Fressi kuntokeskus kokemuksia

eienääikinä

Kuntokeskus fressin toiminta on kyseenalaista. Työntekijät joutuvat tekemään ilmaista työtä, ja tunneista, joista palkkaa saa, palkka on surkea. Työntekijöitä ei arvosteta pätkääkään. Työilmapiiri on todella kireä ja johtoportaassa on todella paljon ongelmia. Älkää ikinä menkö sinne töihin, niin säästytte paljolta pahalta.

21

6326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jessicareinel

      Meno näyttää pahentuneen vaan vuonna 2015... parikin tuttavaani on siellä töissä. Työntekijöitä ei todellakaan arvosteta ja hirveä painostaminen koko ajan päällä. Vikoja haetaan hakemalla.

    • Jörnisboben

      Firmassa on päällä yyteet, porukkaa pannaan pihalle ja uutta kuitenkin tilalle?! Tuntuu menevän pärstäkertoimen mukaan. Ja sit kuulema joku ihmeellinen varoitusjärjestelmä missä varoituksia jaetaan mitä ihmeellisimmillä syillä ja nääkin pärstäkertoimen mukaan koska kaikki ei niitä saanut vaikka aihetta olisi ollut. Ilmeisesti halutaan hiillostaa jengiä "laillisin" keinoin ulos.

      Työsuojelu ja Erto on erittäin kiinnostunut...

      2006 talo joutui maksamaan 11 työntekijälle yli 70.000 euroa korvauksia laittomista irtisanomisista http://keskustelu.suomi24.fi/t/3333709

      Siinä hyvinvointia ja liikuntaa kerrakseen!

    • sannamari11

      En voi ainakaan pikkulapsiperheille suositella. Ensin mainostetaan ilmaisia lastenjumppia (kun vanhempi jäsenenä) ja sitten muutetaan lastenjumpat jäsenillekin todella kalliiksi 150e lapsi kaudessa sisältäen vain yhden lyhyen jumppakerran viikossa!

    • Riina92-

      Fressin myynnissä on epäinhimilliset työajat ja paska palkka. Luukuttamismyyntiä se on, ihan kun seiskaa puhelimessa. Haastattelussa houkutellaan. Puhutaan jostain asiakkaiden ohjaamisesta yms. Se on tasan pelkkää luukuttamista, kun myisit kalsareita puhelinmyynnissä tai feissaisit norppien puolesta steissillä. Paskaa yhtä kaikki. Ja se yritetään salata rekryvaiheessa.

      • unicorrrm

        Paljon se palkka sitten siellä on?


      • Orjatyökeskus

        Fressi tekee vielä härskimpiä työsopimuksia kuin nollatuntisopimukset. Fressi teettää työntekijöillään työtä ilmaiseksi, eli Fressi on aito orjatyökeskus. Tehdessään fressin kanssa työsopimuksen, työntekijät laitetaan tekemään ilmaiseksi fressin markkinointia ja ohjaamaan fressin asiakkaita ilmaiseksi. Kuukausitulot ovat täydet 0 euroa, eli fressillä on Suomen edullisimmat palkat!

        Toimeentulo 0 eurolla on mahdotonta, ja kurjuus vaan jatkuu, jos irtisanoutuu eikä saa heti muualta töitä. Joutuu työkkärin karenssiin, eli tulot 0 euroa kuukaudessa jatkuvat.

        Nollatuntisopimukset ovat todellakin työelämän syöpä: https://www.jhl.fi/blogi/nollatyosopimus-on-tyoelaman-syopa/. Ja fressin orjatyötouhu on sitäkin pahempaa.

        Jos haluat kurjuuden maksimointia, niin mene Fressille töihin!

        Ja Fressin asiakas: tiedätkö, että sinua palvelevat Fressissä orjat...

        ***
        Yksityisen sektorin liikunta-alan villiä viidakkoa: https://yle.fi/uutiset/3-8252556


    • LESTADIOLAISJOHTAJA

      Suomessa on salaliitto, jossa rahat ohjataan Suurten lestadiolais-sukujen haltuun.. Pohjoismaita ja Suomea halutaan lestadiolaisten hallitsevan.. Viimeinen suuri maailmansota tullaan käymään vedestä, ja MISSÄ SITÄ ON? MISSÄ on 60-000makean veden keidasta eli järveä???? SUOMESSA!! se halutaan saada lestadiolais-sukujen hallintaan.. näin pian LESTADIOLAISET HALLITSEVAT MAAILMAA

    • Anonyymi

      Aivan täysin käsittättömän törkeää Fressin johtoportaalta!!!!! Olisi todellakin aika katsoa mitä peilistä näkyy. Kuinka kehtaatte pitää työntekijöitä ja heidän ammattitaitoaan niin aliarvoisena, että maksatte sellaista palkkaa mitä ei voi edes palkaksi sanoa.
      Miltä tuntuisi itse saada sellaista "palkkaa"...???

      • Anonyymi

        Juuri samaa mieltä, että palkka on aivan onneton ja toiminta yhtiössä ollut törkeää , jopa laitonta mahdollisesti. ÄLKÄÄ menkö töihin, en suosittele millään muotoa!


    • Anonyymi

      Tuon työpaikan kokeneena, en voi suositella kenellekään. Kannattaa todellakin harkita moneen kertaan ennenkuin suostuu Fressille töihin. Johtajilla varmaan pyyhkii hyvin, mutta työntekjöiden kohdalla ei voi sanoa samaa. Ei ole ihme että työntekijät vaihtuu kovaan tahtiin ja aina on avoinna paikkoja.

    • Anonyymi

      Elkää missään nimessä ostako tuolta 2 viikkoa " ilmaista " kokeilua koska lasku lähtee heti juoksemaan , sitten kun kysyy niin kettuillaan vaan

    • Anonyymi

      TAmpere keskusta fressi on aika vähäistä ryhmäliikuntatuntien monipuolisuus, samat tunnit kuukaudesta ja vuodesta toiseen ja tunteja todella vähän. Kuukausimaksu liikaa siitä mitä saa vastineeksi. Ja kevättä/kesää kohti vaan tunnit vähenee. Onhan ihmisiä jotka käy lomalla nimenomaan jumpissa, niin eipä niitä tunteja ole, maksat kyllä samat maksut koko vuoden. Eikö maksutkin pitäisi pienentyä kun valikoimakin pienentyy. Viesteihin ei vastata tai vastataan viikkojen päästä, ihme asiakaspalvelua.

    • Anonyymi

      Laskutus on myös huijaus-hajuinen, lasku jätetään lähettämättä ja joku Lowell lähettää maksumuistutuksia. Sopimuksen irtisanominen on vaikea ja myös huijaus-hajuinen.

    • Anonyymi

      Varoituksen sana fressin sopimuksista, nettisivu tarjoaa 12kk kalleinta sopimusta oletuksena.
      Sopimuksen tilausvahvistus on sekava ja yhteensä xx€ rivi ei pidä paikkaansa vaan laskuttavat pienellä präntillä olevan laskutoimituksen mukaan tililtä rahat ja jos erehdyt laittamaan 12kk märäaikaisen sopimuksen ja pädyt irtisanomaan sopimuksen 2kk jälkeen, maksat sopimussakkoina 10*25€ eli 250€ jotta pääset sopimuksesta eroon!!!

      • Anonyymi

        Mitä vaihtoehtoja on, jotta ei maksa 250 euroa?


    • Anonyymi

      Onko joku muu saanut kuntokeskus Fressiltä hämäriä ulkomaankielisiä sähköpostiviestejä ihan lähipäivinä?
      Mitä ihmeen touhua?

    • Anonyymi

      Fressi mainostaa verkkosivuillaan, että haluamme tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua.
      Hieno homma.
      Miksei ne sitten tarjoa sitä?

      Fressin nettisivut on täynnä turhaa, ettei niitä jaksa edes lukea.
      Miksi on edes nähty vaivaa ?
      Yksinkertainen kysymys.
      En halua mitään jäsenyyksiä jotka velvoittaa johonkin. Miten toimin jos haluan maksaa kuukauden kerrallaan, ilman mitään sitoutumisia vuoden jäsenyyteen.
      Vaikka reenaisin 10 vuotta samalla salilla, en halua sitoutua jäsenyyksiin ja velvoitteisiin.
      Olen liikkuvaihminen, en tiedä paljon etukäteen milloin olen pidempiä aikoja poissa, joten en halua tehdä mitään vuosisopimuksia.
      Sitten pitäisi pelaata niiden peruutuksien ja taukojen kanssa. Ei kiitos.
      Selkeä peli, maksaa kuukauden ja reenaa kuukauden. Kun jakso loppuu, maksaa taas kuukauden. Ei ole vaikea rasti.
      Hinnasto esim.
      Kertakäynti 5,-
      Viikko 16,-
      Kuukausi. 45,-
      Ei tarvita tietosanakirjaa mistään osakkuuksista eikä eniten kysytyistä kysymyksistä.
      Jos jollakin on aikaa sellaisiin tutustua, niin sivustoon voi liittää exitin että lisätietoa paina tästä, niin että se on tarjolla jos haluaa lukea.
      Ei mulla muuta.

      • Anonyymi

        Oli eka ja vika kerta kun käytän kyseisen yrityksen palveluita. Otin kahden viikon ilmaisen kokeilun vieraalle paikkakunnalle, jossa pääsen viikonloppuisin käymään.
        Unohdin irtisanoa jäsenyyden kokeilun jälkeen ja myönnän, että tämä oli oma vika.
        Vitutti, kun 50€ lasku lähti tililtä. Noh nyt sitten selvis sekin vielä, että heillä on kuukauden irtisanomisaika, joten ottavat vielä yhden maksun. Ei vituttaisi ihan niin paljoa, jos tulis käytyy edes vloppuisin kyseisellä salilla, mutta kun ei ole mahdollista käydä enää silloinkaan, niin maksan nyt sitten satasen tyhjästä.
        No mutta sata varma asia, että en enää ikinä heidän palveluitaan käytä.


    • Anonyymi

      Älkää käykö tällaisissa paikoissa vaan oikeilla saleilla.

    • Anonyymi

      Fressit on tyttöjen saleja. Vehkeet on melko lapsellisia.
      Esimerkiksi penkit ja levytangot.
      Ihmettelen miksi niissä lukee Wrange?
      Wrange oli joskus tekijä urheiluvälineissä, ei ole enää.
      Levytangot on niin ohuita, että kämmeniin sattuu penkkipunnerruksessa.
      Entäs penkit sitten, tankotelineet on niin kapealla, että tankoa laskiessa molemmin puolin jää noin 4 cm heilahdusvaraa, mikä on järkyttävän vähän, vaarallisen vähän.
      Kun lataat rautaa reilut kilot millä pumppaat sarjaa, ja sarjan loppuessa asetat tangon telineeseen, niin jos hiemankin huojuu niin käsi jää väliin ja tulee rumaa jälkeä. Ei ole juuri yhtään huojumisvaraa, ja pitkää sarjaa pumpatessa väsyy ja takuulla huojuu kun laskee tangon telineelle.
      Sitä paitsi tangon oteleveys on lapsellisen kapea, samoin penkin tolppien väli. Ei pysty leveään otteeseen.
      Penkin makuulauta on liian leveä.
      Entäs vetotaljat, remmivetoisia vehkeitä.
      Pystytaljan vetonaru on kämmenissä ohut kuin pyykkinaru, ei saa tukevaa otetta ja sattuu kämmeniin samoin kuin liian ohut levytanko.
      Positiivista on 24/7 aukioloajat, että ei ole kelloon sidottu.
      David on yksi merkki joka tekee hyviä ja turvallisia voimailulaitteita, Wrange on kaiketi nykyään fitnessharjoittelulaitteiden valmistaja.
      Sääli että oikeiden voimailusalien aukoloajat ovat niin rajalliset. Ei löydy juuri 24/7 saleja ollenkaan.

      • Anonyymi

        Mayors Gym Ruoholahdessa vois olla sulle. Kunnon puitteet ja painonnostajien, voimanostajien ja fitness-urheilijoiden suosiossa, eli siellä ei vedellä mitään pulkannaruja ja käsipainovalikoimassakin löytyy 50+ kg dumbellit. 24h auki ja ei sitouttavaa jäsenyyttä; ostat sen minkä haluat käydä ja perään ei soitella, jos lopetat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe