Kävi vähän hassusti. Juhlapöydän konvehdit oli jääkaapissa yli vuoden ajan ja nyt kun avasin, molemmat ylhäällä keskellä olevat tummasuklaapäällysteiset (toffeeta sisällä) konvehdit oli muuttunet kauttaaltaan valkoisiksi! Sama myös alemmassa kerroksessa. Muissa konvehdeissa ei ollut tapahtunut värimuutoksia. Huomasin, että kyseinen aine ei ole hometta eikä vaikuttanut suklaan makuun. Mutta mitä tuo aine oli ja miksi sitä oli tullut suklaan päälle?
Tällanen kysymys olis...
dfghf
1
120
Vastaukset
Asiaahan on tutkailtu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Chocolate_bloom
Voipi olla kaakaovoita, tahi sokeria. Syynä faasimuutos tms.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sannan kirja USA:n bestseller!
"Congratulations to Sanna Marin's HOPE IN ACTION, officially a USA TODAY bestseller!" Kertoo Scribner. Mitäs persut tä15111436- 288112
Metsäalan rikolliset
Jokohan alkaa vähitellen kaatua kulissit näillä ihmiskauppaa harjoittavilla firmoilla.565924Ruotsalaistoimittaja: "Sanna Marinin saunominen saa minut häpeämään"
Sanna Marinin kirja saa täyslaidallisen ruotsalaislehti Expressenissä perjantaina julkaistussa kolumnissa.....voi itku..1644890- 164697
Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata
Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai364345Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi
Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas864223- 853512
- 803260
- 481771