69ers - But 25.7 Velo

JVM

Eilisessä pelissä lähes täysin sama juoni kuin sitä edellisessä ahma koitoksessa eli det samma på svenska. Lähes samat onnistujat ja palkinnot (kuin edellisessä), sen verran muutosta että seba vetäisi loistavalla tavalla yli 100y ja teki maalin sekä puolustuksessa rafa ja roiko ottivat intterit mieheen ja olivat taklaustilaston ykkösiä. Juoksu toimii, jabbarin heittotaito ei edelleenkään vakuuta eli pieni petraus lyhempiin heittoihin, mutta se kentän näkeminen, tapa heittää palloa jne. ei hurraa huutoja juuri ääneen saa kiljumaan.

By the way punainen ottaa juuri nyt pahasti köniin, fumblea, inttereitä, blocked puntteja spessuissa ja valtavasti vääriä aloituksia. Tämä Suomi jefu vaan loistaa tai himmenee täysin jenkkien pelin perusteella, vaihda joukkueen aloittava QB ja RB ja sen jälkeen ei mihinkään….surullista, mutta totta. Puoliaika 31-0, en olisi silti uskonut selkärangan noin napsahtavan poikki. No toinen puoliaika pelaamatta, ei nuolaista lopullisesti ennen kuin tipahtaa. Ihmeitä on ennekin tapahtunut, varsinkin jos toinen alkaa luulla ja jättää haalarit pukusuojaan.

Toisessa pelissä taftin Kelly näyttää heittävän inkkarit nurin eli tässä mennään kovin odotetulla tavalla. Näyttäisi olevan enää taftin ja but. käsissä tuo neljäs pleijaripaikka.

Täältä tähän; merivesi on lämmintä ja kalja kylmää.

5

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nuin on

      Indians laittoi Taftin yllättävän koville. Hetkellisesti peli kulkee aivan komeasti, mutta vastustajan pikkumuutoksiinkaan ei pystytä reagoimaan mitenkään, vaikka valmennus on hemmetin kovasti äänessä koko ajan. Myös OC / QB -yhteistyö ei ole aivan saumatonta, olisiko siinä osasyy tähän Dixonin omituiseen poistumiseen maasta: http://www.sajl.fi/?x167512=2703969

      Roosters = surullista. QB RB pois, ja jäljellä on ihan korkeintaan divaritason varakuuppa, sekä munaton lauma vaihtopenkillä mitallia kiimassa kaulaan odottavia junnuja, joista ei ole vastuuta kantamaan. Eikä edes pelaamaan "rutiinitasolla". Takas sinne Sedulaan pyörimään siideripissisten kanssa, moi ja hyvää yötä. Jarmo (nuoremmat junnut) maksaa, palataan sit kun kivekset on laskeutunu...

      69ersin hyökkäys on heittopelin varassa, juoksussa ei ole edes yritystä. Syy: hyökkäyksen linja. Heittopelissä linja QB = yhteensä liian paljon virheitä, mutta kuitenkin ihan hyvää tulosta. Puolustus suorittaa tasaisemmin kuin hyökkäys, mutta ei pysty urotekoihin - lähinnä vaan jarruttamaan vastustajaa ja toivomaan naapurin epäonnistumista. Liian paljon on LB Bellin varassa, samoin kuin hyökkäyksen puolella RJ Longin. Buthcersin Jabbari Harris ei ole kuin korkeitaan keskinkertainen VL-kuuppa, ei mitään asiaa finaaliin tuolla miehellä. Sen sijaan juoksuhyökkäys toimii yhtenäisesti toimvan linjan oikean vahvistuksen RJ Jacksonin kanssa. Ehkä kaikien VL-joukkueiden arvoikkain pelaaja, omalle joukkueelleen - nyt kun Roon loukkaantumiset lasketaan.

      • JVM

        Niin Kouvolassa oli kaikenlaisia ongelmia jo viime vuonna ja niitä näyttää olevan riittävästi tällekin vuodelle. Dixon oli loistava pelintekijä, tuskin parempaa ainakaan helposti löytävät tähän hätään. Ongelma taisi olla myös se, että aika kovia iskuja sai äijä ottaa vastaan, kun linja ei pitänyt ja hyökkäys jäi melko yksipuoliseksi (eli juoksi usein vähän niin kuin henkensä kaupalla). Sääli, sillä kyllä tuolla porukalla olisi vielä ollut mahdollisuus taistella putoamista vastaan ihan tosissaan.

        Vähän kyllä hassusti tuolla gridin puolella tehdään juttua ja otsikkoa Einosta? Totuushan on kuitenkin, että kaveri on saanut jo toista vuotta olla organisaatiossa, parempaa opastusta sekä kehitysympäristöä ei olisi voinut ehkä kuvitellakaan ja saanut jopa vastuuta eli ei ihan täysin penkillä ole tarvinnut istua. Rojo näytti, että tuolla kalustolla tehdään Euroopassa täystuhoa ja yhtään heikommin ei mennyt kotimaassa. Sikäli vastaanottava kalusto oli ainakin kunnossa, mutta kyllä mielestäni mahdollisuus näyttää oli vielä liian iso saapas täyttää ja Einon panos meni ns. ”reisille”. Sikäli kyllä organisaatiolla on melko kova työ vielä jäljellä nostaa kyseinen kaveri vaahteraliigan johtavaksi pelinrakentajaksi. Riippuu tietysti mihin aina verrataan, mutta kenestä vaan ja asiasta kuin asiasta voi sanoa, että kovalla työllä ”helmi”. Ehkä taktiikkaa olisi pitänyt säätää enemmän Einolle sopivaksi ja sitä asiaa ei tietenkään yhtään parantanut Spearsin loukkaantuminen.

        Jotenkin tässä tulee sellainen fiilis, että punainen sai mahansa liian täyteen ja enemmänkin aivan liian nopeasti ja vauhtisokeus ja voittamisen pakko ja halu iski koko organisaatioon, joka sitten näkyy monenlaisena ilmiönä ympäristöön. Täytyy kuitenkin muistaa, että joukkueessa on talentti jäljellä, ei se mihinkään ole hävinnyt ja jos uusi kaveri on yhtään samalla aaltopituudella (Spearshan palaa muutaman viikon kuluttaa) niin kaikki palaa taas entisiin uomiinsa. Minun mielestä Spears sekö rojo ovat kuitenkin vaahteraliigan parhaat pelaajat ja näin ollen palatessaan (Spears/Shelton), tuo kaksikko repii joukkueen kuin joukkueen puolustukset taas rikki (näin ainakin minä uskon).

        Kyllä Porvoollakin on hyvä yritys meneillään, aika paljon riippuu siitä miten jabbar saa suorituksiinsa varmuutta ja valmennus loihdittua hyvän taktiikan ja edesauttaa jabbaria saamaan ns. rytmin päälle siihen hyökkäykseen (nyt olisi saatava vastustaja pois mukavuusalueeltaan ja omista taktisista nauhoilta luetuista vastaharjoitteistaan).

        Sitten vielä valmennuksesta, viikonloppunahan pelattiin divarin kärkiottelu ja ennen eilistä olisin varmasti lyönyt rahani Vaasan puolesta, mutta niin vaan sieltä Hyvinkää punnersi lopussa potkumaalilla voittoon. Hyvää duunia on Hyvinkääläisvalmennus saanut aikaiseksi tuolla kehän ulkopuolella. Hyvään valmennukseen satsaaminen kannattaa aina.


    • 19+14

      Jos "Nuin on "nimimerkki tietäisi jotain, ne nk vaihtopenkillä istuvat junnut olivat kaukana vaihtopenkistä. Olivat kaikki kentällä..mukana rotaatiossa tai pelasivat kaikki downit jos vaihtomiehiä ei ollut. Tieto löytyy SAJL tilastoista.
      Kyllä ne vastuuta ottaa, kaikki eivät vielä ole Crokojen miestenjoukkueen tasolla vielä. Olisikin huolestuttavaa että Roosters B junnut pieksisivät Crokojen miehet.

      • 12+9

        Miksi se olisi huolestuttavaa?


      • 9+12

        Mun mielestä huolestuttavaa on se että pitää käyttää B-junnuja kun ei ole miehiä tarpeeksi. Eikö se ole aika edesvastuutonta pistää lapsia pelaamaan aikuisten sarjaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5778
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3535
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe