Pakastimessani oli töpseli pomsahtanut pois paikoiltaan ja pakastin oli useamman tunnin pois päältä. En tiedä kuinka monta tuntia, mutta sulanutta vettä ja jäistä hilettä oli kaapissa. Esimerkiksi omenapiirakka oli ehtinyt sulaa kokonaan, oli kyllä kymää mutta sulaa.
Olin juuri edellisenä päivänä ostanut 4,5 kiloa Saarioisten esikypsennettyjä kanansiipiä, niistä päällimmäiset tuntuivat aivan pinnasta ehkä aavistuksen pehmeiltä, mutta keskemmällä olleet mielestäni liki täysin jäässä. Miten on, onko nyt vuorokauden aikana urakoitava, eli syötävä niin paljoin kun napa vetää, vai uskaltaako ne vielä pakastaa? Siis missään nimessä ne eivät ole sulaneet kuin ehkä aivan hitusen.
Tiedän toki, että sulanutta ei saa uudelleen pakastaa, mutta pikaisella googlettelulla en löytänyt tietoa siitä, että kuinka paljon sulanutta ei saa uudelleen pakastaa. Ymmärrän toki, että mikrobit aktivoituvat heti, kun tuote sulaa, mutta onko vähäisellä sulamisella yhtä radikaali vaikutus?
Apuva!
epätietoinen.
1
138
Vastaukset
- kokki4
Kypsennä ruoka ja pakasta uudelleen.
Niin sitä on tulllut tehtyä monta kertaa kun ostaa isomman erän esim. lihaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t897229- 353821
- 453420
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402562- 2082366
- 412352
- 1232246
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292149Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241878- 401809