Rakettiasiantuntija tyrmää evoluution

Joe Scheny on amerikkalainen ilmailu- ja avaruusteknologia-alan insinööri, jolla on yli 20 vuoden kokemus puolustusteollisuuden parissa. Hänen työpaikkansa on Raytheon Company Tusconissa, Arizonassa. Se on maailman suurin taktisten ohjusten valmistaja. Joe Scheny suoritti kaksi tutkintoa Massachusettsin teknillisessä yliopistossa, yhden fysiikasta ja toisen ilmailu/ avaruusteknologiasta. Tämän jälkeen hän suoritti maisterin tutkinnon sähkötekniikasta New Hampshiren yliopistossa.

Uskomattoman hieno suunnittelu ja monimutkaisuus, jotka ilmenevät kaikissa elämän muodoissa, ovat pääasiallisin syy Joen vakaaseen evoluutioteorian torjumiseen.

- Murra tämän päivän ihmiset, jopa monet insinöörikolleegani, joiden todella tulisi ymmärtää paremmin, ovat ehdollistuneet kytkemään aivonsa pois päältä ja hairahtuneet uskomaan, että näitä asioita ei ole suunniteltu, että ei ole olemassa perimmäistä historiallista tiedon lähdettä kaikelle sille uskomattoman upealle informaatiolle, joka löytyy elävistä olennoista.

Me kysyimme Joelta miten hän, jolla on vakuuttava pätevyys fyysikkona vastaa väitteeseen, että radiometriset mittaukset todistavat vanhasta maapallosta?

- Tiede kertoo minulle, että on ehdottomasti mahdotonta ajoittaa mitään tietämättä jotakin ajoitettavan kohteen historiasta. Täytyy tehdä koko joukko olettamuksia, mutta ellei joku kerro jossain määrin, millainen sen historia oli, ei ole aavistustakaan siitä, ovatko olettamukset oikeita vai eivät.

Miksi sitten niin monet tekevät noita olettamuksiaan?

- 2. Pietarin kirjeen kolmas luku kertoo, että on olemassa kaksi tärkeää historiallista tapahtumaa, joita emme saa jättää huomiotta, mutta samalla se ennustaa, että tulee aika, jolloin ihmiset mieluusti jättävät ne joka tapauksessa huomiotta. Yksi on erityinen luominen ja toinen vedenpaisumus. Mikä tahansa ikälaskelma, joka ei ota huomioon näitä kahta asiaa, antaa vääjäämättä vääriä vastauksia.

- Jos olisi totta, että aika tekee kaiken mahdolliseksi, niin sitten todellakin voisin tulkita termodynamiikan lakeja aivan kuten haluaisin ja sitten olisi mahdollista, että auringon energia voisi muuttaa puhelinpylväät mitä monimutkaisimmiksi lentäviksi koneiksi, jos vain annettaisiin tarpeeksi aikaa. Mutta se ei tule tapahtumaan ja samat lait tekevät elämän kehittymisen elottomista raaka-aineista yhtä mahdottomaksi, huolimatta siitä, kuinka pitkiä ajanjaksoja kuvitellaan.

Lähde: Luominen -lehti nro 14

15

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hevon humppaa

      Taitaa olla Aku Ankkaa vastaava lehti tuo lähteesi. Heeboa nimeltä Joe Scheny ei löydy mistään muualta.

    • Auktoriteetin palvomisesi on hellyttävää, mutta kreationisteilla alkavat näköjään käydä auktoriteetit vähiin yritettäessä paikata aukkoja riveissä jollain insinöörinretaleella.

    • alle arvostelun

      "Uskomattoman hieno suunnittelu ja monimutkaisuus, jotka ilmenevät kaikissa elämän muodoissa, ovat pääasiallisin syy Joen vakaaseen evoluutioteorian torjumiseen."

      Pääasiallisin syy on uskonnollisuus ja syvä tietämättämyys evoluutiosta. Insinööri on yhtä pätevä tyrmäämään evoluutiota kuin pastori suhteellisuusteoriaa.
      Miten se Juice lauloikaan: "Rima pysyy paikoillaan, kun riman alittaa"

    • aina hullumpaa

      Ja sieltähän se todellinen fyysikon iänmäärityskriteeri löytyikin:

      "2. Pietarin kirjeen kolmas luku kertoo, että on olemassa kaksi tärkeää historiallista tapahtumaa, joita emme saa jättää huomiotta, mutta samalla se ennustaa, että tulee aika, jolloin ihmiset mieluusti jättävät ne joka tapauksessa huomiotta. Yksi on erityinen luominen ja toinen vedenpaisumus. Mikä tahansa ikälaskelma, joka ei ota huomioon näitä kahta asiaa, antaa vääjäämättä vääriä vastauksia."

      Umpisokeaa dogmatiikkaa, johon kukaan oikea tutkija ei voisi langeta.

      Ja sitten mentiinkin jo härskin valehtelemisen puolelle:

      "Jos olisi totta, että aika tekee kaiken mahdolliseksi, niin sitten todellakin voisin tulkita termodynamiikan lakeja aivan kuten haluaisin ja sitten olisi mahdollista, että auringon energia voisi muuttaa puhelinpylväät mitä monimutkaisimmiksi lentäviksi koneiksi, jos vain annettaisiin tarpeeksi aikaa."

      Yksikään fyysikko tai edes perusinsinööri ei ole noin tyhmä.
      Kyseessä on samanlainen legenda, joita Suomessa kertovat ainakin helluntailaiset. Paksuja valheita, jotka eivät hihhuleiden lisäksi uppoa kehenkään muuhun.

    • 9+6

      Tuli jotenkin mieleen insinööri- vitsit..

      Mutta joo, kun katsoo tuon Luominen- lehden sivua niin käsittäähän sen..

      http://www.luominen.fi/luominen-lehti

    • 67er

      Aijai minkänlaista sokeaa auktoriteettiuskoa jaakoppi-parka viljelee, koko Joe Schenyä ei ole olemassakaan muualla kuin kretupellejen mielikuvituksessa.

    • Pistän paremmaksi

      Pentti Vihtaasionkustu lopetti opiskelut peruskouluun. Opiskelujen jälkeen hän luki Raamatun ja ymmärsi sen olevan satukirja. Näin Pentti tuli kumonneeksi kristinuskon.

      Aika helppoa tuo uskontojen kumoaminen on, kun sen voi tehdä ihan peruskoulupohjalta. ;D

      (Viesti oli kirjoitettu kressulogiikkaa käyttäen.)

    • hohhoijaa...

      No mitä sitten? Paavi sanoo evoluution olevan totta.

    • Kiitos monista palautteista aloitukseeni!
      Niissä vain vähäteltiin Joe Schenyn pätevyyttä ja koulutusta ja tietämättömyyttä tai muuten yritettiin suurella suulla vakuuttaa kuinka väärässä hän tai minä olen.
      Ainuttakaan argumenttia ei kukaan pystynyt esittämään väitteittensä tueksi.
      Kyllähän jokainen osaa haukkumisen taidon. Siihen ei tarvita mitään koulutusta eikä tietämystä evoluutiosta tai luomisesta.

      • nasta muumio

        "Kyllähän jokainen osaa haukkumisen taidon. Siihen ei tarvita mitään koulutusta eikä tietämystä evoluutiosta tai luomisesta"

        Kuinka ironista.

        Juurihan osoitit oman täydellisen tietämättömyytesi evoluutioteoriasta. SIihen ei kuulu pätkääkään BB teoria eikä Jeesus. Tässä tuo keskustelu http://keskustelu.suomi24.fi/node/12875214


      • å+ouih+i8

        Rakettiasiantuntijalla ei ole mitään kompetenssia arvioida evoluutiota. Ja kuten aloituksestasi kävi ilmi, kyseinen rakettiasiantuntija on uskovainen ja siksi puhuu kuten puhuu. Argumenttina aloituksesi on nollan arvoinen ja jos et ole suorastaan debiili, sinun pitäisi ymmärtää se itsekin.


      • kahjot jaksaa...

        Älä nyt pakene! Kai olet jo kirjoittanut Paaville?


    • gammaray.

      Ollos hyvä vaan. Kun kirjoitat naurettavaa roskaa niin palaute on toki sen mukaista.

      p.s. Tällä palstalla käydään fiksuakin keskustelua kun aloitus on vähänkään älykäs.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      486
      3615
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      162
      3422
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      171
      2657
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2449
    6. 273
      2072
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1527
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1452
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1399
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1180
    Aihe