Luin, että hummereita ei saa mistään helsinkiläisestä ravintolasta. Tämä kerrottiin uutisessa, jossa ilmoitettiin hot dog -ravintolan avaamisesta. Tämä tuli minulle yllätyksenä. Olisin kyllä luullut, että Helsingissä saa hummereita.
Hummereita Helsingistä
10
2271
Vastaukset
- määästerzeff
niin luit, tosin ko. artikkelin kirjoittajalla ei ole kyllä kirjoittamastaan asiasta
millään tavalla perillä.
valitettavaa, kuten suuri osa toimittajakunnasta lehdistössämme tänä päivänä,
samoin kuin "ravintoloiksi" kutsuttavat ruoanlämmittimöt.
näitä valitettavampaa on vain me urpot maksavat asiakkaat jotka tämän hyväksymme. - Nummismaatikko54
Salutorget kauppatorin laidalla ja varmasti löytyy hummeria elävänä.
- niinnevaanhuijaa
No kun ei saa - esim. MasterChefofFinland-ohjelmassa lobsteri näytti olevan esikeitetty.
Toinen kummallisuus on "raaka" tuuna, joka onkin pakastettu ja vakuumipakkaukseen kääritty.- etsilleenjatolleen
young63 kirjoitti:
Raaka tuna on harmaata, muuttuu valkoiseksi keitettaessa.
Raaka tuuna on tumman punaista ja muuttuu harmaanruskeaksi kypsentyessään.
Raakaa tuunaa eurooppalaiset eivät perinteisesti syöneet vaan nykyinen tapa nippanappa pinnaltaan kypsää tuuna on peräisin jaappanista ja näiltä "huipputseffeiltä", jotka söisivät siankin raakana jos läntinen moraali sen sallisi.
Onneksi ei!
- goherghnf
master chef of Finland on sulle totuus?
haha.
tietäisit vaan miten paljon noissakin ohjelmissa oiotaan.
ja tuoreen , siis aidosti tuoreen tonnikalan hinta olisi aivan järkyttävän korkea, löytyykö tarpeeksi hilloa?
niinpä.- nohuihaivei
Ei se mikään totuus ole paitsi snobbailun keinotekoisuuden suhteen ja panee miettimään björkin moraalia - muka huipputseffi ja silti jaksaa leikkiä aidoilla asioilla.
Aidosti tuore tuuna taas on kauaksi paennut unelma suurimmalle osalle meistä ja fyffelläkään sitä on vaikea saada.
Nää kaikki kokkaus-ohjelmat ovat yhdensortin käsikirjoitettua fuulaa mainostajien mukaan saamiseksi - ei niitä kukaan todesta ota. Miten esmerkiksi lihan kypsyysastetta voisi vakavalla naamalla arvoittaa puolen tunnin "lepuutuksen" jälkeen ja silti nää pellet kehtaavat sitäkin tehdä. - crudo (ei kirj.)
nohuihaivei kirjoitti:
Ei se mikään totuus ole paitsi snobbailun keinotekoisuuden suhteen ja panee miettimään björkin moraalia - muka huipputseffi ja silti jaksaa leikkiä aidoilla asioilla.
Aidosti tuore tuuna taas on kauaksi paennut unelma suurimmalle osalle meistä ja fyffelläkään sitä on vaikea saada.
Nää kaikki kokkaus-ohjelmat ovat yhdensortin käsikirjoitettua fuulaa mainostajien mukaan saamiseksi - ei niitä kukaan todesta ota. Miten esmerkiksi lihan kypsyysastetta voisi vakavalla naamalla arvoittaa puolen tunnin "lepuutuksen" jälkeen ja silti nää pellet kehtaavat sitäkin tehdä.Mitä te pienimunaiset köyhät demair täällä oikein meuhkaatte! Säästäkää vaikkapa vuoden palkka ja käykää joskus oikeassa ranskalaisessa huippukalaravintolassa, niin tiedätte, miltä oikein valmistettu tuore fisu maistuu.
- ainako
http://www.arvokokkonen.fi/tuotteet.php
'ja puoti http://www.arvokokkonen.fi/shop.php pääsee jopa bussilla
http://www.kalatukkueriksson.fi/index.php?pageid=75
Muitakin tukkuja löytyy
http://www.stadissa.fi/paikat/853/helsingin-elintarvike-leipomo-ja-makeisoutletit?PHPSESSID=64kp5o6ttu3dp330j8l324hjs1
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Vain vasemmistolaiset rakennemuutokset pelastavat Suomen
Kansaa on ankeutettu viimeiset 30+ vuotta porvarillisella minäminä-talouspolitiikalla, jossa tavalliselta kansalta on ot953761Persut huutaa taas: "kato! muslimi!"
Persut on lyhyessä ajassa ajaneet läpi kaksi työntekijöiden oikeuksien heikennystä, joita se on aiemmin vastustanut. Pe453103- 793017
- 192825
- 282724
- 522432
- 192177
- 602108
- 581896
KL: Mari Hynynen avoimena - Jouni-rakkaan ja Joel-pojan välit ovat nämä!
Mari Hynynen (ent. Perankoski) on naimisissa Jouni Hynysen kanssa. Marilla on edellisestä liitosta yksi lapsi, Joel Vola121858