Minkälaista pöperöä tulee jos ranskalaisia keittää vedessä öljyn sijaan? Toimiiko?
Ranskalaisten keittäminen vedessä?
12
1560
Vastaukset
- Perska
Hyvää tulee laita suolaa ja voita.
Kolme tomaattia ja vedet keität pois. - freedomfries
Eipä taida toimia, sillä kuuman rasvan on tarkoitus tehdä ranskalaisista pinnalta rapsakoita ja sisältä pehmeitä eli sellaisia kuin useimmat haluaa. Vedessä keittäen niistä tulee vetisiä, löysiä, keitettyjä ranskalaisen mallisia perunoita.
Jo pelkkä lämpötila kertoo kaiken - vesi on vain 100 asteista kun taas öljy on noin 170 asteista kypsentäen pinnan rapeaksi. Jos ei halua lotrata kuuman öljyn kanssa niin ranskalaiset on parempi tehdä uunissa grillivastuksen alla - lämpöä 225 astetta, noin 10 minuuttia uunin keskitasolla ja rapsakat ranskalaiset ovat valmiit.
Oletin, että käytät pakasteita - tuoreista potuista tehtyinä taas ohje riippuu käytetyn perunan laadusta., mutta silti samma pätee siinäkin eli pilko potaattikset, vähän öljyä pintaan, 225 asteiseen uuniin grillivastusten alle noin 10-15 minuuttia välillä sekoittaen kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapsakka, suolaa ja pippuria päälle ja se on siinä. - kuorittu kokoperuna
No, jos ei mielikuvitus riitä, miksi et kokeile. Rahallinen menetys on lähes olematon.
- eetwh
katso youtubesta pasi vherahon kokkauksia niin tiedät.
- Deruna
Ihmissyönti on kielletty.
- neekerinpusu
Kukaan ranskalaisia syö - korkeintaan vallooneja eli belgialaisia.
- EU-asukki
Vedessä keitettyjä perunoita (olivat sitten suomalaisia, tanskalaisia, virolaisia, ranskalaisia, egyptiläisiä...) suomeksi sanotaan keitetyiksi perunoiksi. Hassua, jos alkuperäinen kysyjä ei koskaan ole niihin törmännyt.
- kebab
Joo ei niistä kyllä kovin rapeita vedessä tule. Itse kannatan perinteistä kebab ranskalaisilla -meininkiä facebookia myöten.
- EnsyäRanskalaisia
Osta ite perunat, kuori ja pilko paloiksi ja pistä uuniin :)
Uuniperunat on parempia kuin noi teollisuusrasvakääryleet.... - kokkelo
Toimii! Mä uppopaistan ranet aina kiehuvassa vedessä. Myös munkit ja tippaleivät teen vedessä. Niihin tulee aivan ainutlaatuinen maku ja rakenne. Paljon paloturvallisempaa.
- rosamunda
Jauhoiset lajikkeet kannattaa kypsentää höyryttämällä, niin eivät murene niin helposti.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1102850Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302395Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen222334Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631071947- 1141630
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1701345Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2861176- 801034
- 711024
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi244991