Mistäköhän voisi ostaa juustojauhetta tai yleensäkin juustoa kuivassa muodossa? Olen etsiskellyt vaan en ole löytänyt. Osaisiko joku neuvoa?
Mistä juustojauhetta?
9
10456
Vastaukset
- Gastro
Terve,
Et oikein selittänyt käyttötarkoitusta, mutta ainakin parmesaani valmiiksi jauhettuna on aivan kuivaa tavaraa.
T:Gastro- spede
Parmesan juusto näytää kuivalta, mutta silti sitä myydään kylmätiskiltä. Kuivattu juusto tulee keittoaineksiin, jonka kaikki ainekset on kuivattuja ja joita tulen säilyttämään kuivassa, lämpimässä kaapissa.
- Gastro
spede kirjoitti:
Parmesan juusto näytää kuivalta, mutta silti sitä myydään kylmätiskiltä. Kuivattu juusto tulee keittoaineksiin, jonka kaikki ainekset on kuivattuja ja joita tulen säilyttämään kuivassa, lämpimässä kaapissa.
Terve,
Nonniin, nyt selvisi jo käyttötarkoituksesi juustojauheelle eli pitkä säilytysaika lämpimässä.
Kannattaa tarkistaa parmesaanijauhon säilyvyys säilytysohjeista.
Juusto on yleensä rasvaista, joten aivan kuivaa ja hyvin pitkään säilyvää juustoa ei taida olla olemassakaan.
Yksi keino korvata juustoa kuivissa keittoaineksissa on laittaa runsaasti maitojauhetta.
T:Gastro - spede
Gastro kirjoitti:
Terve,
Nonniin, nyt selvisi jo käyttötarkoituksesi juustojauheelle eli pitkä säilytysaika lämpimässä.
Kannattaa tarkistaa parmesaanijauhon säilyvyys säilytysohjeista.
Juusto on yleensä rasvaista, joten aivan kuivaa ja hyvin pitkään säilyvää juustoa ei taida olla olemassakaan.
Yksi keino korvata juustoa kuivissa keittoaineksissa on laittaa runsaasti maitojauhetta.
T:GastroEsim. Knorrin Sveitsiläisen juustokeiton tuoteselosteessa lukee: "Juustojauhe 41%".
Jos haluan keittoon juuston maun, niin en kai nyt mitään maitojauhetta tilalle laita! - Gastro
spede kirjoitti:
Esim. Knorrin Sveitsiläisen juustokeiton tuoteselosteessa lukee: "Juustojauhe 41%".
Jos haluan keittoon juuston maun, niin en kai nyt mitään maitojauhetta tilalle laita!Knorr on, kuten ehkä oivallatkin, teollinen valmistaja. Heillä on mahdollisuus käyttää kuivaustorneja, joissa juusto kuivataan ja siitä samalla höyrystyy lähes kaikki rasva pois. Pakkausvaiheessa tuotetta käsitellään erittäin hygieenisissä olosuhteissa, joihin ei kotioloissa pääse.
Kuluttajatuotteena en kyseistä tavaraa ole nähnyt. Lähin vastine on kuivattu parmesaaniraaste ja maitojauhe. Yhdistä niitä ja maku on aika kohdillaan ja kelvannee myös sinun kaltaiselle gourmandille. Säilyvyydestä ei kukaan voi antaa sinulle takeita, sinun täytyy nyt vain itse yrittää selviytyä ja kokeilla eri vaihtoehtoja.
Siinä tapauksessa, että ehdotukseni ei sinulle kelpaa, niin mene kauppaan ja osta sitä Knorrin tai mun puolesta vaikka Pirkan juustokeittoa. - Spede
Gastro kirjoitti:
Knorr on, kuten ehkä oivallatkin, teollinen valmistaja. Heillä on mahdollisuus käyttää kuivaustorneja, joissa juusto kuivataan ja siitä samalla höyrystyy lähes kaikki rasva pois. Pakkausvaiheessa tuotetta käsitellään erittäin hygieenisissä olosuhteissa, joihin ei kotioloissa pääse.
Kuluttajatuotteena en kyseistä tavaraa ole nähnyt. Lähin vastine on kuivattu parmesaaniraaste ja maitojauhe. Yhdistä niitä ja maku on aika kohdillaan ja kelvannee myös sinun kaltaiselle gourmandille. Säilyvyydestä ei kukaan voi antaa sinulle takeita, sinun täytyy nyt vain itse yrittää selviytyä ja kokeilla eri vaihtoehtoja.
Siinä tapauksessa, että ehdotukseni ei sinulle kelpaa, niin mene kauppaan ja osta sitä Knorrin tai mun puolesta vaikka Pirkan juustokeittoa.Totta hemmetissä oivallan knorrin teolliseksi valmistajaksi, mutta eivät hekään kaikkea itse valmista. Vai onkohan niiden kanakeiton kanatkin knorrin kasvattamia ? Tiedän juustojauhetta olevan olemassa, mutta onko sitä jostain mahdollista saada ,oli minun kysymykseni. Sinun tapauksessasi oikea vastaus olisi ollut lyhyt ja ytimekäs "En tiedä" !!
- PEPEPUU
Tarviin itsekkin tota juustojauhetta "AKA Cheese powder".
Ulkomailla söin kuorrutettua kanaa jonka päällä oli tota juustojauhetta ja oli ihan törkeän hyvää. - parme_saan
Mulla on Parramo tempereamento italiano originale juuststoa pahvipurkissa, valmistaja Uniekaas. Tarkoittanen jotain tämmöistä ? On siis parmesaania.
- mat_kaaja
https://en.wikipedia.org/wiki/Parrano_cheese Muistan ostaneeni nk sirotejuustoa aikoinani München herkkukauppa Dallmaye'ista ja se oli ihan maustehyllyssä.
Täältä en muista löytäneeni
http://www.meinlamgraben.at/Delicatessen/Cheese-amp-Fresh-Pasta
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
En minä kyllä enää odota sinua
Olet siellä sen harmaan kanssa. Niin, annoit minun nähdä lämpimät tunteesi siitä huolimatta. Se merkitsi kyllä paljon. O452311Kehutaan vaihteeksi Perussuomalaisia
Perussuomalaiset ovat olleet melkoisen lokakampanjoinnin kohteena, vaikka ovat saaneet paljon hyvää aikaiseksi. Nyt on412106Joka kolmas työtön on työkyvytön
Viime vuonna työnhakuvelvoitteen ulkopuolella oli noin kolmannes työttömistä työnhakijoista. Huhheijaa, mihin suomalais2041636Jos joku luulee että kaikki käy
Sanon vain tämän. Minun kanssani ei neuvotella. Minun kanssani eletään tasavertaisesti. Jos se on liikaa, niin ovi rinn661607Sakin hivutus - ilmiö
Miten tuollainen tuollainen ilmiö kuin ”sakin hivutus” syntyy? Mitä syitä ilmiön syntymiseen tarvitaan? Onko sakissa jok851380- 201374
Roiskeläpät takaisin niin alkaa lasit kestämään
"Tuulilaseja hajottava talvi-ilmiö on ehkä ratkennut" Tämän päivän autoissa kun on esimerkiksi vanhempaa autokalustoa s41358- 141346
Ei ole rohkeutta tulla jututtamaan
Voidaan me nähdä ja tervehtiä, sitäkin harvoin, mutta iso kynnys on edes mennä lähelle ja kysyä kuulumisia. Ymmärrät var81281Julkinen saunatilanne Haapavedellä, tämä on täyttä paskaa!
Eilen Haapaveden uimahallin saunassa koettu tilanne oli täysin käsittämätöntä ja helvetin järkyttävää. Ladyboy harjoitti191244