Antipersuille odotettavissa juhlaa!

Tollopersu

Meille oikeille antipersuille on tulossa hyvät ajat, suoranaista juhlaa tiedossa. meille on oikeastaan samantekevää, pääsevätkö persut hallitukseen vai eivät. Viihdettä ja hyvää oloa on luvassa joka tapauksessa.

Jos persut jäävät hallituksen ulkopuolelle, saamme nähdä vittuntumisen superjytkyn, kun persut hallituskiimaisine johtajineen purkavat pettymystään julkisesti ja pitkään. Sitä syyttelyn ja riidanhaastamisen määrää on vaikea yliarvioida. Oppositioon jääneiden persujen osalta kansa alkaa pikkuhiljaa tajuta, että ääni persuille on hukkaääni.

Jos persut jäävät - eli jätetään - oppositioon, media, oikeat poliitikot ja politologit toivottavasti jatkavat kansalaisten valistamista demokratian syvimmästä olemuksesta ja kertovat, ettei yhteistyökyvytön roskasakki ole äänestämisen arvoinen.

Jos persut jostain syystä otetaan takiaispuolueeksi Sipilän hallitukseen, me oikeat antipersut saamme hupia tuutin täydeltä. Kokemattomat ja uhoavat persut mokailevat ministereinä ja eduskuntaryhmänä jatkuvasti, eivätkä suostu nöyrtymään heille kuuluvaan asemaan. Persuille tulee entistäkin kovemmin paskaa niskaan KANSALTA, medialta ja itse persuleiltakin, kun puolue joutuu pyörtämään kaikki vaalilupauksensa ja myymään perseensä isoille pojille. Hallitustaival jää lyhyeksi ja siitä tulee valtaisa trauma puolueen johdolle.

Molemmat edellä kuvatut vaihtoehdot ovat siis ihan hyviä meille oikeille antipersuille. Molemmissa tapauksissa persujen kannatus lähteen laskuun, puolueen sisäiset riidat lisääntyvät ja Isä Timon kausi puoluejohtajana päättyy. Molemmissa vaihtoehdoissa pääsemme surutta potkimaan maassa makaavia persuja juuri niin paljon kuin nämä ansaitsevatkin.

Isänmaan kannalta persujen päätyminen hallitukseen olisi karmea virhe, mutta siihenkin asiaan voimme suhtautua yhtä välinpitämättömästi kuin Isä Timo suhtautuu isänmaan asioihin; pääasia on, että meillä on lystiä.

49

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yyty

      Suuri vitutus paistaa mutta Perusuomalaisten nousulle ette voi tehdä mitään nielkää katkerat kyyneleet itku ja parku helpottaa oloa .

      • Tollopersu

        Kyllä minua persujen eduskuntavaaleissa saama kannatus vituttaa, ja paljon vituttaakin.

        Persujen saama kannatus, vaikka se pienenikin edellisistä ek-vaaleista, on osoitus suomalaisten mittaamattomasta tyhmyydestä. Sekin vituttaa.

        Mutta kuten alkuperäisessä viestissä totesin, tulevat kuukaudet, ehkäpä tulevat vuodetkin saamme nauttia persu-showsta ja potkia maassa makaavia persuja joka käänteessä. Persuilla ei tule olemaan helppoa, oli hallitusratkaisu mikä tahansa.

        Täysin teoreettinen vaihtoehto on toki se, että persupoliitikot ja persujen kannattajat tulevat järkiinsä, hyväksyvät puolueen vaatimuksista lipeämisen sekä yhteistyöhön ja kompromisseihin perustuvan hallituspolitiikan.

        Tässä teoreettisessa vaihtoehdossa puolueesta tulee ihan normaali keskustalainen puolue tähän maahan. Edellytyksenä on siis se, että puolueen hallituskiimaiset johtajat saavat myös rivipersut ja ja puoluetta muuten kannattavat hyväksymään täydellisen takinkäännön hallituspaikkojen hintana.

        Jos näin sattuisi käymään, suomalainen demokratia osoittaisi voimansa. Persut olisi kesytetty osaksi normaalia poliittista järjestelmää.

        Tämä kaikki siis vituttavasta vaalituloksesta huolimatta.


      • mukavaltiomies

        Ja nyt varsinkin vituttaa kun iso vauva esiintyy mukavaltiomiesmäisesti. Saatanan paskahousu. Mitäs persut tästä tykkäävät??


    • ylen.antoja

      YLE:n puppugeneraattori vaan käy ja käy. Verorahoilla on mukava rällästää.

    • naurava_antips

      Meni niin tai näin, meillä antipersuilla riittää aina naurun aiheita persuissa.

    • 13129

      persupelko on hirveä sairaus

      • HarmittaaEiPelota

        Ei kai kukaan persuja pelkää. Se tietenkin normaaliälyistä ihmistä harmittaa, että lainsäädäntövalta annetaan täysin arvaamattoman ja keskenään ristiriitaisen sortin sakin käsiin, mutta ei siinä mitään, neljä vuotta menee että heilahtaa, ja siinä ajassa varmasti tolloimmankin persuäänestäjän silmät alkavat aueta. Johan tämä vaalitulos näytti alkua: hallituksen kannalta mahdollisimman epäkiitollisena aikana oppositiossa vaikuttanut puolue menetti kymmeniä tuhansia äänestäjiä. Aivan naurettavaa kutsua tuollaista häviötä joksikin "jatkojytkyksi", sillä sitähän se ei todellakaan ollut. Se oli vaalitappio, ja vieläpä lähtökohdat (em. oppositioasema ja lama-aika) huomioiden varsin ruma sellainen.


      • uuii888

        Niin hirveää se on ajaa tämän palstatan kysyjäjän hulluuden rajalle hheehh mutta et ole ainoa ketä se vituttaa mutta minä Persuna olen onnellinen ette voi uskoa kuinka hyvältä tuntuu .


      • HarmittaaEiPelota

        Minä en ole Kysyjä. Sinusta tuntuu ehkä hyvältä nyt, mutta tulet putoamaan korkealta, kun vihdoin huomaat minkälaista puoluetta olet kannattanut. Enkä todella ole ainoa, jota ihmisten tyhmyys harmittaa. Persut tulevat maksamaan veronmaksajille vielä rutkasti rahaa. En käy töissä lihottaakseni Soinin säätiötä, enkä pidä suurimmasta osasta persuilta tulleista ideoista. Ja tiedän, kuten sinäkin näköjään, että meitä on paljon, jotka emme hyväksy persujen leikkimistä vakavilla asioilla.


    • JoTaasKo

      Järkyttävää tekstiä! Oikeaksi antipersuksi julistautuva pitää 530 000 suomen äänioikeutettua kansalaista niin tyhmänä että v ituttaa. Perussuomalaisten asenne mahdollisia muutamaa tuhatta maahanpyrkivää kohtaa on aivan ystävällismielistä toimintaa verrattuna 530 000 suomalaisen vihaamiseen. Sehän on toki totta että antipersulla riittää kirjoiteltavaa kun vain muistaa käännellä takkia ja kirjoitella sitä mikä aina tuntuu hiertävän. Selväksi on tullut että antipersu on enemmän ihmisvihaaja, demokratian halveksuja kuin yksikään persu. kovasti on vain olevinaan "niin hirveän hyvä ihminen".
      Antipersujen kovasti totinen ja kiihkeän vihan sokaisema kirjoittelu nyt sattuu täysjärkisen silmissä katkeralta v itutuksen vauhdittamalta narinalta.

      • mäkelänuintikeskus

        Eikö sulla äly riitä ymmärtää ap.n ideaa?? Etkö pysty tajuaan että tulevaisuus on juuri tuollainen vaikka se miten ottais persua päähän. Totuuden puhujan persu näköjään ampuu ekana kun sanoma ei miellytä.


      • Tollopersu

        Persut ovat kyllä antaneet viimeisen neljän vuoden aikana aivan kylliksi aihetta itseensä kohistuvaan kritiikkiin. Se, että sadattuhannet syyllistyvät samaan kuin aiemmin muutamat tuhannet, ei muuta persuja yhtään hyväksyttävämmiksi.

        Persujen politiikan arvot, sisällöt(oik. sisällöttömyys), tapa tehdä politiikkaa ja persupoliitikkojen sekä puolueen kannattajien röyhkeys ovat aivan riittäviä perusteita kritisoida ko. roskasakkia.


      • Tollopersu kirjoitti:

        Persut ovat kyllä antaneet viimeisen neljän vuoden aikana aivan kylliksi aihetta itseensä kohistuvaan kritiikkiin. Se, että sadattuhannet syyllistyvät samaan kuin aiemmin muutamat tuhannet, ei muuta persuja yhtään hyväksyttävämmiksi.

        Persujen politiikan arvot, sisällöt(oik. sisällöttömyys), tapa tehdä politiikkaa ja persupoliitikkojen sekä puolueen kannattajien röyhkeys ovat aivan riittäviä perusteita kritisoida ko. roskasakkia.

        Jep. Natsejakin oli Euroopassa aikoinaan enemmistö, mutta ei se silti heidän tekojaan millään tavoin oikeuta.


      • visujaaKytyttää
        mäkelänuintikeskus kirjoitti:

        Eikö sulla äly riitä ymmärtää ap.n ideaa?? Etkö pysty tajuaan että tulevaisuus on juuri tuollainen vaikka se miten ottais persua päähän. Totuuden puhujan persu näköjään ampuu ekana kun sanoma ei miellytä.

        Taisi olla sinun ideasi tai aloitus! Kun se ongelma on ihan sinussa itsessäsi ettet ymmärrä. Sinä pistelet ajatuksia ja sanoja persujen suuhun. Vaikka todellinen ongelma on sinulla itsellä.
        Etkö itse ymmärrä lukemaasi. Tollopersu tuolla kirjoitti että vaalien tulos vituttaa sunnattomasti ja se hänen mielestään kertoo suomalaisten mittaamattomasta tyhmyydestä. Siinä ikäänkuin haukutaan pystyyn demokratia ja samalla 530 000 suomalaista äänioikeutettua. Sinusta on siis ok lytätä 530 000 suomalaista? Jos taas persu kritisoi muutamaa tuhatta maahanmuuttajaa jotka eivät sopeudu niin sehän on ihmisvihaa. Vaikka kyse on ollut vain turvallisuudesta ja siitä onko varaa ottaa lisää maahanmuuttajia. Persut eivät ole sanoneet että maahanmuuttajat olisivat mittaamattoman tyhmiä.
        Mutta kuten monien nimimerkkien takaa helposti on luettavissa niin visujaaKytyttää!


    • Kääntöpuku
      • rautakuori

        Eivät persut tarvitse ulkopuolista apua. Kaikkivaltias Suuri Johtaja Timo Soini on itse näyttänyt mallia. Suomalaisessa poliittisessa historiassa vailla vertaa oleva röyhkeä soinismi on halpahintaista sanoilla leikkimistä - sitä -mitä persut kutsuvat selittelyksi.

        Soini nimittäin sanoi itse: "En ole kääntänyt takkiani, olen vain muuttanut mieltäni."


    • 8065

      Onpa täällä katkeroituneita kirjoittajia , eikö vaalitulos miellytä ??? Hävetkää , ja kunnioittakaa vaalitulosta. Toivottavasti Sipilä ja Soini parivaljakkona laittavat maan asiat paremmille raiteille , kyllä tuo edellinen hallitus ajoi Suomen kuilun partaalle . Pelastutaan , kun vielä voidaan.
      Annetaan Juhalle ja Timolle täysi tuki , kaverukset ymmärtävät mikä on Suomen etu !!!!

      • Sitä ymmärrystä todella toivon. Soinin osalta epäilen. Ehkä populismin nousu ja tuho -kierre tulee näkyväksi/ alkaa - SMP:n kohtaloa veikkaan Persuille, mutta saas nähdä, että ymmärtääkö "kansa" sittenkin Soinin takinkäännöt.


      • Kwittg
        pepep kirjoitti:

        Sitä ymmärrystä todella toivon. Soinin osalta epäilen. Ehkä populismin nousu ja tuho -kierre tulee näkyväksi/ alkaa - SMP:n kohtaloa veikkaan Persuille, mutta saas nähdä, että ymmärtääkö "kansa" sittenkin Soinin takinkäännöt.

        Toistaiseksihan ainakaan Soini ei ole takkiaan kääntänyt ? Ei edellisten vaalien jälkeen, eikä näidenkään. Taitaa olla viellä niitä ainoita puoluejohtajia, jotka todellakin ovat pitäneet äänestäjilleen antamansa linjat.


      • Kwittg kirjoitti:

        Toistaiseksihan ainakaan Soini ei ole takkiaan kääntänyt ? Ei edellisten vaalien jälkeen, eikä näidenkään. Taitaa olla viellä niitä ainoita puoluejohtajia, jotka todellakin ovat pitäneet äänestäjilleen antamansa linjat.

        Sen näkee sitten, kun hallitus on kasassa ja se alkaa tekemään päätöksiä, että lähteekö autovero ym. mitä Persut ovat luvanneet. Epäilen suuresti, että Sipilä ja Soini ovat liennyttäneet Persujen linjaa. Nähtäväksi jää, miten rivipersu tähän suhtautuu.


      • NäinTulkitsen
        Kwittg kirjoitti:

        Toistaiseksihan ainakaan Soini ei ole takkiaan kääntänyt ? Ei edellisten vaalien jälkeen, eikä näidenkään. Taitaa olla viellä niitä ainoita puoluejohtajia, jotka todellakin ovat pitäneet äänestäjilleen antamansa linjat.

        Ja jos Soini ei käännä takkiaan on Perussuomalaisten menestys seuraavissakin vaaleissa varmaa. Mutta jos Soini vallankiihkossaan unohtaa äänestäjänsä, niin Perussuomalaisten kohtalo on sama kuin jo edesmenneen SMP:n.


    • persunvika

      Neljä vuotta kuunneltiin tuota samaa. Antipersu kertoili että kohta ymmärrätte millaista joukkoa olette äänestäneet! Antipersun piti juhlia kun 2015 ek vaaleissa Soini leuka tipahtaa kengälle! Antipersulla on kumma tapa kehittää ne juhlat ja sitten pettyä kun juhlia ei tulekaan. Ja sekin tottavie persujen vika!

    • Kwittg

      Taas kerran hälyytät että nyt kyllä alkaa antiperun juhlat, kyllä nyt alkaa Soini ja persut sitä ja tätä tekemään, tai ainakin jättävät tekemättä.

      Tuota samaa olet huutanut vuosia, eikö olisi aika vaihtaa levyä?

    • VesirajanAlle

      PS on merirosvolaiva, joka ennen pitkää kunnostautuu ampumalla itsensä pohjaan. Haalimallaan sakilla se on vääjäämätöntä. Kaikkia ei voi miellyttää.

      Toivon PS:n päätyvän hallitukseen. En tosin usko sen istuvan kauttaan loppuun asti.

    • noloa

      Antiperspirantteja ei kansa kelpuuttanut kansanedustajiksi ja sekös huudattaa!

      • Aiettä

        Ai siis mitä? 82% kansanedustajista on tietääkseni muita kuin persuja!


      • Aiettä kirjoitti:

        Ai siis mitä? 82% kansanedustajista on tietääkseni muita kuin persuja!

        No näin. Nimimerkki noloa on nimimerkkinsä veroinen ja tuskin enää vastaa.


    • pelonilmapiirist

      Juhlaahan tuo tuntuu olevan jos tuntee tarvitsevansa tukea ajatukselleen. Kysymys on lähinnä pelosta ja siitä ovatko persut hallituksessa seuraavat 12 vuotta.

    • ps_pölhöpopulistit

      Jeeee.... vihdoinkin oikea pellepuolue päässee hallitukseen ... Ehkäpä ei Suomelle eduksi, mutta kansalaisille suureksi huviksi.

      • persupellet

        Taas saadaan kallista hupia neljäksi vuodeksi. Ja kansa maksaa


      • Äläiloitse

        Anteeksi mutta epäilen että Arhinmäki puolueineen ei pääse hallitukseen!


      • viimeeksi
        persupellet kirjoitti:

        Taas saadaan kallista hupia neljäksi vuodeksi. Ja kansa maksaa

        Viimeksi Arhinmäen pelleily ei kestänyt kuin reilu kolme vuotta joten viimekertainen hupi oli halvempaa


      • Naarajärvi

        Ne ei ite tajua omaa pelleyttään, mutta on meillä muilla ainakin hyvä show tiedossa, mikäli hallituskimaiset puunenät pääsevät leikkimään ministeriä.


      • persupellet kirjoitti:

        Taas saadaan kallista hupia neljäksi vuodeksi. Ja kansa maksaa

        Se on ainut Persujen hyvä puoli. Tosin mielummin olisin maksamatta, mutta pakko kun on, niin koitetaan nauttia.


    • aigrob

      Mikä persuissa niin hirveästi ärsyttää. Ei vaatimus maahanmuuton kustannusten selvittämisestä ja kehitysavun tarkastelusta voine aiheuttaa vuosikausia jatkuvaa hyökkäilyä. Mikä on persujen selkein ero muihin puolueisiin. Suhtautuminen ruotsinkielen pakolllisuuteen ja virkamiesten kielitaitovaatimuksiin. Siinä on asian kluu. Kaikkien rasismisyytösten taustana on puolueen kanta tähän yhteiskunnan mätäpaiseeseen. Siihen puuttuminen aiheuttaa jonkinasteisen jahdin riippuen kohteen älyllisestä vaarallisuudesta. Voi jopa johtaa tuomioon KKO:ssa koraanin siteerauksesta.

      • Tollopersu

        Persuissa ärsyttää tunteen tasolla eniten kaksinaismoralismi eli jeesustelu sekä uhoaminen ja röyhkeys. Jatkan listaa myöhemmin.


    • ghfj

      Jos Soini saa jotenkin kuin ihmeen kaupalla puolueen pidettyä kasassa kun hallituksessa joudutaan tekemään kovia päätöksiä ja syömään oppositioaikaisia sanoja, niin sitten alkaa kannatus laskea, antijytkyä pukkaa, ja siiten saa syödä sanojaan ne, jotka ovat julistaneet että PS on vakiinnuttanut asemansa suurten puolueiden joukossa.

      • dghjfgj

        Toinen mahis on että PS alkaa hajota, eduskuntaryhmä jakaantuu kahtia ja osa edustajista perustaa oman ek-ryhmän. Varmaan PS:ssäkin moni joilla ministeriambitioita, kaikille ei salkkuja riitä eikä ministeriautoja.

        Sitten kun joudutaan hallituksessa tekemään kovia päätöksiä, niin ilman salkkua jääneet alkavat nurisemaan. Jos ei osa perusta omaa ek-ryhmää, voi tulla loikkauksia toisiin puolueisiin.


      • lhvig

        Ja jos PS jää kaikesta huolimatta taas kerran syystä tai toisesta oppositioon, niin se se vasta turhautaakin Silloin kaikki ministerinsalkkua ja virka-autoa kärkkyneet persut pettyvät.


    • dghdf

      Olet asiasta huolissasi, mutta voin kertoa että tuli jytkyyyyyyyyyy!

    • LapsellistaLapsettaa

      Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA Antipersua LAPSETTAA

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      162
      2610
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1218
    3. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      50
      906
    4. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      32
      801
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      85
      755
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      48
      745
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      67
      742
    8. Olet mulle koko maailma

      Voisin vaikka luopua ihan kaikesta, jos sinut saisin.
      Ikävä
      39
      690
    9. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      57
      687
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      68
      686
    Aihe