ravintola odotus

älkää menkö jos vituttaa

Ettekö te vitun idiootit tajua jos teitä ennen on tilannu 70-100 henkee ja ruoan tuleminen kestää niin te meette sitten piipittämääm "hidasta palvelua,huono ravintola,jäkäjäkäjkäkäkäkä" pilaatte vaan tolla tietämättömyyden valituksilla työntekijöiden päivän

9

358

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juu Pidä Tunkkis !

      No eiköhän se työntekijöiden päivä ole jo pilalla jos epäpätevä ravintoloitsija ei osaa mitoittaa henkilökuntaa niin että ei tarvitse odottaa tuntitolkulla. Tai jos epäpätevät tarjoilijat eivät osaa tilausvaiheessa arvioida asiakkaille kuinka kauan ruuan saamisessa kestää ja antaa asiakkaalle mahdollisuutta valita toista ruokapaikkaa.

      Ja viimeksi kun näin kävi, valitus tehosi ja saimme 40€ lahjakortin.

      Että valitan jatkossakin, saatte kuulla kunnianne jos olette epäpäteviä.

      • syö kotona perkele

        että sä vitun idiootti meet ravintolaan joka on täynnä ja sä näet vain itsesi siellä ekkä osaa kattoa ympärilles että siellä on muitakin ?? sitte meet kusettamaan firmalta lahjakorttia vielä kaupanpäälle !! HÄPEÄ SAATANA !!


      • etsilleen
        syö kotona perkele kirjoitti:

        että sä vitun idiootti meet ravintolaan joka on täynnä ja sä näet vain itsesi siellä ekkä osaa kattoa ympärilles että siellä on muitakin ?? sitte meet kusettamaan firmalta lahjakorttia vielä kaupanpäälle !! HÄPEÄ SAATANA !!

        Kyllä ravintolan tulee sopeutua asiakasmäärään eikä asiakkaan ravintolan henkilöstön määrään.

        Jos keittiössä on vajausta niin se on lähinnä omistajan ongelma eikä asiakkaan tai ei ainakaan pitäisi olla vaikkakin asiakas siinä kärsii huonosta ruoasta ja hitaasta palvelusta.

        10 minuuttia pöytään istumisesta tarjoilijan saapumiseen ja puoli tuntia tilauksesta alkuruokaan ovat maksimit vaikka kuinka ruuhkaista olisi ja pääruoan tulisi olla valmis 5-10 minuutin kuluttua alkuruoasta. Jälkiruokaa voikin sitten odottaa vähän kauemmin kun masu on jo täynnä vaikka raflalle tietysti olisi edullisinta hoitaa asiakass ulos mahdollisimman nopeasti eli pöytä valmiiksi uusille asiakkaille ja näin saa fyffeä taloon.

        Usein ulkomailla ravintoloissa syötyäni olen ihmetellyt laskun saannin hitautta - pelkkää osaamattomuuttako vai haluavatko he pitää minut pöydässä mahdollisimman kauan, että ravintolassa olisi asiakkaita ja näyttäisi ukospäin olevan "suosittu ja hyvä ruokapaikka".


      • YMMÄRTÄVÄINEN
        etsilleen kirjoitti:

        Kyllä ravintolan tulee sopeutua asiakasmäärään eikä asiakkaan ravintolan henkilöstön määrään.

        Jos keittiössä on vajausta niin se on lähinnä omistajan ongelma eikä asiakkaan tai ei ainakaan pitäisi olla vaikkakin asiakas siinä kärsii huonosta ruoasta ja hitaasta palvelusta.

        10 minuuttia pöytään istumisesta tarjoilijan saapumiseen ja puoli tuntia tilauksesta alkuruokaan ovat maksimit vaikka kuinka ruuhkaista olisi ja pääruoan tulisi olla valmis 5-10 minuutin kuluttua alkuruoasta. Jälkiruokaa voikin sitten odottaa vähän kauemmin kun masu on jo täynnä vaikka raflalle tietysti olisi edullisinta hoitaa asiakass ulos mahdollisimman nopeasti eli pöytä valmiiksi uusille asiakkaille ja näin saa fyffeä taloon.

        Usein ulkomailla ravintoloissa syötyäni olen ihmetellyt laskun saannin hitautta - pelkkää osaamattomuuttako vai haluavatko he pitää minut pöydässä mahdollisimman kauan, että ravintolassa olisi asiakkaita ja näyttäisi ukospäin olevan "suosittu ja hyvä ruokapaikka".

        jos ruuhka on niin sitten on ruuhkaa..mitä helvettiä sitä pitää kitistä? odotin kerran ruokaa 40 min JA EN VALITTANUT koska ymmärsin tilanteen että ravintola on täynnä..


      • Vauhtiavauhtia!
        syö kotona perkele kirjoitti:

        että sä vitun idiootti meet ravintolaan joka on täynnä ja sä näet vain itsesi siellä ekkä osaa kattoa ympärilles että siellä on muitakin ?? sitte meet kusettamaan firmalta lahjakorttia vielä kaupanpäälle !! HÄPEÄ SAATANA !!

        No tässä on semmonen hauska juttu että ravintola ei ollut täysi. Hauska puoli että paikassa on avokeittiö ja jo alusta asti pistin merkille että merkillisen hidasta toimintaa nyt kokilla, olen itse ollut kellottamassa työntekijöitä vastaaviin hommiin ja se jäbä olis saanut mun alaisuudesta auttamatta potkut. No möin firmani tosin jo vuosia sitten.

        Tottakai jos ravintola on täysi niin en sinne mene, eihän siellä ole pöytää johon mahtuisin. Jos siellä taas on vapaa pöytä, ravintola ei ole täysi vaan siellä on niinpaljon asiakkaita kuinka monelle ravintola on mitoittanut pystyvänsä tarjoilemaan. Eli, vähentäkää pöytiä jos olette hitaita !

        Kellottaminen on myös tehokasta. Sanokaa esimiehelle että kellottaa teidän suoritukset ja pistää vaikka listan seinälle josta näkee kuka on huono ja hidas ja kuka suoriutuu hommista asiallisimmin. Porkkanana palkkio parhaalle ja potkut hitaimmalle, kyllä meinaan palvelu paranee !


      • eisehelppoaole
        Vauhtiavauhtia! kirjoitti:

        No tässä on semmonen hauska juttu että ravintola ei ollut täysi. Hauska puoli että paikassa on avokeittiö ja jo alusta asti pistin merkille että merkillisen hidasta toimintaa nyt kokilla, olen itse ollut kellottamassa työntekijöitä vastaaviin hommiin ja se jäbä olis saanut mun alaisuudesta auttamatta potkut. No möin firmani tosin jo vuosia sitten.

        Tottakai jos ravintola on täysi niin en sinne mene, eihän siellä ole pöytää johon mahtuisin. Jos siellä taas on vapaa pöytä, ravintola ei ole täysi vaan siellä on niinpaljon asiakkaita kuinka monelle ravintola on mitoittanut pystyvänsä tarjoilemaan. Eli, vähentäkää pöytiä jos olette hitaita !

        Kellottaminen on myös tehokasta. Sanokaa esimiehelle että kellottaa teidän suoritukset ja pistää vaikka listan seinälle josta näkee kuka on huono ja hidas ja kuka suoriutuu hommista asiallisimmin. Porkkanana palkkio parhaalle ja potkut hitaimmalle, kyllä meinaan palvelu paranee !

        Ruokaa ei pitäisi tehdä sekunttikellon mukaan sillä raaka-aineeet ovat aina vähän erilaisia ja ne kypsyvät eri aikoihin - esim. peruna voi viedä 10 aina 45 minuuttiin, jos ei sitten esikeitettyjä kummisia käytä.

        Fisu taas ylensä tarvitsee vain pari minsaa per puoli, joten tässä on selvä aikataulutus-ongelma. Salaatti taas valmistuu nopeasti esivalmisteluiden takia ja joka keittiössä pitäisi olla keittoja ja kastikkeita valmiina porisemassa, joten alkuruoat pitäisi olla helppo ja nopea annostaa asiakkaalle.

        Jälkiruoatkin tulisi valmistaa suuremmalta osin etukäteen, jotta ne saa pöytiin nopeasti.

        Suurin ongelma rafloilla on menyy ja sen monimutkaisuus - muutama alkuruoka, neljä-viisi pääruokaa ja muutama jälkiruoka riittää hyvin oikein suunniteltuina niin että allergiat ja asiakkaan toivomukset tulee huomioiduiksi. Toki keittiön tulee myös valmistautua erikoisiinkiin pyyntöihin niin raaka-aineiden kuin myös allergioiden suhteeen - jätetään jotain pois tai lisätään jotain.

        Ruokalistan pitäisi olla jotain 10-15 annosta kattaen kaiken, mutta silti keittiön pitäisi pystyä joustamaan "vaikeiden" asiakkaiden vuoksi.


      • kellokaulako
        Vauhtiavauhtia! kirjoitti:

        No tässä on semmonen hauska juttu että ravintola ei ollut täysi. Hauska puoli että paikassa on avokeittiö ja jo alusta asti pistin merkille että merkillisen hidasta toimintaa nyt kokilla, olen itse ollut kellottamassa työntekijöitä vastaaviin hommiin ja se jäbä olis saanut mun alaisuudesta auttamatta potkut. No möin firmani tosin jo vuosia sitten.

        Tottakai jos ravintola on täysi niin en sinne mene, eihän siellä ole pöytää johon mahtuisin. Jos siellä taas on vapaa pöytä, ravintola ei ole täysi vaan siellä on niinpaljon asiakkaita kuinka monelle ravintola on mitoittanut pystyvänsä tarjoilemaan. Eli, vähentäkää pöytiä jos olette hitaita !

        Kellottaminen on myös tehokasta. Sanokaa esimiehelle että kellottaa teidän suoritukset ja pistää vaikka listan seinälle josta näkee kuka on huono ja hidas ja kuka suoriutuu hommista asiallisimmin. Porkkanana palkkio parhaalle ja potkut hitaimmalle, kyllä meinaan palvelu paranee !

        Jaha, tais mennä lafka kellotellessa... no eipä ihme tuolla menolla.
        Kellotteleppa sohvalla ja mieti lämmittäiskö mikropitsan vai maksalaatikon.
        Muista, ne ei viivy kovin kauan joten älä kellottele kovin kauan!!!


    • Kellottajat sucks

      Jos on kiire, menkää hesee tai absille. Sielt saa pikasafkaa. Ja on myös a la carte paikkoja, mis kaikki tulee valmiskamana mikron kautta lautaselle. Jos ruoka kestää tulla 40min pöytään, homma bueno. Hyväs lafkas ruoka tehdään just for you. Alusta loppuun, laskekaapa kauan ruoan tekemiin himas kestää ja pysykää siel, jos ette älyy, ett ravintolas se ruoan valmiiksi tulemiin kestää just saman ajan

    • VauhtiaVauhtia!

      No just käytiin Masussa, ruoka käsittääkseni pitkälti tehdää itse siellä eipä tarttenut kuitenkaan odottaa, 6 ruokalajia tarjoiltiin ihan asialliseen tahtiin. Eikä ole muuten C:ssä eikä Berthassakaan koskaan tarvinnut odotella.

      Kellottakaa vittu ne tarjoilijanne ja kokkinne , asiakas on ykkönen, ravintola ala on nykyään niin kilpailtu että tommoset hituvitun vinkujat ei sillä alalla pärjää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2816
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      100
      2114
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      146
      908
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe