Tyttömäinen vs Naisellinen nainen

boboooooooo

Näyttäisi olevan niin, että miehet jakautuvat kahteen kastiin, tyttömäisistä naisita pitäviin, ja naisellisista naisista pitäviin.

Nyt siis en puhu tyylistä pelkästään, vaan kehosta ja kasvoista. naisellienn nainen on usien suuririntainen, leveälanteisempi ja muutoinkin kurvikkaampi (sanotaan nyt vaikka se Kim Kardashian esimerkiksi) ja tyytömäinen nainen on keveämpi, pienirintaisepi, sirmi, aj ehkä vaikka pystypeppuinen.

Miksi osa miehistä viehättyy enemmän tyttömäisyydestä, ja toiset naisellisuudesta.

Jotenkin on alkanut untumana siltä, että tyttömäisyys loppuviimein kuitenkin vetoaa miehiin enemmän kuin naisellisuus. Huom, ei tyyli jne, vana pelkkä fysiikka.

Mistä sinä mies pidät, ja miksi? :)

Alla esimerkkeinä:

a) naisellinen nainen:

http://rollingout.com/wp-content/uploads/2013/02/KK9.jpeg

b) tyttömäinen nainen

http://media2.onsugar.com/files/2013/11/11/051/n/1922398/e456c6949b450f5b_156004905_10.xxxlarge/i/Doutzen-Kroes-gave-her-best-poodle-impression-runway-2012.jpg

28

3413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinn

      ilmeisesti tykkään tyttömäsestä enemmän. Siniset silmät ja vaaleat hiukset voittaa aina tummahiuksiset ja ruskeasilmäiset

      • brunette vai blondi?

        hienosti väärinymmärretty aloitus


      • näinn
        brunette vai blondi? kirjoitti:

        hienosti väärinymmärretty aloitus

        ymmärsin kyllä aloituksen. Tarkoitukseni oli sanoa, että pidän enemmän blondeista. Elikkä menaan vaan, että jos tuo naisellinen nainen olisikin ollut blondi ja tyttömäinen brune, niin olisin silloin valinnut sen naisellisen naisen..


    • naisenmielipide
      • myös nainen

        Enemmän naurettava minun mielestä.


      • naisenmielipide
        myös nainen kirjoitti:

        Enemmän naurettava minun mielestä.

        Sitähän tässä ei taas kysytty


    • asdfghjklöä

      tyttömäinen= hoikka, nuori/ nuorekas, elinvoimainen. Kyllähän edellämainitut seikat on vedonneet miehiin kautta aikojen, paitsi jos on joku ihme vanha-akkafetissi. Naisellinen= parhaat päivänsä nähnyt, repsahtanut, kaiken kokenut ja jo monien miesten piloille polkema kurppa. Jos mies hakee jotakin toista äitiä itselleen (ilmiö, mikä tuntuu lisääntyvän näinä aikoina) on valinta usein juuri tuollainen naisellinen mätäs, joka tarvittaessa on jämäkkä (kuten äiti). Osa miehistä ottaa sen minkä saavat, eivätkä suinkaan sen minkä haluaisivat. Nättejä tyttömäisiä naisia ei riitä kaikille, osa joutuu tyytymään ties mihin kurppiin ja yrittävät sitten urheasti ylistää heitä. että termi "naisellinen" tarkoittaa usein pelkästään lihavaa akkaa ja sitä ei todellisuudessa kukaan mies halua.

      • 18+20

        Näinhän se on myös miesten kanssa. Se on tyydyttävä siihen mitä saa ja joillekin on kelvattava nämä kaljamahaiset, haisetvat ja lösähtäneet sohvaperunat, parhaimmat päivänsä eläneet, joskus jopa tyhmät. Saa siinä sitten selitellä itselleen mitä haluaa.

        Ihmisiä on joka lähtöön ja hyvä niin, enn minä ainakaan haluaisi että kaikki olisi saman näköisiä.


    • Tuollaisen kun saisi
      • upea nainen

        Olen nainen, mutta aivan upea ilmestys tuo. Silmissä vain niin paljon meikkiä että vaikea sanoa,millainen olisi luomuna.


      • asdfghjklöä
        upea nainen kirjoitti:

        Olen nainen, mutta aivan upea ilmestys tuo. Silmissä vain niin paljon meikkiä että vaikea sanoa,millainen olisi luomuna.

        joo tossa on aika hyvä tyttömäisen kaunis nainen malliksi näille netissä päivystäville läskimätäksille!!


      • ,.,.,.,.

    • kaikille ottaja

      Itse olen tyttömäinen nainen, mutta potenut kauheaa kompleksia siitä, että pitäisi olla x-mallinen kurvitar. Ovat upean näköisiä. Uskon, että kaikille löytyy ottajansa.

    • nimmari1

      Oiikeastana minusta on alkanut tuntumana, ettei miehet edes pidä kurvikkaista naisista! En siis puhu livista, mutta leveälanteisita, isoperäisistä, ja irosrintaisista, kuten esim Kim Kardashian.

      Tuntuu että melkein kaikki ottaisi mieluummin sen hyväpeppuisen, hoikan, ja pienempirintaisen naisen, kuin kypsän ja rehevän naisen. Elie ei miehet haluakaan sellaista ylimmitoitellun kurvikasta X- naista..

      Jostain syystä miespuoleiset kaverit eivät esim kuolaa Kim Kardashiani, joka on kurvikuningatar, tai mitä niitä muita vastaavia onkaan! Enemmän vetoaa joku tyttömäinen Jessica Alba...

      • mies selittää

        Juuri näin. Erinomainen esimerkki.

        Luulen että osa tuosta "mieluumin Jessica Alba kuin Kim Kardashian" (tyttömäinen vs todella naisellinen) mieltymyksestä tulee siihen ulkonäköön assosioidusta oletetusta luonteesta.

        Itsekin miehenä valitsisin siis noin. Ei pelkästään noiden julkkisten tapauksessa vaan ihan yleisesti.
        Ja en usko että se johtuu siitä ettenkö pitäisi molempia kauniina. Mutta ero tulee siitä että siihen yli-naiselliseen ulkonäköön yhdistää tietyt negatiiviset luonteenpiirteet. Sen takia sellaiset tietyntyyppiset naiset, vaikkakin kauniita, tuntuvat silti vastenmielisiltä.

        Oikeastihan se ulkonäkö ei kenekään luonteesta kerro. Mutta median ja omien kokemusten kautta miesten ajatusmaailma muokkaantuu sellaiseksi.

        Esim. itseäni kohtaan töykeimmin käyttäytyneet naiset ovat todellakin olleet niitä kaikista "naisellisimpia ja kauniimpia" naisia. Juuri noita "Kardashianeja". (Todella kaunis nainen kun ei tavismiehen kanssa halua olla tekemisissä.)

        Nuo kokemukset ovat osaltaan iskostaneet sen vastenmielisyyden juuri sellaiselta näyttäviä naisia kohtaan. Eli.. Tavallaan ne kaikista kauneimmat naiset muuttuvatkin vastenmielisiksi. Nykyään kierrän sellaiset naiset jo kaukaa.
        Uskon että samankaltainen mekanismi monella muullakin miehellä muokkaa sitä naisihannetta.
        Ei pelkkään ulkonäköön ihastuta, vaan ulkonäön luomaan mielikuvaan siitä kokonaisuudesta!


    • 772098

      Naisella ratkaisee onko molemmat päät terveet, sillä pärjää jo pitkälle.
      Nuo mainitsemasi ominaisuudet ovat vain seksuaalisia näkökantoja.

    • Artturi____

      Minusta kaikki tässä ketjussa olevat kuvat esittävät ennemmin tyttömäistä kuin naisellista. Riippuu mitä sanalla tarkoittaa.

      Minä tarkoitan naisellisella tätä: http://www.voice.fi/viihde/vau-mika-kohtalokas-kaunotar-dita-von-teese-naisellinen-tyyli-hurmaa/2/56052

      tai http://www.iltalehti.fi/viihde/200903149242313_vi.shtml

      tai http://www.taloussanomat.fi/energia/2013/06/06/korhola-fukushiman-uhrit-ovat-eurooppalaisia/20138073/12

      Kestän kyllä kuin mies senkin, että naisella on korvien välissä jotakin. Niin sanotut typykät eivät kiinnosta.

    • y4awhtarhae

      Naisellinen tietty. Kurvikas ja seksikäs nainen on se mitä minä haluan, en mitään pikkurintaista kukkaisneitiä.

    • nainen on kaunis

      ei tuossa ole mitään epäselvää a eli naisellinen on kyllä täydellinen pakkaus mikä nainen upea kuin mikä tuollaisen kun saisi itsekkin iki omaksi vau oolen myyty

    • Faktaa kehiin!

      No tuo tyttömäinen kuva oli aivan kamala. Ja kertoo, miten me miellämme asioita eri lailla.

      Miehiä voi jokainen jakaa omien intressiensä ,mukaisesti vaikka miten mutta todellisuutta nämä jaot eivät millään muotoa edusta.

      Minä miehenä pidän kauniista j fiksuista naisista enkä ole eläissäni miettinyt keinotekoista jakoa tyttömäisiin tai naisellisiin.

      • 9+1

        Joo, tuo ap:n tyttömäinen esimerkki oli ennemminkin bimbomainen. Tämä onkin tässä vähän ristiriitaista, koska ap painottaa nimenomaan vartaloa, mutta esimerkin tyttömäinen henkilö on nimenomaan asusteidensa ja poseerauksensa puolesta "tyttömäinen".


    • poerpw
      • childface

        No tuo linkin aasialaisnainen ei kyllä ollut enää pelkästään tyttömäinen, vaan jopa lapsekas. Se on sitten vielä yksi kategoria erikseen...


    • --m79

      Minä olen aina pitänyt sellaisista tyttömäisistä piirteistä naisessa, joten ehdottomasti mieluummin sellainen minulle. Kuten tuolla aikaisemmin jo joku mainitsi, niin jonku Kim Kardashianin päälle en ole koskaan ymmärtänyt miten se olisi jotenkin erityisen kaunis tai seksikäs, mutta sitten taas vaikka Jessica Alba on aina miellyttänyt silmää. Vielä kun sellaisen tyttömäisen mukavan naisen löytäisi jostain. :)

    • N26

      KOSKA MIEHET PITÄÄ NUORISTA NAISISTA? TYTTÖMÄINEN=NUORI

      :D

    • mieli ei ymmärrä

      miehet pitävät naisista ja seksikkäistä naisten muodoista oli nuori tai vanha mutta nuorista ja lapsista tykkäävät ihan eri tyypit niille mitä nuorempi niin aina parempi

    • Hei tulevaisuudesta! Itse kuulun ainakin ruumiinrakeenteeltani tuohon tyttömäiseen kastiin. Olen pieni ja siro, 150 cm ja sirot kädet, jalat ja kasvonpiirteet. Itse mieltäisin tyttömäiseksi juuri naisen, joka on aika pinikokoinen ja siro, hoikka vyötärö ja sirot pyöreät tai soikionmuotoiset kasvot ja korkeat poskipäät. Tyttömäinen nainen pitää usein heleistä ja raikkaista väreistä kuten pinkistä, vaaleanpunaisesta, turkoosinvihreästä, kirkkaanpunaisesta jne. Kuvioista mm.kukat, pilkut, ruudut.Koruja usein on, ainakin joko kaulakoruja tai korvakoruja. Korkokenkiä en miellä tyttömäisen naien pitävän 24/7 niin kuin supernaisellisen naisen. Tyttömäinen nainen on tyttömäinen ennemminkin jotkut kivan väriset tennarit, kävelykengät, nilkkurit tai varsikengät/saappaat jalassa. Vaatteina on usein mekko tai hame tai tunika tai joku pitkä pusero. Hatuissa ja pipoissa voi olla kiinni joku kaunis koriste, esim joku kukkakoriste. Jos meikkiä käyttä, se on usein luonnollinen eikä tyttömäisellä naisella kuvittelisi olevan silikonirintoja eikä botoxia huulissa. Tyttömäinen nainen on usein tunteellinen, saattaa itkeä jos kahtoo ohjelmaa tai youtubevideoo jostain pelastetusta eläimestä, innostuu monista näkemistään asioista, esim.kukista, kauniista koruista tai vaatteista. Urheilu ei ehkä kauheasti kiinnosta, esim.ei kiinnosta kahtoo televisiosta urheilukisoja, esim.jalkapalloa tai seurata urheilu-uutisia, paitsi siten liikunta ja vaikka luonnossa retkeily voi kiinnostaa, jos haluaa kohottaa kuntoaa, esim.venytellä lihaksiaan venyttelytunnilla tai kotona tai käydä joogassa tai kiinnostaa kävellä tai retkeillä luonnossa esim.luontopolulla, mutta ehkä harvemmin tyttömäisestä naisesta ensimmäisenä tulee mieleen, että pelaa jalkapalloa tai jääkiekkoa tai vetää salilla rautaa. Tyttömäisestä naisesta, ainakin tyylillisesti tulee ensimmäisenä mieleen Saara Aalto.

      Supernaisellinen nainen on sitten esimerkiksi kuten burleskitaitelija Dita von Teese. Tai niin sanotun aikuismaisen naisellinen, "aikuinen nainen" esim. Kaija Koo tai Paula Koivuniemi.

      Nämä tosi supernaiselliset naiset tai ns.aikuismaisen naiselliset naiset ovat usein rotevampiluisia kuin tyttömäisen sirot naiset ja mielestäni monesti kasvonpiirteiltään jotenkin kulmikkaita tai hieman maskuliinisia.

    • dsfvs

      Hmm, on vaikea sanoa aloitukseen mitään, koska mieleeni pyrkii väkisinkin tyyli. Tyylillähän saa aikaan ihmeitä jos niin haluaa. Tyttömäinen nainen voi muuttua naiselliseksi naiseksi, jos pukeutuu oikein ja on sinut naiseutensa kanssa eikä kainostele näyttää sitä.
      Toki pystyperse syntyy kyykkäämällä ja treenaamalla kovasti ja liikunnallisuutta voidaan universaalisti pitää nuorentavana tekijänä.

      Toisaalta, voiko naisellinen nainen olla tyttömäinen? Se on vähän hankalampaa jos on kovin kurvikas. Tai en tiedä, ei ole kokemusta.

      Ehkä se on kuitenkin se kokonaisuus, joka tekee naisesta naisellisen; tavat, tyyli, eleet, mielipiteet, kiinnostukset jnp.
      Voihan se tyttömäinenkin nainen olla naisellisen lämmin luonteeltaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe