Ketsuppi ja hernekeitto

Valtsurino

Moikka, onko se oikesti totta, että kukaan ei sekoita ketsuppia hernekeittoon vaan kaikki käyttää siinä sinappia? Enhän minä voi olla ainoa joka käyttää siinä ketsuppia, onhan ne kaksi ainetta kuitenkin sen verran samanlaisia, että miksi ei voisi ketsuppia sinappikeitossa käyttää?

4 kommenttia

Vastaukset

 • Sinappi ja ketsuppiko samanlaisia? No ehkä koostumukseltaan, mutta maku on kyllä aivan eri maailmasta. Sinappi on kirpeää, ketsuppi makeaa.

  Mitä väliä sillä on, vaikka olisitkin ainoa ihminen maailmassa, joka laittaa ketsuppia hernekeittoon? Älä sinä muiden tavoista välitä, tee juuri niin kuin sinusta parhaalta maistuu.

  Minä opin vasta muutama vuosi sitten, että joillakin on tapana lisätä hernekeittoon raakaa sipulisilppua. Ennen en ollut tätä tapaa nähnyt, mutta nykyinen työpaikkaruokalan pitäjä sen aloitti. En ole vielä maistanut, minkälaisen säväyksen se tekisi, vaikka sipulista pidänkin.

 • Minä laitan tabascoa hernekeittoon ja tomaattimurskaa sekä sipulia ja sinappia. Välillä lisään myös palvilihaa kuutioina.

  No onko se "enään" silloin hernekeittoa vai jo jokin muu ruoka, sitä voi miettiä?

  Mitä sen on väliä mitä muut tekee jos oma sapuska maistuu ja on hyvää?

  Kokkaus on kokeilemista ja makujen harmoniaa, kaikki eivät pidä kaikista näinhän se on ;=)

  • Minä syön Pirkan luomukasvishernari, jossa on vain vettä, suolaa ja herneitä ja on hyvää.


 • Mä laitan hernekeittoon ketsuppia ja sinappia

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.