Mikä öljy on parhaimman makuista sellaisenaan lusikasta suuhun otettuna? Joku hedelmäinen tai pähkinäinen öljy kenties? Jos tiedätte jotain hyvää öljyä tälläiseen käyttöön, niin suositelkaa?
Mikä öljy on parhaimman makuista sellaisenaan?
10
322
Vastaukset
- minunmakuuni
Olet varmaan kuullut lauseen "makuasioista ei voi kiistellä" Se ei kyllä pidä kirjaimellisesti lainkaan paikkaansa, koska niistä jokaisella on oma ainoa oikea mielipide. Lausetta ei pidäkään tulkita kirjaimellisesti, koska se tarkoittaa juuri sitä, jokainen on oman makunsa kanssa oikeassa, ja näin asiasta väitteleminen on turhaa.
Itse kysymykseen. Minä pidän eniten hyvästä kylmäpuristetusta oliiviöljystä.- vastarannaltahuutaa
Kaikesta voi kiistellä kuten ihmiskunnan historiakin osoittaa saati sitten makuasioista.
Jokainen ihminen on yksilö, joka aistii ympäröivää maailmaa eri tavoin niin näön, tunteen, kuullon kuin maunkin suhteen ja aistimukset vaihtelevat hyvinkin paljon ajan, ympäristön kuin yksilön vireystilan mukaan, joten yhtenä hetkenä hyväksi havaittu voikin toisena hetkenä olla vastenmielistä.
Maku on siis hyvin subjektiivista ja vain kokeilemalla löytää sen itseään miellyttävän.
- öljyinen
Minä myös, oliivi on hyvää! Tekee hyvää iholle, hiuksille jne...
- öljyinen
En koskaan tajunnut oliviiöljyn suosiota kunnes makumatkalla Italian Umbriassa sain suoraan puristamosta neitsytöljyä . Vei kielen mennessään.
http://www.ruokala.net/oppaat/tietopaketti-oljyista - toppaaja
italialaiset toppaa maalaisleipää oliiviöljy balsamietikka, jota kutsutaan usein harhaanjohtavasti balsamiviinietikaksi. Sitä ei valmisteta viinistä, vaan se syntyy suoraan rypälemehusta. Mehua haihdutetaan kuumentamalla tammitynnyreissä tai metallisammioissa noin 80 asteen lämpötilassa.
Aitoa, perinteistä balsamietikkaa valmistetaan vain Pohjois-Italiassa Modenan ja Reggio Emilian alueilla
Tämä leipä ihanaa keiton kanssa.- tajuutkomitäh
Ei keskustella balsamikosta vaan öljyistä.
- BLOODisLIFE
Ja sen takia sen nimi on Aceto balsamico di Modena
Mutta vastaus öljykysymykseen: Macadamiapähkinäöljy
- kokeileedes
Itse käytän salaatteihin ja ruokiin Knossosta http://www.knossos.fi/memmas_knossos.html, jonka maku on mielestäni hyvä - joidenkin oliiviöljyjen aromi voi olla liiankin voimakas ja terävä kuten esim. italialaisissa, mutta Knossos on mieto ja silti aromikas.
- Vanhakokki
Miksi joku haluaa ottaa öljyä lusikalla. Eikö niitä rasvoja tule tarpeeksi ruuasta?
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.854950- 432666
- 932633
- 1982370
- 1331939
ROTAT VALTAAVAT ALUEITA
Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj251913- 1781560
Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️161471Reuters: Ukraina on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan. Jopa 40 konetta vahingoittunut
Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan, kertoo Reuters. Uutistoimiston läh3571271Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan51219