Muutin kerrostaloon jossa on hyvä kylmäkellari.
Eikä siinä kaikki, olen patologinen marjastaja, joten entisen omakotitaloni autotallin pakastinarkussa on noin 25 litraa pakastettua puolukkasurvosta puolen litran rasioissa. Nykykeittiössäni on surkean kokoinen 250 litran pakastikaappi joka on täytetty viime kesäisillä lakoilla ja vadelmilla ja , syön niitä joka päivä.
Entisen taloni uusi omistaja lupasi pakastimen luovutusta vastaan säilyttää niitä jonkin aikaa, nyt se aika on kulunut umpeen. Mitä olette mieltä, säilyvätkö survokset kylmäkellarissani? Survokseen on lisätty hieman hedelmäsokeria, koska vuosikymmenten kokemuksella pakastettu survos säilyyy todella tuoreen ja raikkaan makuisena kun siihen lisää ripauksen hedelmäsokeria. Pitäisikö minun tyhjentää kaikki rasiat yhteen desinfioituun ämpäriin ja peittää pinta jollain tuorekelmulla hapettumisen estämiseksi, vai annako olla ne rasiat avaamatta käyttöön saakka jolloin osa rasioista voi olla lisätyn sokerin vuoksi pilaantunutta??
Liikaa puolukkasurvosta
Keitänkö hilloksi?
1
229
Vastaukset
- täti
Puolukkasurvos säilyy kylmäkellarissa "maailman tappiin".
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1472455
- 1761694
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6875- 68851
- 59825
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745