Mikä öljy on parhaimman makuista sellaisenaan lusikasta suuhun otettuna? Joku hedelmäinen tai pähkinäinen öljy kenties? Jos tiedätte jotain hyvää öljyä tälläiseen käyttöön, niin suositelkaa?
Mikä öljy on parhaimman makuista sellaisenaan?
11
393
Vastaukset
- minunmakuuni
Olet varmaan kuullut lauseen "makuasioista ei voi kiistellä" Se ei kyllä pidä kirjaimellisesti lainkaan paikkaansa, koska niistä jokaisella on oma ainoa oikea mielipide. Lausetta ei pidäkään tulkita kirjaimellisesti, koska se tarkoittaa juuri sitä, jokainen on oman makunsa kanssa oikeassa, ja näin asiasta väitteleminen on turhaa.
Itse kysymykseen. Minä pidän eniten hyvästä kylmäpuristetusta oliiviöljystä.- vastarannaltahuutaa
Kaikesta voi kiistellä kuten ihmiskunnan historiakin osoittaa saati sitten makuasioista.
Jokainen ihminen on yksilö, joka aistii ympäröivää maailmaa eri tavoin niin näön, tunteen, kuullon kuin maunkin suhteen ja aistimukset vaihtelevat hyvinkin paljon ajan, ympäristön kuin yksilön vireystilan mukaan, joten yhtenä hetkenä hyväksi havaittu voikin toisena hetkenä olla vastenmielistä.
Maku on siis hyvin subjektiivista ja vain kokeilemalla löytää sen itseään miellyttävän.
- öljyinen
Minä myös, oliivi on hyvää! Tekee hyvää iholle, hiuksille jne...
- öljyinen
En koskaan tajunnut oliviiöljyn suosiota kunnes makumatkalla Italian Umbriassa sain suoraan puristamosta neitsytöljyä . Vei kielen mennessään.
http://www.ruokala.net/oppaat/tietopaketti-oljyista - toppaaja
italialaiset toppaa maalaisleipää oliiviöljy balsamietikka, jota kutsutaan usein harhaanjohtavasti balsamiviinietikaksi. Sitä ei valmisteta viinistä, vaan se syntyy suoraan rypälemehusta. Mehua haihdutetaan kuumentamalla tammitynnyreissä tai metallisammioissa noin 80 asteen lämpötilassa.
Aitoa, perinteistä balsamietikkaa valmistetaan vain Pohjois-Italiassa Modenan ja Reggio Emilian alueilla
Tämä leipä ihanaa keiton kanssa.- tajuutkomitäh
Ei keskustella balsamikosta vaan öljyistä.
- BLOODisLIFE
Ja sen takia sen nimi on Aceto balsamico di Modena
Mutta vastaus öljykysymykseen: Macadamiapähkinäöljy
- kokeileedes
Itse käytän salaatteihin ja ruokiin Knossosta http://www.knossos.fi/memmas_knossos.html, jonka maku on mielestäni hyvä - joidenkin oliiviöljyjen aromi voi olla liiankin voimakas ja terävä kuten esim. italialaisissa, mutta Knossos on mieto ja silti aromikas.
- Vanhakokki
Miksi joku haluaa ottaa öljyä lusikalla. Eikö niitä rasvoja tule tarpeeksi ruuasta?
- Anonyymi
Jokainen tavallaan.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Yritystuet 10 mrd. vuodessa, eli yrittäjäriski valtiolla kuten kommunismissa
Pelkästään Viking Linen viinanhakuristeilyitä sponsoroidaan 20 miljoonalla eurolla vuosittain. Dieselin verotukikin on636783- 686772
Sture Fjäder haluaa tuensaajien nimet julki
Kokoomuspoliitikko haluaa yli 800 euroa kuukaudessa tukia saavien nimet julki. Ehkä olisi syytä julkaista myös kuvat? h1475438Luotathan siihen tunteeseen, joka välillämme on?
Uskothan myös, että se kestää tämän? Kaipaan sinua valtavasti. Vielä tehdään yhdessä tästä jotain ihmeellistä ja kaunist504473En saa sua mielestäni vaikka tekisin mitä
Mikä tähän auttaa.. ei mikään. Edes aika. Kaivan sut kohta vaikka kivenkolosta että saan kysyä haluatko sinäkin💛204089Onnettomuus
Hukkajärventiellä kolaroi lavetti ja henkilöauto. Uutista ei missään! Hys hys ollaanko hiljaa tästäkin?53640- 373218
- 283143
Maahanmuuttajat torjuvat marjanpoiminnan - "emme ole rottia"
Ruotsalaisen journalistin selvitys paljasti, miksi maahanmuuttajat kieltäytyvät työstä. Taustalla vaikuttavat kulttuuris742767Köysi alkaa kiristyä putinin kaulalla....
Putin pelkää eniten juuri omaa porukkaansa, ja siihen on varmasti syytä kun sota ei ole mennyt hyvin, tappiot ovat valta402259