lilith

oliko eeva eka vai oliko se lilith
Ilmianna
Jaa

8 Vastaustaonko kenelläkään aitoa argumenttia tästä aiheesta
Ilmianna
Jaa
En ollut silloin paikalla, en tiedä.
Ilmianna
Jaa
Eeva (Heva) nimi tulee nimestä Hava, joka tarkoittaa elävää. Adam / Admaa tarkoittaa veressä oleva. Lilith on arveltu olevan kaikkein suurin noita, josta on annettu varoitus kansainvälisestikin. Lilith toimii henkenä ja on siksi vaarallinen. Aivoalueella esiintyen salaisesti, niin että häntä ei huomaisi, laittaen ihmisen puhumaan ja toimimaan robotöörisesti.
Ilmianna
Jaa
Lilith oli noin 32.152 v. aikaisemmin, kun Hawa ( Eeva).
Lilithin aikaisempi nimi oli Selithili, Tashaki Oonassa, Da Merran alueella.
Lithlion aikaisin maa planeetan nainen. Paljosta osaamisestaan häntä alettiin kutsua sorathiksi/noidaksi nykykielellä. Hän oli Luojan puoliso ja erityisen vallanhaluinen ja kavala. Luojan nimi oli tuolloin Talcheon.
Luojapari ei ole alkujaan maaplaneetalta kotoisin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
täh, ei ole alieneita alienit ovat demoneita kuten ihmissudet ja vampyyrit
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
LILITH. SELITHILI maailman suurimmaksi noidaksi arvioitu, mies nimeltään JEHOVA.
Jehu, Jehova on maailman suurin noita. Raamatun kirjoitusten kirjoittaja, tai paremminkin työryhmänsä esimies. Väittäen olevansa lukuisat enkeliruhtinaat ja lukuissat muuntonimet, kuten Jeesus Kristus itse, kun on kirjoitusten herra.
Kirjoituksillaan peto sai kaikki kansat kumartamaan itseään!
Wanhaksi Jumalaksi ja Wanhaksi Luojaksi sanottu on sama noita, velho joka velhouksillaan petti kaikki kansat ja sai kumartamaan itseään, sekä pienet, että suuret.

Nimimerkki: Salatieto on aivan oikeassa ja taustatietokin on oikeaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Lilithin kuuluisampi nimi naisena on SELANA ja Selana La Andareena Taivaan Sfäärialueella. Hän oli ns. Luojan ensimmäinen nainen TISTRITH. Taivaan alueella oli henkiä, maasta tulleita. Luoja näki kauniin pienen hengen ja teki siitä itselleen naisen. Henki olikin käärmeen henki, jonka vallanhimo oli sittemmin suuri. Tisrith halusi syrjäyttää Luojan ja ottaa itselleen kaiken vallan. Siinä onnistuenkin.
Tisrith oppi muuntumisen ja siitä lähtien muuntuikin. Aina kun Luoja loi naisen, niin se oli muuntunut Tisrith. Hän oli myös muunto mies ja niin saikin vallan aina meidän aikaamme asti.
Tämä kirjoitus on varma ja totta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eikös Lilith ollut Frasierin ensimmäinen vaimo? Siis Lilith oli ensin.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

lilith

oliko eeva eka vai oliko se lilith

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta