Kuka oli se Alma pokan mies youtuben

Pokkaa

karpon videossa, joka vastaanotti Alman itsenäisyyspäivän vastaanottoa Alman baarissa Alman vierellä ja tanssitti Almaa.

Oliko se Alman miesystävä? Pitkä ja kommee mies on ainakin filmissä, kuka siis oli tuo tumma mies, tietääkö kukkaan?

12

1268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tietääkö kukaan?

    • Anonyymi

      Ketä kiinnostaa.

      • Anonyymi

        Kysyjää, eli keskustelun aloittajaa!!!
        Tuntuu sulla olevan vaikeaa ymmärtää asioita.
        No onhan ihmiskunnassa paljon ihmisiä 'vailla täyttä ymmärrystä' ja vielä 'vailla ymmärrystä' olevia. Joten et ole yksin, etkä ainutkertainen.


    • Anonyymi

      Pääseeköhän Satu Hassi historiaan maininnalla ”Suomen paras naispuolinen tuotannon lamauttajamestari”? Limbot ovat jo sitä luokkaa. Kukahan häntä oikein sponsoroi ja yllyttää? Isänmaallisuus on kaukana

      • Anonyymi

        Mitäpä tuo Hassi tietää ja Almasta ja Kittilästä. Mahtuu se tieto varmaan postimerkin takapuolelle, sinne liiman sekaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäpä tuo Hassi tietää ja Almasta ja Kittilästä. Mahtuu se tieto varmaan postimerkin takapuolelle, sinne liiman sekaan.

        Voishan sitä kysäistä Almalta itseltään....?
        Saattaapi olla että vastaus on sama kuin Hassilta, eli hiljaisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voishan sitä kysäistä Almalta itseltään....?
        Saattaapi olla että vastaus on sama kuin Hassilta, eli hiljaisuus.

        Alma täti on kyllä puhelias.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alma täti on kyllä puhelias.

        Niin tai 'oli'.
        Rauha hänen muistolleen..


    • Anonyymi

      Toivon, että luet alla olevan:
      Venäjä käy raakaa hyökkäyssotaa itsenäistä Ukrainan valtiota kohtaan. Informaatiosodankäynti on osa sodankäyntiä ja Venäjän yksi rintama sijaitsee internetissä. Ympäri internettiä, somessa ja keskustelupalstoilla Venäjä käy hyökkäyssotaansa informaatiosodäkäynnin keinoin.
      Jakamalla Venäjän propagandaa osallistut samalla Venäjän informaatiosodankäyntiin ja näin olet osallinen hyökkäykseen itsenäistä Ukrainan valtiota ja sen ihmisiä kohtaan ja tuet näin myös Venäjän sotarikoksia. Jokainen jaettu Venäjän valhe on luoti ukrainalaista äitiä kohti. Luoti ukrainalaista lasta kohti. Luoti omaa maataan puolustavaa ukrainalaista miestä tai naista kohti. Mitä enemmän Venäjän valheita jaat, sitä enemmän ammut luoteja ukrainalaisia siviilejä ja omaa maataan puolustavia sotilaita kohti. Mitä vakavampi ja isompi valhe, sitä isompi ase ja tuhovaikutus ukrainaa ja sen ihmisiä vastaan.
      Levittämällä esim. Venäjän valheita ja propagandaa Buchasta tai muista sotarikoksista osallistut peittelemään naisten ja lasten kylmäverisiä murhia ja raiskauksia.
      Jakamalla Venäjän propagandaa natseista Ukrainassa legitimoit eli hyväksytät Venäjän hyökkäyssodan ja sotarikokset.
      Venäjä koittaa aiheuttaa hämmennystä meissä disinformaatiollaan. Silloin ihminen vastustuksen sijaan jää miettimään passiivisena tilannetta ja Venäjä saa aikaa toteuttaa kauheuksia ukrainalaisille siviileille.
      Olipa kyseessä, mikä tahansa Venäjän jakama tai sitä tukeva tieto, muista aina, että Venäjän valtio hyökkäsi yksipuolisesti Ukrainan valtion kimppuun. Mikään sen teko rintamalla ei ole kansainvälisten sopimusten tai oikeuksien mukainen. Mikään sen kertoma tieto ei ole luotettava, mikään sen selitys ei ole aito eikä mikään sen toimi ole moraalisesti eikä juridisesti kestävä.
      Samaan aikaan Ukraina ja ukrainalaiset puolustautuvat hyökkääjäänsä vastaan. He taistelevat oman maansa ja kansansa olemassaolon puolesta, kuten meidän isämme/ukkimme tai muut sukulaisemme taistelivat Neuvostoliittoa vastaan.
      Joten mieti, haluatko todella tukea omalla toiminnallasi Venäjän armeijan tekemiä sotarikoksia? Jos jaat Venäjän sotapropagandaa ja valheita, teet niin.
      Suomalaisten on myös ymmärrettävä, että sama voisi tapahtua Suomessa. Jos tuet Venäjän toimia Ukrainassa, tuet niitä Suomessakin.
      Naapurimme presidentti unelmoi Venäjän Imperiumin ajoista, jolloin Suomikin oli osa sitä. Näinä aikoina sinun on oltava hereillä ja muistaa, että jaamme naapurin kanssa yli 1300km itärajaa.

      • Anonyymi

        Ok.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ok.

        Kiitos, erittäin hyvästä ja asiallisesta kommentista.
        Asia on 110%:sti juuri noin.
        Vielä kerran ISO KIITOS SULLE!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ok.

        Suomessa Vihreät ovat lähteneet kaksi kertaa hallituksesta vastustaessaan ydinvoimaa. Nyt he sitä kannattavat ja pitävät sitä uusiutuvana ekologisena energiamuotona! Ja sitähän ydinenergia tietysti onkin. Mutta kyllä tämä Vihreiden poukkoilu tässäkin asiassa on vertaansa vailla Suomen politiikassa. Eikä pelkästään Suomen politiikassa vaan koko Euroopan politiikassa.
        Vihreiden ja heitä halaavien ympäristöliikkeiden paineessa Saksa päätti aikanaan ajaa ennen aikojaan alas ydinvoimalansa, eikä enää satsannut uusiin ydinvoimaloihin. Saman teki myös Ruotsi.
        No mikä on seuraus? Saksa on riippuvainen venäläisestä energiasta, varsinkin maakaasusta. Kuten ikävä kyllä pohjoismaita lukuun ottamatta muukin Eurooppa Iso Britanniaa ja Irlantia lukuun ottamatta.
        Nyt Saksa joutuu lisäämään kivihiilen käyttöä ja vieläkin ympäristölle turmiollisemman liuskekiven käyttöä. Ja Ruotsikin tulee kohta olemaan energiaongelmissa.
        Punavihreiden paineessa myös yleinen asevelvollisuus lakkautettiin monissa Euroopan maissa, kuten Ruotsissa. On meidän onnemme, että Vihreät ja vihervasemmisto eivät saaneet sitä lakkautettua Suomessa, vaikka yrittivät.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe