Fressi kuntokeskus kokemuksia

eienääikinä

Kuntokeskus fressin toiminta on kyseenalaista. Työntekijät joutuvat tekemään ilmaista työtä, ja tunneista, joista palkkaa saa, palkka on surkea. Työntekijöitä ei arvosteta pätkääkään. Työilmapiiri on todella kireä ja johtoportaassa on todella paljon ongelmia. Älkää ikinä menkö sinne töihin, niin säästytte paljolta pahalta.

10

748

  Vastaukset

  • Meno näyttää pahentuneen vaan vuonna 2015... parikin tuttavaani on siellä töissä. Työntekijöitä ei todellakaan arvosteta ja hirveä painostaminen koko ajan päällä. Vikoja haetaan hakemalla.

  • Firmassa on päällä yyteet, porukkaa pannaan pihalle ja uutta kuitenkin tilalle?! Tuntuu menevän pärstäkertoimen mukaan. Ja sit kuulema joku ihmeellinen varoitusjärjestelmä missä varoituksia jaetaan mitä ihmeellisimmillä syillä ja nääkin pärstäkertoimen mukaan koska kaikki ei niitä saanut vaikka aihetta olisi ollut. Ilmeisesti halutaan hiillostaa jengiä "laillisin" keinoin ulos.

   Työsuojelu ja Erto on erittäin kiinnostunut...

   2006 talo joutui maksamaan 11 työntekijälle yli 70.000 euroa korvauksia laittomista irtisanomisista http://keskustelu.suomi24.fi/t/3333709

   Siinä hyvinvointia ja liikuntaa kerrakseen!

  • En voi ainakaan pikkulapsiperheille suositella. Ensin mainostetaan ilmaisia lastenjumppia (kun vanhempi jäsenenä) ja sitten muutetaan lastenjumpat jäsenillekin todella kalliiksi 150e lapsi kaudessa sisältäen vain yhden lyhyen jumppakerran viikossa!

  • Fressin myynnissä on epäinhimilliset työajat ja paska palkka. Luukuttamismyyntiä se on, ihan kun seiskaa puhelimessa. Haastattelussa houkutellaan. Puhutaan jostain asiakkaiden ohjaamisesta yms. Se on tasan pelkkää luukuttamista, kun myisit kalsareita puhelinmyynnissä tai feissaisit norppien puolesta steissillä. Paskaa yhtä kaikki. Ja se yritetään salata rekryvaiheessa.

   • Paljon se palkka sitten siellä on?


   • Fressi tekee vielä härskimpiä työsopimuksia kuin nollatuntisopimukset. Fressi teettää työntekijöillään työtä ilmaiseksi, eli Fressi on aito orjatyökeskus. Tehdessään fressin kanssa työsopimuksen, työntekijät laitetaan tekemään ilmaiseksi fressin markkinointia ja ohjaamaan fressin asiakkaita ilmaiseksi. Kuukausitulot ovat täydet 0 euroa, eli fressillä on Suomen edullisimmat palkat!

    Toimeentulo 0 eurolla on mahdotonta, ja kurjuus vaan jatkuu, jos irtisanoutuu eikä saa heti muualta töitä. Joutuu työkkärin karenssiin, eli tulot 0 euroa kuukaudessa jatkuvat.

    Nollatuntisopimukset ovat todellakin työelämän syöpä: https://www.jhl.fi/blogi/nollatyosopimus-on-tyoelaman-syopa/. Ja fressin orjatyötouhu on sitäkin pahempaa.

    Jos haluat kurjuuden maksimointia, niin mene Fressille töihin!

    Ja Fressin asiakas: tiedätkö, että sinua palvelevat Fressissä orjat...

    ***
    Yksityisen sektorin liikunta-alan villiä viidakkoa: https://yle.fi/uutiset/3-8252556


  • Suomessa on salaliitto, jossa rahat ohjataan Suurten lestadiolais-sukujen haltuun.. Pohjoismaita ja Suomea halutaan lestadiolaisten hallitsevan.. Viimeinen suuri maailmansota tullaan käymään vedestä, ja MISSÄ SITÄ ON? MISSÄ on 60-000makean veden keidasta eli järveä???? SUOMESSA!! se halutaan saada lestadiolais-sukujen hallintaan.. näin pian LESTADIOLAISET HALLITSEVAT MAAILMAA

  • Aivan täysin käsittättömän törkeää Fressin johtoportaalta!!!!! Olisi todellakin aika katsoa mitä peilistä näkyy. Kuinka kehtaatte pitää työntekijöitä ja heidän ammattitaitoaan niin aliarvoisena, että maksatte sellaista palkkaa mitä ei voi edes palkaksi sanoa.
   Miltä tuntuisi itse saada sellaista "palkkaa"...???

   • Juuri samaa mieltä, että palkka on aivan onneton ja toiminta yhtiössä ollut törkeää , jopa laitonta mahdollisesti. ÄLKÄÄ menkö töihin, en suosittele millään muotoa!


  • Tuon työpaikan kokeneena, en voi suositella kenellekään. Kannattaa todellakin harkita moneen kertaan ennenkuin suostuu Fressille töihin. Johtajilla varmaan pyyhkii hyvin, mutta työntekjöiden kohdalla ei voi sanoa samaa. Ei ole ihme että työntekijät vaihtuu kovaan tahtiin ja aina on avoinna paikkoja.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   218
   5898
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   56
   2411
  3. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   19
   1561