5000 vuotta vanha ali-inhimillinen "äly" on orjuuttanut meitä

aivovirukselle stop

10 riviä peruslaskutoimituksia, joista me luetaan miten meidän pitää toimia maailmassa, luetaan miten maailma pitää rakentaa.

Pankkitilin numerot ovat ali-inhimillinen äly.

Pankkitilin numerot ja niillä spekulointi, ne on kuin tietokonevirus tietokoneelle.

Tuo rahasummien peruslaskutoimitukset, tuo
ali-inhimillinen äly on ihmiselle,
kuin on
tietokonevirus tietokoneelle,
kuin on
oikea virus solulle.

Perusmatematiikka rahalukemilla pitää laittaa ihmisten alaisuuteen, perusmatemaattiset rahalukemat ovat alistaneet meitä 5000 vuottta.

Ei mitenkään ole mahdollista että kymmenen riviä peruslaskutoimituksia, osaa ennustaa tulevaisuutta.

1

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maailmassa elää tällä hetkellä yli seitsemän miljardia ihmistä. Voisimme kaikki muodostaa jonon ja seistä kiinni toisissamme ja jonon pituus vastaisi matkaa maasta kuuhun ja ja takaisin monta kertaa.

      Emme voi kaikki elättää itsiämme samalla tavalla kuin tuhansia vuosia sitten. Elämme kaikki varsin suuriksi kasvaneissa yhteiskunnissa ja selviytymisemme riippuu niiden elinkelpoisuudesta.

      Rahatalous on oikeastaan nykyisen globaalin väestömäärän kannatuskyvyn edellytys. Tarvitsemme hyvin pitkälle erikoistunutta osaamista ja yhteiskunnallista työnjakoa. Yhdessä maailman kolkassa tuotettuja nauriita ei kuljeteta helposti toisaalle, missä öjy tuotetaan, jota nauriidenkin kuljettamiseen tarvitaan. Siellä missä öljy tuotetaan, ei kasva nauriita tai mitään muutakaan.

      Raha on arvostuksen väline, sillä mitataan kysynnän ja tarjonnan eroa. Haluttu ja tarvittu asia on arvokas, siitä ollaan valmiita maksamaan reilusti enemmän kuin sen tuottamisen kustannukset ovat. Päinvastaisessa tapauksessa kukaan ei välttämättä ole halukas maksamaan mitään.

      Rahatalous kehittyy ihmisten myötä kuten kaikki tekee. Rahatalouden nykyiset muodot ja mahdollisuudet eivät välttämättä enää tue, kannusta taikka kasvata ihmisen elinkyky- taikka elinkeinomahdollisuuksia.

      Markkinoilla on aina on haluttu etsiä etua keinoilla, jotka eivät ole eettisesti millään mittapuulla puolustettavissa. Näillä keinoilla on yleensä yhteiskunnallisia vaikutuksia. Jossain vaiheessa sietämätön substanssi valuu reunojen yli ja yhteiskunnallinen asetelma järjestetään uudelleen. Yleensä kehitystä ei vastusteta vaan pikemminkin vanhat käsitykset vaihdetaan väkivaltaisesti uusiin. Aika näyttää ovatko ne parempia kuin aiemmat.

      Haluaisimmeko ikinä elää ilman rahaa?

      Mitä tulee mainitsemiisi kymmeneen laskutoimitukseen, ne ovat toimineet 5000 vuotta. Kenties 5000 vuoden kehitys on vasta-argumenttina ajatuksiisi. Onko ihmiskunta saanut hyötyä rahasta ja tavoista laskea sitä viimeisen 5000 vuoden aikana? Olisimmeko saavuttaneet kaiken nykyisen ja vähäisemmillä haitoilla ilman rahaa ja tapoja laskea sitä mainitsemillasi peruslaskutoimituksillä?

      Mitä tulevaisuuden ennustamiseen tulee, osaamme ainakin ennustaa miten raha liikkuu. Hörhöilystä poiketen, rahan liikkuminen noudattaa tiettyjä taloudellis-matemaattisia lakeja. Ihmiset eivät yleensä haaskaa omaisuuttaan, ovat varovaisia ja välttävät riskejä, etsivät ja odottavat tuottoa sijoitukselleen.

      Mitä aloitukseen tulee, haluaisin lisäselvitystä alistamisen käsitykseen. Kuinka oravannahkojen taikka simpukankuorien laskeminen on alistanut meitä ihmisiä viimeiset 5000 vuotta?

      Mitä laskutoimituksiin tulee, niissä on yleensä muuttujia. Voisimme kenties määrittää huomispäivän kulun matematiikkaa käyttäen jokaisen yksilön osalta. Meillä on vain 7 miljardia muuttujaa.

      Yleisiä lainalaisuuksia noudattaen voimme todeta että suurin osa heistä nousee herättyään jaloilleen ja tyhjentää piakkoin rakkonsa. Pian sen jälkeen he etsivät itselleen jotain syötävää ja lähtevät yhteisöllisiin velvollisuuksiinsa. Iltaan mennessä lähes kaikki ovat palanneet läheistensä luokse aterioimaan ja nukkumaan. Jotkut onnelliset saavat ehkä seksiä päivän kuluessa joko omalta vaimoltaan taikka joltain toiselta.

      Kaavoja on niin monenlaisia, joistain on onneksi jotain hyötyäkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 111
      2168
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      60
      2036
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe