Tänä vuonna tuli ylitsepursuava kriikunasato, ja hedelmät ovat maukkaampia kuin koskaan. Kokeilin kriikunahillon tekoa näin:
Ryöppäsin kriikunat kiehuvassa vedessä, kuori halkeaa muutamassa sekunnissa. Kaada kriikunat siivilään. Sitten kovin työ; kriikunat plumpsautetaan yksitellen kuorestaan ja kivi puserretaan pois. Yhdestä kriikunasta jää ehkä vain gramma hedelmälihaa. Punnitse mössö ja kuumenna kattilassa kiehumapisteeseen. Lisää puolet painosta hillosokeria. Anna poreilla 10-15 min, ja soseuta sauvasekoittimella. Purkita ja jäähdytä. Maku on hienostunut, kerta kaikkiaan upea. Työ on kova, mutta se kannattaa!
Taivaallisen hyvää kriikunahilloa
61Mimmix
0
1777
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.693254Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k91881Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes2241269- 1291058
- 991002
- 60954
Miksi nuori ottaa hatkat? Rajut seuraukset: seksuaalinen hyväksikäyttö, väkivalta, huumeet...
Lastensuojelu on kriisissä ja nuorten ongelmat kasvussa Suomessa. Hatkaaminen tarkoittaa nuoren luvatta poistumista omil67936Shokki! Suuri seikkailu -kisassa todellinen jättiyllätys - Tämä muutos järkyttää varmasti monia!
No nyt on kyllä aikamoinen ylläri, peli todellakin kovenee…! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/shokki-suuri-seik6885- 84879
- 34810