Onko vakuumikone turhake?

vakuumikone

oma suppea kokemukseni rajoittuu tasan yhteen vakuumikoneeseen

http://www.eranetti.fi/index.php?act=viewProd&productId=136

...jonka joulupukki toi

nyt on puolivuotta tuolla `imurilla` leikkinyt säännöllisen epäsäännöllisesti

pakastimessa on enemmän tilaa kun ennen, vakumoidut pakkaukset on litteempiä

turhake vai nöu? imurinvalmistajat voisivat tehdä lisälaitteen masiinaansa niin saisi käytettyä imurin imuvoiman vakumointiin

imurihan tekee saman homman kun tämäkin, eli imee pussin tyhjäksi

9

482

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eioleturhake

      No ei ole todellakaan, hyvin hyödyllinen kapistus kotitalouksissa missä oikeasti tehdään ruokaa. Mikroaaltouuni esim. on täys turhake.

      • Tryben

        Ilmeisesti puhut sous vide kypsennyksestä.
        Koska kaikissa muissa tapauksissa vacumointi on turhaa ja raakaaineet pilaava säilytystapa. Eritoten kala pilaantuu muoviin käärittynä samointein.


      • fisuuuuuuuuu
        Tryben kirjoitti:

        Ilmeisesti puhut sous vide kypsennyksestä.
        Koska kaikissa muissa tapauksissa vacumointi on turhaa ja raakaaineet pilaava säilytystapa. Eritoten kala pilaantuu muoviin käärittynä samointein.

        Voisitko kertoa lisää kalan pilaantumisesta. Itse en ole kuullut moisesta ja olen nyt epä tietoinen.


      • Vakumoitsia
        fisuuuuuuuuu kirjoitti:

        Voisitko kertoa lisää kalan pilaantumisesta. Itse en ole kuullut moisesta ja olen nyt epä tietoinen.

        Kala ja muut tuotteet nimenomaan säilyvät vakumoituna paremmin ja raikkaampana. Ei niitä tietenkään vakumoituna lämpimässä pidä säilyttää.


      • tuskin.perusteita
        Tryben kirjoitti:

        Ilmeisesti puhut sous vide kypsennyksestä.
        Koska kaikissa muissa tapauksissa vacumointi on turhaa ja raakaaineet pilaava säilytystapa. Eritoten kala pilaantuu muoviin käärittynä samointein.

        Hehheh.. kala pilaantuu .. no kovasti niitä savukaloja myydään kaupoissa muoviin pakattuna. Sekä lihoja. En sitten tiedä miten tällä yksilöllä ne pilaantuvat.


    • cumiva

      vacuumi kone ei ole turhake. turhakkeen kyseenalaistaminen voi olla turhake ja jos riippuu miten kyseenalaistaa.

      • etsilleenjatolleen

        Itseasiassa kone on turhake, sillä pakasteituihin pakkauksiin saa ilman pois ihan vain painamalla kädellä toki murskaamatta pakastettua tuotetta.

        Sama koskee ns. sousvide-kypsennystä eli kädellä ilmat pois pussista ja pussi suljetaan ilmatiivisti, pussi vedellä täytettyyn kattilaan haluamaasi lämpötilaan eli noin 60-65 asteeseen puoleksi/tunniksi lihasta ja kypsyysasteesta riippuen.

        Ihmiset nykyään ovat vain niin uusavuttomia ja haluavat erilaisia värkkejä muka helpottaakseen ruoanlaittoa vaikka ihan perusvälineillä pärjää hyvin.

        Itse käytän vain yhtä veistä, kuorimaveistä, raastinta, huhmaretta tehdessäni ruokaa monipuolisesti enkä mitään sähköistä värkkiä kaipaa.


      • olet.itse.uusavuton
        etsilleenjatolleen kirjoitti:

        Itseasiassa kone on turhake, sillä pakasteituihin pakkauksiin saa ilman pois ihan vain painamalla kädellä toki murskaamatta pakastettua tuotetta.

        Sama koskee ns. sousvide-kypsennystä eli kädellä ilmat pois pussista ja pussi suljetaan ilmatiivisti, pussi vedellä täytettyyn kattilaan haluamaasi lämpötilaan eli noin 60-65 asteeseen puoleksi/tunniksi lihasta ja kypsyysasteesta riippuen.

        Ihmiset nykyään ovat vain niin uusavuttomia ja haluavat erilaisia värkkejä muka helpottaakseen ruoanlaittoa vaikka ihan perusvälineillä pärjää hyvin.

        Itse käytän vain yhtä veistä, kuorimaveistä, raastinta, huhmaretta tehdessäni ruokaa monipuolisesti enkä mitään sähköistä värkkiä kaipaa.

        "Sama koskee ns. sousvide-kypsennystä eli kädellä ilmat pois pussista ja pussi suljetaan ilmatiivisti, pussi vedellä täytettyyn kattilaan haluamaasi lämpötilaan eli noin 60-65 asteeseen puoleksi/tunniksi lihasta ja kypsyysasteesta riippuen."

        Heh .. taas. Onpa tietämätöntä porukkaa täällä taas. Miten on - luuletko että 60 asteisessa vedessä lihasta tulee 70 asteista vaikka sitä pitäisi siellä 2 tuntia? ;)


    • turhake.vai.ei

      Samaa ehdottanut jo vuosia sitten sen imurin suhteen. Ostin vakuumikoneen mutta vielä en ole päässyt käyttämään. Sienestysaikaan saattaa tulla tarvetta. Lisäksi pitäisi ostaa erikseen ne lisäkipot joita olisi tarkoitus kyllä käytellä säännöllisesti. Kalaan ei ole nyt päässyt, että hyödyt ovat jääneet käyttämättä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ominaisuutta arvostat eniten hänessä?

      Ihastuksessasi, rakkautesi kohteessa
      Ikävä
      147
      2467
    2. Miksi mies kääntyy poispäin

      Ja teeskentelee, ettei näe minua, kun törmäämme vahingossa? 🫣
      Ikävä
      176
      1694
    3. Kysy jotain kaivatultasi

      Laita tunnisteet molemmista
      Ikävä
      92
      1588
    4. Kerro kaivatustasi.

      1. Minkälainen koti 2. Ammatti 3. Ulkonäkö 4. Ikä
      Ikävä
      69
      1533
    5. Kai me nainen jollain tasolla tykätään

      Toisistamme kun tämä on kestänyt niin kauan
      Ikävä
      79
      914
    6. Kesä, kesä!

      Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k
      Tunteet
      6
      895
    7. Minkälaisesta seksistä

      haaveilet kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      68
      861
    8. Tarkkanäköisyys

      Oon muuten pirun hyvä huomaamaan asioita! Senhän sä varmaan kyllä jo tiesitkin.
      Ikävä
      59
      825
    9. Milloin viimeksi

      Tunsit perhosia vatsassa? 🦋🦋
      Ikävä
      61
      798
    10. Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.

      Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes
      Maailman menoa
      152
      745
    Aihe