Onko suomalainen edam ja emmental jotenkin "raakaa" juustoa? Raskasta ja tunkkaista syödä jos semmosenaan höylää avatusta paketista. MUTTA jos pistää muutaman sentin siivuiksi ja antaa hengähtää kuivassa huoneenlämmössä päivän niin onkin yllättäen kevyttä ja ei aiheuta kaasuista oloa enemmänkään syödessä.
Jäikö Suomessa juuston tekovaiheista kypsyttäminen väliin?
Suomalainen juusto raakaa?
3
183
Vastaukset
- sfojölfdjfl
Juu, suomalaiset juustot on "tuoretavaraa". Ei niitä ole kuukausia kellareissa kypsytetty.
- Sissijuusto
Sama ongelma kyllä vaivaa muunkinmaalaisia juustoja. Esimerkiksi ostin Lidlistä saksalaista homejuustoa, joka ei maistunut suoraan paketista oikein miltään. Päivän kun huoneenlämmössä kypsyttelin, niin kyllä tuli todella hyvää. Muutenkin juustot tuppaavat maistumaan köntin loppua kohden paremmilta. Taitaa tämä kypsymättömyys siis olla halvempien juustojen ongelma ihan valmistusmaasta riippumatta. Sen sijaan kun kerran ostin kokeeksi hirmukallista alpdamer-juustoa herkkukaupasta, niin se oli erittäin maukasta ja kypsän oloista. Eli katehan tässäkin ratkaisee: halvempia juustoja ei viitsitä kunnolla kypsyttää, koska miiden makuuttaminen maksaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)674540Haistoin ensin tuoksusi
Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu142229- 251754
- 121498
- 271423
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais51298- 101217
- 131136
- 221086
Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä
Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.2911014