoittavat nykyajan ihmiset joilla on usein omia tarkoitusperiä. Tähtilapsen DNA:sta ei selvinnyt kuin toinen vanhemmista joka oli ihminen?!
        Kuvat kalloista kertovat erilaisen lähestymis- ja ajattelutavan kuin ehkä jopa väärennetyt tai ainakin hyvin puutteelliset tutkimustulokset mitä meille jaellaan.

        Lisää kuvia jälleen Googlaamalla: Starchild skull ja sieltä kuvat.


      • mette.soderman
        28x... kirjoitti:

        Noita Wikipedian artikkeleita kirjoittavat nykyajan ihmiset joilla on usein omia tarkoitusperiä. Tähtilapsen DNA:sta ei selvinnyt kuin toinen vanhemmista joka oli ihminen?!
        Kuvat kalloista kertovat erilaisen lähestymis- ja ajattelutavan kuin ehkä jopa väärennetyt tai ainakin hyvin puutteelliset tutkimustulokset mitä meille jaellaan.

        Lisää kuvia jälleen Googlaamalla: Starchild skull ja sieltä kuvat.

        Lisää kallokummallisuuksia ihmeteltäväksi:


        http://listverse.com/2012/02/26/top-10-skull-hoaxes/


    • pipero

      Kiitoksia lisätiedoista. Englannin taitoni on niin huonoa etten ymmärrä kaikkea kirjoitettua. Olen nyt katsellut satoja kalloja netistä joita on tavattu ympäri maapallon.

      On aivan ihanaa että on olemassa vielä näitä perinteisiä tiedemiehiä sekä heidän nimiinsä vannovia uskovia alamaisia. Sitä en tosin tajua mikä motiivi on pitää kiinni ilmiselvistä todisteiden vastaisuudesta? (oliko tuo nyt tyhmä lause?)
      Ei nyt voi pitää paikkaansa että muutama sata pikkuvauvaa olisi kääritty liian tiukkoihin kapaloihin? Nuo DNA- testitkin ovat olleet omituisia. Muistaakseni äidin perimät on tunnistettu mutta isän perimät ovat jääneet (harmaille, jotka ovat suosikkejani) epäselviksi. Lisäksi jättiläisien luurankoja on jopa säilötty mutta eipäs niitä nyt sitten kaikille näytetetäkään. Pituudet olleet n. 5-8 m, joo luitte aivan oikein.
      Sitten tykkään kaikenlaisista n. 300 pyramidista joita on löydetty; Bosnian eivät ole suinkaan viimeiset. Niitä löytyy melkein päivittäin satelliittien avustuksilla!

      Kiinalaiset kakkahousut eivät ole edes korkanneet yhtä valtavaa pyramidia joka on toki siksi tunnistettu. Sen läpi kulkee elohopea (?!) - joki. Ovat sitä mieltä että sen kukkulan korkkaaminen aiheuttaisi sen laajuisen sensaation että kaikki tähänmennessä kirjoitettu menisi uusiksi, jopa filosofia? Siellä on kai ydinaseitakin.
      Mitäs porukka tykkää menneistä kulttuureistamme? On ilmiselvää ettei meille tavallisille tyypeille näytetä yhtään mitään mikä olisi mielenkiintoista. Nykyisin uudet korkkaamattomat kaivannot ympäröidään poliisi- ja sotilasketjuin. Teipit eivät enää riitä.

      Oletteko kuulleet että jopa Gizan alueelta ovat satelliittien lämpökamerat tms. löytäneet (5) maanalaista pyramidiä? Kaksi niistä on kaivauksin todistettu oikeiksi. Mitään kaivaustuloksia ei ole julkistettu eikä julkisteta? Eiks ookin aika jännää kun ihmiskunnan historiankirjat voidaan upottaa minne vain?

      Sitten on hauskaa katsella kun kekek-kekek ja Lukkijurput perustelevat älyttömiä väitteitään kuussakäynneitään. Olen varma että minä poseeraan harmaan kanssa biitsikuvassa kuussa olevan uima- altaan laidalla ennenkuin kuolo korjaa.

      • Ylempi kommentti saattaa olla vain trollausta, mutta kommentoimpa nyt varmuuden vuoksi.

        "Niitä [pyramideja] löytyy melkein päivittäin satelliittien avustuksilla!"

        Ehkei nyt ihan päivittäin. Niin, monen muinaisen kulttuurin tiedetään rakentaneen pyramideja, ei ole mikään yllätys, että niitä löytyy. Ja kas kummaa, löytöjä tekevät ne samat tiedemiehet, jotka ovat salaliitossa ihmiskunnan historian salaamiseksi. Eikö salailu olisi vähän helpompaa, jos he eivät alkuunkaan tekisi tälläisia tutkimuksia?

        "Kiinalaiset kakkahousut eivät ole edes korkanneet yhtä valtavaa pyramidia joka on toki siksi tunnistettu."

        Paras tapa suojella arkeologisia kohteita on jättää ne rauhaan. Qin Shi Huangdin hauta, mihin viitannet, on toistaiseksi jätetty koskemattomaksi, koska pelätään että sen esineet tuhoutuisivat joutuessaan ilman ja valon kanssa kosketuksiin ensi kertaa kahteentuhanteen vuoteen. Eikä pelko ole aiheeton: samaan hautakompleksiin kuuluvat tunnetut terrakottasotilaat: kun ne löydettiin, niissä oli hyvin säilynyt kirkas väritys, mutta pian esiinkaivamisen jälkeen värit hilseilivät ja haalistuivat olemattomiin. Vasta viime vuosina on onnistuttu jossain määrin säilyttämään vastakaivettujen patsaiden (niitä löytyy yhä) värit.

        "Sen läpi kulkee elohopea (?!) - joki"

        No joo, voihan sen noin ilmaista. Vanhat kiinalaiset historiankirjat kertovat, että haudassa olisi Kiinaa esittävä pienoismalli, jossa veden tilalla on elohopeaa. Paikalla on havaittu tavallista korkeampia elohopeapitoisuuksia, joten kertomus on luultavasti totta.

        "Ovat sitä mieltä että sen kukkulan korkkaaminen aiheuttaisi sen laajuisen sensaation että kaikki tähänmennessä kirjoitettu menisi uusiksi, jopa filosofia?"

        Perustelut väitteelle, kiitos.

        "Siellä on kai ydinaseitakin."

        Siis oikeastiko luulet näin?

        "Oletteko kuulleet että jopa Gizan alueelta ovat satelliittien lämpökamerat tms. löytäneet (5) maanalaista pyramidiä?"

        Eikö se ollut Sakkara, mistä niitä löydettiin? Löydöksistä kerrottin ihan maailmanlaajuisesti suurimpien uutistoimistojen toimesta, esim.
        http://www.bbc.co.uk/news/world-13522957
        ja eikös Hesarissakin ollut juttua. Mitenkäs arkeologisalaliitto salli tällaisen tietovuodon?

        "Mitään kaivaustuloksia ei ole julkistettu eikä julkisteta?"

        Siellä on tehty vasta koekaivauksia. Ja ne tehtiin vasta kolme vuotta sitten. Nykyajan kaivaukset eivät ole Indiana Jones -tyylisiä tempauksia, joissa tullaan paikalle, kaivataan hiekat tieltä ja lähdetään paljastuneiden aarteiden kanssa kotiin. Yleensä vähänkin isommat kaivaukset ja tulosten läpikäynti vie vuosia. Ja kun vielä ottaa huomioon, että Egyptin epävakaat olot ovat juuri viimeiset kolme vuotta hankaloittaneet maassa työskentelyä, ei ole ihme että tutkimukset kestävät.


      • mette.soderman
        Michelarkangelo kirjoitti:

        Ylempi kommentti saattaa olla vain trollausta, mutta kommentoimpa nyt varmuuden vuoksi.

        "Niitä [pyramideja] löytyy melkein päivittäin satelliittien avustuksilla!"

        Ehkei nyt ihan päivittäin. Niin, monen muinaisen kulttuurin tiedetään rakentaneen pyramideja, ei ole mikään yllätys, että niitä löytyy. Ja kas kummaa, löytöjä tekevät ne samat tiedemiehet, jotka ovat salaliitossa ihmiskunnan historian salaamiseksi. Eikö salailu olisi vähän helpompaa, jos he eivät alkuunkaan tekisi tälläisia tutkimuksia?

        "Kiinalaiset kakkahousut eivät ole edes korkanneet yhtä valtavaa pyramidia joka on toki siksi tunnistettu."

        Paras tapa suojella arkeologisia kohteita on jättää ne rauhaan. Qin Shi Huangdin hauta, mihin viitannet, on toistaiseksi jätetty koskemattomaksi, koska pelätään että sen esineet tuhoutuisivat joutuessaan ilman ja valon kanssa kosketuksiin ensi kertaa kahteentuhanteen vuoteen. Eikä pelko ole aiheeton: samaan hautakompleksiin kuuluvat tunnetut terrakottasotilaat: kun ne löydettiin, niissä oli hyvin säilynyt kirkas väritys, mutta pian esiinkaivamisen jälkeen värit hilseilivät ja haalistuivat olemattomiin. Vasta viime vuosina on onnistuttu jossain määrin säilyttämään vastakaivettujen patsaiden (niitä löytyy yhä) värit.

        "Sen läpi kulkee elohopea (?!) - joki"

        No joo, voihan sen noin ilmaista. Vanhat kiinalaiset historiankirjat kertovat, että haudassa olisi Kiinaa esittävä pienoismalli, jossa veden tilalla on elohopeaa. Paikalla on havaittu tavallista korkeampia elohopeapitoisuuksia, joten kertomus on luultavasti totta.

        "Ovat sitä mieltä että sen kukkulan korkkaaminen aiheuttaisi sen laajuisen sensaation että kaikki tähänmennessä kirjoitettu menisi uusiksi, jopa filosofia?"

        Perustelut väitteelle, kiitos.

        "Siellä on kai ydinaseitakin."

        Siis oikeastiko luulet näin?

        "Oletteko kuulleet että jopa Gizan alueelta ovat satelliittien lämpökamerat tms. löytäneet (5) maanalaista pyramidiä?"

        Eikö se ollut Sakkara, mistä niitä löydettiin? Löydöksistä kerrottin ihan maailmanlaajuisesti suurimpien uutistoimistojen toimesta, esim.
        http://www.bbc.co.uk/news/world-13522957
        ja eikös Hesarissakin ollut juttua. Mitenkäs arkeologisalaliitto salli tällaisen tietovuodon?

        "Mitään kaivaustuloksia ei ole julkistettu eikä julkisteta?"

        Siellä on tehty vasta koekaivauksia. Ja ne tehtiin vasta kolme vuotta sitten. Nykyajan kaivaukset eivät ole Indiana Jones -tyylisiä tempauksia, joissa tullaan paikalle, kaivataan hiekat tieltä ja lähdetään paljastuneiden aarteiden kanssa kotiin. Yleensä vähänkin isommat kaivaukset ja tulosten läpikäynti vie vuosia. Ja kun vielä ottaa huomioon, että Egyptin epävakaat olot ovat juuri viimeiset kolme vuotta hankaloittaneet maassa työskentelyä, ei ole ihme että tutkimukset kestävät.

        Sakkarassa on hyvin tunnettu porraspyramidi, jota pidetään ensimmäisenä Egyptin pyramideista. Arvellaan, että idea kehittyi mastaba-haudoista, joita pantiin useita päällekkäin. Pyramidia ympäröi valtava temppelialue, josta siis on löytynyt muitakin pyramideja, ilmeisesti hiekan peitossa.


    • pipero

      Kyllähän taiteilija Michelangelo on aika pitkälti oikeissa oikaisuissaan. Minä olen niin kärsimätön etten malta ottaa asioista kunnolla selvää kun jo riehun aivan muualla muiden juttujen parissa. Katsos kun elämä on niin lyhyt ja pitää ehtiä joka paikkaan joka nurkkaa hämmentämään.
      Olet varmasti kuitenkin samaa mieltä että monta kiveä on vielä kääntämättä eikä kaikki selviä meille kuitenkaan. Vaikka selviäisikin niin emme sitä ymmärtäisi. Siksi maailma on niin hauska paikka.
      Tällä hetkellä minua ärsyttää suunnattomasti kun aamu- tv:ssä on nuo tyhmät Pekkarinen, Jungner, ja mikä se yksi tyhmä rillikalju onkaan. Noiden tyyppien kallot kun joku joskus löytää niin heittää ne olkansa yli.
      On surullista että demokratia on pyllystä. Eikös tämä tyhmä keksintö ole vasta toisen maailmansodan takaisia juttuja? Siis noin niinkuin oikeesti?

    • Historia uusiksi

      USA:n valtion anonyyminä pysyvä geneetikko kertoo, että näiltä Perun pitkäkalloisilta on löydetty mtDNA, joka on mutatoitunut tavalla, jota ei ole ihmisissä tai eläimissä koskaan tähän mennessä tavattu.

      “Sampled skull had mtDNA (mitochondrial DNA) with mutations unknown
      in any human, primate, or animal known so far. But a few fragments indicate that
      if these mutations will hold, we are dealing with a new human-like creature,
      very distant from Homo sapiens, Neanderthals and Denisovans. I am not
      sure it will even fit into the known evolutionary tree.”
      - Anonymous U. S. government geneticist

      • mette.soderman

        Valtion nimetön geneetikko? Melkoisen hutera lähde - eihän nyt olla Neuvostoliitossa. Olisi hyvä tietää edes sitaatin lähde.


      • Historia uusiksi

        Mikä erityisen kiinnostavaa, kyseinen geneetikko ei teinnyt kallojen historiaa etukäteen:

        The following quote from the geneticist that conducted the DNA analysis comes from Brien Foerster’s Facebook page. Please keep in mind that this geneticist was not told the history of these skulls in advance. So he was able to examine them without any preconceived notions. What he found was absolutely shocking…

        Whatever the sample labeled 3A has came from – it had mtDNA with mutations unknown in any human, primate or animal known so far. The data is very sketchy though and a LOT of sequencing still needs to be done to recover the complete mtDNA sequence. But a few fragments I was able to sequence from this sample 3A indicate that if these mutations will hold we are dealing with a new human-like creature, very distant from Homo sapiens, Neanderthals and Denisovans.

        The cranial volume is up to 25 percent larger and 60 percent heavier than conventional human skulls, meaning they could not have been intentionally deformed through head binding/flattening. They also contain only one parietal plate, rather than two. The fact that the skulls’ features arenot the result of cranial deformation means that the cause of the elongation is a mystery, and has been for decades.

        http://www.ancient-origins.net/ancient-places-americas-opinion-guest-authors/elongated-human-skulls-peru-possible-evidence-lost


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe