Joskus harvoin kun pitää ostaa nakkeja tai grillimakkaraa makkaranpaistoretkelle, on ihan järkyttävä ongelma kun tuntuu ettei niitä voi ostaa kun lukee sisällysluetteloa, hirveetä moskaa. Mikä siis on lihaisin, vähiten jätteitä, jauhoja ja lisäaineita sisältävä grillimakkara? Entä nakki? Onko kukaan tutkinut?
Paraslaatuinen nakki ja grillimakkara
12
317
Vastaukset
- hohohooo
Tuoteselosteessa mainitaan lihapitoisuus. Ei se sen vaikeampaa ole.
- no haloooooo
Heti kun opit lukemaan ja vielä ymmärtämään lukemasi niin tiiät. Poistuu se järkyttävä ongelma.
Vai luuletko että joku sun puolestas tsekkaa kaikki nakkipaketit, pöljä ! - jauhoakamaraa
Wigrenin nakit ja Korpelan nakit.
Makkaroissa parasta Wilhelmit, Kabanossit, Huiluntuhti, Ukkopekka.
En voi sietää mitään Atrillia tai kuorettomia perusnakkeja.
Jos tuoteselosteessa lukee lihaan verrattavia aineita niin takuulla jätän ostamatta. Niissä on silloin teurasjätteitä, kalvoja, rustoja ym.- hyvät makkurat
Just, noita lihaisia komppaan, Huiluntuhti on ihan ykköskamaa. Lidlissä yllättävän hyviä on nää (oliko kenties Dulanon) krakovalaiset ja bratwurstit, jälkimmäinen heidän edustaman hapankaalin kanssa erityisesti.
Kunhan vaan lihapitoisuus seilaa siellä 85 prossan yläpuolella. - Suomenmieli
hyvät makkurat kirjoitti:
Just, noita lihaisia komppaan, Huiluntuhti on ihan ykköskamaa. Lidlissä yllättävän hyviä on nää (oliko kenties Dulanon) krakovalaiset ja bratwurstit, jälkimmäinen heidän edustaman hapankaalin kanssa erityisesti.
Kunhan vaan lihapitoisuus seilaa siellä 85 prossan yläpuolella.Alkaapi olla matemaattinen mahdottomuus yli 85%:n lihapitoisuus grillimakkarassa. Paketissahan tosin voi lukea vaikka mitä; (erityisesti natsien halpiksissa).
- hyvät makkurat
Suomenmieli kirjoitti:
Alkaapi olla matemaattinen mahdottomuus yli 85%:n lihapitoisuus grillimakkarassa. Paketissahan tosin voi lukea vaikka mitä; (erityisesti natsien halpiksissa).
Metukoiden lihapitoisuus painelee tuolla 120-150 prosentin paikkeilla. Ja miksi näin. Lihasta haihdutellaan ylimääräinen vesi pois
makkaranvalmistusprosessissa.
Jos lähdetään kilosta lihaa, johon sekoitetaan mausteet ja muut, ja sit kypsytyksessä (palvaus / vast.) se kevenee kosteuden haihtuessa vaikka 800 grammaan, voidaan sanoa, että tuote sisältää 125% lihaa.
Ei tää ole rakettitiedettä. - Suomenmieli
hyvät makkurat kirjoitti:
Metukoiden lihapitoisuus painelee tuolla 120-150 prosentin paikkeilla. Ja miksi näin. Lihasta haihdutellaan ylimääräinen vesi pois
makkaranvalmistusprosessissa.
Jos lähdetään kilosta lihaa, johon sekoitetaan mausteet ja muut, ja sit kypsytyksessä (palvaus / vast.) se kevenee kosteuden haihtuessa vaikka 800 grammaan, voidaan sanoa, että tuote sisältää 125% lihaa.
Ei tää ole rakettitiedettä......ja kuivalihan 700%, mutta ymmärtääkseni kyse oli grillimakkarasta ja siitä millaisena se ymmärretään. Rautalangasta vääntääkseni esim. keittoa ei saa aikaiseksi ilman vettä.Samoin makkaramassaan tarvitaan muutakin kuin lihaa.
- hyvät makkurat
Suomenmieli kirjoitti:
.....ja kuivalihan 700%, mutta ymmärtääkseni kyse oli grillimakkarasta ja siitä millaisena se ymmärretään. Rautalangasta vääntääkseni esim. keittoa ei saa aikaiseksi ilman vettä.Samoin makkaramassaan tarvitaan muutakin kuin lihaa.
Aivan, jäljillä olet. Tuo lihapitoisuus on valmiin, sellaisenaan nautittavan tuotteen pitoisuus ilman vedenlisäyksiä.
- nakkia poskeen
Jätä sitten ostamatta... osta vaikka puhdasta lihaa, kanaa tai kalaa.
Mikä on ongelmasi?
Kuten todettiin, niin lihapitoisuus näkyy tuoteselosteessa. Jauhoja ei A-luokan makkarassa ole koskaan. Lisäaineita kyllä makkarasta löytyy, ellet osta käsintehtyä raakamakkaraa, jota kyllä saa paremmin varustetuista ruokakaupoista.
Ei välttämättä Siwasta, jossa sinä käyt. - kokeiletätä
Pajuniemen Helsinkiwursti http://www.pajuniemi.fi/index.php?mact=tuotteet,cntnt01,default,0&cntnt01what=tuote&cntnt01alias=Helsinkiwursti&cntnt01returnid=56&cntnt01parent=Makkarat#content on mielestäni kunnon tavaraa - söin sitä muutama päivä sitten keitettyjen perunoiden ja voilla kostutetun herne/porkkana/lanttu/palsternakka-lisukkeen kera ja hyvältä maistui dijonin hunaja-sinapin kanssa. Lihapitoisuus 94 % eli ei mikään hookoo blöö.
- onsesimppelii
Tietysti maunsa puolesta esim. Kivikylän ryynäri - kaikki siasta ohraryynien kera, joten hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Tähän oheen maukas perunamuussi ja etikkaisia - nautinto on valmis.
- 4395932529
Wigrenin nakit. Parempia ei vain ole.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ymmärrän paremmin kuin koskaan
Roikut kädessäni ja vedät puoleesi. Näen kuitenkin tämän kaiken lävitse ja kaikkien takia minun on tehtävä tämä. Päästän475146- 3261918
Nainen, se auttaisi jo paljon minua
tuskissani, jos tunnustaisit sinulla olevan tunteita, vaikka et haluaisikaan suhdetta. Olisi upeaa tietää, että olen sin1131838Anja ja Janne
Eli nämä kosulan manipellet sai raploojan tubetuksen loppumaan,sitten selitellään uusimmalla videolla ettei heillä ollut701517Tässä epämiellyttävä totuus
Sinä olet henkisesti sairas ja se on epämiellyttävä totuus jota välttelet ja jota et halua kuulla sanottavan. Sinä elät681467- 811214
Elämäni rakkaus
Miten hirveästi haluaisin olla lähelläsi, halata sinua ja kuiskata monta kertaa, että rakastan sinua. Hyvää yötä! Mieh321213- 361056
- 421035
Mikä sinussa on parasta
Olet sellainen ihana kokonaisuus, että en löydä huonoa juttua. Mutta siis parasta. Tarmokkuus, pitkäjänteisyys, kädet, ä21984