Mitä mieltä Fitness- naisista?

13+18

74

3291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • namuja

      On seksikästä mutta liiallisuuksiin meneminen on rumaa, niinkun otitkin esille body buildingin. Sopivasti seksikästä ;)

    • atleettinen mies

      Kyllä on kuuminta hottia ja kiva kun voi käydä salilla yhdessä, yhteinen ajanviettotapa ja elämäntapa.

    • nainenmyös

      kuvan naiset ovat upeita mielestäni, vaikka nainen itsekin olen! :)

    • 6+2

      Tuollaiset silikonibeibit ei sytytä. Treenattu saa olla mutta luomu pitää olla.

      • luomunomistja

        koittakaa nyt naiset tajuta MITÄ MIES ON MIELTÄ. tutkittu juttu janina c kupeilla kelapaa


    • 14+7

      Mielestäni ovat kyllä kasvoiltaan nättejä jokainen, mutta vartalot ovat liian lihaksikkaat, ja antaa liian miehekkään vaikutelman. Mielestäni hoikka nainen voi olla todella kaunis, mutta siinä vaiheessa kun lihakset alkavat näkyä enemmän, niin en oikein tykkää. Sama juttu jos nainen alkaa olla liian pulleroinen palleroinen, niin en pitäisi.

      Kultaisella keskitiellä käyskentelevät naiset kauneimpia, tämä oma naisellinen mielipiteeni.

    • luomuna, kiitos!

      Lihakset sinänsä eivät ole turn-off, jos pysyvät maltillisuuden rajoissa. Enemmän tökkii keinotekoinen ja muovinen kokonaisvaikutelma silikoneineen, purkkirusketuksineen ja sotamaaleineen. Lisukkeita on jos jonkinlaisia.

    • asdfghjklöä

      aivan mahtavia! Ja läskejä akkoja taas kiukuttaa tämäkin ketju. Se on heille oikein! Muaahahahahahahhahhahaahahahahaa!!!!

      • Läski akka

        Minunkin mielestäni nuo naiset näyttivät upeilta, ensimmäinen kroppa oli ihan täydellinen. Minua ei silti kiukuta vaikka olen läski, pikemminkin kuvat tsemppaavat laihduttamiseen. Ja painoa on siis todella paljon liikaa.


    • harhakuva222

      Harva nainen ammattilaista fitnestä harrastaa...eli niitä kuvia mitä sä esitit. Todella harva. Usea käy salilla, treenaa, pitää ruokavaliostaan huolta, ja sillä on terve ja kaunis. Käyn itsekin salilla 4-5 kertaa viikossa, ja niistä kaikista naisista joita siellä näkyy, ehkä 1/40 on lihaksikas kuin kuvissa. Nämäkin jotka kuvissa ovat, ovat noin "lihaksikkaita" vain parisen kuukautta vuodesta, ja muuten hyvin naisellisia kauniita luonnollisia naisia.

      • nojaa

        En usko että fitness naisia ihannoivat miehet tykkää niinkään tuosta lavakunnosta joka on aivan äärimmäinen vaan siitä offseason-kunnosta jossa ollaan vielä timmissä kunnossa mutta ei aivan rasvattomassa/nesteettömässä.

        Kaikki tuijottaa liikaa noita lavakuvia, katsokaa myös missä kunnossa on muina päivinä.


    • maatuskatikkuinen

      todellakin kauniita ovat, vaikka silarit selkeästi kaikilla onkin. Tavallaan on tervettä pitää itsestään huolta ja lihaksikkuus on mielestäni varsin luonnollista ihmiselle. Itseänikin innostavat treenaamaan nämä kuvat. Tosin antavat kuitenkin siinä mielessä väärän kuvan, että jos noihin rasvaprosentteihin pyrkii, niin rinnat häviävät ja jos naisellisia muotoja haluaa, niin kirurgin veitseen on turvauduttava ja se on sairas piirre tässä. Ja kuten aiemmissa kommenteissa tulikin ilmi, nämä ovat kisakuvia, joihin pääseminen ei viimeisilleen vietynä ole mitenkään tervettä, ja tuommoinen kisakunto on tarkkaan suunniteltu ja ajoitettu, ei todellakaan ole ihan se normaali olotila.

    • MiehenKuvatus

      Hyvännäköisiä ja upeita ovat silloin kun harjoittelevat. Kisakunnossa kaikkea muuta kuin hyvännäköisiä: ruiskurusketukset, räikeät "sotamaalaukset" ja muut hörhötykset sekä typerät keikailuasennot ovat naurettavia. Samoin muovipallot rintojen paikalla.

      Sopivan lihaksikas luonnollinen nainen on unelma (ensimmäinen kuva mahtava, vaikka ei ihan luonnollinen) toisessa aivan liian räkkättyjä (rasvattomia) laitettuja ja keinotekoisia.

    • 19+8

      Kyllä ovat kauniita, mutta niinkuin aiemmissa kommenteissa sanottiin niin kyllä off-seasonina fitness naiset ovat kauniimpia kuin kisakunnossa. Muuten ovat kauniita ja hyvää treeniseuraa!

    • BEM

      Mun mielestä liian muovisia, liian pieni rasvaprosentti noilla kisaajilla.

      Sama nainen treenikaudella saattaa olla todella hyvännäköinen.

    • horkkaako korkkaat

      Halvan venäläisen katuluuskan näköisiä useimmat näistä ja ainoa hyvä asia tuossa lajissa on, ettei älyllisiä lahjoja mitata julkisesti vaikkapa mensan testillä. Voi olla, ettei monikaan näistä haluaisi kokonaistulosta kansan tietoisuuteen...

      • TTY:nTyttöjä

        Harva pullukkakaan niitä Mensa testejä kirkkaasti vetäsee läpi :)

        Muinoin yliopistolla oli hyvin paljon terveellisesti eläviä & kuntoilevia ihmisiä, sukupuoleen katsomatta.. Toki suurin osa vain harrastaa eikä päädy kisalavoille, ei ole tarvetta.

        Mutta jos sitä äo:stä heittelyllä saa itselleen paremman mielen niin mikäpä tuossa. Ei, en treenaa hulluna itse mutten näe tyhmyytenä noita harrastuksia..
        Tyhmempää lie olla yhtää välittämättä itsestään ja liikkumattomuudella heikentää tulevaisuudessa kykyä selviä yksin arjesta ja kylläpä se reilu ylipaino rasittaa niveliä ja elimistöä


    • 2-9

      Ei kosketa mun maailmaa millää tavalla. Siksi mulla ei tarvi olla mitää mielipidettäkää "fitness- naisista". Mutta ku nyt vahingossa avasin noi kuvat niin eka ajatus on että jonku laisia narsisteja.

    • En tykkää fitnessist

      Laittakaa joskus sitte niitä kuvia, jotka on sieltä kisojen väliseltä ajalta. Aina kehutaan että siinä kunnossa ovat hyvän näköisiä, mutta kisoissa rumia. Sitten kuitenkin kun halutaan "hehkuttaa" fitness -muijia, niin kuvissa on aina noita nyljetyltä elukalta näyttäviä liian lihaksikkaita, maskuliinisia ja liian rasvattomia silikooni suihkurusketus hiuslisäke tekokynsi pakkelinaama lumppuja. Minusta nuo on rumia... Kauniita on esim. Miranda Kerr ja nuori Tyra Banks. Myös tämä tanssijapimu on ihan helkkarin hottis, eikä haittaa ollenkaan pienet rinnat. Tuo ihanuus menis ihan pilalle silareilla. Ainut ruma asia hänessä on tuo blondattu tekotukka.

      http://www.youtube.com/watch?v=IelPNwvLQcs

      • Miehet on niin pihalla

        Huoh!!! Tyralla ja Mirandalla on ISOT rinnat ja tuolla tanssijalla (perseenpyörittäjällä) on KESKIKOKOISET.

        Et ole vielä pientä rintaa tainnut nähdä?


      • Juu!!
        Miehet on niin pihalla kirjoitti:

        Huoh!!! Tyralla ja Mirandalla on ISOT rinnat ja tuolla tanssijalla (perseenpyörittäjällä) on KESKIKOKOISET.

        Et ole vielä pientä rintaa tainnut nähdä?

        Onko esimerkiksi Mirandalla ja Tyralla silikonit, se lienee rintojen kokoa oleellisempi asia tuossa edellisessä viestissä. Juuri ketään eivät kai haittaa isot tai ainakaan keskikokoiset (eli C-D) luonnolliset rinnat.

        Tuosta Mirandasta en tosin tiedä mitään, mutta Googlesta selviävien tietojen mukaan hänellä ainakaan ei pitäisi missään tapauksessa olla isoja rintoja, vaan koko olisi ilmeisesti 34B ja rinnanympäryskin Victoria's Secretin mukaan vain 81 cm. Tyran toki jotenkin tiedän, enkä kylläkään voi väittää olevani hänen suurin faninsa, joten mittansakaan eivät kiinnosta.

        Ja mitä tuo "perseenpyörittäjä" tekee sanana tuossa, kyseessä on kuitenkin tanssi sinun ylimieliseltä vaikuttavasta suhtautumisestasi huolimatta?


      • Riitta-Pentti

        "keskikokoiset (eli C-D) luonnolliset rinnat." Ei taida olla enää keskikokoa tuon kokoiset rinnat. Ja kyllä suuret rinnat haittaavat moniakin.


    • 20v jätkä

      Lihakset ei näytä hyvältä naisella

    • yäk

      No hyi! Kyllä niitä nuoria poikia löytyy dtm.stäkin.

      • Fitness=miehekäs

        Kauniit kasvot, mutta perustele mikä tekee tuon kropasta paremman kuin tuossa aiemmin linkitetyn tanssija -tyttö Sara Lopezin? Sara on varmasti hyvässä kunnossa ja ns. sporttinen, mutta hän on naisellinen. Ei tarvi jännittää pakaralihaksia kuin pidättelisi paskaa, kuten nuo fitness -muijat lavalla tekee, että peppu näyttäis pyöreälle, Saran peppu on pyöreä oikeasti. Sara on myös kauniimpi siksi, koska hänellä on kapea vyötärö eikä tuollainen tasapaksu kuten fitness -mimmeillä. Ja millaisen miehen mielestä harteikas ja paksut lihaksikkaat käsivarret, valtavan haban omaavat naiset on kauniita? Sara Lopez on ihana, koska hänellä on sirot hartiat ja käsivarret, se on naisellista ja kaunista.


      • Mies37w
        Fitness=miehekäs kirjoitti:

        Kauniit kasvot, mutta perustele mikä tekee tuon kropasta paremman kuin tuossa aiemmin linkitetyn tanssija -tyttö Sara Lopezin? Sara on varmasti hyvässä kunnossa ja ns. sporttinen, mutta hän on naisellinen. Ei tarvi jännittää pakaralihaksia kuin pidättelisi paskaa, kuten nuo fitness -muijat lavalla tekee, että peppu näyttäis pyöreälle, Saran peppu on pyöreä oikeasti. Sara on myös kauniimpi siksi, koska hänellä on kapea vyötärö eikä tuollainen tasapaksu kuten fitness -mimmeillä. Ja millaisen miehen mielestä harteikas ja paksut lihaksikkaat käsivarret, valtavan haban omaavat naiset on kauniita? Sara Lopez on ihana, koska hänellä on sirot hartiat ja käsivarret, se on naisellista ja kaunista.

        Niin, voihan sitä olla sporttinen ilman lihaksiakin. Esim. maratoonarit. Hyvin usein reisien ja pakaroiden muoto on myötäsyntyistä, ts. ei tarvitse olla edes urheilija, jotta ne näyttävät hyviltä. Varsinkin kireissä farkuissa.
        On totta, että fitness-lavoilla ei pärjätä perinteisellä päärynävartalolla, jota edustaa esim. leveäperse Kim Kardashian. Kisakunnossahan naiset ovat kuin kuivan kesän oravia, jopa sairaan näköisiä. Offseason on sitten ihan muuta.
        MIllaisen miehen mielestä? Sellaisen, joka ei tunne itseään mikkihiireksi lihaksikkaan naisen vierellä. Ilman hormoneja naisesta ei tule miehekästä treenaamalla. Oonako on miehekäs? Hah ja hoh.
        On paljon naisia, jotka näyttävät miehiltä naamastaan ja tissitkin sekä vyötärö ovat kadonneet läskien sekaan.


      • Hah!
        Mies37w kirjoitti:

        Niin, voihan sitä olla sporttinen ilman lihaksiakin. Esim. maratoonarit. Hyvin usein reisien ja pakaroiden muoto on myötäsyntyistä, ts. ei tarvitse olla edes urheilija, jotta ne näyttävät hyviltä. Varsinkin kireissä farkuissa.
        On totta, että fitness-lavoilla ei pärjätä perinteisellä päärynävartalolla, jota edustaa esim. leveäperse Kim Kardashian. Kisakunnossahan naiset ovat kuin kuivan kesän oravia, jopa sairaan näköisiä. Offseason on sitten ihan muuta.
        MIllaisen miehen mielestä? Sellaisen, joka ei tunne itseään mikkihiireksi lihaksikkaan naisen vierellä. Ilman hormoneja naisesta ei tule miehekästä treenaamalla. Oonako on miehekäs? Hah ja hoh.
        On paljon naisia, jotka näyttävät miehiltä naamastaan ja tissitkin sekä vyötärö ovat kadonneet läskien sekaan.

        Väitätkö tosissas, että ammattitanssija ei ole sporttinen? Veikkaanpa että aika kovassa kunnossa kaikin tavoin ja lihaksiakin löytyy juuri naiselle sopivasti. Suurin osa ei vain pidä kauniina leveitä hartioita ja isoja hauiksia, tai tuollaista leveän näköistä vyötäröä sixpackeineen naisella. Se on maskuliininen vartalon malli, ja jos sitä ei pidä viehättävänä, ei sillä ole mitään tekemistä sillä että tuntisi itsensä mikki hiireksi lihaksikkaan naisen rinnalla. Kaikkia ei vain miellytä miehen näköiset naiset. Ja kasvot siis Oonalla on kauniit, mutta vartalo ei.


      • holokaustiset 2014
        Mies37w kirjoitti:

        Niin, voihan sitä olla sporttinen ilman lihaksiakin. Esim. maratoonarit. Hyvin usein reisien ja pakaroiden muoto on myötäsyntyistä, ts. ei tarvitse olla edes urheilija, jotta ne näyttävät hyviltä. Varsinkin kireissä farkuissa.
        On totta, että fitness-lavoilla ei pärjätä perinteisellä päärynävartalolla, jota edustaa esim. leveäperse Kim Kardashian. Kisakunnossahan naiset ovat kuin kuivan kesän oravia, jopa sairaan näköisiä. Offseason on sitten ihan muuta.
        MIllaisen miehen mielestä? Sellaisen, joka ei tunne itseään mikkihiireksi lihaksikkaan naisen vierellä. Ilman hormoneja naisesta ei tule miehekästä treenaamalla. Oonako on miehekäs? Hah ja hoh.
        On paljon naisia, jotka näyttävät miehiltä naamastaan ja tissitkin sekä vyötärö ovat kadonneet läskien sekaan.

        Maratoonarit näyttää lähinnä keskitysleiriltä repäistyiltä. Siitä on sporttisuus kaukana.
        Kaikki urheilu ei tarkoita sporttista. Hyvänä esimerkkinä sumopainijat...

        https://runnersexperiencedotcom.files.wordpress.com/2014/01/marathon-runner-vs-sprinter.jpg


    • 56487

      sara lopezia vertaat oonaan? miksi edes vertaat niitä keskenään....

      omasta mielestäni oonalla kyl parempi kuntoinen kroppa, sara on löysä...roikkuva...

      mut maku jokaisella ja kauneus katsojan silmissä

      • Ei hele...

        Mistä kohti Sara on löysä ja roikkuva? Kaikkea paskaa sinäkin jaksat jauhaa. :D


      • Vai löysä?

        Vain fitnessiin hurahtanut nainen voi sanoa Sara Lopezin vartaloa löysäksi. Sulla on mennyt jo varmaan sinne syömishäiriön ja sairauden puolelle tuo touhu, joten olisko aika käydä juttelemassa jonkun asiantuntijan kanssa ennen kuin pilaat terveytesi lopullisesti?

        Viime aikoina on paljonkin kaikissa keskustelu -ohjelmissa ollut näitä fitness -urheilijoita tai entisiä sellaisia tuomassa esiin, kuinka helposti se lipsahtaa sairaudeksi, ja kuinka sairasta touhua ylipäänsä on. Yksikin entinen lajissa hyvin menestynyt nainen kertoi, että oli alkanut pitää sitä kisakauden rasvatonta ruumista normaalina ja sinä mikä olisi halunnut olla koko ajan, ja muulloin oli ollut omasta mielestään löysä ja läski. Sun ajatusmaailma tuntuu olevan saman kaltainen jos ammattitanssijan kiinteää ja kaunista vartaloa väität löysäksi...

        Onhan se fitness kyllä ihan sairasta touhua, että pitää lääkärissä käydä mittauttamassa hormonitasonsa, jos mielii lapsiakin vielä joskus saada. Tämä nainen joka hiljattain julkaisi ne kuvat siitä "todellisesta" kisakauden vartalosta, joka on itseasiassa samaa luokkaa kuin anorektikon, kertoi eräässä haastattelussa mittauttavansa hormonitasonsa, koska halusi vielä lapsia. Ei ole enää terveellisestä elämäntavasta kyse, vaikka miten asiaa yrittää perustella ja väittää mustankin valkoiseski.

        Muutenkin tuo koko fitness -ihanne on selvästi naisten juttu, sillä suurin osa miehistä ei pidä noin maskuliiniseksi muokattua naisvartaloa kauniina. Naiset varmasti pitääkin, koska näyttäähän se nuoren miehen vartalolta.


      • Mies37w
        Vai löysä? kirjoitti:

        Vain fitnessiin hurahtanut nainen voi sanoa Sara Lopezin vartaloa löysäksi. Sulla on mennyt jo varmaan sinne syömishäiriön ja sairauden puolelle tuo touhu, joten olisko aika käydä juttelemassa jonkun asiantuntijan kanssa ennen kuin pilaat terveytesi lopullisesti?

        Viime aikoina on paljonkin kaikissa keskustelu -ohjelmissa ollut näitä fitness -urheilijoita tai entisiä sellaisia tuomassa esiin, kuinka helposti se lipsahtaa sairaudeksi, ja kuinka sairasta touhua ylipäänsä on. Yksikin entinen lajissa hyvin menestynyt nainen kertoi, että oli alkanut pitää sitä kisakauden rasvatonta ruumista normaalina ja sinä mikä olisi halunnut olla koko ajan, ja muulloin oli ollut omasta mielestään löysä ja läski. Sun ajatusmaailma tuntuu olevan saman kaltainen jos ammattitanssijan kiinteää ja kaunista vartaloa väität löysäksi...

        Onhan se fitness kyllä ihan sairasta touhua, että pitää lääkärissä käydä mittauttamassa hormonitasonsa, jos mielii lapsiakin vielä joskus saada. Tämä nainen joka hiljattain julkaisi ne kuvat siitä "todellisesta" kisakauden vartalosta, joka on itseasiassa samaa luokkaa kuin anorektikon, kertoi eräässä haastattelussa mittauttavansa hormonitasonsa, koska halusi vielä lapsia. Ei ole enää terveellisestä elämäntavasta kyse, vaikka miten asiaa yrittää perustella ja väittää mustankin valkoiseski.

        Muutenkin tuo koko fitness -ihanne on selvästi naisten juttu, sillä suurin osa miehistä ei pidä noin maskuliiniseksi muokattua naisvartaloa kauniina. Naiset varmasti pitääkin, koska näyttäähän se nuoren miehen vartalolta.

        "Vain fitnessiin hurahtanut nainen voi sanoa Sara Lopezin vartaloa löysäksi. "

        Miksei mies voi sanoa? Eihän Sara löysä ole, mutta lihakset riittää vain käsien ja jalkojen heilutteluun ilman kuormaa. Ei se miehestä homoa tee, jos tykkää vahvasta naisesta. Sara Lopez kyllä sopii viihdyttämään miehiä tanssillaan ja varmaan sängyssäkin on ihan ketterä. Muuta tuolla kropalla ei sitten tehdäkään. Eihän se huono ole, mutta ei yhtä hyvä kuin Oonalla.


      • Mies37w
        Vai löysä? kirjoitti:

        Vain fitnessiin hurahtanut nainen voi sanoa Sara Lopezin vartaloa löysäksi. Sulla on mennyt jo varmaan sinne syömishäiriön ja sairauden puolelle tuo touhu, joten olisko aika käydä juttelemassa jonkun asiantuntijan kanssa ennen kuin pilaat terveytesi lopullisesti?

        Viime aikoina on paljonkin kaikissa keskustelu -ohjelmissa ollut näitä fitness -urheilijoita tai entisiä sellaisia tuomassa esiin, kuinka helposti se lipsahtaa sairaudeksi, ja kuinka sairasta touhua ylipäänsä on. Yksikin entinen lajissa hyvin menestynyt nainen kertoi, että oli alkanut pitää sitä kisakauden rasvatonta ruumista normaalina ja sinä mikä olisi halunnut olla koko ajan, ja muulloin oli ollut omasta mielestään löysä ja läski. Sun ajatusmaailma tuntuu olevan saman kaltainen jos ammattitanssijan kiinteää ja kaunista vartaloa väität löysäksi...

        Onhan se fitness kyllä ihan sairasta touhua, että pitää lääkärissä käydä mittauttamassa hormonitasonsa, jos mielii lapsiakin vielä joskus saada. Tämä nainen joka hiljattain julkaisi ne kuvat siitä "todellisesta" kisakauden vartalosta, joka on itseasiassa samaa luokkaa kuin anorektikon, kertoi eräässä haastattelussa mittauttavansa hormonitasonsa, koska halusi vielä lapsia. Ei ole enää terveellisestä elämäntavasta kyse, vaikka miten asiaa yrittää perustella ja väittää mustankin valkoiseski.

        Muutenkin tuo koko fitness -ihanne on selvästi naisten juttu, sillä suurin osa miehistä ei pidä noin maskuliiniseksi muokattua naisvartaloa kauniina. Naiset varmasti pitääkin, koska näyttäähän se nuoren miehen vartalolta.

        "Onhan se fitness kyllä ihan sairasta touhua"

        Ei kaikki fitness ole kuivaksi vedettyä kilpailua.

        Fitness = kuntoilu, kunto, sopivuus, pätevyys, kelvollisuus, kelpaavuus, kelpoisuus, elinkelpoisuus, terveys, kuntourheilu


      • Mies37w
        Vai löysä? kirjoitti:

        Vain fitnessiin hurahtanut nainen voi sanoa Sara Lopezin vartaloa löysäksi. Sulla on mennyt jo varmaan sinne syömishäiriön ja sairauden puolelle tuo touhu, joten olisko aika käydä juttelemassa jonkun asiantuntijan kanssa ennen kuin pilaat terveytesi lopullisesti?

        Viime aikoina on paljonkin kaikissa keskustelu -ohjelmissa ollut näitä fitness -urheilijoita tai entisiä sellaisia tuomassa esiin, kuinka helposti se lipsahtaa sairaudeksi, ja kuinka sairasta touhua ylipäänsä on. Yksikin entinen lajissa hyvin menestynyt nainen kertoi, että oli alkanut pitää sitä kisakauden rasvatonta ruumista normaalina ja sinä mikä olisi halunnut olla koko ajan, ja muulloin oli ollut omasta mielestään löysä ja läski. Sun ajatusmaailma tuntuu olevan saman kaltainen jos ammattitanssijan kiinteää ja kaunista vartaloa väität löysäksi...

        Onhan se fitness kyllä ihan sairasta touhua, että pitää lääkärissä käydä mittauttamassa hormonitasonsa, jos mielii lapsiakin vielä joskus saada. Tämä nainen joka hiljattain julkaisi ne kuvat siitä "todellisesta" kisakauden vartalosta, joka on itseasiassa samaa luokkaa kuin anorektikon, kertoi eräässä haastattelussa mittauttavansa hormonitasonsa, koska halusi vielä lapsia. Ei ole enää terveellisestä elämäntavasta kyse, vaikka miten asiaa yrittää perustella ja väittää mustankin valkoiseski.

        Muutenkin tuo koko fitness -ihanne on selvästi naisten juttu, sillä suurin osa miehistä ei pidä noin maskuliiniseksi muokattua naisvartaloa kauniina. Naiset varmasti pitääkin, koska näyttäähän se nuoren miehen vartalolta.

        "Muutenkin tuo koko fitness -ihanne on selvästi naisten juttu, sillä suurin osa miehistä ei pidä noin maskuliiniseksi muokattua naisvartaloa kauniina."

        Tarkoitat nyt varmaan naisbodausta. Body building on eri kuin Fitness.
        Sitä paitsi esimerkiksi Oona ei ole mikään ääripää lajissa. Ääripää Fitness -kisaajan ja bodarin ero on aika pieni. Ja muistathan ne offseasonit. Nainen on aina parhaimmillaan, kun on vähän rasvaa ja pyöreyttä lihasten päällä :) Hyvä lihaksisto parantaa ryhtiä ja vähentää selluliittia. Näillä on iso merkitys ulkonäössä.


      • 5+8
        Vai löysä? kirjoitti:

        Vain fitnessiin hurahtanut nainen voi sanoa Sara Lopezin vartaloa löysäksi. Sulla on mennyt jo varmaan sinne syömishäiriön ja sairauden puolelle tuo touhu, joten olisko aika käydä juttelemassa jonkun asiantuntijan kanssa ennen kuin pilaat terveytesi lopullisesti?

        Viime aikoina on paljonkin kaikissa keskustelu -ohjelmissa ollut näitä fitness -urheilijoita tai entisiä sellaisia tuomassa esiin, kuinka helposti se lipsahtaa sairaudeksi, ja kuinka sairasta touhua ylipäänsä on. Yksikin entinen lajissa hyvin menestynyt nainen kertoi, että oli alkanut pitää sitä kisakauden rasvatonta ruumista normaalina ja sinä mikä olisi halunnut olla koko ajan, ja muulloin oli ollut omasta mielestään löysä ja läski. Sun ajatusmaailma tuntuu olevan saman kaltainen jos ammattitanssijan kiinteää ja kaunista vartaloa väität löysäksi...

        Onhan se fitness kyllä ihan sairasta touhua, että pitää lääkärissä käydä mittauttamassa hormonitasonsa, jos mielii lapsiakin vielä joskus saada. Tämä nainen joka hiljattain julkaisi ne kuvat siitä "todellisesta" kisakauden vartalosta, joka on itseasiassa samaa luokkaa kuin anorektikon, kertoi eräässä haastattelussa mittauttavansa hormonitasonsa, koska halusi vielä lapsia. Ei ole enää terveellisestä elämäntavasta kyse, vaikka miten asiaa yrittää perustella ja väittää mustankin valkoiseski.

        Muutenkin tuo koko fitness -ihanne on selvästi naisten juttu, sillä suurin osa miehistä ei pidä noin maskuliiniseksi muokattua naisvartaloa kauniina. Naiset varmasti pitääkin, koska näyttäähän se nuoren miehen vartalolta.

        Sä et tiedä fitneksestä mitään, nolottaa puolestasi lukea tuota....kaltaiset aina vertaa kaikkea keskenään mitä verrata ei voi. Se on edelleen makukysymys...haluako löysän vai kireän vartalon, jotkut kuules rakastaa jopa sellulliittisia norsuja.


      • Hoh! Hoh!
        Mies37w kirjoitti:

        "Vain fitnessiin hurahtanut nainen voi sanoa Sara Lopezin vartaloa löysäksi. "

        Miksei mies voi sanoa? Eihän Sara löysä ole, mutta lihakset riittää vain käsien ja jalkojen heilutteluun ilman kuormaa. Ei se miehestä homoa tee, jos tykkää vahvasta naisesta. Sara Lopez kyllä sopii viihdyttämään miehiä tanssillaan ja varmaan sängyssäkin on ihan ketterä. Muuta tuolla kropalla ei sitten tehdäkään. Eihän se huono ole, mutta ei yhtä hyvä kuin Oonalla.

        Miksi pitäis pystyä johonkin maastavetoihin yms. mikä ihmeen ihanne se on? Eikö tosiaan "riitä", että ihan omaa kroppaansa jaksaa liikuttaa ja varsin ketterästi? Myös jonkun aiemmin heittämä kommentti siitä, ettei maratoonareilla olis lihaksia on lähinnä koominen ja oikeastaan jopa sairas ja kertoo tuollaisen mielipiteen omaavan korvien välin vääristyneisyydestä todella paljon. Niin läskin voimallahan sitä maratooneja juoksennellaan joopa joo...

        Toisaalta sitten puhutaan koko ajan siitä "off season" kropasta näiden äijä -fitness -akkojen kohdalla, mutta eipä vaan ole vieläkään kuvaa tullut sellaisesta, koska hui sentään siinähän on rasvaakin vähän! Rasvahan on "löysä" ja "roikkuva" kuten tuota Sara Lopezia on jo nimitelty... Hoikkaa ja kaunista naista.

        Usein sun kaltaiset lihapäät ei tajua, että tanssijat on itseasiassa urheilijoita ja paljon enemmän kuin jotkut typerät ämmät jotka pyllistelee perse pitkällä ja pullistelee lihaksiaan bikinit päällä lavalla. Arvostan kyllä henk. koht. tanssijaa aina enemmän, sillä varmasti on kovempi kuntoinen ja enemmän harjoitellut kun joku fitness -lihapää ja osaakin jopa jotain muuta kuin pyllistää.


      • Hah!
        Mies37w kirjoitti:

        "Onhan se fitness kyllä ihan sairasta touhua"

        Ei kaikki fitness ole kuivaksi vedettyä kilpailua.

        Fitness = kuntoilu, kunto, sopivuus, pätevyys, kelvollisuus, kelpaavuus, kelpoisuus, elinkelpoisuus, terveys, kuntourheilu

        No se mikä lie bikinifitness -muija kertoi että käy säännöllisesti mittauttamansa hormonitasonsa lekurilla, koska toiveena oli saada vielä joskus lapsiakin. Harvassa lajissa sentään hedelmättömiksi muututaan... Fitness ei todellakaan ole tervettä touhua, ja sitä on jo verrattu anoreksiaan ja muihin syömishäiriöihin. Koko typerä pelleily on niin uusi asia, että "tulokset" näkynee vasta vuosien päästä.


      • Joopa joo....
        Mies37w kirjoitti:

        "Muutenkin tuo koko fitness -ihanne on selvästi naisten juttu, sillä suurin osa miehistä ei pidä noin maskuliiniseksi muokattua naisvartaloa kauniina."

        Tarkoitat nyt varmaan naisbodausta. Body building on eri kuin Fitness.
        Sitä paitsi esimerkiksi Oona ei ole mikään ääripää lajissa. Ääripää Fitness -kisaajan ja bodarin ero on aika pieni. Ja muistathan ne offseasonit. Nainen on aina parhaimmillaan, kun on vähän rasvaa ja pyöreyttä lihasten päällä :) Hyvä lihaksisto parantaa ryhtiä ja vähentää selluliittia. Näillä on iso merkitys ulkonäössä.

        Ne oli kylläkin jotain bikinifitness -eukkoja, jotka telkkarissa on olleet, että ei kai niitä kaikis ukkomaisimpia sun mittapuulla, mutta silti ruman ja miehekkään näköisiä vartaloiltaan kuten tuo Oonakin. Vai lieneekö Oonalla vaan sitten luonnostaankin maskuliininen ruumiinrakenne, kun ei kerta edes ole ääripää... Mene ja tiedä.

        Ja Sara Lopezilla on varmasti hyvä lihaksisto naiselle ja juuri sopivasti rasvaakin. Eikä tuolla selluliitti ja läski hylly, kun katsoo tällaistakin pätkää jossa on keveämmin vaatetettu.

        http://www.youtube.com/watch?v=gdMMUgzyl7s


      • Tervettä?
        5+8 kirjoitti:

        Sä et tiedä fitneksestä mitään, nolottaa puolestasi lukea tuota....kaltaiset aina vertaa kaikkea keskenään mitä verrata ei voi. Se on edelleen makukysymys...haluako löysän vai kireän vartalon, jotkut kuules rakastaa jopa sellulliittisia norsuja.

        No rakastakoot jotkut selluliittia ja läskiä heistä ei nyt kyse ollutkaan, ellet sitten vääristyneessä mielessäs pidä Sara Lopezin vartaloa läskinä norsuna...

        Ne oli fitness -ammattilaisia ja kisoissa hyvin pärjänneitä, just näitä bikinifitness -"hottiksia" jota aina hehkutetaan joista oon puhunut, eli ei ole ees mun luuloja vaan heidän kommentteja asiaan liittyen. Tulleet kai järkiinsä, tai ainakin toinen kun oli tajunnut yks päivä ettei siinä oikeasti ole mitään järkeä että lavalla pyllistelee bikineissä ja jotkut antaa pisteitä. Nuo naiset oli ihan fiksuja (siksi varmaan lopettaneetkin koko touhun) ja kertoivat myös siitä, että se koko pelleily on illuusiota. Meikeillä, tekorusketuksella ja pyllistelemällä perse pitkällä, kuvakulmilla yms. luotiin illuusio jostain "ihannevartalosta" joka ei edes näytä lähellekään samalle, siellä lavan takana ollessa kun ei poseerata.

        Tosi "terveelliseltä" sekin kuulosti, että syötiin lähinnä jotain parsakaalta ja raejuustoa ja sekin annos vaan pieneni ja pieneni, ja oli niin nälkä että alkoi jo korvien väliin vaikuttaa. Sitten kisoissa oltiin vaan onnellisia, että nyt koko paska on ees hetkeksi ohi, ja kisojen jälkeen istuttiin lähinnä jääkaapin äärellä syömässä ja lihottiin parissa päivässä parikymmentä kiloa... Kyllä siinä varmaan aineenvaihdunta ja kroppa huutaa hoosiannaa... Todella tervettä, joo...


      • 4+5
        Tervettä? kirjoitti:

        No rakastakoot jotkut selluliittia ja läskiä heistä ei nyt kyse ollutkaan, ellet sitten vääristyneessä mielessäs pidä Sara Lopezin vartaloa läskinä norsuna...

        Ne oli fitness -ammattilaisia ja kisoissa hyvin pärjänneitä, just näitä bikinifitness -"hottiksia" jota aina hehkutetaan joista oon puhunut, eli ei ole ees mun luuloja vaan heidän kommentteja asiaan liittyen. Tulleet kai järkiinsä, tai ainakin toinen kun oli tajunnut yks päivä ettei siinä oikeasti ole mitään järkeä että lavalla pyllistelee bikineissä ja jotkut antaa pisteitä. Nuo naiset oli ihan fiksuja (siksi varmaan lopettaneetkin koko touhun) ja kertoivat myös siitä, että se koko pelleily on illuusiota. Meikeillä, tekorusketuksella ja pyllistelemällä perse pitkällä, kuvakulmilla yms. luotiin illuusio jostain "ihannevartalosta" joka ei edes näytä lähellekään samalle, siellä lavan takana ollessa kun ei poseerata.

        Tosi "terveelliseltä" sekin kuulosti, että syötiin lähinnä jotain parsakaalta ja raejuustoa ja sekin annos vaan pieneni ja pieneni, ja oli niin nälkä että alkoi jo korvien väliin vaikuttaa. Sitten kisoissa oltiin vaan onnellisia, että nyt koko paska on ees hetkeksi ohi, ja kisojen jälkeen istuttiin lähinnä jääkaapin äärellä syömässä ja lihottiin parissa päivässä parikymmentä kiloa... Kyllä siinä varmaan aineenvaihdunta ja kroppa huutaa hoosiannaa... Todella tervettä, joo...

        Onko mitään urheilua ammatikseen tervettä? Ei. Se on vain joidenkim elämän tarkoitus ei liity mitenkään tervelliseen elämään.


      • foxyfitness
        Hoh! Hoh! kirjoitti:

        Miksi pitäis pystyä johonkin maastavetoihin yms. mikä ihmeen ihanne se on? Eikö tosiaan "riitä", että ihan omaa kroppaansa jaksaa liikuttaa ja varsin ketterästi? Myös jonkun aiemmin heittämä kommentti siitä, ettei maratoonareilla olis lihaksia on lähinnä koominen ja oikeastaan jopa sairas ja kertoo tuollaisen mielipiteen omaavan korvien välin vääristyneisyydestä todella paljon. Niin läskin voimallahan sitä maratooneja juoksennellaan joopa joo...

        Toisaalta sitten puhutaan koko ajan siitä "off season" kropasta näiden äijä -fitness -akkojen kohdalla, mutta eipä vaan ole vieläkään kuvaa tullut sellaisesta, koska hui sentään siinähän on rasvaakin vähän! Rasvahan on "löysä" ja "roikkuva" kuten tuota Sara Lopezia on jo nimitelty... Hoikkaa ja kaunista naista.

        Usein sun kaltaiset lihapäät ei tajua, että tanssijat on itseasiassa urheilijoita ja paljon enemmän kuin jotkut typerät ämmät jotka pyllistelee perse pitkällä ja pullistelee lihaksiaan bikinit päällä lavalla. Arvostan kyllä henk. koht. tanssijaa aina enemmän, sillä varmasti on kovempi kuntoinen ja enemmän harjoitellut kun joku fitness -lihapää ja osaakin jopa jotain muuta kuin pyllistää.

        Ei kuvaa off-seasonilta? Siis mitä hemmettiä. Nuo naisethan on tyyliin 90 % vuodesta offilla. Eli suurimman osan ajasta todella hyvän näköisiä verrattuna lavakuntoon. Kyllä asiantunteva silmä erottaa lihastasapainon. Ei se ole mikään missikisa jossa pärjää 170 cm 90-60-90.


      • foxyfitness
        Hoh! Hoh! kirjoitti:

        Miksi pitäis pystyä johonkin maastavetoihin yms. mikä ihmeen ihanne se on? Eikö tosiaan "riitä", että ihan omaa kroppaansa jaksaa liikuttaa ja varsin ketterästi? Myös jonkun aiemmin heittämä kommentti siitä, ettei maratoonareilla olis lihaksia on lähinnä koominen ja oikeastaan jopa sairas ja kertoo tuollaisen mielipiteen omaavan korvien välin vääristyneisyydestä todella paljon. Niin läskin voimallahan sitä maratooneja juoksennellaan joopa joo...

        Toisaalta sitten puhutaan koko ajan siitä "off season" kropasta näiden äijä -fitness -akkojen kohdalla, mutta eipä vaan ole vieläkään kuvaa tullut sellaisesta, koska hui sentään siinähän on rasvaakin vähän! Rasvahan on "löysä" ja "roikkuva" kuten tuota Sara Lopezia on jo nimitelty... Hoikkaa ja kaunista naista.

        Usein sun kaltaiset lihapäät ei tajua, että tanssijat on itseasiassa urheilijoita ja paljon enemmän kuin jotkut typerät ämmät jotka pyllistelee perse pitkällä ja pullistelee lihaksiaan bikinit päällä lavalla. Arvostan kyllä henk. koht. tanssijaa aina enemmän, sillä varmasti on kovempi kuntoinen ja enemmän harjoitellut kun joku fitness -lihapää ja osaakin jopa jotain muuta kuin pyllistää.

        Utse asiassa firness-tytsyt on oikeita kovakuntoisia urheilijoita toisinkuin typerät tanssijat jotka keimailevat ja pyörittävät peppua vain miesten mieliksi. Täysin seksuaalinen "laji" jolla ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa.


      • Joopajoo, jaapajaa..
        4+5 kirjoitti:

        Onko mitään urheilua ammatikseen tervettä? Ei. Se on vain joidenkim elämän tarkoitus ei liity mitenkään tervelliseen elämään.

        Harvemmin hormonitoiminta lakkaa kuitenkaan. Ja miksi sitten fitnessiä kaupataan koko ajan jonain terveenä suuntauksena ja elämäntapana, kun tiedätte itsekin ettei se ole?


      • Vais niin
        foxyfitness kirjoitti:

        Ei kuvaa off-seasonilta? Siis mitä hemmettiä. Nuo naisethan on tyyliin 90 % vuodesta offilla. Eli suurimman osan ajasta todella hyvän näköisiä verrattuna lavakuntoon. Kyllä asiantunteva silmä erottaa lihastasapainon. Ei se ole mikään missikisa jossa pärjää 170 cm 90-60-90.

        Miksi et linkitä kuvaa siitä off season kunnosta, vai onko aivot surkastuneet etkä ymmärrä yksinkertaista pyyntöä? Lihastasapainoa tuskin on hirveän skrode yläkroppa naisella. Se on vaan rumaa.


      • Höpö, höpö
        foxyfitness kirjoitti:

        Utse asiassa firness-tytsyt on oikeita kovakuntoisia urheilijoita toisinkuin typerät tanssijat jotka keimailevat ja pyörittävät peppua vain miesten mieliksi. Täysin seksuaalinen "laji" jolla ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa.

        Hah mitä paskaa taas puhut!


      • Mies37w
        Vais niin kirjoitti:

        Miksi et linkitä kuvaa siitä off season kunnosta, vai onko aivot surkastuneet etkä ymmärrä yksinkertaista pyyntöä? Lihastasapainoa tuskin on hirveän skrode yläkroppa naisella. Se on vaan rumaa.

        Siinähän oli jo 3 linkkiä Oonasta. 30 sek oli lavakuntoa ja kaikki muu offia. Lavakuntokaan ei ollut lähelläkään sitä "kuivaa oravaa" joka taannoin esiintyi iltalehdissä. Haluatko lisää kuvia?


      • mies37w
        Joopajoo, jaapajaa.. kirjoitti:

        Harvemmin hormonitoiminta lakkaa kuitenkaan. Ja miksi sitten fitnessiä kaupataan koko ajan jonain terveenä suuntauksena ja elämäntapana, kun tiedätte itsekin ettei se ole?

        Siksi, koska suurin osa ei ikinä kilpaile edes kansallisella huipputasolla. Vai väitätkö ettei ole terveellistä treenata ja syödä hyvin? Ei fitness ole kisadieettaamista. Ja mitä täällä jotkut puhuu elämänarvoista, että fitness maailman tärkein asia. Terve mieli terveessä ruumiissa. En lähde arvioimaan kenenkään päänsisältöä. Tässä ketjussa on kyse puhtaasti ulkonäöstä.


      • Lisää vaan
        Mies37w kirjoitti:

        Siinähän oli jo 3 linkkiä Oonasta. 30 sek oli lavakuntoa ja kaikki muu offia. Lavakuntokaan ei ollut lähelläkään sitä "kuivaa oravaa" joka taannoin esiintyi iltalehdissä. Haluatko lisää kuvia?

        Laita vaan lisää... Minusta Oonalla on ruma vartalo, mutta toki voi johtua siitä että olisi ruma missä kunnossa hyvänsä. Kasvot kyllä kauniit, että aina kai lähes jokaisesta jotain positiivistakin löytyy.


      • mies37wee
        Lisää vaan kirjoitti:

        Laita vaan lisää... Minusta Oonalla on ruma vartalo, mutta toki voi johtua siitä että olisi ruma missä kunnossa hyvänsä. Kasvot kyllä kauniit, että aina kai lähes jokaisesta jotain positiivistakin löytyy.

        Heheh. Entäpä jos Oona olisi vuoden treenaamatta, katoaisi "ylisuuret" maskuliiniset lihakset. Aika naurettava haukkua vartaloa rumaksi. Itse pidän rumana luisevuutta, ylilihavuutta, huonoa ryhtiä, huonoa ihoa ym. Tiedätkös, lihaksista pääsee aina eroon ja naisillekin tulee iän myötä lihaskato ellei treenaa. Et usko itsekään tuohon mitä väität että ruma vartalo. Olet vain kateellinen otsepetollinen jääräpää. Etkä edes mies. Ehkä olet lesbo. Vastaasi tulevista naisista 95 % lla on huonompi vartalon koostumus kuin Oonalla. Eikä kyse ole edes siitä että Sara on kaunis ja Oona ruma. Sanoisit edes, että pidät vähän enemmän ns. klassista naiskauneutta edustavista ns. edustusrouva-tyyppisistä vartaloista. Oonahan ei ole sellainen vaan ehkä jopa hieman jätkämäinen, futistausta ym. Piristävä poikkeus laihojen läskien seassa. Olen samaa mieltä, että kilpatanssijoilla on usein hyvä kroppa. Mutta tykkäähän jotkut enemmän tummista kuin vaaleista. Ja joillekin a-kupin tissit on muka rumat. :)


      • Rauhoitu...
        mies37wee kirjoitti:

        Heheh. Entäpä jos Oona olisi vuoden treenaamatta, katoaisi "ylisuuret" maskuliiniset lihakset. Aika naurettava haukkua vartaloa rumaksi. Itse pidän rumana luisevuutta, ylilihavuutta, huonoa ryhtiä, huonoa ihoa ym. Tiedätkös, lihaksista pääsee aina eroon ja naisillekin tulee iän myötä lihaskato ellei treenaa. Et usko itsekään tuohon mitä väität että ruma vartalo. Olet vain kateellinen otsepetollinen jääräpää. Etkä edes mies. Ehkä olet lesbo. Vastaasi tulevista naisista 95 % lla on huonompi vartalon koostumus kuin Oonalla. Eikä kyse ole edes siitä että Sara on kaunis ja Oona ruma. Sanoisit edes, että pidät vähän enemmän ns. klassista naiskauneutta edustavista ns. edustusrouva-tyyppisistä vartaloista. Oonahan ei ole sellainen vaan ehkä jopa hieman jätkämäinen, futistausta ym. Piristävä poikkeus laihojen läskien seassa. Olen samaa mieltä, että kilpatanssijoilla on usein hyvä kroppa. Mutta tykkäähän jotkut enemmän tummista kuin vaaleista. Ja joillekin a-kupin tissit on muka rumat. :)

        Se rumuus hänessä on juuri tuo jätkämäisyys... Kappas oon vähän yllättynyt että kuvailet itse häntä juuri tuolla sanalla... Tajuat siis itsekin oman "suuntautuneisuutesi" eli sua viehättää pohjimmiltaan nuori lihaksikas mies jolla on pillu, jos se pillu nyt edes tärkeä on sulle... Minusta iso yläkroppa naisella on ruma, oli se sitten lihasta tai läskiä. Onhan sellaisiakin naisia joilla kilot tulee harteisiin, käsivarsiin, yläselkään, mahaan (tissitkin sellaiset 5 -vuotiaan lapsen kokoiset) ja on pienehkö perse joka on jenkkakahvojen, mahamakkaroiden ja selkäläskien alla, sekä ruipelot koivet. Oona olisi ehkä juuri sitä tyyppiä lihavana, joten toki parempi että on sitten tuollainen jätkämäinen lihaskimppu kuin läski. Siitä huolimatta ihmetyttää, että miksi juuri hänen kaltaiset kasvattaa vielä sitä ylävartaloaan, koska jos lihasten avulla tahtoo hakea "tasapainoa" epäsuhtaiseen vartaloonsa, niin eikö pitiäis olla kehittämättä liiallisuuksiin sitä jo ennestään jyhkyä ylävartaloa? Minä en tiedä mikä on "edustusrouva" -tyyppi. Minusta kauniita on esim. Sara Lopez -tyyppinen ja Miranda Kerr -tyyppinen vartalo, jotka on jo keskenään erilaiset. Kummatkin kuitenkin hoikkia, kurvikkaita, kiinteitä ja naisellisia. Aivan ihanne olisi Sara Lopezin vartalo Kerrin säärillä ja pituudella.


      • mies37wee
        Rauhoitu... kirjoitti:

        Se rumuus hänessä on juuri tuo jätkämäisyys... Kappas oon vähän yllättynyt että kuvailet itse häntä juuri tuolla sanalla... Tajuat siis itsekin oman "suuntautuneisuutesi" eli sua viehättää pohjimmiltaan nuori lihaksikas mies jolla on pillu, jos se pillu nyt edes tärkeä on sulle... Minusta iso yläkroppa naisella on ruma, oli se sitten lihasta tai läskiä. Onhan sellaisiakin naisia joilla kilot tulee harteisiin, käsivarsiin, yläselkään, mahaan (tissitkin sellaiset 5 -vuotiaan lapsen kokoiset) ja on pienehkö perse joka on jenkkakahvojen, mahamakkaroiden ja selkäläskien alla, sekä ruipelot koivet. Oona olisi ehkä juuri sitä tyyppiä lihavana, joten toki parempi että on sitten tuollainen jätkämäinen lihaskimppu kuin läski. Siitä huolimatta ihmetyttää, että miksi juuri hänen kaltaiset kasvattaa vielä sitä ylävartaloaan, koska jos lihasten avulla tahtoo hakea "tasapainoa" epäsuhtaiseen vartaloonsa, niin eikö pitiäis olla kehittämättä liiallisuuksiin sitä jo ennestään jyhkyä ylävartaloa? Minä en tiedä mikä on "edustusrouva" -tyyppi. Minusta kauniita on esim. Sara Lopez -tyyppinen ja Miranda Kerr -tyyppinen vartalo, jotka on jo keskenään erilaiset. Kummatkin kuitenkin hoikkia, kurvikkaita, kiinteitä ja naisellisia. Aivan ihanne olisi Sara Lopezin vartalo Kerrin säärillä ja pituudella.

        En tunnustaudu homoksi. Jätkämäisyys ei tarkoita suoraan epänaisellisuutta. Se on vain adjektiivi joka tarkoittaa että nainen on tietyllä tavalla enemmän samalla aaltopituudella miesten kanssa. Mieshän ei tarvitse naista pohjmmiltaan muuhun kuin seksiin, mutta jos naisella on muitakin ulottuvuuksia niin se on vain plussaa. Esim. miehinen suhtautuminen seksiin on mahtavaa. Kaikkia ei kiehdo pelkästään avuttoman hennot ja sirot naiset. Silti olen aina ihaillut myös Miranda Kerriä, lähinnä kasvojen takia. Varsinkin malleilla kroppa on pääosin perittyä eikä itse omalla kurinalaisuudella, ahkeruudella ja pitkäjänteisyydellä muokattua.

        Tässä pari muuta suosikkia:

        http://www.youtube.com/watch?v=Gc-ZOvyO29s

        Alppihiihtäjä Merle Soppela on myös todella kuuma pakkaus:

        http://www.menaiset.fi/artikkeli/sport/liikunta/treenaa_reidet_vahvoiksi_alppihiihtaja_merle_soppelan_ohjeilla


      • mies37wee
        mies37wee kirjoitti:

        En tunnustaudu homoksi. Jätkämäisyys ei tarkoita suoraan epänaisellisuutta. Se on vain adjektiivi joka tarkoittaa että nainen on tietyllä tavalla enemmän samalla aaltopituudella miesten kanssa. Mieshän ei tarvitse naista pohjmmiltaan muuhun kuin seksiin, mutta jos naisella on muitakin ulottuvuuksia niin se on vain plussaa. Esim. miehinen suhtautuminen seksiin on mahtavaa. Kaikkia ei kiehdo pelkästään avuttoman hennot ja sirot naiset. Silti olen aina ihaillut myös Miranda Kerriä, lähinnä kasvojen takia. Varsinkin malleilla kroppa on pääosin perittyä eikä itse omalla kurinalaisuudella, ahkeruudella ja pitkäjänteisyydellä muokattua.

        Tässä pari muuta suosikkia:

        http://www.youtube.com/watch?v=Gc-ZOvyO29s

        Alppihiihtäjä Merle Soppela on myös todella kuuma pakkaus:

        http://www.menaiset.fi/artikkeli/sport/liikunta/treenaa_reidet_vahvoiksi_alppihiihtaja_merle_soppelan_ohjeilla

        Enkä ole varmaan ainut joka tykkää tällaisista :)

        eikä muuten poikkea paljoakaan Oona Tolppasesta nämä, hehehhhehehe

        http://www.youtube.com/watch?v=sevsqzK5TV4

        Taidat olla aika kompleksinen...


      • mies37wee
        Rauhoitu... kirjoitti:

        Se rumuus hänessä on juuri tuo jätkämäisyys... Kappas oon vähän yllättynyt että kuvailet itse häntä juuri tuolla sanalla... Tajuat siis itsekin oman "suuntautuneisuutesi" eli sua viehättää pohjimmiltaan nuori lihaksikas mies jolla on pillu, jos se pillu nyt edes tärkeä on sulle... Minusta iso yläkroppa naisella on ruma, oli se sitten lihasta tai läskiä. Onhan sellaisiakin naisia joilla kilot tulee harteisiin, käsivarsiin, yläselkään, mahaan (tissitkin sellaiset 5 -vuotiaan lapsen kokoiset) ja on pienehkö perse joka on jenkkakahvojen, mahamakkaroiden ja selkäläskien alla, sekä ruipelot koivet. Oona olisi ehkä juuri sitä tyyppiä lihavana, joten toki parempi että on sitten tuollainen jätkämäinen lihaskimppu kuin läski. Siitä huolimatta ihmetyttää, että miksi juuri hänen kaltaiset kasvattaa vielä sitä ylävartaloaan, koska jos lihasten avulla tahtoo hakea "tasapainoa" epäsuhtaiseen vartaloonsa, niin eikö pitiäis olla kehittämättä liiallisuuksiin sitä jo ennestään jyhkyä ylävartaloa? Minä en tiedä mikä on "edustusrouva" -tyyppi. Minusta kauniita on esim. Sara Lopez -tyyppinen ja Miranda Kerr -tyyppinen vartalo, jotka on jo keskenään erilaiset. Kummatkin kuitenkin hoikkia, kurvikkaita, kiinteitä ja naisellisia. Aivan ihanne olisi Sara Lopezin vartalo Kerrin säärillä ja pituudella.

        "tissitkin sellaiset 5 -vuotiaan lapsen kokoiset"

        20 kg/tissi? WTF??? :)


      • Hah :D
        mies37wee kirjoitti:

        "tissitkin sellaiset 5 -vuotiaan lapsen kokoiset"

        20 kg/tissi? WTF??? :)

        No joillain "yläpainotteisilla" lihavilla naisilla on ihan valtavat hinkit... :D Omasta mielestä tissien koko saa vaihdella aika reilustikin siis sillä ihannenaisella, eikä pienet haittaa. Tärkeintä on kiinteys ja muoto, mutta ihan tajuttomista jättihinkeistä en pidä, jo siksikään että itseä miellyttää juuri sirot naiset ja sirolle naiselle ei sopisi ihan tajuttoman kokoiset hinkit. Ehkä joku c - d -kuppi suurimmillaan... Et kai sä nyt oikeasti väitä, että Oonan vartalosta näät hänen suhtautumisensa seksiin ja aaltopituuden yms?! Ja nuo fitness -muijathan on just näitä tekoripsi, tekokynsi, tekorusketus, kilo meikkiä jne. jne. tyttöjä jotka onkin sitten miehisen ulkomuotonsa vastapainoksi tosi "tyttömäisistä" asioista kiinnostuneita, sellaisista asioista mitkä on tyhjäpäisimpiä mitä olla voi eli just meikit, kynnet jne... Mitä vikaa siinä on jos nainen on saanut hyvän vartalon syntymälahjana? Miksi olis jotenkin parempi että "tekee töitä" kroppansa eteen? Tollasta ajatuskuviota ole ennen kuullutkaan. Vähän sama kun ihailis tosi paksusti meikattuja naisia, jotka "tekee töitä" kauneutensa eteen kun maalaavat itsensä kauniiksi, vaikka oikeasti eivät sitä ole... Ja kyllähän nyt joku Miranda Kerr ihan varmasti salillakin käy ja varmasti kurinalaista elämää elää. Se kroppa on sentään sen työväline ja esim. Kate Moss on hyvä esimerkki mitä tapahtuu jos narkkaa ja juopottelee. Saahan siitäkin vielä hyviä kuvia, mutta vain photoshoppaamalla... Toki sillä ikääkin jo on, mutta häntä vanhemmatkin naiset on hehkeempiä, jos on jättäneet bilettämisen vähemmälle, ja onhan noita Hollywoodissa esimerkkejä ihan nuorissakin tähtösissä kuinka ulkonäkö rapistuu, jos vaan bilettää.


    • timmi mies

      Oona Tolppanen on kyllä niin maksimihyvännäköinen nainen mitä suomigeeneillä pystyy aikaiseksi saamaan. Olisin onnesta soikeana tuollaisesta naisesta.

      • Jaa??

        Tuo Oonahan on toki ihan ok näöltään, mutta väittämäsi ei oletettavasti kuitenkaan perustu minkäänlaiseen tieteelliseen geenitutkimukseen. Suomestahan löytyy oikeasti paljonkin kauniita naisia, joten ihmetyttää, miksi jotkut yrittävät antaa ymmärtää jotakin muuta!!

        Nimestä muuten luulin ensin, että tämä Oona on se Rädyn valmentama keihäänheittäjä, mutta ilmeisesti ei kuitenkaan taida olla, vai olenko väärässä?


    • mulukq
    • 3+5

      ei mua läskit kiinnosta en niitä katso enkä niistä puhu.... miksi ihmiset joita etoo fitness-naiset edes jaksavat kommentoida... oma napa on se tärkein, pakko joka asiaan nenänsä tunkea :)

    • Ei lennä lastit

      En tykkää lihaksikkaista Fitness mimmeistä, enkä läskeistä. Hoikat, sirot saa mun miehisen huomion.

    • 5+8

      "varmasti on kovempi kuntoinen ja enemmän harjoitellut kun joku fitness -lihapää ja osaakin jopa jotain muuta kuin pyllistää"

      turha keskustella ihmisen kanssa joka ei tiedä mitään fitneksesta, muutenkin tyhmien ihmisten kanssa väitteleminen on itsensä aliarvostamista, tyhmyyttä ei voi voittaa

      • ____________________

        No sinähän sen tiedät, joten jatka vaan tuota itsesi kanssa keskustelua... ;)


    • KeikailuKammoinen

      Taas olen väärällä palstalla. Mutta ollaan sitten.

      Voi ne fitnessipimut olla epäkisakunnossa ihan hyvän näköisiä, mutta se maailmankuva ja elämän tavoitteet on pahasti vääristyneitä. Jos elämässä tärkeintä on joku lavaulkonäkö, niin jossakin viiraa pahasti.

      Paljon enemmän arvostan niitä, joilla tavoitteena on olla hyvässä kunnossa, jotta selviää arjen askareista helposti ja vaivattomasti. Paljon enemmän arvostan niitä, jotka nauttivat fyysisestä tekemisestä ja uskaltavat tarttua töihin ilman turhaa hienohelmailua. Kaiken sen sivutuotteena on sopusuhtainen ja sopivasti lihaksikaskin terve ja toimiva = upea vartalo.

      • mies37w

        Siitä vaan, mutta kaikilla vartalon mittauhteet ei vaan yksinkertaisesti riitä mihinkään sopusuhtaiseen fitness-lookkiin vaikka miten treenaisi. Otetaan esimerkiksi Henna Peltonen. Muija meni kisoihin vain laihduttamalla. Lihasta ei ollut saanut juurikaan kroppa on perusteiltaan ihan hyvä, hyvät geenit, mutta naamasta en välitä.


      • Kunnioitusta
        mies37w kirjoitti:

        Siitä vaan, mutta kaikilla vartalon mittauhteet ei vaan yksinkertaisesti riitä mihinkään sopusuhtaiseen fitness-lookkiin vaikka miten treenaisi. Otetaan esimerkiksi Henna Peltonen. Muija meni kisoihin vain laihduttamalla. Lihasta ei ollut saanut juurikaan kroppa on perusteiltaan ihan hyvä, hyvät geenit, mutta naamasta en välitä.

        Olisiko asiallista jättää ilmeisesti jonkin oman tuttavan nimi mainitsematta, kiitos.

        En tietenkään tiedä, mitä mieltä tämä kyseinen henkilö asiasta on, kun tiedä saati tunne häntä, mutta kun jo julkkisten nimien mainitseminen tuntuu usein vähän häiritsevältä ja ainakin turhalta, niin julkisuuteen ilmeisesti mitenkään jotakin fitnesskilpailua(?) lukuunottamatta millään lailla kuulumattoman "tavallisen" ihmisen nimen mainitseminen hieman negatiivisessa sävyssä tuntuu jo varsin pahalta häntä ajatellen.

        Onneksi tuo nimi sentään on kai suhteellisen tavallinen, niin eihän tuota suuri yleisö kehenkään onneksi osaa yhdistää, kun et sentään kotipaikkakuntaansa kertonut, kiitos siitä - vaikka asia ei minulle henkilökohtaisesti toki kuulukaan.


    • shimmyxxx

      "Sara Lopez kyllä sopii viihdyttämään miehiä tanssillaan ja varmaan sängyssäkin on ihan ketterä. Muuta tuolla kropalla ei sitten tehdäkään. "

      Anteeks mutta mihin sinä sitten tarvitset naista? Kantamaan erityisen raskaita esineitä? Itse harrastan tanssia ja jaksan kyllä tehdä ihan fyysisesti raskasta työtä esim. metsässä ja maaseudulla sekä purkaa kuormia.

      Olen kyllä kaukana fitnesskissasta ja itseäni se ei kyllä haittaa. Onpahan rasvaa riittävästi niin että ei tarvitse tekotukkaa ja tekorintoja. Uskon myös että naishormonit vaikuttavat yleiseen viehättävyyteen jollain kemiallisella tavalla. Jos tätä hormonitoimintaa häiritään niin se vaikuttaa kuukautisten poisjäämisen, osteoporoosin ym. haittojen lisäksi puoleensavetävyyteen.

      Hallitsen kehon pieniäkin lihaksia, esim. lantionpohjan lihakset kehittyvät harrastettaessa itämaista tanssia. Sieltä lähtee myös seksuaalinen energia joka on aika sexyä. Mitä pahaa seksuaalisuudessa on? Mielestäni se on tärkeä osa ihmisyyttä jota ei tule tukahduttaa. Uskon että sen tukahduttaminen saa aikaan henkistä pahoinvointia. Sensuelli tanssi varmasti viihdyttää miestä, mutta kuule niin viihdyttää naistakin. Opetelepa lantiovärinä niin ei tarvitse hakea seksikaupasta kumisia leluja. Lantiotärinä poistaa myös ahdituneisuutta ja kehoon jämähtäneitä pelkotiloja ja traumoja. Ja mielestäni fitnesskissojen belfiet ovat ihan yhtä seksuaalisia kuin lantion sheikkaaminenkin.

      Tiesitkö että itämaisessa tanssissa parhaimmillaan tanssija hallitsee erikseen vatsan 4 lihaskerrosta? Se vaatii kovaa treeniä. Myös pakaratreeni voi olla kovaa. Lattarityylisissä tansseissa ja itämaisessa myös selkärangan notkeus ja liikkuvuus lisääntyy, joogit sanovat että ihminen ja hänen hormonitoimintansa on yhtä nuori kuin hänen selkänsä notkea. Lantion pyörittäminen tekee todella hyvää selkärangalle.

      Tanssia harrastan 8 tuntia viikossa sama määrä muuta liikuntaa kuten pyöräilyä ja joogaa päälle.

      Joo en ole yhtä hyväkroppainen kuin nuo pituushyppääjät kroppani on valitettavasti tämäntyyppinen:

      http://www.express.co.uk/news/showbiz/513774/Kelly-Brook-flaunts-her-curves-on-the-beach-in-Greece-with-David-McIntosh

      omia naisihanteitani ovat juurikin sensuellit tanssijat:

      https://www.youtube.com/watch?v=TFImsG_XgKA

      https://www.youtube.com/watch?v=se0JSimCQ2Y

      Plus mikä tärkeintä, tanssi on kivaa!

      • Kyllä, kyllä :)

        "Mitä pahaa seksuaalisuudessa on? Mielestäni se on tärkeä osa ihmisyyttä jota ei tule tukahduttaa. Uskon että sen tukahduttaminen saa aikaan henkistä pahoinvointia."

        Juuri tuosta on kyse kaikkien fitness -ämmien ihailijoiden kohdalla. Ne tukahduttaa oman seksuaalisuutensa, koska eivät voi myöntää itselleen tykkäävänsä enempi pojista. Halutaan leikkiä hetskua, mutta heppi ei nouse naisen näköisen naisen edessä, niin pitää olla miehen näköinen.


      • Shake it baby!

        No helkkari! Tuo tumma nainen oli kyllä aivan mahtava! Tosi taitava. En oikeastaan edes pidä tuollaista vartaloa kovin kauniina, paitsi rinnat on hyvät ja todella kauniit kasvot, mutta jopas oli sexy ja itsevarman oloinen nainen.


      • hahahaha

        tuohon 8 tuntia viikossa? voi onneton...surkea tulosta... tuohon pystyn luonnosta


    • Ääh

      Korskeita narsisteja lähes kaikki tyynni. Kropat kunnossa, sielut pilalla.

    • de gustibus non est

      Jos se kauniimpi osapuoli jaksaa kantaa sen midsize nöf kynnyksen yli, pakarat ja alaselkä/kyykky/mave on luultavasti riittävässä kuosissa ehkä johonkin pidempäänkin. Tätä olen pitänyt omana min kriteerinäni parimuodostuksessa/parittelussa. Imo.

    • Anonyymi

      EN TAJUA MITÄ MIEHET NÄKEE FITES NAISISSA, YHTÄ LIHASTA KYLKILUUT TÖRRÖTTÄÄ, HIRVEÄ, EI OLE KAUNISTA, YHTÄÄN EPÄTERVETTÄ EN OLE KADE JA SITTE PITÄÄ VIELÄ NÄYTTÄÄ TOISTA KAUTTA NIISTÄ KUINKA NE RÄÄKÄÄ ITEÄÄN EN KATO

    • Anonyymi

      En pidä. Naisen kuuluu olla naisellinen ja ihanan pehmeä. Fitness-naiset eivät ole naisellisia, vaan epäviehättäviä lihaskimppuja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe