Suolaan säilötyt sitruunat, l´hamd mrakad, antavat voimakkaan kirpeän ja suolaisen makuvivahteen moniin marokkolaisiin ruokiin. Tyypillisesti suolasitruunaa käytetään erilaisten tagineruokien ja salaattien maustamiseen. Meillä sitruunoita myydään ainakin etnisissä kaupoissa ja kauppahalleissa.
http://keskustelu.suomi24.fi/t/9601039
marokkolainen ruoka
suolasitruuna
0
<50
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614388KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1503187Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo482502Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?512435- 982115
- 241883
- 231632
- 301616
- 1611484
- 341253