Kaasugrillit.com

Kaasugrillit.com

Kaasugrillit.comista löydät kaasugrillien lisäksi myös pihagrillit, hiiligrillit, sähkögrillit ja paljon muuta grillaamiseen liittyvää.

11

2926

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Weber4ever

      Ainoa todellinen grilli on hiili/puugrilli.

    • Huijattu

      Tältä myyjältä saa myös ei mitään, kun toimitus on vajaa et muuten saa heiltä puuttuvia osia ei vaikka rukoilisit. Raha heille kyllä kelpaa, mutta jos jotain puuttuu syy on muissa ei meissä. Älä osta Kaasugrillit. comista saat vain lähes valmiin grillin ja paljon lisä hommia sekä pitkän pahanmielen.

      • rillaaja

        Kiitos varoituksesta, näitä kauppiaita riittää


    • Rillitok

      Aivan mahtava linkki, upea saitti. Päätin tilata 10 samaa grilliä isoäidin rahoilla. Näistä saa kasattua ainakin yhden toimivan grillin.

    • Hyväuskoinen

      Tilasin Kaasugrillit.com nyt heinäkuun lopulla Easy Cooking RST 6/KG 2824 kaasurillin.Rilliä kootessa huomasin.että yksi lämmönsäätölevy puuttuu,piti olla 6kpl,mutta oli vain 5kpl,sekä alakaapin mangnetti.Sain vastauksen,että pitää tutkia pakkaus huolella ja että sillä voi myö rillata,ilman lämmönsäätölevyjä.Ei kerrottu,että laittavatko he puuttuvat osat minulle.Nyt ensimmäistä kertaa rillattaessa nurmikolla,siirsin rilliä ja silloin yksi pyörä irtosi,rillin jalasta.Rillin jalan sisällä olevassa mustassa muoviosassa on 10mm normaali mutteri,noin 3mm syvyydessä ja se mutteri muljahti ulos pyörän kanssa,eikä sitä enää saa paikoilleen.Kaasurillit.com mainostaa,että tässä rillissä on vuoden takuu.Saa nähdä saanko uuden osan,vai tuleeko vastaus,että rilliä ei ole tarkoitettu siirrettäväksi,vaikka onkin pyörät.Kaasurillit.com mainostavat netissä,että heillä on Suomen halvimmat rillit.SIINÄ PITÄISI OLLA MYÖS JATKO;SUOMEN HUONOIMMAT RILLIT JA HUONOIN PALVELU.Heidän myynnin kehitys myös kertoo,että huono maine kiirii eteenpäin.LASKEVA MYYNTIKÄYRÄ.
      EI HEILTÄ OLE TULLUT MYÖSKÄÄ KYSELYÄ,että miten olen tyytyväinen ja suosittelenko heitä eteenpäin.TIETÄVÄT VARMAANKI ITSEKIN VASTAUKSENI!

      • Hyväuskoinen

        Hyväuskoinen.Sain tänään postitse puuttuvat osat,sekä rikkoutuneen jalan muovi osan.Olen aivan tyytyväinen nyt Kaasurilli.com:n toimintaanToivotan kaikkea hyvää ja hyvää syksyn jatkoa.Kaasurilli.com toimi lopuksi kuitenkin aivan kiitettävällä tavalla.


      • Anonyymi

        Olen myös ostanut kyseisestä firmasta grillin joka luvattiin toimittaa 2 vuorokaudessa maksusta,tämä tuli kahden viikon päästä maksusta!!!.
        Sain grillilaatikon purettua ,ja huomasin että kanessa oli kuhmuroita (noin 8 kpl teräviä "kuppeja") ne oli ritilät aiheuttaneet kuljetuksessa.
        soitin jalähetin kuvat kahteen eri numeroon toinen vastaus,he ei saa kuvia auki!!
        toinen sanoi että ne menee käsittelyyn siitä on kulunut jo kohta 1kk mitään ei ole kuulunut,joten soitin ja kysyin että mikä on ? vastaus että se on käsittelyssä!!!!!
        en suosittele kelleen tätäfirmaa jos ei ole niin tarkka laadusta ja takuu asioista en halua edes tietää miten tämä takuu pelaa vastedes kun tällä on 2 vuoden takuu!!!.


    • Anonyymi

      Joo mielestäni tuolla hinnalla olisi pitänyt tulla jo melko laadukas tuote. Rämisee ja kolisee kun terassilla ohi kävelee ja kaikki ovien sekä luukkujen saumat on vähän sinnepäin. Alla oleva pyörät ovat kuin ”Annin jalat”. Kaikki löysässä ja muljuaa mihin suuntaan tahansa. Rosteri grilli ja moni hitsaussauma ruosteessa jo kuukauden jälkeen. En todellakaan suosittele.

    • Anonyymi

      Ostin grillin kanssa kyseisestä firmasta ja alle vuosi niin jo ruostuu vaikka säilytetty katoksessa. Kysyin miten mahdollista niin vastaus oli että aivan normaalia kuulemma. Ei taida kinuski tietää miten maalataan kun jälki on tuollaista. Mutta nyt tiedän ettei tuolta enään mitään kannata ostaa

    • Anonyymi

      tilasin kaasugrillit.comista kaasulieden, olen aivan tyytyväinen toimivaan lieteen ja nopeaan ilmaiseen pihaan asti toimitukseen.kiitokset kaasugrilli comille.

    • Anonyymi

      ootko ajatellut tilata ruokaa woltista kun et jaksa ruokaa väsätä tai on roskaruuan himo? Woltista saat koodilla U6A6K 3x4e alennuksen tilauksesta, nauttikaa :)
      ja hyvää joulun odotusta kaikille :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe