Aihe

LARI LEHTONEN ROMAHTI!! TÄYDELLINEN FIASKO!!!

JOFA SETÄ MAITOJUNA

Täysin selvä hopea mitali mureni umpisurkean hiihtäjän nimeltä Lari Lehtonen täydelliseen romahdukseen ja valtavaan häpeään. Lari Lehtonen jäi kun tikku kaikki tietää minne! Miksi Lari Lehtosen tasoinen urheilija on kilpailussa jonka taso on ylivoimaisen kova hänen omalle tasolleen? Tätä samaa kysymystä olen joutunut pohtimaan liian monesti hiihtäjiemme osalta näissä kisoissa. Aivan liian monesti!!!

26

625

  Vastaukset

  • Vastaus: Larin kunto on ollut menossa alas. Parhaat hiihdot osuivat Tour de skille missä teki mahtavia osuuksia. Ei ollut oikea mies viestiin. Mutta taisteli minkä pystyi. Hänestä kuullaan vielä.

  • Valmennuksen vika! Poikaa ei käskytetty riittävästi.

   • Pakko sanoa, ettei ole mestarihiihtäjäksi enää, ikäkin alkaa painaa. Kukkaan puhkeaminen olisi pitänyt tapahtua jo aikoja sitten.


  • Eipä olisi parempaakaan ollut tilalle kuin ehkä Nousiainen, mutta ei hänkään olisi pysynyt ruotsalaisen kyydissä. Mitaleille ei kuitenkaan olisi ollut asiaa.

   Olisiko Suomen pitänyt skipata aloittajan mielestä koko viesti?

   • Kyllä kuudes sija olympialaisissa on hyvä. Kaikki ei voi voittaa. Tsemppiä Larille!
    Helppoa se on meidän arvostella täältä kotisohvalta. Monella arvostelijalla ainoa liikunta on sohvalta jääkaapille ja vessaan ja siinä sivussa voi treenata oik. käden koukistajaa karhukolmosella.


   • Se olisi ollut järkevämpää kun viestiin osallistuminen. Silloin olisimme ainakin välttäneent lari lehtosen tuoman valtavan häpeän.


   • fani21 kirjoitti:

    Se olisi ollut järkevämpää kun viestiin osallistuminen. Silloin olisimme ainakin välttäneent lari lehtosen tuoman valtavan häpeän.

    Mitä ihmeen häpeää jotkut kokevat, jos suomalainen epäonnistuu? Ketä kohtaan sinä sitä häpeää koet? Jos koet häpeää ulkomaalaisten silmissä, niin on ihan varmaa, että tuskin kukaan ulkomailla miettii, että olipa nolo suoritus. Häpeä on sinun omassa päässäsi. Ei nämä asiat niin vakavia ole.


  • Mitä siitä kun norjalla romahti täydellisesti kaksi joukkuetta jotka oli kummatkin melkeimpä varmoja voitajia paperilla. Suomen realistinen sijoitus olikin noilla sijoilla mille jäi. Se nyt vaan on tosiasia että viesti kilpailu on yhtä kuin heikoin lenkki ja suomella ei ole huippu vapaan jätkiä tällä hetkellä.

   Harmittaa tietysti hyvän alun jälkeen mutta tavallaan sen asiantuntijat tiesi mitä vapaan osuudella tapahtuu.

  • On se ihme suosittua maailmalla, tämä talviurheilu.

   Koko ajan Suomea häpäistään maailman silmissä, kun takkiin tulee joka päivä.

  • hyvä Ruotsi!
   mielettömän hieno kisa!

   • Ruotsin kannalta kyllä mielettömän ehana kisa! Ehenaa rutsi ehanaa! Poikaan kanssa saunass...Ehanaa


  • Nykypolven miehet ja naiset ladulla antaa periksi ruotsalaisille.Ruotsin nainen näytti Suomen tytölle kuka osaa voittaa.
   Selvästi suomityttö antautui kun tajusi ruotsalaisen tulevan takaa.Ei pitäisi antaa periksi tälläisessä tilanteessa.
   Ei kunto näitä tilanteita ratkaise vaan tahto=korvienväli.

  • Kymmenellä kilometrillä häviää minuutin, samoin lähes minuutin hävisi Heikkinenkin... Onko se paljon vai vähän? Omasta kokemuksestani tosin tiedän, että melko vähän....

   Mutta eihän sille voi mitään, jos vastustajilla oli heittää muutamia prosentteja kovempia suorituksia tekevä urheilija niitä vastaan?

   Iivo hiihti hyvin, ja samoin Sami (Jauhojärvi), mutta kaksi heikkoa lenkkiä oli tälläkertaa Suomella.... Naisillakin oli kaksi, heikkoa lenkkiä, ensimmäinen ja viimeinen osuus, mutta siinä oli pistää yksi hyvä suoritus väliin, Anna-Kaisa hiihti hyvin, ja otti kiinni yli 15 sekuntia, valitettavasti Ruotsin Kalla voitti suomalaisen yli 26-sekuntia, ja se oli liikaa, vaikka taktisesti hyvä veto, voittaa 6 sekuntia myöhemmin lähtenyt saksalainen silti alle sekunnilla(5 sekuntia oli parempi silti sekin).... Olisi pitänyt hiihtää siinä saksalaisen kanssa Ruotsin Kallaa karkuun.... Mutta kun oli jo hävinnyt Ruotsille jääkiekossa, niin olisi kai doubbinggista kärähtänyt jos olisivat Kallan voittaneet?

  • Syyllinen ei ole Lehtonen vaan porukan kasannut valmennusjohto, etpäässä Dahlen. Heti valintojen jälkeen moni ihmetteli, miksi Lehtonen valittiin olympialaisiin mutta aina luotettavaa (vaikkei loistokasta) ja koko talven Lehtosta paremmin hiihtänyttä Tero Similää ei valittu.

   Kvartett oli muilta osin hyvä, joten Similä Lehtosen tilalla olisi tuottanut takuuvarman mitalin, jopa hopeaa.

   Sisuuntunut Lari Lehtonen näyttää kyllä 5-kympillä, jos pääsee mukaan.

  • Similä olis kyllä sitten laitettu pertsalle, ei se vapaalla olis Lehtosta paremmin hiihtänyt-

  • Ei,tässä Suomea häpäisty koko maailman silmissä.
   Asun Thaimaassa,ja täällä esim.ei Suomen häpeästä,tiedä kuin Suomi turistit,jotka katsoo kisoja Suomi baareissa.
   Thaimaan televisiossa ei ole kuvan kuvaa,eikä sanaakaan talvi olympialaisista.
   Ihmiset ei edes tiedä,että sellaisetkin kisat on olemassa.
   Kyllä nämä talvi lajit on pohjoisten valtioiden mielenkiinnon kohteina ainoastaan.

  • Kyllähän Lähteemäkikin kusi varman kultamitalin....puol minuuttia ennen Kallaa ladulle niin eikö perkele kannattais hiihtää 5km alusta loppuun niin kovaa, ettei se tule ohi.

   Paskallakin taktiikalla Lähteenmäki johti takasuoralla Kallaa 15m ja vielä antaa sieltä takamatkalta puikahtaa jostain vi tun sisäpuolelta kaarretta ohi. Jos ois pitäny sen sisäkaarteen niin olis voittanu. Jos olis hiihtäny tosissaan alusta asti, olis voittanu.

   Saarinen ja Niskanen latas överitilanteen ankkuriosuudelle ja vielä pysty ryssimään varman kullan.

   Tuo oli paljon pahempi romahus kun Lehtosen, joka sekin oli jäätävän paska suoritus.

   • hyvähän sitä on kotisohvalta viisastella jälkikäteen, mutta meneppä itse hiihtämään olympiamitali. joka tapauksessa huippusuoritus suomen naisilta ja kaikkensa tekivät, Kalla nyt vaan oli kovassa vedossa.


  • Jos tiedettäisiin etukäteen, kuka on parhaassa vireessään juuri tiettynä päivänä tiettyyn aikaan ja kuka tulee romahtamaan, niin .... kannattaisiko kisaa edes käydä? Ihmiset kilpailevat, heillä on yksilöllinen vireensä, ja yllätyksiä tapahtuu. Penkkiurheilija joko nauttii tai kärsii.

   • Urheilulehti kyllä katselee hiukan sinivalkoisin lasein asioita. Olin vähän pettynyt kyseiseen lehteen.

    Toisaalta Urheilulehteä voi suositella JOFAn kaltaiselle urheilun seuraajalle, jotta hän saisi hieman syvyyttä mustavalkoisiin näkemyksiinsä.


   • Säälittävä itkeminen ja selittely tuntuu miehellä vaan jatkuvan. En viiti tuota sontaa lukea eds loppuun. Häpeä sinä joka tun julkaisit!!


  • Lehtonen ei syö päävalmentajan aineita. Samoin Nousiainen.

  • Häpeä sinä joka tun julkaisit. Hahahahah,
   se ei ollu Lehtinen joka vastas kysymyksiin. Vaan urheilulehden kirjoittaja. Yritä nyt edes keskittyä asioihin jotka luet. Ja Lehtisen ratkaisu oli todella rohkea, sinä maitokauppias olet todella epäreallistinen ihminen, kun luulet että hiihtäjä voi päivässä saada parempi kunto ja pystyä pysymään mm- kulta voittajan kyydissä.

   Tämä on sinun ongelmasi, luulet että jokainen suomalainen voi saada mitallin joka osalistuu, epäreallistinen kasa, ei edes norja pysty siihen. Mutta olen kuitenkin tyytyväinen että lähetetään niin monta kuin mahdollista, olis aika tylsä kisa jos vain varmat mitaliehdookat olis mukana, kokemusta kovasta tasosta tekee hyvä kaikille suomalaisurheilijoille.

   Olisit maailman huonoin valmentaja... Et saanut mitalia eli olet paska. NARSISTI MAITOKASA.

   • Taas Lari Lehtonen on kuin täi tervassa ! Älkää hyvät ihmiset ottako tätä ukkoa MM-kisoihin !


   • Jostain käsittämättömästä syystä Lari Lehtonen jälleen valittu arvokisoihin.Martti turisti Jylhä oli korkea aika pudottaa pois!


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11306
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5595
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3888
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3295
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1899