Jätä kikkailu, syö terveellisesti

VeijoKPuustinen

ala syömään terveellisesti ja riittävästi.

Ratkaistava ongelma

Jotain on pielessä, ja pahasti. Ympäri Ruotsia (Suomea) yrittävät ihmiset elää terveellisesti, täysin median ja mainosten terveyssanomien mukaisesti. Kuitenkin yhä useimmilla paino nousee vuosien mukana. Vatsa temppuilee ja terveys heikkenee. Perheessä ja tuttavapiirissä esiintyy sairauksia, diabetes, sydänsairauksia ja ehlä myös demensiä tai syöpää.

Mielestämme tämä on normaalia. Teemme jatkossakin kuten meille kerrotaan: vähemmän kaloreita (älä välitä että on jatkuva nälkä), juokse enemmän, syö hedelmää 5 kertaa päivässä, vältä rasvoja, syö täysjyvätuotteita, syö enemmän kuitua (sahanpuruja) vatsasi hyvinvoinniksi ja kevytmargariinia (halpaa teollisuusrasvaa) kolesterolin alentamiseksi. Meidät opetetaan pelkäämään oikeaa ruokaa.

Monet jatkavat kamppailua vuosia vaikka se vaikuttaakin toivottomalta. Paino nousee ja terveys heikkenee yhä useammalla. Ehkä ratkaisu on lääkärillä käynti lääkkeiden jotka vähentävät oireita saamiseksi. Liikalihavuusleikkaus jossa terveitä vatsan elimiä leikataan pois että et pystuisi syömään liikaa.

Tai ehkä ratkaisu onkin aivan toisenlainen.

lue:

http://terveydeksesi.fix4you.se/#category22

4

2876

Vastaukset

  • Hiilarit pitävät nälkää yllä, ja pesiytyvät ikävästi just keskivartaloon. Rasvatkin lihottavat, jos niitäkin syö liikaa, mutta leviävät tasaisemmin. Niitä vaan ei tule kovin herkästi syötyä liikaa. Itse huomasin täyskookosmaidosta valmistetun sokerittoman smoothien maistuvan liian hyvältä, ja sitä kautta lihottavan. Toisaalta liian vähäinen hiilarimäärä saattaa hidastaa aineenvaihduntaa. Omaan kroppaan elämäntyyliin sopiva yhdistelmä hiilareita ja käypäsiä rasvoja olis hyvä löytää. Mulle ei sovi liian alhaiset hiilarimäärät. Sopiva löytyy 50-100 grammasta/vrk, niin paino joko pysyy samana tai laihtuu.

  • Järjetöntöä on uskoa semmosta kamaa, että kunnon hiilarit (hedelmät, pavut, kasvikset jne.) lihottais. Kyllä siihen on joku ihan muu syy. Nälällä voi toki laihtua jos sitä haluaa.

  • Jotain on pielessä, ja pahasti. Ympäri Ruotsia (Suomea) eivät noudata suosituksia ja siksi lihovat ja sairastuvat.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.