Ja millä tavalla se lisätään; raasteenako? Valmiiseen ruokaanko vai tarvitseeko sitä kypsentää?
Mihin ruokiin voi laittaa tuoretta inkivääriä?
4
449
Vastaukset
- inki väärin
Raastaminen on ihan ok yleensä. Jos veitsi pysyy näpissä, voi siitä helpostikin palastella millin kuutioita. Tällöin se ei puske mehujaan heti pihalle.
Itse laitan sitä ruokiin, joissa on aasialaistyyppistä makua mukana. Lisään sen ihan valmistuksen alkuvaiheessa, niin ei jää turhan vahvana yllätyksenä piileskelemään lopputulokseen. - inkiväärin ystävä
Kanaruokiin ja sopii myös possulle. Raastan sen valmistusvaiheessa sekaan. Ei kannata laittaa liikaa alussa, mutta tykkään inkiväärin raikkaasta mausta.
- inkivääri
Voi käyttää sekä raakana että kypsennettynä.
Itse raastan inkivääriä suoraan salaatin päälle. Laitan myoskin kalan paistovaiheen lopussa inkivääriraastetta pannulle pariksi minuutiksi ja sitten nostelen sen kalan päälle lautaselle.
Sopii myos leivontaan, raastettuna. - Bingbom
Englannissa tehdään inkivääristä monenlaisia hilloja ja marmeladeja, joita voi sitten laittaa aamiaspaahtoleivälle. Tähän tyyliin: http://www.dansukker.fi/fi/resepteja/appelsiini-inkivaarihillo.aspx
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732785
- 632684
- 681792
- 241637
- 201560
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä101505- 151402
- 481257
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91219