Mistäköhän voisi ostaa juustojauhetta tai yleensäkin juustoa kuivassa muodossa? Olen etsiskellyt vaan en ole löytänyt. Osaisiko joku neuvoa?
Mistä juustojauhetta?
9
10001
Vastaukset
- Gastro
Terve,
Et oikein selittänyt käyttötarkoitusta, mutta ainakin parmesaani valmiiksi jauhettuna on aivan kuivaa tavaraa.
T:Gastro- spede
Parmesan juusto näytää kuivalta, mutta silti sitä myydään kylmätiskiltä. Kuivattu juusto tulee keittoaineksiin, jonka kaikki ainekset on kuivattuja ja joita tulen säilyttämään kuivassa, lämpimässä kaapissa.
- Gastro
spede kirjoitti:
Parmesan juusto näytää kuivalta, mutta silti sitä myydään kylmätiskiltä. Kuivattu juusto tulee keittoaineksiin, jonka kaikki ainekset on kuivattuja ja joita tulen säilyttämään kuivassa, lämpimässä kaapissa.
Terve,
Nonniin, nyt selvisi jo käyttötarkoituksesi juustojauheelle eli pitkä säilytysaika lämpimässä.
Kannattaa tarkistaa parmesaanijauhon säilyvyys säilytysohjeista.
Juusto on yleensä rasvaista, joten aivan kuivaa ja hyvin pitkään säilyvää juustoa ei taida olla olemassakaan.
Yksi keino korvata juustoa kuivissa keittoaineksissa on laittaa runsaasti maitojauhetta.
T:Gastro - spede
Gastro kirjoitti:
Terve,
Nonniin, nyt selvisi jo käyttötarkoituksesi juustojauheelle eli pitkä säilytysaika lämpimässä.
Kannattaa tarkistaa parmesaanijauhon säilyvyys säilytysohjeista.
Juusto on yleensä rasvaista, joten aivan kuivaa ja hyvin pitkään säilyvää juustoa ei taida olla olemassakaan.
Yksi keino korvata juustoa kuivissa keittoaineksissa on laittaa runsaasti maitojauhetta.
T:GastroEsim. Knorrin Sveitsiläisen juustokeiton tuoteselosteessa lukee: "Juustojauhe 41%".
Jos haluan keittoon juuston maun, niin en kai nyt mitään maitojauhetta tilalle laita! - Gastro
spede kirjoitti:
Esim. Knorrin Sveitsiläisen juustokeiton tuoteselosteessa lukee: "Juustojauhe 41%".
Jos haluan keittoon juuston maun, niin en kai nyt mitään maitojauhetta tilalle laita!Knorr on, kuten ehkä oivallatkin, teollinen valmistaja. Heillä on mahdollisuus käyttää kuivaustorneja, joissa juusto kuivataan ja siitä samalla höyrystyy lähes kaikki rasva pois. Pakkausvaiheessa tuotetta käsitellään erittäin hygieenisissä olosuhteissa, joihin ei kotioloissa pääse.
Kuluttajatuotteena en kyseistä tavaraa ole nähnyt. Lähin vastine on kuivattu parmesaaniraaste ja maitojauhe. Yhdistä niitä ja maku on aika kohdillaan ja kelvannee myös sinun kaltaiselle gourmandille. Säilyvyydestä ei kukaan voi antaa sinulle takeita, sinun täytyy nyt vain itse yrittää selviytyä ja kokeilla eri vaihtoehtoja.
Siinä tapauksessa, että ehdotukseni ei sinulle kelpaa, niin mene kauppaan ja osta sitä Knorrin tai mun puolesta vaikka Pirkan juustokeittoa. - Spede
Gastro kirjoitti:
Knorr on, kuten ehkä oivallatkin, teollinen valmistaja. Heillä on mahdollisuus käyttää kuivaustorneja, joissa juusto kuivataan ja siitä samalla höyrystyy lähes kaikki rasva pois. Pakkausvaiheessa tuotetta käsitellään erittäin hygieenisissä olosuhteissa, joihin ei kotioloissa pääse.
Kuluttajatuotteena en kyseistä tavaraa ole nähnyt. Lähin vastine on kuivattu parmesaaniraaste ja maitojauhe. Yhdistä niitä ja maku on aika kohdillaan ja kelvannee myös sinun kaltaiselle gourmandille. Säilyvyydestä ei kukaan voi antaa sinulle takeita, sinun täytyy nyt vain itse yrittää selviytyä ja kokeilla eri vaihtoehtoja.
Siinä tapauksessa, että ehdotukseni ei sinulle kelpaa, niin mene kauppaan ja osta sitä Knorrin tai mun puolesta vaikka Pirkan juustokeittoa.Totta hemmetissä oivallan knorrin teolliseksi valmistajaksi, mutta eivät hekään kaikkea itse valmista. Vai onkohan niiden kanakeiton kanatkin knorrin kasvattamia ? Tiedän juustojauhetta olevan olemassa, mutta onko sitä jostain mahdollista saada ,oli minun kysymykseni. Sinun tapauksessasi oikea vastaus olisi ollut lyhyt ja ytimekäs "En tiedä" !!
- PEPEPUU
Tarviin itsekkin tota juustojauhetta "AKA Cheese powder".
Ulkomailla söin kuorrutettua kanaa jonka päällä oli tota juustojauhetta ja oli ihan törkeän hyvää. - parme_saan
Mulla on Parramo tempereamento italiano originale juuststoa pahvipurkissa, valmistaja Uniekaas. Tarkoittanen jotain tämmöistä ? On siis parmesaania.
- mat_kaaja
https://en.wikipedia.org/wiki/Parrano_cheese Muistan ostaneeni nk sirotejuustoa aikoinani München herkkukauppa Dallmaye'ista ja se oli ihan maustehyllyssä.
Täältä en muista löytäneeni
http://www.meinlamgraben.at/Delicatessen/Cheese-amp-Fresh-Pasta
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Yritän tänään laittaa taajuudet kohdilleen
Jotta törmätään kirjaimellisesti. Ei tätä kestä enää perttikään. Olet rakas ❤️672525Vanhuksen varpaankynsien leikkaus 89 euroa...
Huh huh.......Parturikäynti olisi varmasti ollut 250 euroa? Kallis on suomi nykyään.1872203Onko kaivattusi
kyltymätön nainen, pystyisitkö olemaan hänelle loputon mies, vai meneekö toisinpäin.472123Anne Kukkohovi. Myy likaisia alushousujaan.
Kuka ihme ostaa jonkun naisen likaisia alushousuja, menee lujaa kyllä tälläkin housujen myyjällä.1272097Viulu vaiennut
Eikö pisnikset suju ? Vai miksi pahin yrittäjä vouhka on "kadonnu" maan alle. 🤣331875Kauanko skuutteja on siedettävä? Ei tietoa liikennesäännöistä, ajellaan miten sattuu ja missä vain.
Kauanko on kestettävä sähköpotkulautojen terrorismismia? Niillä ajelevat eivät tiedä, tai jos tietävätkin, niin eivät vä1941577Nainen, sellaista tässä ajattelin
Minulla on olo, että täällä on edelleen joku, jolla on jotain käsiteltävää. Hän ei ole päässyt lähtemään vielä vaan jost2201530Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod171411Kyllä tekee kipeää
Luopua kaikesta mitä on elämässä saavuttanut😞 ei vaan ole enää yhtäkään hiljaista vuorokautta🤬261275Hallitus haluaa sossuhuijjarit esiin tutkimalla ihmisten pankkitilejä
Kuristusote vätkylöiden palleista kiristyy! 😆 Hallitus suunnittelee laajentaa Kelan tiedonsaantioikeutta sosiaaliturva2001072