Poikkeuksellinen intuitiivisuus?

highly intuitive

Onko muita, jotka ovat niin intuitiivisia, että se alkaa lähennellä jo selvänäköisyyttä tai muuta yliluonnollista kykyä?

Minä olen tällainen poikkeuksellisen intuitiivinen yksilö. Asia joka tällä kertaa sai minut miettimään intuitiivisuuttani ja sen melkein pelottavaa tarkkuutta, oli se, että eilen illallaaloin jostain mystisestä syystä, aivan tyhjästä, muistella ala-asteen luokkatoveriani, jolla pari kertaa kuussa oli nenäverenvuoto kesken oppitunnin; itselläni ei koskaan ole nenäverenvuotoa, joskus lapsena viimeksi, mutta tänään aamupäivällä minulle yhtäkkiä tuli nenäverenvuoto!

En usko, että tämä on yhteensattumaa (varsinkin, kun minulle tapahtuu tällaista eri asioiden suhteen niin usein) enkä myöskään usko, että nenäverenvuodon ajatteleminen aiheutti nenäverenvuotoni (tällainen kausaalisuhde ajatusten ja fyysisten reaktioden välillä olisi tieteellisesti todella helppo todistaa, joten koska sellaista ei ole todistettu, sellaista kausaalisuhdetta ei ole), vaan selitän tämän ilmiön intuitiolla.

Intuitio minun kielenkäytössäni tarkoittaa tiedostamatonta prosessia, jossa mieli kerää pienistä, tietoiselta mielen tasolta ohi menevistä "vihjeistä" informaatiota, joka löytää ilmaisunsa randomeilta vaikuttavissa assosiaatioissa, mutta myös unissa, mielikuvissa, muistoissa jne.

Nenäverenvuoto-tapauksessani on kyse kehointuitiosta, eli tiedostamattani olin mieleni "alemmilla tasoilla" noteerannut joitain tuntemuksia ja merkkejä esim. kuivuneista nenäni limakalvoista tai alentuneesta huoneilman kosteudesta tms., jotka ovat niin mitättömän pieniä muutoksia kehossani ja / tai ympäristössäni, etten niitä ikimaailmassa olisi tietoisesti noteerannut, ja sitten tämä tiedostamaton mieleni taso synnytti niin ikään tiedostamattomasti tietoiselle mielelleni täysin randomilta vaikuttavan assosiaation ala-asteen luokkatoveriini, joka sai usein nenäverenvuotoja; ja vasta seuraavana päivänä (eli tänään) tuo nenäverenvuoto aktuaalistui.

Uskon, että sama poikkeuksellinen intuitiivisuuteni on ollut selittämässä myös ns. enneuniani, joita olen nähnyt sekä joissain sosiaalisissa tilanteissa hämmästyttävää tarkkanäköisyyttäni, jota muutkin ovat ihmetelleet.

5

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15+12

      Minä luulen että ihmisellä on tietoisuutensa rinnalla monia intuitiivisia asioita meneillään.

      Ehkä jopa että tietoisuus on muiden intuitioiden rinnalla oleva intuitio, ainoa intuitio joka on tietoisessa hallinnassa. Kaikki nämä intuitiot vuorovaikuttavat keskenään jossain määrin.

      Ehkä intuitiiviset ihmiset pääsevät hyödyntämään tietoisuudessaan osaa näistä automaattisista tapahtumista.

      Onhan polkupyöräilykin oppimisen jälkeen intuitiivista toimintaa kai. Se oli ennen tietoista, nyt se on siirtynyt automaattiseksi toiminnaksi tietoisuuden rinnalle.

    • Crimson.

      Kyllä löytyy muitakin, täältä yksi.

      Tunnen yleensä muiden ihmisten tunteita.

      Aistin liikkuessani ulkona että joku on lähellä vaikka minulla on musiikit korvissa täysillä. Kerran kun tunsin noin, otin kuulokkeet pois ja jatkoin matkaa, seisoi kahdenkymmenen metrin päässä musta labradorinnoutaja vapaana ja kello oli 23.00.

      Tunnistan ihmisen pahuuden, esimerkiksi narsistien. Olen varma, että erään porukassa pyörivän ihmisen sisällä ei ole ripettäkään lämmöstä. Hän on kylmä kuin kivi ja kykenisi tappamaan toisen ihmisen ihan koska vain, hänellä on rankkaa esittää päivästä toiseen olevansa normaali.

      Saan myös voimia energiasta. mm. Sähkökatulampuista.

      Pystyn vaikuttamaan tiedostamattani sähkölaitteiden toimintaan.

      Kykenen lukemaan ''vihjeiden'' avulla ihmisten sydämestä.

    • Onnea yrittäjille

      En oikeastaan tiedä miten määrittelisin tai onko edes olemassa aidosti intuitiivista ihmistä. Itse ajattelen vain että aivomme käsittelevät kaiken mahdollisen ympärillämme ja suodattavat tärkeät ja ei-niin-tärkeät asiat erikseen. Jotku ihmiset vain pääsevät käsiksi paremmin näihin ei-niin-tärkeisiin tietoihin ja luovat kuvan tilanteista.
      Vähän niin kuin vanki kaivaisi itselleen reitin muurin läpi.

      Myönnän vasta sitten intuitiivisen ajattelun olevan mahdollista kunnes suoritetaan testi, jossa koehenkilö ei kuule, näe, haista, maista tai tunne ympärillään mitään (tuulenvirettä yms) ja pöydällä on omenasosetta, luumukiisseliä, kasa kakkaa(tarkemmin sanoen ripulia) tai muuta ällöttävää ja pähkinäistä aprikoosihilloa erillisissä kulhoissa. Ennen seuraavan kulhon sisällön maistamista kulhojen järjestys sekoitetaan maistamisen jälkeen.
      Tehtävänä olisi maistaa kaikkia muita, paitsi tietenkin ripulia :)

      • ap.

        Olet ymmärtänyt väärin sanan 'intuitio' merkityksen, nimimerkki "Onnea yrittäjille".

        Ei intuitiossa ole kyse mistään yliluonnollisesta, vaan juuri tuosta kyvystä päästä mielleyhtymien ja mielikuvien, unien, fantasioiden yms. välityksellä käsiksi tuohon aivojen tietoiselta mieleltä suodattamaan ei-niin-tärkeään informaatioon. Ei sen kummemmasta ole tässä kyse, ja tätä käsiksi pääsyä kuvailinkin aloitusviestini nenäverenvuotoa koskevassa esimerkissäni.


    • sitroen.

      Olin kauan sitten matkalla kaukomailla. Seurueeseen kuului mm eläkkeellä oleva poliisi. Milloin tahansa kuvasin jotakin kohdetta niin, että tämä poliisi tuli kuvaan, hän aina, joka ainut kerta, kääntyi katsomaan minua juuri ennen kameran laukaisua. Mistä hän aavisti tulevansa kuvaan?

      Sitten muuta. Toisella matkalla olin Intiassa. Delhissä joku puhuttelee minua. Pyysi setelin, että hän esittelee jotakin mielenkiintoista. Sanoo - vai ajattelee - että ei pientä. Annoin isomman kuin aluksi suunnittelin. Antaa paperilapun ja käskee kirjoittamaan jonkun planeetan nimen. Minulle tulee voimakkaasti mieleen Venus, mutta skeptikkona kirjoitan Uranus. Hän pyytää lapun ja sanoo että siinä lukee Venus. Avaa lapun ja ehdottaa, että anna lisää rahaa niin hän kertoo minulle äitini nimen. En anna jolloin hän toteaa, etten minä usko häntä. Myönnän näin olevan.
      Jotakin ajatuksen lukua, ajatuksen siirtoa tms on olemassa. Ehkä liittyy jotenkin hypnoosiin, en tiedä.
      Juuri luin yhdestä matkakirjasta vielä vakuuttavammasta tapahtumasta.
      Kai sitäkin taitoa voisi harjoittelemalla kehittää? Meditoimalla ehkä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3105
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2492
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      368
      2306
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1847
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe