Vaalilupaukset voi unohtaa jo nyt

mehyväuskoiia

Vaaleista vaaleihin meitä aivopestään, ja me onnellisina uskomme. Samat lupaukset toistuvat vuodesta toiseen, ja nämä samat pellet jaksavat viihdyttää. Politiikkaan aikovilla peruslähtökohta on pystyvä puhumaan uskottavasti potaskaa. Toinen edellytys on mitenkä epämiellyttä asia osataan huomaamattomasti kiertää ja puhutaan asian vioerestä.
Alla linkki missä on lupauksia menneeltä vaalikaudelta, ja mitenkä niitä on pidetty.

https://www.youtube.com/watch?v=6tPI09b9GAc

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohjkoreaa

      Muut valehtelee mut Nurmikumpu ei. Hän lupaa sosialismin Suomeen ! No nälkä tulee siinä sivussa.

      • harmajapää

        Sosialismia enempää Suomeen kuin muihinkaan maihin ei luvat, -eikä sitä voi edes Nurmikumpu luvat, -vaan se on luokkataistelussa pääomaa ja opportunisteja vastaan ratkaistava, -ja tulee ratkaistuksi.
        -Sitä en osaa sanoa milloin, ja ehtiikö ratkaisu minun elinaikana, -mutta sata varmasti tulevat sosialistisen vallankumouksen ja luokkataistelun oloissa vielä mm. Suomeenkin ratkaisemaan - lähitulevat jälkipolvet.

        Kysesitä työn ja pääoman välillä olevaa etujen ristiriitaa ei ratkaista pian toimitettavassa eduskuntavaalissa, -jossa ennakkoäänestys meneillä...

        KTP: n ehdokkaana Lapin vaalipiirissä ainoastaan lupaan tinkimättä kaikissa oloissa, -myös näin EU - oloissa ajaa ja puolustaa työläisten, pienituloisten ja vähävaraisten oikeuksia ja etuja, -KTP: n, -hyvän vaaliohjelmamme puitteissa, -nyt etsimme sen ohjelman toteuttamiseen äänestävältä työkansalta vahvaa tukea äänestämällä KTP: n ehdokkaita, -kautta maan, -ja mm. Lapissa, -jossa on KTP: a kaksi ehdokasta.

        Valehteleminen ei ole työväenluokan luokkakantaisten marxilais-leniniläisten KTP: n kommunistein taktiikka päästä päämäärään, vaan ideologinen valistus, jonka levityksessä ei valehdella, -vaan esitämme aina ja vain aina tajunnasta riippumatonta (objektiivista) totuutta.

        -Totuus: nyt näissä eduskuntavasaleissa käymme luokkataistelua, -parantaa työläisten, pienituloisten ja vähävaraisten elämisen tarpeiden hankintaa, -parantaa työllisyyttä, -ja vähentää työttömyyttä, -jota tällä hetkelläkin on maassamme todellisuudessa yli puoli miljoonaa työtöntä, ym. tavoitteita työn ja kansan hyväksi... nyt ei nosteta sosialismin tunnuksia, eli tässä ja nyt ensinäkin on irrotettava Suomi EU: a, eurosta ja Natosta...
        Johon osa suomalaisista ovat tosi pahasti rähmällään, -niin kuin aiemmin Hitleri Saksaan, ja kansan pelotteluun käyttävät taas - nyt tosin Venäjä korttia...

        -Ehdottomasti on torjuttava Suomen Natoon liittyminen...

        -Suomen oikeistolaiset, ja porvarillinen media harjoittaa jo hyvin räikeätä
        politiikkaa, -ulkopolitiikassa suhteessa Venäjään, -ja "sota on aina politiikan jatkamista tosiin, -väkivaltaisin keinoin".

        KTP: a ei aleta vääristelijäksi ja valehtelijaksi, -eikä nyt silti ole kysymyksessä vielä ainakaan sosialismi, -näissä vaaleissa ja no. tässä oikeistolaisessa ajassa.

        HK: ti en voiluvat missään oloissa sosialsimia Suomeen, se on ajan ja paikan suhteen työväenluokan johtama asiakokonaisuus, -missä käydään luokkataistelua ensin työväenluokalle vallasta, sosialistisessa vallankumouksen alussa, ja se edellyttää maahan vallankumoustilannetta ja koko kansan kriisiä... -eikä nyt ole edes näköpiirissä nuo osiot, -joten nyt puheet sosialismista olisi seikkailua, -johon en työväenluokan luokkatietoisena ja yhteiskuntatieteiden pitempään-, jo eri lähteistä lukeneena alistu
        sosialismia lupailemaan...

        -Tässä ja nyt -tässä ajassa luokkataistelemaan paremmista työn ja kansan elinehdoista kaikilla osa-alueilla, -ja demokratian laajentamiseen, eli syventämiseen kansalle, ja no. työlle.
        Nimimerkillä: -harmajapää -alias:
        107 - Kaarlo Nurmikumpu -Ktp -kemijärvi


      • kommunisti-rajat

        Kaarlo puhuu luokkataistelusta, mutta silti arvostelee usein Trotskin toimintaa. Tiedätkö Kaarlo, että Ranskassakin on yhä trostkilainen kommunistinen puolue? Jos kommunistit eivät tee yhteistyötä, vaan ehdottomasti toisiaan vastustavat, kun toinen on trotskilainen ja toinen stalinisti, niin mitä siitä tulee? Kun herrat Trotski ja Stalin ovat jo poistuneet täältä, niin kannattaako näitä rajoja pitää?


      • harmajapää
        kommunisti-rajat kirjoitti:

        Kaarlo puhuu luokkataistelusta, mutta silti arvostelee usein Trotskin toimintaa. Tiedätkö Kaarlo, että Ranskassakin on yhä trostkilainen kommunistinen puolue? Jos kommunistit eivät tee yhteistyötä, vaan ehdottomasti toisiaan vastustavat, kun toinen on trotskilainen ja toinen stalinisti, niin mitä siitä tulee? Kun herrat Trotski ja Stalin ovat jo poistuneet täältä, niin kannattaako näitä rajoja pitää?

        Niin varmaan on, -tosin en sitä tiennyt. (En ole kaikki tietäväinen, valitettavasti).

        Stalin oli marxilais - leniniläinen, -vaan sitä ei ollut Trotski.
        Marxilais - leniniläiset kommunistit eivät tee ideologista kompromissia ei - marxilais - leniniläisten kanssa.

        Toiminnan yhtenäisyys on asia erikseen, -kun toiminnan yhtenäisyys edistää työväenluokan asiaa...

        En tosin henkilökohtaisesti voi asiaa yksin päättää, tämä asai kun kuuluu puolueen johtoelimille, -mutta sanoin vain noin yleisesti, kun tunnen Trotskin ideologisen ja poliittisen historiallisen menneisyyden, ettei yhteistyötä taida syntyä...

        KTP: n puoluejohto on asiassa se elin, -joka kysymyksen parhaiden tietää ja päättää...
        Täytyy asiassa olla yhteydessä puoluejohtoon.
        -Itse kun olen vain ns. rivijäsen, -on pyydettävä johdolta arvio p o, puolueen ideologiasta ja poliittisista tavoitteista...

        harmajapää
        Kaarlo N... Kemijärvi


    • oikeallatiellä

      Norja peruu kotimaassaan lomailevilta “pakolaisilta” oleskeluluvan
      "Kuinka vaarallista siellä entisessä kotimaassa olo oikeasti on, jos ensin haetaan turvapaikkaa ja muutaman kuukauden päästä jo lähdetään sinne lomalle?"

      • Mietityttää

        Tätähän ne kansalaiset Suomessakin kummastelevet.Eivät tietenkään ne jotka tuosta ihmiskaupasta hyötyvät. Jos tänne tullaan esim pakolaisen statuksella vainoa ja väkivaltaa pakoon niin miten on selitettävissä että lapsia, jotka tulevat tietyn ikäiseksi,lähetetään takaisin jotta saavat oikeaoppisen koulutuksen? Jos lähtömaassa on edelleen vainoa ja väkivaltaa niin miten lastaan rakastava vanhemmpi uskaltaa lähettää lapsensa sinne? Jokin asia ei tässä oikein natsaa.


    • hahhöö

      Ruotsin puolustusvoimilta evättiin pääsy kansallispäivän juhlintaan!!
      Ruotsin puolustusvoimia ei ole toivotettu tervetulleiksi juhlistamaan maan kansallispäivää Uumajassa, sillä maahanmuuttajat saattaisivat pahastua sotilaallisesta läsnäolosta.

    • ymmärrys.hoi

      Vaalilupaukset on sananmukaisesti juuri vaaleissa luvattuja tavoitteita, ei konkreettisia lupauksia. Niiden toteutuminen riippuu sitten puolueen asemasta hallitusta koottaessa, sekä myös neuvottelukyvystä.
      Melkein 100% ei vaalilupauksilla ole edes mahdollisuutta toteutua sellaisinaan.

    • pitääkökään

      Muutos2011 puolue lupaa suoraa demokratiaa. Pitääkö lupaus, jos pääsee valtaan? Kemijärvellä on KTP ja Muutos2011 toimintaa. Miten muut pienpuolueet?

      • kaikkia.niitä.onkin

        Ei markinaalipuolueilla oo mitään mekitystä. Äänet niille menee aivan hukkaan. Nämä KTP ja Muutos 2011 porukoilla ei mitään annettavaa yhteiskunnassa. Omiaan höpisevät. Kuka niihin voi uskoa pätkääkkään ?


      • ihantyhjäähorisevat
        kaikkia.niitä.onkin kirjoitti:

        Ei markinaalipuolueilla oo mitään mekitystä. Äänet niille menee aivan hukkaan. Nämä KTP ja Muutos 2011 porukoilla ei mitään annettavaa yhteiskunnassa. Omiaan höpisevät. Kuka niihin voi uskoa pätkääkkään ?

        Aivan niin, turha aihe edes enempää keskustella. Jokainen näkee noista jutuista, yksi höpertää vain jotain Leninin satavuotta sitten sanomia höpöjä, toinen muuten vain puuta heinää, kannatus prosentin osien tasolla----- ei mitään merkitystä noilla.


    • vanhatotuus

      suuriin puolueisiin ei voi luottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2132
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1953
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1237
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe