Kysäisin torimyyjältä kalakukon hintaa. Alle kilon kukko 20€ !
En sitten ostanut, kun tuolla hinnalla saa jo merilohta tai sisäfilettä samanverran tai enemmän.
Kovasti oli myyjä harmissaan, taisi jäädä kukot myymättä.
Suomessa osataan hinnoitella itsensä ulos markkinoilta, pitäisikö laittaa resepti kaukoitään ja kohta on markkinoilla 5€ tonnikalakukkoa mielin määrin.
Kalakukon törkeä hinta.
86
14013
Vastaukset
- Suomenmieli
Puoliraakaa,tiukkaa "ruisleipää"(puolet vehnää) sisävesisilakan ja siansivun kääreenä. Ei sinänsä kummoinenkaan keksintö, varsinkin kun ei näemmä kukaan osaa sitä valmistaa.
- asiakas aina oikeass
Olisi laittanut hintalapun kukkojen päälle niin ei olisi kenenkään tarvinnut kysyä, vaan kävellä sujuvasti ohi. Kukaan täysipäinen tuollaista maksa, onpahan myyjällä kukkoa eväänä seuraaville toripäiville.
- hupiukkojaolette
Täyspäiset kuitenkin maksavat pienestä rasiasta perunamuusia 10 Euroa.
- Anonyymi
hupiukkojaolette kirjoitti:
Täyspäiset kuitenkin maksavat pienestä rasiasta perunamuusia 10 Euroa.
En tiedä semmosta perunamuusin hintaa mutta 28.11 porvoon torilla oli myynnissä muikku ja ahvenkukkoja 32-36€ alle kilon kukot kilohinnaksi tuli yli 50€ se oli jo jotain luulen että kukot jäi myymättä
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En tiedä semmosta perunamuusin hintaa mutta 28.11 porvoon torilla oli myynnissä muikku ja ahvenkukkoja 32-36€ alle kilon kukot kilohinnaksi tuli yli 50€ se oli jo jotain luulen että kukot jäi myymättä
Ihmetyttää että on varaa maksaa torin vuokrapaikka, mutta tuotteet jää myymättä järjettömien hintojen takia. Ei näyttänyt menevän markkinoillakaan kaupaksi.
- ANTERO ELIASKOKKI
pien yrittäjien on pakko myydä kalliilla ja saat takuulla just sitä mitä tilaat ja nii tai miks vitun köhä valitat tee itse safkas ns.aito kalakukko PERKELE JUNTTI
- Asiakas111
Ei minulla ole köhää, ei edes heinänuhaa. Hain muuten saman valmistajan samankokoinen kukon torin viereisestä marketista 9,80€ hintaan. Mokoma toripelle.
- Kallistori
Torilla kaikki on kallista, mutta monelle tuntuu perinteet velvoittavan.
- Tuulikki-mummu
Yritäppä tehdä itse kukko. Raaka-aineet maksaa ja aikaa kuluu aamusta iltaan. Pieneksi jää tuntipalkka. Laatu kans esim. Partasen tuotteissa taattu. Et taida itse onnistua alkuunkaan. Syö kalapuikkoja, kun et hyvän päälle ymmärrä
- kallavesj_kallavesj
No joo-aikanaan tilasin Hanna Partaselta lentorahtina Hesaan 20 hengen muikkukukon ja kyl oli ulkomaisille vieraille elämys.
Nyt olen toteuttanut valmiiseen ruistaikinalevyyn kääräistyn padan
http://www.mytaste.fi/click/index/3595041/maku.fi Sen kun nakkaa hivutuslämpöön uuniin, päihittää merelliset pizzat sun muut !
https://www.youtube.com/watch?v=czy7hVxlj7c - Kukkomanni
Meillä on kolli henkinen perhe yritys valmistamme vain kikkoja noin 90000 kukko vuosittain valmistamme
- Anonyymi
Kukkomanni kirjoitti:
Meillä on kolli henkinen perhe yritys valmistamme vain kikkoja noin 90000 kukko vuosittain valmistamme
Mikä kollihenkinen.tollo
Aivan uskomatonta paskaa nuo kukot.
Enskerralla annan lähöt sille saatanan torimyyjälle kun tulee kaupittelemaan mm kukkojaan.aivan paskaa - Anonyymi
Hintaa tulee itsetehdylle kukolle. Menepä laskemaan verkot illalla ja nosta pois aamulla. Saat ehkä parikymmentä muikkua tai ahventa. Perkaa ne ja alusta kukkotaikina. Lämmität uunisi ehkä sähköllä. Taitaa tulla kilon kukolle Hintaa!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mikä kollihenkinen.tollo
Aivan uskomatonta paskaa nuo kukot.
Enskerralla annan lähöt sille saatanan torimyyjälle kun tulee kaupittelemaan mm kukkojaan.aivan paskaaKalakukot ovatkin hirveitä ainakin kaupassa, mutta jotkut lanttukukot älyttömän hyviä, harmi bvaan että ovat liian kalliita. Pitäisikin opetella itse tekemään, raaka-aineet ei maksa paljon mitään.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mikä kollihenkinen.tollo
Aivan uskomatonta paskaa nuo kukot.
Enskerralla annan lähöt sille saatanan torimyyjälle kun tulee kaupittelemaan mm kukkojaan.aivan paskaaTuollaisille on hoitopaippa niuvann......
- Anonyymi
Partasen kukot on yliarvostettuja mauttomia ja kuivia, Parhaan kukon olen ostanut Joensuun torilta vanhalta mummolta joka myi niitä lämpimänä styroksilaukusta, oli aamulla leiponut. Joroisten kukkopaikasta saa myös erinomaisia kukkoja , ostan aina kun ajan ohi.
- Kallavesj
Kuopiolaisilla taitaa olla omituinen ruokamaku. Kalakukko ei ole edes maukasta ruokaa suurimmalle osalle suomalaisista, puhumattakaan muunmaalaisista.
- Anonyymi
Tunnetko jokaisen joka ei asu Kuopiossa sekä muunmaalaisetkin?....
- Anonyymi
Tykkää niistä monet ulkomaalaisetkin ja näkisitpä mitä moskaa ulkomailla syövät, heti Ruotsissa vaikkapa hapansilakat.
- TeuvoRoismalasta
Olen syönyt kalakukkoa pari kertaa mutta en pitänyt siitä, en silti ryhdy riitelemään kalakukon maun hyvyydestä, moni muu tykkää ja se on makuasia. Kun kerran tuhannet miljardit kärpäset tykkäävät paskan mausta niin kannattaako silloin jonkun ryhtyä väittämään että paska on muka pahan makuista.
- savoxvitux
Joka ikinen kerta näissä "kuuluisissa" kukoissa on ollut raakaa taikinaa ja sisuksissa on säästelty. Savolainen kusetus näkyy tässäkin tuotteessa. Täyttä paskaa.
- Anonyymi
Jos olet pahoittanut pääsi laske.. Usta pois venttiilistä
- Cuccociecuu
Taitaa olla kalakukoissa Partas-lisän päälle vielä markkinalisä esim. Turun keskiaikamarkkinoilla ja Silakkamarkkinoilla. Vastaavanlaisia kalakukkoja tehdään mm. Joensuussa ja markkinoilla onkin myös torikauppias sieltä suunnalta myyden edullisempaan hintaan. Kauppa käy hyvin, toisin kuin Partasella. Kyseinen kauppias antoi tulla suorat sanat Partasen riistohinnoista. Paras kalakukko tehdään Kainuussa, eli avokukko ilman epäterveellistä amerikanläskiä.
- kukkonäyttääkakalta
Aina kun ajattelee saavansa aitoa kukkoa, herahtaa vesi kielelle. Siltikin vaikka en ole koskaan maistanut oikeasti hyvää. Mielikuva kukosta säilyy herkkuna. Ukkovaarien nälänhädän aikaista moskaa. Joutaa nykymaailmassa tunkiolle.
- Anonyymi
Markkinoilla on kaikki kallista, mutta ei ihme kun kaupungit kiskoo älyttömiä vuokria myyntipaikoista.
- kukkoilija
Paista tuoreet muikut voissa pannulla ja tarjoa tuoreen ruisleivän kanssa,siinä on sulla suussa muikkukukkoa eikä tarvii ostaa mitään raakaa taikinaviritystä ja mitä lie sen sisällä.
- Muikkunenkukko
Sisus ei ole raaka, se on pehmeä kukon sisällä olevan rasvan vuoksi :) Käytännössä ei voi millään olla raaka koska se on niin kauan uunissa että kaikki kalat ja liha kypsää, ne laitetaan tuoreena ja raakana, eiköhän 5-6 tuntia kypsytä kuoren joka noin 1 cm paksu :D Et taida tuntea taikinan koostumuksia , sati nähnyt edes kalakukkoa :D Kukon sisus näkyy kun aukaset kukon, ei siellä voi olla kun kalaa ja kylkisiivua. Paras kukko tulee lohesta . Torilla ja kaupoissa myydään muikkukukkoa kun muikut halvempia.
- Kalakukkoja
Harva osaa tehdä oikein kalakukon, ei edes Kuopion Partanen. Kalakukko ei ole kuopiolaisten , ei edes savolaisten perinneruoka,kalakukkoa on tehty iät ajat myös kainuussa.
Oikea kalakukko tehdään ruispohjaan, Partanen käyttää lisänä vehnäjauhoja koska ruistaikina on vaikea käsitellä. Kalakukon kuori vaatii jo taitoa. Kalakukkoon on laitettava kylkisiivua koska se muuten kuivuisi ja kuoresta tulisi kivikova. 1 kg kalakukon paisto vie n. 5 tuntia, sitten sen on vetäydyttävä 2-3 tuntia. Koska työ vie aikaa, niin se näkyy hinnassa. Yrittäjät laskuttavat hinnassa raaka-aineet,työn ja sähkönkäytön. Kukapa tappiolla mitään tekisi?- ggdfhj
Hyvin eristetty uuni ei sähköä juuri kuluta. Kalakukon odottelu uunista ei ole aktiivista kyttäämistä uunin äärellä, vaan silloin voi tehdä muuta. Lasutusperusteeksi nämä eivät käy.
Ja vain kehitysmaissa hinnat pitää erikseen kysyä torikauppiaalta, Suomessa yleensä hinnat voi lukea myyntipöydältä.
Poriin tuli kalakukkokauppias, oli pöytä, muttei hintoja. Kävin kysymässä ja suuni loksahti auki, härän sisäfileellä oli halvempi kilohinta! Kyllä jäi ukolta kukot myymättä!
Itse olin kuvitellut kilohinnaksi 8-9 euroa, koska tamperelainen mustamakkara maksaa sen verran. - Anonyymi
Lanttukukoissa ei tarvitse olla paljonkaan läskiä, mieluummin ei yhtään. Oikea kostutus ja siirappia. Mitenkähän folio toimisi, se säilyttäisi kosteuden, lopuksi tai aluksi pikaruskistus.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lanttukukoissa ei tarvitse olla paljonkaan läskiä, mieluummin ei yhtään. Oikea kostutus ja siirappia. Mitenkähän folio toimisi, se säilyttäisi kosteuden, lopuksi tai aluksi pikaruskistus.
Siirappi ei kuulu lanttukukkoon, mutta lihaa siinä pitää olla reilusti.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lanttukukoissa ei tarvitse olla paljonkaan läskiä, mieluummin ei yhtään. Oikea kostutus ja siirappia. Mitenkähän folio toimisi, se säilyttäisi kosteuden, lopuksi tai aluksi pikaruskistus.
Lanttukukkoon ei siirappi kuulu. Lihaa siinä pitää olla ei läskiä. Uimaharjussa tehdään parhaat lanttukukot Viipukka. Parhaat karjalan piirakat tekee Kotileipomo Sorsa LIperissä. Tosin omatekoinen on aina omatekoinen ja ruista pitää molempien taikinassa olla vähintään 85 %.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lanttukukkoon ei siirappi kuulu. Lihaa siinä pitää olla ei läskiä. Uimaharjussa tehdään parhaat lanttukukot Viipukka. Parhaat karjalan piirakat tekee Kotileipomo Sorsa LIperissä. Tosin omatekoinen on aina omatekoinen ja ruista pitää molempien taikinassa olla vähintään 85 %.
Lanttuun kuuluu siirappi ja kuorikin paljon parempi. En tiedä miten tekevät jossain leipomossa, mutta on sopivan ohut ja pehmeä kuori, reilusti vähärasvaista lihaa joukossa. Syöhän sitä perinteisenäkin, mutta nykyaikainen versio paljon parempi.
- Tuurankuusi
Tämän päivän hinta Hanna Partasen ahvenkukolla on 26€/kg. Hän, jolle se on epäkelpoa, menköön minun puolestani nuolemaan ituja Timbuktuun...
- Anonyymi
Miksi maajussit pyytää kalalla järjettömiä hintoja vaikka saavat miljarditukiaiset ja kalat ilmaiseksi tunnin parin työllä. Muille eivät halua maksaa mitään, mutta oma työ vähintään 100€/h, kaloiussa tuntipalkka helposti tonneja.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Miksi maajussit pyytää kalalla järjettömiä hintoja vaikka saavat miljarditukiaiset ja kalat ilmaiseksi tunnin parin työllä. Muille eivät halua maksaa mitään, mutta oma työ vähintään 100€/h, kaloiussa tuntipalkka helposti tonneja.
Minkälaista kalaa saat parin tunnin työllä?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minkälaista kalaa saat parin tunnin työllä?
Verkoista helposti sellaisenaan myytäväksi ja koneella suolistettuna hankkii vielä enemmän.
- joonherkkua
Kalakukko on kyllä älyttömän kallista! Tykkään itse siitä kovin, mutta ei ole oikein varaa ostaa. Parasta on ahvenkukko, muikkukukko tulee toisena. Ruistaikinaan tehtynä, ei sellaista vaaleaa puolivehnää, kuten jollain valmistajalla oli. Kukon kuoren sisäpinnan pitää olla kosteaa ja muhevaa, ei se raakaa ole. Ulkopinta on kuitenkin sitten tosi kova.
Parasta oli, kun lapsena pääsin Kuopioon sukulaisiin ja siellä tehtiin omat kukot isossa leivinuunissa. Silloin söin vain sitä kuorta, voita päälle tietenkin. Vasta aikuisena opettelin sitten syömään myös niitä kaloja. Sianläskit jätän vieläkin syömättä, mutta täytyyhän ne olla siellä mehevöittämiseen. - Kukonkukonkukko
Kaikki teistä jotka tietää miten tehdään alle 10€ kg maksavia kukkoja niin ei muuta kuin valmistamaan ja myymään torille. Turha täällä on tietoa jakaa ja toisten tekemisiä arvostella... Toteuttamaan vaan kun tietoa näyttää löytyvän.
- Eikukkooenää
Ja huh huh. Ostin messuilta. Maksoi 30 € tää kukko. Oli tollanen pari kertaa ankan munan kokoinen "pallukka". On kyllä hintaa mokomalle ruoalle, kun ei edes maistu oikein millekään. Enää en osta tätä "herkkua".
- Anonyymi
Maajussit maksaa työstä 8€/h, raaka-aineet maajusseille lähes ilmaisia, jättipalkan saavat itse tukiaisina, veneet ja kaikki vähentävät verotuksessa. Jos itse pyytää kalat ja ostaa mut aineet kaupasta, niin ei paljon hintaa tule. Jos iso uuni niin tunnissa tekee monta. Muikkua voi saada kaupastakin suht halvalla, jopa suolistettuna. Silakka olisi vielä halvempaa, onkohan kukaan kokeillut siitä tehdä.
- Anonyymi
Eikukkooenää kirjoitti:
Ja huh huh. Ostin messuilta. Maksoi 30 € tää kukko. Oli tollanen pari kertaa ankan munan kokoinen "pallukka". On kyllä hintaa mokomalle ruoalle, kun ei edes maistu oikein millekään. Enää en osta tätä "herkkua".
Kesällä ostin 'Viipukan tehtaanmyymälästä lanttukukon ja maksoi just ja just alle 20 euroa kilon painoinen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kesällä ostin 'Viipukan tehtaanmyymälästä lanttukukon ja maksoi just ja just alle 20 euroa kilon painoinen.
Hyvännäköistä lanttukukko ja muutkin, olisipa täälläpäin samanlaista tarjolla tuohon hintaan.
https://www.viipukka.fi/meistalisaa
- eikkulipeikkuli
Voisit miettiä raaka-aineiden hinnan ja kypsennykseen käytettävän energian määrän. Kukko hautuu n.6h uunissa. Silti voin sanoa, että isolla hinnalla voi saada täyttä mömmöä tai silkkaa laatua. Olen tehnyt itse kukkoja ja tiedän, miltä hyvä kukko maistuu. En ole löytänyt kaupoista yhtään hyvää kukkoa. Yleensä ne ovat johonkin ruispuuroon kätkettyjä kaloja ja jumalattomalla hinnalla. En halua mainostaa enemmän, mutta Savonlinnassa on ainakin leipomo, joka ei petä laadussa. Hinta ja laatu kohtaavat.
- Anonyymi
Ei se sähkö nyt niin kallista ole, varsinkaan yrttäjille ja puut maajussit saa ilmaiseksi. Monilla maajusseilla eukko tekee myyntiin kaikenlaista ja puu-uuneja voi tietysti olla muillakin.
- Anonyymi
Hyvä kukko on juuri sellainen kotona tehdyn oloinen ,pehmeä maukas kuori , paljon täytettä ja josta jää hyvä jälkimaku suuhun.Ja pitää nälkää loitolla pitkään.Meiltä päin löytyy sellaisen kukon tekijä..täyttä tavaraa, painokin sen kertoo.Ei kuopiossa .
- Anonyymi
En ymmärrä ihmisten ruokahysteriaa! Asun maalla mökissä, ei mukavuuksia, ainoastaan sähkö. Vesi juoksee sitä mukaa kun jaksaa kantaa. Ruokaa saa kaupasta, 10km, ostan viikoksi kerrallaan.Onneksi metsä antaa antimiaan, ikää yli 60. Älkää narisko ruuasta, olette laiskoja ja tottuneet liian hyvään! Tulkaa nauttimaan korvessa elämisestä, talvella sen tulette huomaamaan, ilman mukavuuksia! Se on extriimiä!
- Anonyymi
Jee, ja sitten menettää korvaukset jos ei lähde töihin 200km päähän.
- Anonyymi
Santeri osaa tehdä halvemmalla. Laitan katiskat järveen, ahvenia tulee! Tervetuloa! Kyllä mökissä petejä löytyy, juotavaakin!
- Anonyymi
Okei milloin saa tulla ja minne?
- Anonyymi
Eihän niitä kalakukkoja syö erkkikään. Hyvin tehty lanttukukko ja perunakukkokin olisivat herkkua, mutta niitä ei juuri koskaan saa kaupoista. Kerran ostin Lidlistä kalakukon alennettuun hintaan ja pois joutui heittämään.
- Anonyymi
Tee itse se kukkosi, tiedät sitten kertoa hinnasta.Hyvä, että joku osaa vielä ruokaa
tehdä. Kalakukko on hyvää, kiitos vaan tekijöille. - Anonyymi
Ku kalakukko tehhään oikeenn, sille suattaapi tullo hintoo..
Kun kalakukko tehdään väärin siitä voi hintaa pyytää..
Älkeekä ostako jos ei wiännä kunnon Sawoa.- Anonyymi
eli älkää ainakaan meikäläiseltä.
- Anonyymi
Kunnollinen kalakukko on täyttä ruokaa ja on hyvää. Jos vertailee johonkin mitä "samalla rahalla saa" niin elämästä menee maku.
No ostitko 20€:lla lohta ja sisäfilettä, mitäpä ne ydessä maistui?
Hyvä ettet sanonut että sillä rahalla sais kengät, mutta miltäpä ne sitten maistuis uunissa paistettuna jää arvailujen varaan.... - Anonyymi
Ei sovi olla kranttu, kun kaikki revitään yhdestä. Ihminen ei elä ainoastaan leivästä, joten kalat ja ruiskuoret pitää laskea erikseen.
- Anonyymi
Kalakukko on ihme herkku. Sitä kuuluu hehkuttaa ja tuoda meille etelämpään aina tuliaisiksi. En ole koskaan kuitenkaan nähnyt että sitä joku söisi. Sitä vaan kuuluu hehkuttaa mutta kukaan ei siitä pidä. Kalakukko on ihan hirveää.
- Anonyymi
Melkoinen syötävä : Syljeskele pippureita suustasi kuin haulikko hauleja ja lisäksi koko ajan on ikenissä ja hampaitten välissä puolikovia ruotoja ja ahvenen selkäpiikkejäkin . Todellinen elämys , kokeile niin uskot !
- Anonyymi
Meilläpäin kalat kyllä perataan ennen kukkoon laittamista ja isommat ruodot poistetaan. Pikkuahvevet ja muikut kyllä pehmiää, jos tarpeeksi kauan paistetaan Kalakukkoja olen syönyt jo kymmeniä vuosia, mutta yhtään pippuria ei ole vielä vastaan tullu, mitähän tekelettä sinä olet maistanut?
- Anonyymi
Kalakukko?Mikä se on ???
- Anonyymi
Mitä jos kukon tekisikin kukosta eli broilerin filesuikaleista, joukkoon kävisi vaikka riisi halutessa ja mitä tahansa kasviksia. Periaatteessa sama kuin kannellinen broileripiirakka, mutta ruiskuorella. Ehkäpä tuossa tavallinen pohja/kuori toimi paremmin.
- Anonyymi
Kalakukko on ruistakinaan umpeen käärittyä sian ihraa , pippuria , kalaa ja voita . Paistettu enemmän tai vähemmän kypsäksi uunissa .
- Anonyymi
Ei kalakukkoon kuulu pippuri!
- Anonyymi
Pippurilla ei ole mitään tekemistä kukoissa.
- Anonyymi
Kalakukon voi tehdä kaivamalla ostetun ruisleivän tyhjäksi sisältä ja laittamalla sen sisään oljyyn säilöttyä kalaa ja pekonin paloja ja pippuria . Sardiinit ja tonnikala käy parhaiten mutta muikkusäilykekin sopii . Leipä lämmitetään täyttämisen jälkeen mikrossa kauttaaltaan kuumaksi ja annetaan jäähtyä hitaasti folioon käärittynä ja säilytetään jääkaapissa muhimassa muutama päivä ennen syöntiä . Ei savolaisetkaan väittäneet ettei kyseessä olisi kalakukko .
- Anonyymi
Aika kaukana oikeasta, mutta miksei täytettyä ruisleipääkin voisi syödä. Voisi kokeilla muitakin täytteitä, kaalia, makaronia, perunaa... Toisaalta, miksei käyttäisi vuokaa.
Tai jos tekisin toisinpäin, ison kalan sisälle leipää. Lantunkin sisälle voisi laittaa leipää, lanttua ja lihaa kerroksittain.
- Anonyymi
On tosi myönteistä porukkaa! Moni on tainnut mennä hiljattain naimisiin kun vieläkin ilo raikaa.
- Anonyymi
Käy Kuopiossa , syö kalakukkoa , oksenna ja istu vessassa muutama päivä .
- Anonyymi
Halvemmaksi tulee ryypätä kotona.
- Anonyymi
Tyhmä!
- Anonyymi
Ei kalakukkoa juoda vaan syödään .
- Anonyymi
Jotkut juo rahansakin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jotkut juo rahansakin.
Olen kuullut, että jotkut jopa talonsakin;D
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Olen kuullut, että jotkut jopa talonsakin;D
Ja kokonaisen maatilankin.
- Anonyymi
Kalakukosta saa hyvän makuisen kun lykkää sisään paketin voita ja reilusti suolaa, juomaksi kokkelipiimää niin kyllä pumppukin tykkää mutta on makeeta.
- Anonyymi
Hyvin tehty Ahvenkukko on hyvää. Paksu siivu ja voita mukaan.
- Anonyymi
Kuka sellasta töhnää viitsii syödä?
- Anonyymi
Puhumattakaan mistään kokkelipiimästä! Onko se jotain vanhentunutta hapanta kokkareista piimää vai mitä lie? Ja mikä se piimä edes on?
- Anonyymi
Niinpä ja kaupoissa on ruistaikinaa rasvaa vaikka ite tekis.
- Anonyymi
Suosittelen kerran itse tekemään kalakukkoa, niin ymmärrät mistä hinta tulee.
Tulee nousemaan vielä sähkölaskujen myötä! - Anonyymi
Kaikki kukot älyttömän kalliita, lanttukukko 33€/kg, vaikka kaikki raaka-aineet halpoja. Kotona tehtynä on tietenkin työtä, mutta teollisesti tehtynä ei ole sen kummenpaa kuin mikään muukaan työ, eikä työntekijöiden tuntipalkat selitä.
- Anonyymi
Viimeksi kesällä ostin Viipukan lanttukukon ja se oli kilon painoinen ja maksoi 20 euroa tosin suoraan leipomon kahvilasta ostettuna, kun pääsin Uimaharjussa käymäänm.
- Anonyymi
Olet siis köyhä nillittäja.
- Anonyymi
Kuuleppa, lihan ja kala myyjät hinnoittelevat itsensä ulos!
Kalakukossa monta tekovaihetta ja on sitä paitsi perinneruoka.
Kannattaa kokeilla tehdä itse niin näkee mitä kaikkea tehtävä.- Anonyymi
Ei niitä kotikeittiöissä tehdä vaan teollisesti ja teollisuus saa raaka-aineetkin halvemmalla. Olivat järjettömän kalliita jo ennen sähkönhinnan nousua. Kaupungit rahastaa markkinapaikoilla, mutta kalliita ovat omissa myymälöissäänkin ja kaupoissa. Joskus harvoin löytää jostain kaupoista kohtuuhintaisia, ei kaikki rahasta.
- Anonyymi
Koska tulette Porvoon K-Supermarket Tarmolaan myymään kukkoja tahtoo lanttukukkoa viimeksi kun kerkesin kauppaan niin lanttukukot oli loppu niitä sais olla enemmän myynnissä ❓👍
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!
Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit12661Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1481218Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on491105- 127998
Hyvää huomenta 18. luukku
Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️223964Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?206929Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä13835- 72835
Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk296833- 39812