Mistäköhän voisi ostaa juustojauhetta tai yleensäkin juustoa kuivassa muodossa? Olen etsiskellyt vaan en ole löytänyt. Osaisiko joku neuvoa?
Mistä juustojauhetta?
9
10528
Vastaukset
- Gastro
Terve,
Et oikein selittänyt käyttötarkoitusta, mutta ainakin parmesaani valmiiksi jauhettuna on aivan kuivaa tavaraa.
T:Gastro- spede
Parmesan juusto näytää kuivalta, mutta silti sitä myydään kylmätiskiltä. Kuivattu juusto tulee keittoaineksiin, jonka kaikki ainekset on kuivattuja ja joita tulen säilyttämään kuivassa, lämpimässä kaapissa.
- Gastro
spede kirjoitti:
Parmesan juusto näytää kuivalta, mutta silti sitä myydään kylmätiskiltä. Kuivattu juusto tulee keittoaineksiin, jonka kaikki ainekset on kuivattuja ja joita tulen säilyttämään kuivassa, lämpimässä kaapissa.
Terve,
Nonniin, nyt selvisi jo käyttötarkoituksesi juustojauheelle eli pitkä säilytysaika lämpimässä.
Kannattaa tarkistaa parmesaanijauhon säilyvyys säilytysohjeista.
Juusto on yleensä rasvaista, joten aivan kuivaa ja hyvin pitkään säilyvää juustoa ei taida olla olemassakaan.
Yksi keino korvata juustoa kuivissa keittoaineksissa on laittaa runsaasti maitojauhetta.
T:Gastro - spede
Gastro kirjoitti:
Terve,
Nonniin, nyt selvisi jo käyttötarkoituksesi juustojauheelle eli pitkä säilytysaika lämpimässä.
Kannattaa tarkistaa parmesaanijauhon säilyvyys säilytysohjeista.
Juusto on yleensä rasvaista, joten aivan kuivaa ja hyvin pitkään säilyvää juustoa ei taida olla olemassakaan.
Yksi keino korvata juustoa kuivissa keittoaineksissa on laittaa runsaasti maitojauhetta.
T:GastroEsim. Knorrin Sveitsiläisen juustokeiton tuoteselosteessa lukee: "Juustojauhe 41%".
Jos haluan keittoon juuston maun, niin en kai nyt mitään maitojauhetta tilalle laita! - Gastro
spede kirjoitti:
Esim. Knorrin Sveitsiläisen juustokeiton tuoteselosteessa lukee: "Juustojauhe 41%".
Jos haluan keittoon juuston maun, niin en kai nyt mitään maitojauhetta tilalle laita!Knorr on, kuten ehkä oivallatkin, teollinen valmistaja. Heillä on mahdollisuus käyttää kuivaustorneja, joissa juusto kuivataan ja siitä samalla höyrystyy lähes kaikki rasva pois. Pakkausvaiheessa tuotetta käsitellään erittäin hygieenisissä olosuhteissa, joihin ei kotioloissa pääse.
Kuluttajatuotteena en kyseistä tavaraa ole nähnyt. Lähin vastine on kuivattu parmesaaniraaste ja maitojauhe. Yhdistä niitä ja maku on aika kohdillaan ja kelvannee myös sinun kaltaiselle gourmandille. Säilyvyydestä ei kukaan voi antaa sinulle takeita, sinun täytyy nyt vain itse yrittää selviytyä ja kokeilla eri vaihtoehtoja.
Siinä tapauksessa, että ehdotukseni ei sinulle kelpaa, niin mene kauppaan ja osta sitä Knorrin tai mun puolesta vaikka Pirkan juustokeittoa. - Spede
Gastro kirjoitti:
Knorr on, kuten ehkä oivallatkin, teollinen valmistaja. Heillä on mahdollisuus käyttää kuivaustorneja, joissa juusto kuivataan ja siitä samalla höyrystyy lähes kaikki rasva pois. Pakkausvaiheessa tuotetta käsitellään erittäin hygieenisissä olosuhteissa, joihin ei kotioloissa pääse.
Kuluttajatuotteena en kyseistä tavaraa ole nähnyt. Lähin vastine on kuivattu parmesaaniraaste ja maitojauhe. Yhdistä niitä ja maku on aika kohdillaan ja kelvannee myös sinun kaltaiselle gourmandille. Säilyvyydestä ei kukaan voi antaa sinulle takeita, sinun täytyy nyt vain itse yrittää selviytyä ja kokeilla eri vaihtoehtoja.
Siinä tapauksessa, että ehdotukseni ei sinulle kelpaa, niin mene kauppaan ja osta sitä Knorrin tai mun puolesta vaikka Pirkan juustokeittoa.Totta hemmetissä oivallan knorrin teolliseksi valmistajaksi, mutta eivät hekään kaikkea itse valmista. Vai onkohan niiden kanakeiton kanatkin knorrin kasvattamia ? Tiedän juustojauhetta olevan olemassa, mutta onko sitä jostain mahdollista saada ,oli minun kysymykseni. Sinun tapauksessasi oikea vastaus olisi ollut lyhyt ja ytimekäs "En tiedä" !!
- PEPEPUU
Tarviin itsekkin tota juustojauhetta "AKA Cheese powder".
Ulkomailla söin kuorrutettua kanaa jonka päällä oli tota juustojauhetta ja oli ihan törkeän hyvää. - parme_saan
Mulla on Parramo tempereamento italiano originale juuststoa pahvipurkissa, valmistaja Uniekaas. Tarkoittanen jotain tämmöistä ? On siis parmesaania.
- mat_kaaja
https://en.wikipedia.org/wiki/Parrano_cheese Muistan ostaneeni nk sirotejuustoa aikoinani München herkkukauppa Dallmaye'ista ja se oli ihan maustehyllyssä.
Täältä en muista löytäneeni
http://www.meinlamgraben.at/Delicatessen/Cheese-amp-Fresh-Pasta
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sannan kirja USA:n bestseller!
"Congratulations to Sanna Marin's HOPE IN ACTION, officially a USA TODAY bestseller!" Kertoo Scribner. Mitäs persut tä11711089Yritystuet 10 mrd. vuodessa, eli yrittäjäriski valtiolla kuten kommunismissa
Pelkästään Viking Linen viinanhakuristeilyitä sponsoroidaan 20 miljoonalla eurolla vuosittain. Dieselin verotukikin on15510308- 268030
Sture Fjäder haluaa tuensaajien nimet julki
Kokoomuspoliitikko haluaa yli 800 euroa kuukaudessa tukia saavien nimet julki. Ehkä olisi syytä julkaista myös kuvat? h1836499Metsäalan rikolliset
Jokohan alkaa vähitellen kaatua kulissit näillä ihmiskauppaa harjoittavilla firmoilla.495574- 735051
Ruotsalaistoimittaja: "Sanna Marinin saunominen saa minut häpeämään"
Sanna Marinin kirja saa täyslaidallisen ruotsalaislehti Expressenissä perjantaina julkaistussa kolumnissa.....voi itku..1464364Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata
Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai254236Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi
Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas674044Maahanmuuttajat torjuvat marjanpoiminnan - "emme ole rottia"
Ruotsalaisen journalistin selvitys paljasti, miksi maahanmuuttajat kieltäytyvät työstä. Taustalla vaikuttavat kulttuuris1333604