Joskus harvoin kun pitää ostaa nakkeja tai grillimakkaraa makkaranpaistoretkelle, on ihan järkyttävä ongelma kun tuntuu ettei niitä voi ostaa kun lukee sisällysluetteloa, hirveetä moskaa. Mikä siis on lihaisin, vähiten jätteitä, jauhoja ja lisäaineita sisältävä grillimakkara? Entä nakki? Onko kukaan tutkinut?
Paraslaatuinen nakki ja grillimakkara
12
372
Vastaukset
- hohohooo
Tuoteselosteessa mainitaan lihapitoisuus. Ei se sen vaikeampaa ole.
- no haloooooo
Heti kun opit lukemaan ja vielä ymmärtämään lukemasi niin tiiät. Poistuu se järkyttävä ongelma.
Vai luuletko että joku sun puolestas tsekkaa kaikki nakkipaketit, pöljä ! - jauhoakamaraa
Wigrenin nakit ja Korpelan nakit.
Makkaroissa parasta Wilhelmit, Kabanossit, Huiluntuhti, Ukkopekka.
En voi sietää mitään Atrillia tai kuorettomia perusnakkeja.
Jos tuoteselosteessa lukee lihaan verrattavia aineita niin takuulla jätän ostamatta. Niissä on silloin teurasjätteitä, kalvoja, rustoja ym.- hyvät makkurat
Just, noita lihaisia komppaan, Huiluntuhti on ihan ykköskamaa. Lidlissä yllättävän hyviä on nää (oliko kenties Dulanon) krakovalaiset ja bratwurstit, jälkimmäinen heidän edustaman hapankaalin kanssa erityisesti.
Kunhan vaan lihapitoisuus seilaa siellä 85 prossan yläpuolella. - Suomenmieli
hyvät makkurat kirjoitti:
Just, noita lihaisia komppaan, Huiluntuhti on ihan ykköskamaa. Lidlissä yllättävän hyviä on nää (oliko kenties Dulanon) krakovalaiset ja bratwurstit, jälkimmäinen heidän edustaman hapankaalin kanssa erityisesti.
Kunhan vaan lihapitoisuus seilaa siellä 85 prossan yläpuolella.Alkaapi olla matemaattinen mahdottomuus yli 85%:n lihapitoisuus grillimakkarassa. Paketissahan tosin voi lukea vaikka mitä; (erityisesti natsien halpiksissa).
- hyvät makkurat
Suomenmieli kirjoitti:
Alkaapi olla matemaattinen mahdottomuus yli 85%:n lihapitoisuus grillimakkarassa. Paketissahan tosin voi lukea vaikka mitä; (erityisesti natsien halpiksissa).
Metukoiden lihapitoisuus painelee tuolla 120-150 prosentin paikkeilla. Ja miksi näin. Lihasta haihdutellaan ylimääräinen vesi pois
makkaranvalmistusprosessissa.
Jos lähdetään kilosta lihaa, johon sekoitetaan mausteet ja muut, ja sit kypsytyksessä (palvaus / vast.) se kevenee kosteuden haihtuessa vaikka 800 grammaan, voidaan sanoa, että tuote sisältää 125% lihaa.
Ei tää ole rakettitiedettä. - Suomenmieli
hyvät makkurat kirjoitti:
Metukoiden lihapitoisuus painelee tuolla 120-150 prosentin paikkeilla. Ja miksi näin. Lihasta haihdutellaan ylimääräinen vesi pois
makkaranvalmistusprosessissa.
Jos lähdetään kilosta lihaa, johon sekoitetaan mausteet ja muut, ja sit kypsytyksessä (palvaus / vast.) se kevenee kosteuden haihtuessa vaikka 800 grammaan, voidaan sanoa, että tuote sisältää 125% lihaa.
Ei tää ole rakettitiedettä......ja kuivalihan 700%, mutta ymmärtääkseni kyse oli grillimakkarasta ja siitä millaisena se ymmärretään. Rautalangasta vääntääkseni esim. keittoa ei saa aikaiseksi ilman vettä.Samoin makkaramassaan tarvitaan muutakin kuin lihaa.
- hyvät makkurat
Suomenmieli kirjoitti:
.....ja kuivalihan 700%, mutta ymmärtääkseni kyse oli grillimakkarasta ja siitä millaisena se ymmärretään. Rautalangasta vääntääkseni esim. keittoa ei saa aikaiseksi ilman vettä.Samoin makkaramassaan tarvitaan muutakin kuin lihaa.
Aivan, jäljillä olet. Tuo lihapitoisuus on valmiin, sellaisenaan nautittavan tuotteen pitoisuus ilman vedenlisäyksiä.
- nakkia poskeen
Jätä sitten ostamatta... osta vaikka puhdasta lihaa, kanaa tai kalaa.
Mikä on ongelmasi?
Kuten todettiin, niin lihapitoisuus näkyy tuoteselosteessa. Jauhoja ei A-luokan makkarassa ole koskaan. Lisäaineita kyllä makkarasta löytyy, ellet osta käsintehtyä raakamakkaraa, jota kyllä saa paremmin varustetuista ruokakaupoista.
Ei välttämättä Siwasta, jossa sinä käyt. - kokeiletätä
Pajuniemen Helsinkiwursti http://www.pajuniemi.fi/index.php?mact=tuotteet,cntnt01,default,0&cntnt01what=tuote&cntnt01alias=Helsinkiwursti&cntnt01returnid=56&cntnt01parent=Makkarat#content on mielestäni kunnon tavaraa - söin sitä muutama päivä sitten keitettyjen perunoiden ja voilla kostutetun herne/porkkana/lanttu/palsternakka-lisukkeen kera ja hyvältä maistui dijonin hunaja-sinapin kanssa. Lihapitoisuus 94 % eli ei mikään hookoo blöö.
- onsesimppelii
Tietysti maunsa puolesta esim. Kivikylän ryynäri - kaikki siasta ohraryynien kera, joten hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Tähän oheen maukas perunamuussi ja etikkaisia - nautinto on valmis.
- 4395932529
Wigrenin nakit. Parempia ei vain ole.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miksi persuilla ei ole firmoja?
Kuten vasemmisstolaisilla, esim. Sannalla MA\PI. Eikö ole aika erikoista?837101Persut hommasivat Suomeen 35 000 pientä lasta v. 2015
Onko Riikka Purra nyt tavoittelemassa tätä samaa historiallista persujen utopiaa? Purram kaksinaamaisessa pelissä vaadit267053Purran tuhoja tuskin saadaan koskaan korjatuksikaan
Purra on aiheuttanut Suomen taloudelle karmaisevat tuhot. Sen lisäksi Purra on ajanut myös suuren osan Suomen kansasta k1096168Persujen kaksoisstandardit: Räsäsen uhkailu paha, Virran uhkailu hyvä
Tässä taas nähdään kuinka kaksinaamaista porukkaa persut ovat. Mitäs persut tähän?455404Miksette persut irtisanoudu Kirkin lausunnoista?
Kirkhän muun muassa vaati raiskattuja naisia pidättäytymään abortista ja vaimoja alistumaan aviomiestensä tahtoon. Mik845238Demarikultin uhri kertoo
Demarikultin uhri kertoo: “En saanut mennä edes suihkuun ilman lupaa” – Seksuaalisen hyväksikäytön uhri kertoo vuosistaa635205Miksi vasemmistolaiset eivät omista yhtään firmaa?
Vasemmistolaiset eivät omista yhtään firmaa joka työllistäisi ihmisiä. Miksi? No siksi, että jos vasemmistolainen perus405108Sanna valittiin Euroopan huonoimmaksi pääministeriksi
Sannan kaudella Suomi oli ainut maa missä bkt laski. Kannattaa huomata, että luvut valitsi Sannan huonoimmaksi. Ihmiset274595Purran vuoro kiihoittua Lepomäen sääristä
"Ulkoministeri Elina sanoo, ettei muuta pukeutumistaan sen mukaan, kenet tapaa, ja että hän ei suostuisi peittämään kasv163467Vasemmistolaiset paskat eivät nousseet seisomaan kun Akaan kaupunginvaltuusto
vietti hiljaisen hetken Charlie Kirkin muistoksi https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000011523016.html3003390