Olenko ainoa joka vihaa helteitä???

Mehturis mies

Joka paikassa toitotetaan niin tv.ssa, radiossa ja lehdissä aina kun lämpenee. "Ihanaa kesä tulee, onko jo kesä, joko kesä meni, tuleeko kesä taas, missä kesä on, ihanaa kun lämpenee, koko kansa nauttii"
Siis voi sun v....ttttttttttttu tätä samaa vuodesta toiseen aina.
Jos tulee kesällä normaaleja sade kelejä tai kylmä jaksoja niin meteorologitkin höpöttää "huonot kelit tulee, oikea koiran ilma tulossa, viileä ikävä ajan jakso" jne jne.
Miksi ainoa oikea keli on se kun aurinko paistaa pilvetömältä taivaalta varjossa 30 lukemissa sanokaa nyt te jotka siitä nautitte???

Sen verran valaisen omaa kehoani ja sen kestämistä. No olen aina ollut kuuma ihminen. Mulla on kuuma makuupussissa laavulla pakkasessa, koskaan en voi pitää edes päälläni paitaa nukkuessani tai tukehdun. Kesä kuumalla ja helteellä voi mennä päivä kausia että en sen nihkeän kostean ja kuuman takia saa nukuttua silmäystäkään. Ovet ja ikkunat on auki. Joskus menen ilmastoituun autoon nukkumaan. Dieseliä palaa mutta saanpahan unta jne. Kaikenlisäksi olen metsuri ja teen ulkona töitä ja voitte kuvitella miltä heinäkuun helle täysine varustuksineen mettässä tuntuu. Jos uskoisin uskontoihin sanoisin että se tunne on varmasti maan päällinen helevetti. No töitä helpottaa yöllä kahden-kolmen aikaan aloitettu työskentely raikkaassa kesäisessä yö ilmassa.
Ja mikä nautittavampaa kuin kevät ja syksy. Talven pakkaset ankaratkin on siedettävämpiä kuin helteet. Olenko ainoa joka vihaa suomen kesää ja tätä ainaista saharan ilmastoa mitä viime vuodet on kesät olleet?

19

1626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fefree12ewewewewe

      kessässä vtuttaa just helteet eikä juur mikä'än muu.päivällä19-20 C viel' menettelee vaik vtuttaa sekin auringos.öisin riittää 7-10 C ja kämppä viilenee kivasti,ihanne ilmani pilvinen 16 C mukavan vilposta,sillon meen pitkälle lenkille nauttiin raikkaasta tuulesta jos tuulee(btw tykkään kovista tuulista),syssyyn enää pari kk sillon ei ainaka mennä helle lukemiin ja ennen kaikkee yöt viilenee,aah niin ihana mennä nukkuun syksyl, ja panna täkki päälle ettei tuu vilu.heh,

      vtuttaa noi tv säämiehet ja naiset niitten turpa heti mutrulla jos tulee sade tai viilenee,sitku tulee helteet niin jo on posket lommolla "NYT SITÄ LÄMPÖÄ SITTEN SAADAN,NAUTTIKAA!" -voi vttu sanon minä

    • t35y35h

      Loskaa ! Pakkasta ! Pimeyttä!

    • Talo ei jäädy

      Ainoo hyväpuoli helteessä on, et ei tarvi lämmittää asuntoa ja asunto ei jäädy, mitään muuta hyvää ei helteessä ole.

    • nyt on kelit!

      Relatkaa ihmiset. Nauttikaa lämmöstä. Ei aina ole pakko raataa vaikka onkin suomalainen. Helle tekee minut ainakin aktiiviseksi, eilenkin heitin hikisen päivän päälle vielä kovan tunnin pyörälenkin. Mutta sen jälkeen viileään suihkuun tai uimaan, ja a vot! Ja kesäterassit, onko mitään parempaa!!

      • efrgdfbgbgrefd

        Ai onko mitään parempaa? On. Ihan mikä keli vaan. Ai ei ole pakko raataa? Sanopa se AP:lle joka on metsuri. Luuletko sinä vitun viidakko simpanssi että hän voi vain kertoa pomolle ettei nyt jaksa kun on niin kuuma?


      • 16 km

        Ei tunnin pyörälenkkiä vaan trooppinen yö kun kohdalle osuu niin 16 kilometrin lenkki siihen niin avot. Esimerkiksi Länsimäestä Hakunilan kautta Tikkurilaan sieltä Puistolan ja Jakomäen kautta takaisin.


    • ätehäll

      Niin mie ymmärrän, et helteest voi nauttii, mut miettikää pientä kerrostaloyksiötä, johon ei saa läpivetoa. Tääl on 30 astetta sisällä..... Ja talon kiviseinät varaa lämmön, et jos saa kämpän ilmastointilaitteella vaikka 24, niin parissa tunnissa nousee takasin 30 asteeseen.. Ja muuta pois ei oo vaihtoehto!! Joten turhaa jauhaa sitä samaa paskaa, että mitäs asut siellä.. :P

    • fdgdfxgxfgh

      Nämä on näitä kauheita ILMASTONMUUTOS ÄÄRI HELTEITÄ!!!! Ja jokainenhan tietää kuka on siihen syypää, TE.

      Älkää kitiskö vaan siirtykää polkupyöriin kuten jokainen järkevä on jo tehnyt. Olemme hyvällä asialla ja siksi autojen on väistettävä meitä ja liikennevalot ovat laiskoille jotka eivät jaksa polkea ja autot ovat niiden jotka vihaavat maapalloa ja ihmisiä. Maailmanvihaajat saavat luvan väistää vaikka miten olisi maailmantuhomaiselle vihreä valo!

      Asentakaa aurinkopaneelit ja ostakaa muualta VAIN tuulivoimaa

      Lahjoittakaa ilmastohankkeisiin

      Lukeaa ja seuratkaa aktiivisesti mm tämänkaltaisia sivuja:
      http://www.co2-raportti.fi/

      jne

      jne

      jne

      Tietoisuus ja hyvät teot ovat avain ilmastomme suojelussa.

      • 12+12

        Ja taas kerran!!! Ilmastonmuutos hössötys on helppo rahastus keino. Köyhät kärsii mutta rikkailla etuudet säilyy. Yksi tulivuoren purkaus tuo ilmakehään samanverran päästöjä kun koko maailman autoilu vuodessa joten miksi niitä tulivuoria ei muurata umpeen?? No tyhmempikin tietää miksi. Joten tuo ainainen sinun vinkumisesi yksityisautoilustasi voit tunkea hanuriisi. Itseasiassa nyky autoilu tuo vähemmän päästöjä kuin aikaisemmin taloudellisempien moottorien takia.
        Miksi kukaan ei syytä kivikauden ihmistä mammuttien yms villasarvikuonojen ja sapelihammastiikerien hävittämisistä jotka juurikin ilmastonmuutoksiin kuoli? Hiton neanderintalilaiset kun ette sytyttäneet nuotioitanne päältäkäsin eikös niin??
        10 000 vuotta sitten täälläkin oli vahvat jääpeitteet jotka ovat kadonneet ilman viime vuosisadan autoilun kehittymistäkin. Maapallo elää edelleen samaa lämpenemis aikaa kuin 5000 vuotta sittenkin. Milläs se selitetään kun golf virta lakkaa jossain vaiheessa kuitenkin ja ei tuo enään lauhkeaa ilmavirtaa pohjoiseen? Pien jääkausi alkaa joten mihin katoaa se ajattelu että lappiakin koristaa tammi ja lehmus metsät tulevaisuudessa.
        Uskottelu on liian helppo ihmisen rahastus keino mitä p.skaa sinäkin täällä aina jauhat.


    • Kuuma kuin uunissa

      Ei tässä helteessä muuta vikaa ole, kuin että on vaan niin kuuma, ettei voi olla kuin varjossa, eikä tehdä mitään saatikka lähteä autolla ajamaan, kun ei ole autossa ilmastointia, niin on kuuma kuin sauna.
      Eipä ole jaksanut näin kuumalla lähteä mansikoita keräämään maaseudulla sijaitsevalle kesäpaikalle koko tällä viikolla.
      Vaikka illalla viilenee, niin kun koko päivän joutuu kuumassa olemaan, niin sitä on niin väsynyt ja uupunut, ettei illalla jaksa mihinkään lähteä.

      Eikä keskipäivällä kuumalla pellolla hullukaan jaksa olla ja lisäksi ennätys määrä paarmoja ja muita itikoita hyökkää kimppuun, niinkuin kuumudessa ei olisi riittävästi kestämistä.
      Jos mansikat pilaantuu, niin senkun pilaantuu.
      Ei kannata terveyttään vaarantaa mansikoiden takia, kun kuumalla pellolla pökertyy ja saa lämpöhalvauksen.

    • Talven rakastaja

      Kyllähän tämä inhottaa. Pullonkerääjänä joutuu tekemään melkein 24/7 töitä ettei rikkaat ihmiset kerää niitä itselleen ja nestehukka vähän väliä. Talvella tuota ei tarvitse harrastaa. Talvi on ihanaa aikaa kun se on kunnon talvi. Viime talvi oli aivan kauhea kun lunta ei ollut juuri koskaan ja satoi vettä pimeällä. Kesällä vesisadekin maistuu hyvälle :)

      • jääkausi alkaa

        Ensi talvena on odotettavissa kunnon pakkaset, kun muutat kesän plussalukemat miinuksiksi. On odotettavissa pieni jääkausi.


      • tyhmä
        jääkausi alkaa kirjoitti:

        Ensi talvena on odotettavissa kunnon pakkaset, kun muutat kesän plussalukemat miinuksiksi. On odotettavissa pieni jääkausi.

        Mulkku


    • teeeev

      Yksi sana: mukavuusalue.
      Vihaan hellettä ja liian kylmää.

      • lämpöeirikoluita

        Juuri näin. Ja mukavuus alue on 32 - 7 astetta. Ainakin minulla. Ja tuo seitsemän astetta menettelee jos ollaan ulkohommissa, jos istumaan joutuu esim. urheilukatsomossa on liian kylmä tuo.


    • Säälittävät pellet

      Voi vittu teitä valittavia paskapäitä, vali vali vali vali vali ja pää asia että ikinä ei oo hyvin mikään missään.

    • hohhoijaa3

      OLENKO AINOA JOKA VIHAA PAKKASIA!!!!!!

    • 10-14

      Juttuhan on niin, että ihminen on kehittynyt nimenomaan trooppisessa ilmastossa lähellä päiväntasaajaa ja tämä Suomen ilmasto, tai mikä tahansa, jossa esiintyy alle 10 asteen lämpötiloja, on itse asiassa ihmiselle luonnoton.

    • Helteidenvihaaja

      Minäki vihaan helteitä yli kaiken ne on hirveetä tuskaa kärsimystä ja riesat.Talvella on hyvä olla sillon nautin ku on pakkasta ja kylmää eli talvi ihminen oon

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1545
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1374
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1277
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1156
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe