Kauan kesti ennenkuin totuus paljastettiin

AMERIKKALAINEN TUOMIOISTUIN: PALESTIINALAISHALLINTO ON TERRORISTIJÄRJESTÖ

http://goo.gl/xMq0cR



TULE ISRAELIIN KANSSAMME
Harvat asiat ovat yhtä kiehtovia uskovalle kuin käynti Raamatun maassa, Israelissa. Toukokuussa sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan Livets Ordin patikkaretkelle Galileaan. Vaellamme niillä kukkuloilla ja niissä laaksoissa, missä Jeesus varttui ja palveli ja missä monet Israelin profeetat ja kuninkaat toimivat. Kesäkuun lopussa voit tulla "Koko Israel" -matkallemme, jolla näytämme sinulle tärkeimmät paikat, joista voit lukea Raamatusta, kuten Kapernaumin, Genesaretinjärven, Öljymäen, Golgatan ja niin edelleen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: http://israel.livetsord.se/

Perustuen suullisiin todistuksiin, palkanlaskentatietoihin ja muihin todisteisiin amerikkalainen tuomioistuin on havainnut palestiinalaishallinnon ja PLO:n syyllistyneen 33 henkilön murhaan kuudessa eri terrori-iskussa Israelissa. Niissä haavoittui lisäksi 400 henkilöä. Hyökkäykset tapahtuivat vuosina 2002-2004, ja nämä kaksi palestiinalaisjärjestöä tuomittiin maksamaan 655,5 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksena uhreille tai heidän perheilleen. Erityinen terrorismilaki sallii alkuperäisen vahinkosumman, 218,5 miljoonan dollarin, kolminkertaistamisen, jotta voidaan lyödä terroristijärjestöjä sinne mihin "sattuu eniten", eli lompakkoon.


Oikeustapauksessa on kyse terrori-iskuista, joissa oli mukana Amerikan kansalaisia, ja yksi tapauksista oli hyökkäys bussiin numero 19 Jerusalemissa 29. tammikuuta 2004. Itsemurhapommittaja räjäytti itsensä muutama sekunti sen jälkeen kun hän oli astunut bussiin Aza-kadulla ja tappoi näin 11 ihmistä. Pommittaja oli Ali Yusuf Jaara, joka oli palestiinalaishallinnon poliisi Beetlehemistä.

Palestiinalaishallinnon edustajat väittävät, ettei amerikkalaisella tuomioistuimella ole lainkäyttövaltaa näihin tapauksiin. He ovat myös yrittäneet etäännyttää itseään terroristi-iskuista. Palestiinalaishallinnon puolesta puhunut Hanan Ashrawi sanoi: "Yritimme välttää väkivaltaa joka suhteessa." Mahmud Khalifa, palestiinalaishallinnon varaviestintäministeri, kutsui väitteitä "perusteettomiksi" ja lisäsi: "Tämä tapaus on vain yksi yritys lisää, jossa israelilaiset kovan linjan rauhanvastustajat sekä käyttävät että väärinkäyttävät USA:n oikeusjärjestelmää edistääkseen omia kapeita poliittisia ja ideologisia ohjelmiaan. Palestiinalaishallinto tulee valittamaan tuomiosta."

Israelilainen järjestö Shurat Ha-Din, joka toi asian oikeuskäsittelyyn, sanoi tekevänsä kaiken mahdollisen varmistaakseen, että palestiinalaishallinto maksaa vahingot. Se aikoo vaatia palestiinalaishallinnon varoja sekä USA:ssa että Israelissa.

Kommentti:
Tämä tuomio on merkittävä. Se osoittaa, että on mahdollista kerätä oikeudessa kestäviä todisteita palestiinalaishallinnon terroristitoimista. Tuloshan ei ollut yllätys, mutta nyt asia on vakavasti käsitelty oikeudessa. Ei ole ihme, että palestiinalaishallinto on raivoissaan ja ottaa tämän tuomion hyvin vakavasti. Mutta Hanan Ashrawin lausunto osoittaa, ettei palestiinalaishallinto ole oppinut mitään viimeisten kymmenen vuoden aikana: Ashrawi puhui jälleen kerran "väkivallasta" ja hän pitäytyy jälleen kerran moraaliseen relativismiin käyttämällä ilmausta "joka suhteessa". Toisin sanoen hän kieltäytyy kutsumasta busseihin ja kahviloihin hyökkääviä itsemurhapommittajia terroristeiksi, eikä hän näe mitään eroa näiden tekojen ja Israelin armeijan toimien välillä.

47

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuutta

      Kiitos aloittajalle tästä ketjusta.
      Ihanaa on lukea todellisuutta kaiken soopan jälkeen.
      Kaikki mitä löydätte juutalaisiin kohdistuvaa teksiä niin laittakaa meille kristityille luettavaksi.
      Tympii pelkän muslimin soopan katsominenkin palstoilla.

      • Oletsairas

        Ota lääkettä.


      • nimim_erkki5
        Oletsairas kirjoitti:

        Ota lääkettä.

        Uteliaisuuttani kysyn: pystyitkö katsomaan noita videoita? Luultavasti et, sillä...
        ZIONISTS WON'T LET YOU SEE THIS ON YOUR TV
        9/11 TRUTH: Jewish Ex-Marine SPEAKS OUT on Israeli Involvement (MUST WATCH)

        On tärkeätä avartaa silloin tällöin näkemyksiään, mutta sitä ei voi tehdä, jos kätkee päänsä pensaaseen, ei kuule, ei näe, ei puhu, eli toimii kuin ne kolme apinaa.


    • lhjvvöjvvvpuj

      http://lloydthomas.org/5-SpecialStudies/JewishHostilities.html

      1917 juutalainen Rothschildin pankkimafia teki Englannin kanssa Balfour Declaration-sopimuksen juutalaisvaltion perustamisesta PALESTIINAAN.

      1930 maaliskuu: Englantilaisen Shaw kommission reportin mukaan juutalaisten massamuutto PALESTIINAAN aiheuttaa maattoman ja tyytymättömän luokan palestiinalaisia.

      1931 huhtikuu: Juutalaiset zionistit perustavat sotilaallisen terroristijärjestön IRGUNin valloittamaan maat palestiinalaisilta ja myöskin osia Jordaniasta ja Syriasta.

      1937 heinäkuu: Lordi Peel`sin raportti tekee tilanteesta sen johtopäätöksen, ettei yhteistyö arabien ja juutalaisten välillä onnistu Palestiinan valtiossa.

      Elokuu: Juutalaiset IRGUN terroristit hyökkäävät arabien linja-autoihin Palestiinassa.

      1939 toukokuu: Englannin hallitus julkaisee tiedonannon jonka mukaa Palestiinan jako ei onnistu vaan ehdottaa itsenäisen ja roduttoman Palestiinan valtion perustamista kymmenen vuoden sisällä. Juutalaisten maahanmuuttoa rajoitetaan 75 000 henkeen seuraavan viiden vuoden aikana.

      Kesäkuu 29: Palestiinassa juutalaiset IRGUN terroristit iskevät jälleen arabien linja-autoihin tappaen 24 siviiliä.

      Marraskuu: Palestiinan tilanteen takia Englannin hallitus perustaa uuden Sir John Woodheadin johtaman komission, joka yrittää saada uudellen läpi Peelen komission ehdotusta, jonka mukaan juutalaisilla olisi 1000 neliökilometrin alue Tel Avivin ympärillä.

      Äärioikeistolaisen Stern-liigan terroristin Avraham Sternin kirje NAZI-Saksan hallitukselle, jossa hän ehdottaa liittoa Saksan kanssa Englantia vastaan päämääränään Israelin itsenäistyminen:
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/SternGang-Doc-Nazi-Collaboration.jpg

      Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIen kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIt auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)#Contact_with_Nazi_Germany

      1943 lokakuu: Juutalaisten johtaja YITZHAK SHAMIR kirjoittaa artikkelin "Terror" jossa toteaa mm. "Juutalainen moraali ja juutalaiset tavat eivät saa olla esteenä terrorin käytölle osana sodankäyntiä arabeja vastaan"

      1946 huhtikuu: Usan presidentin Trumanin painostuksesta Englanti taipuu sallimaan 100 000 juutalaisen pakolaisen siirtämiseksi Euroopasta Palestiinaan.

      Lokakuu 1: Zionistinen terroristiorganisaatio IRGUN tekee pommi-iskun Englannin suurlähetystöön Roomaan.

      1947 toukokuu 15: YK suosittaa komitean perustamista, komitea suosittaa Palestiinan jakamista.

      Kesäkuu: Juutalaiset terroristit lähettävät kirjepommin Englannin kapinettiministeriöön.

      Heinäkuu: Juutalainen terroristiorganisaatio IRGUN hirttää kaksi englantilaista kersanttia ja miinoittaa heidän ruumiinsa.

      Syyskuu 3: Juutalainen terroristiorganisaatio IRGUN lähettää pommipaketin Englannin sotatoimistoon, pommi räjähtää postin lajittelussa Lontoossa haavoittaen kahta.

      Marraskuu 29: Zionistien lobbaamisen tuloksena YK päättää Palestiinan jaosta, yli puolet Palestiinasta muodostaisi tulevan juutalaisvaltion ja Jerusalemista tulisi kansainvälinen kaupunki.

      Joulukuu 11: Juutalaisesta kuorma-autosta heitetään pommi arabien linja-autoon, 6 arabia kuolee ja 30 haavoittuu; aseistautuneet juutalaisterroristit murhavat myös 12 arabia rantakylässä lähellä Haifaa.

      Joulukuu 13: Juutalaisen terroristiorganisaation IRGUN Zvai Leumi murhaa 18 palestiinalaista ja haavoittaa 60 Jerusalemissa, Jaffassa ja Lyddassa. Jerusalemissa pommit heitettiin torialueelle lähellä Damaskuksen porttia; Jaffassa pommit heitettiin arabialaisten kahvilaan; Lyddassa arabit murhattiin kranaateilla ja automaattiaseilla.

      Joulukuu 19: Zionistisen terroristijärjestön Haganah hyökkää arabikylään lähellä Safadaa, räjäyttäen kaksi taloa, raunioista kaivetaan 10 palestiinalaisen ruumiit joista 5 oli lapsia.

      Joulukuu 29: Damascus Gate in Jerusalem, juutalaiset IRGUN terroristit heittävät kranaatin taksiin murhaten kaksi englantilaista konstaapelia ja 11 arabia, 32 haavoittuu.

      Joulukuu 30: Juutalaiset terroristijärjestöt Palmach ja Carmel Brigade tekevät iskun Balad al Sheikh kylään murhaten yli 60 palestiinalaista.

      • Israel sai vain 1/5 osan siitä mikä heille kuuluisi ja siitäkin osasta ollaan nyt vaatimassa puolikasta arabeille. HÄVYTÖNTÄ:


      • zionisteillaOn

        suur-israhell:in kartata piirrettynä,
        ei tule zionin terrori loppumaan...


      • totuusonainavoittaja
        zionisteillaOn kirjoitti:

        suur-israhell:in kartata piirrettynä,
        ei tule zionin terrori loppumaan...

        Israel pysyy ikuisesti


      • terrorillaLuotuJa

        ylläpidetty valtio,
        hukkuu terroriinsa...


      • Olehyvä

      • zionistista

        murhanhimoa...


    • "Koko Israel" -matkallemme, jolla näytämme sinulle tärkeimmät paikat,"

      Nuoko ovat tärkeimmät.....mitä luettelit.. ettet häpeä.

      " Koko israel " ?

      Menkää Vainojen museoon, sitä voi sanoa kristillisyyden hedelmävarastoksi.
      Itkekää ja valittakaa jos osaatte.

    • Uusi luomiskertomus...

      .....tapahtui niinä päivinä kun Rothschild perusti juutalaisvaltion..... Hän sanoi; tulkoon valkeus ja valkeus tuli.
      Pimeys ei sitä käsittänyt ja syntyi kaaos.


      Tytär Sion oli syntynyt. Lapsi asetettiin Seemiin makaamaan, ynnä härkäin ja aasien sekaan, koska maailman majatalossa ei ollut sijaa.

      Tulta ja tulikiveä tuli lohikäärme sylkemään lapsen perään. Kaikki baasanin härät ja sokeat mullivasikat säntäilivät sinne tänne ja aasit ....iiiaaa iiaaa... olivat oppineet kaksi kirjainta, joita kiekuivat siellä täällä silmät puoliummessa valittaen että lapsi ei ollutkaan heidän odottamansa poika.

      • tässäYlimieliselle

        Herra Varma asustaa
        Varmassa kaupungissa
        Kauppiaiden talossa
        Varmassa valtiossa

        Kauppiaiden talossa
        Pilarien varjossa
        He vahvistavat valansa
        Ja heittävät kranaatit saliin

        Neljä naista ratsastaa
        Kalpeana aamuna
        Halki kuivan erämaan
        Kohti kaupunkia

        Hän avaa aina samoja
        Varmoja ovia
        Varmoilla avaimillaan
        Varmassa maailmassaan

        Heidän vaatteilleen sataa verta
        Kun räjähdys vaimenee
        Kaikki nuo arvokkaat vieraat
        Ovat kuolleet ja silpoutuneet

        Herra on ilman päätä
        Ja hänen vaimonsa vaikertaa
        Kadonnutta pikku kättään
        Joka piteli piirakkaa

        Halleluja Siionin tyttäret
        Tulivat ja tappoivat jokaisen
        Nuku rauhassa muinainen Jerusalem
        Olet nähnyt jo kaiken
        Me tiedämme sen

        Kuolevaiset katsokaa
        Heidän valkoisia vaatteitaan
        Kaikesta huolimatta
        Ne ovat tahrattomat

        Nuo mystiset sotilaat
        Sotkevat naamansa
        Halvalla puuterilla
        Ja istuvat lasisen kuution sisään
        Ja nousevat korkeuksiin

        He puhuvat suurrista tehtävistään
        Josita kukaan ei käsitä mitään
        Ja jättävät palavat kaupungit taakseen
        Ja vaipuvat huokauksiin


      • Lisäävaan

    • khcvpöhjvo

      JUUTALAINEN Kurt Eisner liittyi Saksan vapaaseen sosiaalidemokraattiseen puolueeseen. 1918 hän yllytti ammustehtaan työntekijöitä lakkoon ja sai 9 kk tuomion jonka vietti selli numero 70:ssä (Myös Hitler lusi saman vankilan samassa sellissä) Stadelheimin vankilassa.
      Vapauduttuaan vankilasta hän organisoi vallankumouksen (Saksan vallankumous) jolla syöstiin vallasta BAVARIAN kuningashuone. Marraskuun 8. 1918 hän julisti BAVARIAN tasavallaksi ja vapaaksi valtioksi.

      Emil Maurice, tämä ashke-NAZI-juutalainen isoisä perusti NAZI-puolueen, varttijuutalainen Hitleri oli puolueen jäsen numero 1 ja Emil numero 2
      http://www.der-fuehrer.org/Galerien/Adolf_Hitler_macht_Geschichte/bigimages/Adolf Hitler,Emil Maurice&Rudolf Hess.JPG

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010082412232534_ul.shtml
      Toimittaja Jean-Paul Mulders ja historiantutkija Marc Vermeeren etsivät tänä vuonna Hitlerin sukulaisia.
      Heiltä otetuissa DNA-näytteissä löytynyt kromosomi, haploryhmä E1b1b1, on harvinainen Länsi-Euroopassa, mutta yleinen ashkeNAZI- ja sefardijuutalaisilla.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_Jews
      AshkeNAZIM or AshkeNAZI Jews are literally German Jews
      AshkeNAZI tarkoittaa kirjaimellisesti Saksan juutalaista

      1933 Adolf Hitler nousi valtaan Saksassa. Zionistit olivat saaneet aikaan vapaamuurareiden avulla ns. Versaillesn rauhansopimuksen, joka oli syössyt Saksan työttömyyteen ja taloudelliseen ahdinkoon. Tämä yhteiskunnallinen tilanne suosi radikaalipuolueita

      Äärioikeistolaisen Stern-liigan terroristin Avraham Stern kirjoitti kirjeen NAZI-Saksan hallitukselle, jossa hän ehdottaa liittoa Saksan kanssa Englantia vastaan päämääränään Israelin itsenäistyminen:

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/SternGang-Doc-Nazi-Collaboration.jpg


      Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIen kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIt auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)#Contact_with_Nazi_Germany

      Hitlerin juutalaiset sotilaat
      100 000-160 000 juutalaista marssi Hitlerin armeijassa, myös kaksi sotamarsalkkaa.
      http://www.kansaspress.ku.edu/righit.html
      http://www.revisionisthistory.org/jewishnazi.html

      http://www.youtube.com/watch?v=wK1y37WL-V4 WW2 150,000 Jewish Soldiers Served Hitler and the Nazis

      http://www.wordsandwar.com/2008/02/19/25-nazi-descendants-petition-for-more-dead-jews/
      Frankfurter Rundschaussa julkaistussa, 25 saksalaisen professorin allekirjoittamassa manifestissa kehoitetaan Saksaa lopettamaan Israelin "erityiskohtelun", koska muiden syiden ohella maa auttoi Israelin perustamisessa mm. erottamalla juutalaiset Palestiinaan muuttoa varten

    • Mikä sinua ärsyttää Israelin uudessa syntymisessä ? Ylösnousemuksessa.

      • jmnhytgrtyyu

        Missä uudessa syntymisessä? Israel on kulkenut määrätietoisesti kohti pohjamutia eikä sieltä nouse, se on varma.


      • bvbvgghgh
        jmnhytgrtyyu kirjoitti:

        Missä uudessa syntymisessä? Israel on kulkenut määrätietoisesti kohti pohjamutia eikä sieltä nouse, se on varma.

        Aika on sellainen, sotaisa jonka päälimmäisenä asiana on ääri-islamin nousu ja toivottavasti tuho.


    • clhclhcclycohcoh

      Euroopan ja Venäjän khasaarijuutalaiset veivät khasaarikarvalakkinsakin Palestiinaan, vaikka siellä on lämmintä kesät talvet :D

      http://aijaa.com/udR90G
      http://aijaa.com/GvQrOp

      Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään khasaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa.

      http://aijaa.com/9TYkHn

      KENRAALI PATTON:

      Minä tunnen sanonnan "Kadonneista Israelin heimoista" sovellettavan heimoihin jotka katosi -- ei siihen juutalaisten heimoon mistä nämä nykyiset huoranpenikat ovat kotoisin, se on kuitenkin minun henkilökohtainen mielipiteeni että tämä on myöskin kadonnut heimo -- kadottanut kaiken säädyllisyytensä.
      http://aijaa.com/xiFpq6
      http://aijaa.com/WJqk6V

      Sattui olemaan Yom Kippur juhla, joten ne kaikki oli kerääntyneet suureen puiseen rakennukseen, jota he kutsuivat synagogaksi.

      Kenraali Eisenhowerin oli määrä pitää puhe heille. Menimme sisään synagogaan, jonne oli kerääntynyt maailman suurin joukko haisevaa ihmiskuntaa, jonka olen koskaan nähnyt.

      Päästyämme noin puoliväliin ylös, tuli kenraalia vastaan päärabbi, jonka päässä oli Englannin Henrik VII tyylinen karvahattu ja päällä voimakkaasti kirjailtu saastainen messupaita.
      http://aijaa.com/R5lKlV

      Haju oli niin hirveä, että melkein pyörryin, ja itse asiassa, vielä kolmen tunnin päästä tämä kuvottava ajatus vaivasi minua, enkä kyennyt syömään lounastani.

      http://gbe.oxfordjournals.org/content/5/1/61/F1.large.jpg

      http://gbe.oxfordjournals.org/content/5/1/61/F2.large.jpg

      • OikeinkatkeraXiina

    • Kasaareista löytyy tietoa googlettamalla, ei ole pakko olla yhden lähteen varassa, ja sinä tai me olemme kaaffereita islamin mukaan.

    • "Eli ajatelkaa tätä musliminaista. Hän uhrasi hiuksensa Allahin takia kun nykyään naiset tekevät niin matkiakseen kaafir-esikuvia, ja hän uhrasi poikansa Allahin takia vaikka moni muu nainen lähestulkoon kuolisi vain pitääkseen poikansa kotona. Hän vietti elämänsä Allahia totellen, ja kun kokeen aika tuli, hän pääsi läpi. Eikä hän ainoastaan päässyt sitä läpi itse, vaan myös hänen kasvattamansa lapset hohtivat sitä samaa uskon valoa. "

      Kaikkialla minne menemme, näemme ihmislaumojen ja median ja kulttuurin vannovan meille, että onnellisuus on onnellisuutta tässä elämässä. Mutta onko se todella onnellisuutta? Tilinmaksun päivänä Allaah tulee ottamaan dunyan ”onnellisimman” kaafirin ja kastamaan hänet Helvetin tuleen. Sitten Allaah tulee kysymään häneltä ”Oletko koskaan nähnyt onnellisuutta?”, ja tämä epäuskovainen tulee vastaamaan ”En koskaan!” "

      https://muwahhiduun.wordpress.com/

      • Sairastaon

        Xiina on hullu.


    • manimanimani

      Amerikan juutalaisilla on kaikki valta eikä amerikan kristityt mahda heille mitään.
      Raha ratkaisee.

      • Lutkalutka

        Kateellinen ja tyhmä xiina on bin ladenin lutka.


    • UsaUlosEuroopasta

      Amerikan avulla feikkijuutalaiset terrorisoivat koko maailmaa.

      • Arvaatkoseuraukset

        Nyt olet koko ketjun haastanut vihakirjoituksia juutalaista kansanryhmää vastaan.


      • jghkj

        Xiinalle
        26.11.2011 19:05
        0
        Sulje
        Kysymys: Voiko kaksisuuntainen itse tajuta sairastavansa ko tautia ?
        Vastaukseni: Ei välttämättä
        Olen itse myös perheenäiti . Eräänä päivänä ruokaostosten sijaan työpäiväni jälkeen ostinkin asuntovaunun, ilman, että olin puhunut asiasta etukäteen mitään miehelleni. Onneksi mieheni ei hermostunut, koska itsekin tuhlailee rahaa mm musiikkilaitteisiin.
        Vuosia myöhemmin sain potkut töistä, kun en millään oppinut uusia työtehtäviä, jotka minulle määrättiin. Työni menetyksen ja masennuksen vuoksi minut ohjattiin psykiatriseen hoitoon. Psykiatrilleni kerron, että lievittääkseni masennusta olen mm ostanut asuntovaunun tms muita suurempia hankintoja, mitä mies ei hyväksy. Kertomani perusteella sain bipo-diagnoosin ja olin silloin jo yli 50-vuotias.
        Tietämättäni olin koko-ikäni sairastanut maanis-depressiota. Yksi turha ostamani asuntovaunu, tai muutkaan suuret hankintani eivät kaataneet perheemme taloutta. Mutta jos olisimme olleet köyhä perhe, olisivat raha vaikeudet varmasti saattaneet minut hoitoon jo vuosia aiemmin. Suuret projektini päättyi usein huonosti, kun en jaksanut hoitaa niitä loppuun.


      • Onkotietoa

        Tiedätkö mitä suomenlaki sanoo vihakirjoituksista kansanryhmää vastaan.


    • Koiramies5

      Terrorismi-sana elää omaa elämäänsä. Esimerkiksi muinaista PLO:ta (Palestiinan vapautusjärjestö) kutsuttiin aikoinaan Suomessa kansalliseksi vastarintaliikkeeksi. Sitten, kun Yhdysvalloissa (New York) tömähti pahasti lentokoneet kahta tornitaloa vastaan, niin PLO muuttui terroristijärjestöksi, vaikka PLO:lla ei ollut mitään osuutta tuohon traagiseen tapahtumaan.

      EU ei juuri pistä paremmaksi. Vahti vaaleja Palestiinassa ja kun Hamas sattui voittamaan ne vaalit, niin silloin EU työnsi raha-hanat tukkoon, koska "ihmiset äänestivät väärin" terroristipuoluetta. Miksi EU sekaantui Palestiinan vaaleihin, jos se ei kestänyt demokraattista vaalitulosta??

      Terrorismi-sana on hyvin häilyvä. Kuten olette huomanneet, Norjassa ei puhuttu terrorismista. Miksi? Kyllä ampumalla lähes 80 ihmistä on käsittääkseni terrorismia http://fi.wikipedia.org/wiki/Norjan_iskut_2011

      Kysymys oli virallisesti vain "mielenvikaisesta" yksilöstä, ei terrorismista.

      Ja Suomi! Jokelassa ja Kauhajoella päästettiin puoliautomaattipistooleilla yhteensä 20 oppilasta hengiltä. Tätäkään ei ei sanottu virallisesti terrorismiksi. Minun käsittääkseni nuo tapaukset olivat äärimmäistä terrorismia.

      Olen tullut siihen päätelmään, että kun Lähi-Idässä pamahtaa pommi, joka tappaa 2 ihmistä, niin se lanseerataan Suomessa terrorismiksi. Sitten, kun koulupojat Suomessa teloittavat luokkahuoneessa puoliautomaattipistooleilla 20 oppilasta, niin se ei ole mitään.

      Käsittääkseni Jokelan ja Kauhajoen tapaukset olivat äärimmäistä terrorismia ja omasta maastamme lähtöisin.
      .

      • Koiramies5

        "29. marraskuuta 2011 julkistetun mielentilatutkimuksen mukaan Breivik oli ampumisvälikohtauksen ja poliisitutkinnan aikana psykoottisessa tilassa ja siten syyntakeeton."

        No näin! Itse asiassa psykoottisessa mielentilassa ihminen ei pysty suunnittemaan 80 ihmisen murhaa, vaan se on yksinkertaisesti hyvin suunniteltu terroriteko.


      • Koiramies5
        Koiramies5 kirjoitti:

        "29. marraskuuta 2011 julkistetun mielentilatutkimuksen mukaan Breivik oli ampumisvälikohtauksen ja poliisitutkinnan aikana psykoottisessa tilassa ja siten syyntakeeton."

        No näin! Itse asiassa psykoottisessa mielentilassa ihminen ei pysty suunnittemaan 80 ihmisen murhaa, vaan se on yksinkertaisesti hyvin suunniteltu terroriteko.

        Mä jouduin kasvatustieteiden lisensiaattina perin noloon tilanteeseen, kun multa kysyttiin ympäri maailman, että miten Suomen kouluissa voi teloittaa puoliautomaattipistooleilla 20 ihmistä?

        Mä vastasin heille: "I don't kkow. They have been simpy terrorist".

        Laske siinä sitten "Suomen kuuluisia" Pisa-tuloksia, jos luokkahuoneessa tapetaan puoliautomaattipistooleilla kaikki..


      • Terkkujavaan

        Xiina
        26.11.2011 19:05
        0
        Sulje
        Kysymys: Voiko kaksisuuntainen itse tajuta sairastavansa ko tautia ?
        Vastaukseni: Ei välttämättä
        Olen itse myös perheenäiti . Eräänä päivänä ruokaostosten sijaan työpäiväni jälkeen ostinkin asuntovaunun, ilman, että olin puhunut asiasta etukäteen mitään miehelleni. Onneksi mieheni ei hermostunut, koska itsekin tuhlailee rahaa mm musiikkilaitteisiin.
        Vuosia myöhemmin sain potkut töistä, kun en millään oppinut uusia työtehtäviä, jotka minulle määrättiin. Työni menetyksen ja masennuksen vuoksi minut ohjattiin psykiatriseen hoitoon. Psykiatrilleni kerron, että lievittääkseni masennusta olen mm ostanut asuntovaunun tms muita suurempia hankintoja, mitä mies ei hyväksy. Kertomani perusteella sain bipo-diagnoosin ja olin silloin jo yli 50-vuotias.
        Tietämättäni olin koko-ikäni sairastanut maanis-depressiota. Yksi turha ostamani asuntovaunu, tai muutkaan suuret hankintani eivät kaataneet perheemme taloutta. Mutta jos olisimme olleet köyhä perhe, olisivat raha vaikeudet varmasti saattaneet minut hoitoon jo vuosia aiemmin. Suuret projektini päättyi usein huonosti, kun en jaksanut hoitaa niitä loppuun.


      • Kasvatotuuteen
        Koiramies5 kirjoitti:

        Mä jouduin kasvatustieteiden lisensiaattina perin noloon tilanteeseen, kun multa kysyttiin ympäri maailman, että miten Suomen kouluissa voi teloittaa puoliautomaattipistooleilla 20 ihmistä?

        Mä vastasin heille: "I don't kkow. They have been simpy terrorist".

        Laske siinä sitten "Suomen kuuluisia" Pisa-tuloksia, jos luokkahuoneessa tapetaan puoliautomaattipistooleilla kaikki..

        Minä taas Kiinan keisarina sanon, että sairaudet pitää hoitaa, vaikka patologinen valehtelu tuskin loppuu silläkään.


    • olenseurannutuutisia

      Siellä tuomioistuimessa on varmaankin ollut suurin osa juutalaisia. Terroristeja ovat israililaiset jotka vievät köyhältä palestiinalaiselta viimeisetkin viljelyalueet ja olivipuulehdot. Köyhät palestiinalaiset puolustavat automaattiasein varustettuja israelisotilaita vastaan pikkupoikien ritsoin. Sinne tulivat ja valtasivat maat ja nyt väittävät, että raamatussa on maa luvattu heille. Satuihin uskokoot ken tahtoo. Ei siellä raamatussa sanota, että tappakaa köyhä Palestiinan kansa sukupuuttoon?

    • kgzxxcxxclhcoyck

      alusiko Charlie Chaplin viestittää meille jotain?

      Elokuvassa "Diktaattori" Hitlerin tilalle tulee juutalainen parturi, jonka sotilaspassissa on numero 33

      https://www.youtube.com/watch?v=NU1csnjrdfQ

      Natsit olivatkin juutalaisia, jotka vapaamuurarit oli valtaansa asettaneet, tarkoituksena vähentää ihmisiä, tappaa Euroopan intelligensia, ryöstää Eurooppa ja perustaa varoilla juutalaisvaltio Palestiinaan.

      Illuminaatin korkein aste 33
      http://aijaa.com/008139712390

      http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/13_33_freemason_sig.htm

      Kaksoisristi=(You)Doubble Cross(me) = Tarkoittaa kaksoispetosta, nazit olivat juutalaisia, jälkeenpäin tekeytyivät uhreiksi, ja alkoivat rahastaa eurooppalaisia juutalaisten tekemistä rikoksista...kätevää.
      http://myagic.files.wordpress.com/2008/04/sjff_03_img1003.jpg

      Mussoliini, arpakuutiot 1 6 = 7, seitsenhaarainen kynttilä, jumalan valtaistuin numero seitsemän, mihin arpakuutiot viittasivat, onnistuuko juutalaisten vedätys vai ei, no onnistuihan se. Yhdessä mitalissa on Davidin tähti.
      http://www.russellbranca.com/AriaAperta/Projects/images/OakieasMussolini.jpg

      http://www.henrymakow.com/post_18.html
      1924 French Police File Card for "Adolphe Jacob Hitler"
      Descriptive card established by the French Police in 1924 Born in 1880 in Passau Hitler Adolphe, Jacob, the German Mussolini Profession: journalist

      Juutalainen Adolphe JACOB Hitler oli juutalaisten kauan odottama
      messias, joka johdatti diasboraan joutuneen kansan takaisin luvattuun
      maahan?

      Eurooppaan juurtuneitten juutalaisten saaminen takaisin luvattuun
      maahan ei tietenkään tulisi olemaan mikään helppo juttu. Yksikään
      juutalainen ei olisi vapaaehtoisesti vaihtanut liiketoimintaansa,
      kiinteistöjään ja vaikutusvaltaansa palaan hiekkaerämaata.

      Suostuttelu siis ei tullut alun alkaenkaan kysymykseen, vaan alusta
      asti suunnitelman piti näyttää siltä, ettei juutalaisilla ole muuta
      vaihtoehtoa kuin muuttaa PALESTIINAAN.

      Tämän takia Rotschildin valtaansa asettaman Adolphe JACOB Hitlerin
      piti tehdä selväksi Euroopan juutalaisille, että he ovat vainon
      kohteena, todellisuudessa Hitleri käski suojelemaan juutalaisia,
      juutalaiset varustettiin Davidin tähdellä, joka oli merkki
      suojeltavasta kohteesta, ei tuhottavasta.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Arthur_Balfour
      Arthur James Balfour (25. heinäkuuta 1848 - 19. maaliskuuta 1930) oli
      Balfourin ensimmäinen jaarli, brittiläinen valtiomies ja Yhdistyneen
      kuningaskunnan pääministeri 1902-1905. Hänet muistettaneen parhaiten
      vuoden 1917 Balfourin julistuksesta, jossa Britannia ilmoitti
      tukevansa kansallisen kodin perustamista juutalaisille Palestiinaan.

      Suomenkielinen Wikipedia tosin ei kerro, että hanketta ajoi
      juutalainen Rotschildien pankkimafia.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Balfour_Declaration_of_1917
      The declaration was made in a letter from Foreign Secretary Arthur
      James Balfour to Baron Rothschild (Walter Rothschild, 2nd Baron
      Rothschild), a leader of the British Jewish community, for
      transmission to the Zionist Federation of Great Britain and Ireland, a
      Zionist organization. The letter reflected the position of the British
      Cabinet, as agreed upon in a meeting on 31 October 1917. It further
      stated that the declaration is a sign of "sympathy with Jewish Zionist
      aspirations."
      The statement was issued through the efforts of Chaim Weizmann and
      Nahum Sokolow, the principal Zionist leaders based in London; as they
      had asked for the reconstitution of Palestine as the Jewish national
      home, the declaration fell short of Zionist expectations

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      130
      2425
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      109
      1454
    3. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      134
      1239
    4. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      341
      1189
    5. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1117
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      1025
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      46
      729
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      719
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      710
    10. Mikä elokuva kuvaa ikävöityä henkilöä ja sinua?

      Otsikossa aloitus.
      Ikävä
      50
      684
    Aihe