Tänä vuonna tuli ylitsepursuava kriikunasato, ja hedelmät ovat maukkaampia kuin koskaan. Kokeilin kriikunahillon tekoa näin:
Ryöppäsin kriikunat kiehuvassa vedessä, kuori halkeaa muutamassa sekunnissa. Kaada kriikunat siivilään. Sitten kovin työ; kriikunat plumpsautetaan yksitellen kuorestaan ja kivi puserretaan pois. Yhdestä kriikunasta jää ehkä vain gramma hedelmälihaa. Punnitse mössö ja kuumenna kattilassa kiehumapisteeseen. Lisää puolet painosta hillosokeria. Anna poreilla 10-15 min, ja soseuta sauvasekoittimella. Purkita ja jäähdytä. Maku on hienostunut, kerta kaikkiaan upea. Työ on kova, mutta se kannattaa!
Taivaallisen hyvää kriikunahilloa
61Mimmix
0
1770
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Immu otti pataan
Olen pettynyt, hänen piti viedä Stagalaa kuin litran mittaa - mutta kuinka kävikään? Voi hemmetti sentään.... Ääääääh!1452525Näetkö feminismin uhkana
Vai mahdollisuutena kun deittailet naisia? Mitä miehet mieltä feminismistä?2031190Tykkäätkö halaamisesta?
Minä en. Tänään tuttava, jolle olen maininnut että en pidä halaamisesta, yritti halata minua ja olen vieläkin ihan raivo1131091Hinduilu on suurta eksytystä
tekosyvällinen tarina uppoaa moneen. Harhautusta todellisen Jumalan yhteydestä. Kuka haluaisi nähdä sielunvaelluksessa389940Malmin tapaus on järkyttävä
Kolme ulkomaalaistaustaista miestä raiskasi nuoren tytön tavalla, jota ei meinaa uskoa todeksi. Mikä voisi olla oikeampi299923- 100896
- 66878
- 53851
- 46839
- 60832