Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jos poistetaan.. ?

ydinasioitako

Jos täältä 24:lta poistetaan Sivistysosastoa ja K.Nurmikummun / Nurmikumpua käsittelevät kirjootukset...niin tyhjän tunuista olisivat nää sivut. Onko nää kaksi asiaa/ kohdetta Kemijärven tärkeimiä asioita. Entisenä Kemijärveläisenä seurailen tätä sivua. Ihmetyttää...

43

802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hamajapääkaarlo

      -Näin taantumuksellisena oikeistodiktatuurin aikana kaikki on mahdollista...

      -Sata varmasti ainakin on heitä, -jotka mielellään poistaisivat? -Kaarlo Nurmikummun, -eli allekirjoittaneen kannanotot näiltä sivuilta.
      -Sitä menoa jäisi enää vain TKS: n, -jonka lisäksi olen saanut puolustaa näillä palstoilla näkökantaani, -vastauksena tavalla ja toisella kommentoijille, tyypillisesti hyvin laajana kirjona, -mitä luokkayhteiskunnassa, -luokkataisteluelämä myös ns. psyykkisesti on oleva...

      -Varmasti poisto olisi monen mielestä sairaan hyvä, tai -olisiko ihan sika hyvä asiateko?... -Lainasin nuoreten niin rikasta ilmaisutermistöä.
      NO:
      -Aikansa kutakin sanoi pässi, -kun päästä villoja leikattiin...

      ... -Jos tämä jää viimeiseksi viestikseni näillä sivuilla, -niin kiitos teille kaikille kasvattavasta vuoropuhelusta -kirjoittamalla.
      -Olen oppinut paljon... tajuamaan tämän aikakauden visaisia ongelmia, -ja sen tajuamaan - miten näistä ongelmista voidaan pois päästä?

      - Jotkut haluavat minun mielipiteistä poissa päästä, -kun ne muka ovat - "mennyttä aikaa", -vaikka olen sitä mieltä, -että ne parhaiden kuvaavat nykyaikaa.., -mihinkähän tämä jatkuva kyykyttäminen ihmiskunnalla lopulta suvaitsemattomana päättykään?
      -Voi näitä "paitoja", -en tahtosi niitä pestä enää uudestaan, -kun en osaa edes takkia kääntää... Hei he, -täällä, -"harmiton höppänä".

      Kaarlo Nurmikumpu -Kemijärvi

      • Kaarlofani

        Miksi Nurmikummun tekstit pitäis poistaa? Hän keskustelee asiallsesti, on toki jyrkkä kommunisti, jopa marx-leniniläinen, ehdoton aatteessaan, mutta ei ole henkilönä jyrkkä, ei räyhää tms, vaan ystävällisesti puhuu. Siis annetaan, kuten hänen toveri Mao sanoi - "kaikkien kukkien kukkia"!


      • Kemijärvi-aihe

        ´Täällä saa puhua mistä vain, oli vain Kemijärven aihe, hyvä on!

        Tonkopuron kylästä puhutaan, vaikka siitä yliluonnollisesta "sika" jutusta, me emme tuki turpaa, demarit korkeintaa sitä harjoittelevat ?

        Suomun rinteille hiljainen keskus, ufot Kemijärvellä lentelee, kouluja paikoista toisiin siirrellään ja joskus joku valtuustossa ryhmiäkin vaihtelee, niin soljuu rauhaisasti elo. Sitten mennään joulunavaukseen yhdessä, vaikka joku sanookin, että ohjelma on huono, no olisi itse tehnyt! Tästä kaikesta tehkäämme kirja, Kemijärven ihmeellinen tapaus, lukuja: Tonkopuron nousu ja tuho, Nurmikummun neuvosto- ja avaruusseikkailut, Keskusta puolueen riitely, Matkailuvalttimme hiljaisuus, kirjan kirjoittajat ovatko kyläseurojen aktiiveja vai toimittaja Tapani "Tapu" Niemi vai toimittaja Unto Viitamäki vai ent. toimittaja Anita Ruokamo KEPU ? Kuka kertoo meidän elämän totuuden, pilaa ja huumori juttuija unohtelematta, ystävyys totuus on Kemijärven koti. Riita repii, mutta riita myös rakentaa, kun päästetään ulos paha olo. Menkää valtuutetut siis vaikka tieasioita katsomaan, miten siitäkin riideltiin, eräs Isokylän tie, nyt siellä saa kuka vain ajaa, vai saako? Kuka vaihtoi Isokylän urheilu joukkuueen IPP legendaarisen nimet, äänestys lista t julki!

        Tässä siis jo ajatuksia, mitä voimme keskustella, tosissaan ja leikillä.

        Myös sääkysymykset sääprofeetan ja kulttuuri elämä (Kello- Topi)


      • harmajapääkaarlo

        -En osallistu tähän aiheeseen tätä kertaa enemmälti, -on se jätettävä ihan toisille palstaksi...
        -En ole sanallakaan raportoinut Tonkopuron ns. "yliluonnollisesta" - sikajutusta, -ja lopuksi sanon: -ei ole mitään yliluonnollista olemassa, -vaan kaikki on tässä luonnossa, avaruudessa, -mikä on ääretön, loputon, -ja jolla ei ole alkua eikä loppua...

        -Kaikki mitä on olemassa, on joko materiaa, -(ainetta), -tai materiassa, (aineessa).

        -Se sikajuttu on vain syntynyt jossakin tarkoituksessa, -jonkun lennokkaassa meilikuvituksessa, eikä se fantasia - mielikuva ilmennä mistään yliluonnollisesta olotilasta, -johon kaikki selittämättömät ja todistamattomat ilmiöt ja satuolennon liitetään,

        -Tässä on lisäkappale mahdollisesti julkaistavaan kirjaan!?

        Sori kun tuppauduin tähänkin avattuun-, mutta tämä on eka ja samalla viimeinen kerta tähän palstaan...

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • ilo-ja-vapaus

        Miksi Nurmikumpu ei saisi ottaa tähän asiaan kantaa? Annetaan kaikkien puhua, iloisesti ja ystävällisesti jatketaan asiasta kuin asiasta juttelemista. Ei sensuuria, vapaus VAPAUS ELÄKÖÖN! Iloa ystävät Kemijärven!


      • Anonyymi
        ilo-ja-vapaus kirjoitti:

        Miksi Nurmikumpu ei saisi ottaa tähän asiaan kantaa? Annetaan kaikkien puhua, iloisesti ja ystävällisesti jatketaan asiasta kuin asiasta juttelemista. Ei sensuuria, vapaus VAPAUS ELÄKÖÖN! Iloa ystävät Kemijärven!

        Mukavia nämä vanhat keskustelut. Voisiko joku tallentaa Nurmikummun tekstit yhdelle sivustolle, että ei tarvitse aina nostaa näitä vanhoja etusivulle?


    • kaupunkiarvio

      Kemijärvellä on paljon ihmeitä ihmeellistä asiaa

    • hyyyyyyyi

      Ei tuon haisevan paskahousun juttuja kukaan viitsi. Täyskielto päälle ja
      tallin taka.

      • sika-tapaus

        Käsititkö väärin ja käytät ala-arvoista pilkkanimeä "paskahousu" tarkoittaen viitata täällä puhuttuun Tonkopuron yliluonnolliseen "sika juttuun?

        Ei Nurmikumpu liity siihen juttuun, lue viestit tarkemmin! Ei hän ole kertonut sitä tapausta, ei ole väittänyt nähneensä.

        Se "sianpaskantamisjuttu" on ihan eri tapaus, luultavasti ei ole edes totta, vaan keksitty tarina. Kuka sen alun perin keksi, en tiedä. On vain puhuttu täällä, että joku oli joskus muka nähnyt sian ulostuksen mukana tulleen Tonkopuron kylässä lunta. Eihän sellaista ole. Se on mielikuvituksen tuote, eikä liity Nurmikumpuun mitenkään. Tietenkin asia liittyy kokonaisuuteen. Kansanperinne - kotiseutu - muistot! Tonkopuron kylä oli hetken vireä, sieltä on muistot, nyt on kylä tyhjentynyt, se kaunis oma pieni kylämme.

        Älkää sotkeko asiaa!


      • historiansahimot

        -Kovasti jo tuo oikeistohenkisyys uhoaa, -voi se ehkä pian olla todellistakin?
        -Alvarinsa kommunisteja syyttävät raakuuksista, -mutta nuo oikeisto - p:ahousut ovat siinä olleet suunnannäyttäjiä 1918 kesän puhdistuksissa, -ja se oikeistovillitys kun on taas "nousussa, - ja kuoskusta" -saapuu...


      • heidänkohtalo

        Miten kävi sen kapinan johtajille, punaisen puolen johtajille, kuten Kullervo Mannerille? Neuvostoliitossa tuomittiin kansantuomioistuimissa ja leireille tai teloitettiin, siis nämä Suomen punaisten kapinan johtajat olivatkin luokkapettureita?


      • harmajapääkaarlo
        heidänkohtalo kirjoitti:

        Miten kävi sen kapinan johtajille, punaisen puolen johtajille, kuten Kullervo Mannerille? Neuvostoliitossa tuomittiin kansantuomioistuimissa ja leireille tai teloitettiin, siis nämä Suomen punaisten kapinan johtajat olivatkin luokkapettureita?

        Suomessa alkoi 27.1.1918 luokkasota, jossa kysymys on vallasta, -eli kumpi yhteiskuntaluokka saa luokkavallan vasta 4.1. 1918 virallisesti itsenäistyneessä Suomessa, -ja vastakkain olivat kapitalistiluokka -porvaristovalta, (valkokaarti), - -ja työväenluokka, -(punakaarti, ja torpparit).
        Se ei historiallisesti ollu mikään kapina, vaan luokkataistelu vallasta, -jonka tannerilaisen tukemana maahan kutsutut saksalaiset käänsivät valkokaartilaisten voitoksi, -ja sen jälkeen ovat voittajat kirjoitelleet ja puhuneet kapinasta, -sekä parhaat väittävät sitä
        -n k. "vapaussodaksi"! -Vaikka Suomi oli jo virallisesti itsenäinen Neuvosto-Venäjästä, -sen Korkeimman Neuvoston 4.1.1918 vahvistamana.

        -Suomen taantumusporvaristo toimeksi pani täällä mielivaltaisen häviöön jääneiden puhdistuksen, -joissa puhdistuksissa murhasivat syyttömiäkin, -ja henkensä menetti kymmeniä tuhansia työläisiä ja torppareita, -jopa itsenäisiä pienviljelijöitäkin...
        Siinä tappoivat entisiä luokkasotaan ja vallankumoukseen osallistuneita punakaartilasijohtajiakin... Suomessa, -ja kuten vehkeilyä esim. Antikaisen suhteen täällä kävivät vuosia...

        -Osa luokkasotaan ja sosialistiseen vallankumoukseen osallistuneista pääsi pakenemaan Neuvosto- Venäjälle. -Jossa oli meneillä lokakuun 25. päivä 1917 alkanut kautta koko Venäjän käsittävä, -työväenluokan johtama sosialistinen vallankumous, ja ko. vallankumouksessa oli kysymys: -kummalla puolella olet: -sosialismin vaiko kapitalismin palauttajien puolella?

        -Monet Neuvosto-Venäjälle paenneet jopa alkoivat tukemaan kapitalsimin palauttajia, -ja saivat tuomion joko sosialistisen Neuvostovaltion, Neuvosto-Venäjän, -tai joulukuun 30 päivä 1922 jälkeen sosialistisen -valtion, -Neuvostoliiton vastaisesta toiminnasta.

        -Kulakki luokka oli NL: a viimeisin kapitalistiluokka aina v. 1930 luvun alkuun asti, -ja se yksityisomistava kapitalistiluokka värväsi porvarillisen vastavallankumouksen riveihinsä monia sinne paenneita, -tai myöhemmin loikanneita, jotka saivat tuomionsa teoistaan sosialistista Neuvostovaltiota vastaan, -työväenluokan valtaa ja sosialismia vastaan.

        -Vääristelijät ovat sepitelleet tuosta ajasta oman abstraktisen käsityksen mukaisen listan, ja kirjoja yms. -tapetuista suomalaisista, -jotka oikeasti tuomittu on telotettavaksi rikkoessaan kuolemantuomipykälää, -ja sen eri momentteja.

        Yksittäisenä tapauksena en osaa nyt lähemmin sanoa kysymyksenä olevasta: -Kullervo Mantereen osasta, -k o. sosialistisen vallankumouksen eri vaiheissa.
        -Täytyy tutkia Mantereen osaa sosialistisessa vallankumouksessa, -kummalla puolella hän on lopulla ollut?

        -Kun saan K. M: n osaan jotain valaisevaa tietoon, -kerron siitä myöhemmin, -nyt en osaa siihen sanoa asiatotuutta, ja en arvailemaan rupea, -miksi joutui punaisten täällä johtajana, siellä tuomiolle, -näin asian tajuan hänelle käyneen?

        -Kaikki tietävä en ole, -ja tässä on asia, -johon en tunne, -eli en tiedä totuutta, -valehtelemaan en rupea.
        -Saa nähdä, -saanko asiafaktoja nyt enää tapaukseen, -K.M. a mistään?...

        -Kaarlo N... -Kemijärvi


    • hölynpölyt

      Ei ole vaaraa, että täältä hölynpöly loppuis vaikka joskus siivottais, mutta kuka jaksaa, on niillä muutakin tekemistä

      • kaupungin-elämä

        Kemijärven asioita, joista pitäisi tehdä kirjoja ja elokuvia ovat esim. seuraavat asiakokonaisuudet:

        1.) Kemijärven kunnallispolitiikan tapahtumat
        2.) Suomun kehittäminen, matkailu, luonto, hiljainen keskus -aloite jne.
        3.) Avaruuden tarkkailu ja kosmiset yhteydet, ufo-keskustelu
        4.) Joulunavaukset ja niiden historia, kehittyminen ja järjestelyt

        Kuka tekisi tutkimuksen, onko vaikka toimittaja Viitamäen tarinatuvan tarinoita kirjalle jatkoa tai Nurmikumpu kertoo elämänsä vaiheista vai Oili Harjula, joka on myös hyvä kirjoittaja? Samoin toimittaja T. Niemi jne.?


      • outo.Keppa

        Voisiko A. Ruokamo ent. toimittajana kirjoittaa kirjan? Hän on hyvä kirjoittamaan? Tai joku muu henkilö? V. Ollonen on tehnyt hyviä kirjoja.

        Jonkun pitäisi tehdä kirja KEMIJÄRVEN SALATUT JA OUDOT ASIAT

        Aiheena todellakin kuntapolitiikan kiemurat, avaruuskokemukset, Suomun omituinen historia, Kemijärven ihmisten outo käytös j.n.e. j.n.e., tämä on tosi mystinen kylä.


      • harmajapääkaarlo

        Arvoisat, hyvät mielipiteisiini kyllästyneet, -koska jotkut haluavat, - että minun kannanotot poistetaan? - No ei kukaan ikuisesti hääri näillä palkisilla, - joten aloitan vähitellen luopumisen Kemijärvi-Suomi24 forumeilta, - ja aloitan luopumisen ensin aluksi tältä palstalta.
        - En enää klikkaa ainuttakaan kommenttia, vastausta yms. enää nimenomaa tälle palstalle, nimellä ja tai nimimerkillä...
        - Voikaa paksusti tälle palstalle mielipaineitanne purkavat kanssaihmiset...

        Kiittäen huomioista, - Kemijärvi, 12.12.2015, Kaarlo Nurmikumpu


      • älä.kaarlo.suutu
        harmajapääkaarlo kirjoitti:

        Arvoisat, hyvät mielipiteisiini kyllästyneet, -koska jotkut haluavat, - että minun kannanotot poistetaan? - No ei kukaan ikuisesti hääri näillä palkisilla, - joten aloitan vähitellen luopumisen Kemijärvi-Suomi24 forumeilta, - ja aloitan luopumisen ensin aluksi tältä palstalta.
        - En enää klikkaa ainuttakaan kommenttia, vastausta yms. enää nimenomaa tälle palstalle, nimellä ja tai nimimerkillä...
        - Voikaa paksusti tälle palstalle mielipaineitanne purkavat kanssaihmiset...

        Kiittäen huomioista, - Kemijärvi, 12.12.2015, Kaarlo Nurmikumpu

        Ikävää, että Nurmikumpu lopettaa keskustelut sen takia, että jotkut häiriintyneet puhuvat. Voi olla vaikka vain yksi ihminen!

        Nämä jokka näkee Nurmikumpuja kaikkialla ovat sekapäisiä, luultavasti he ovat tosi häiriköitä. Annetaan olla omassa arvossaan. Se turvan tukkija demarikin on joutunut häpeään! Parempi on vain ohittaa ilkeät puheet.

        Muistatteko Suomi 24 palstalla oli runokin tai siis laulu

        Älä sinä älä sinä Nurmikumpu suutu
        Vaikka sulla toisinaan vituttaa
        Eihän ne asiat sen paremmaksi muutu
        Kaarlo jos juttelunsa lopettaa


      • olemme.outoja
        outo.Keppa kirjoitti:

        Voisiko A. Ruokamo ent. toimittajana kirjoittaa kirjan? Hän on hyvä kirjoittamaan? Tai joku muu henkilö? V. Ollonen on tehnyt hyviä kirjoja.

        Jonkun pitäisi tehdä kirja KEMIJÄRVEN SALATUT JA OUDOT ASIAT

        Aiheena todellakin kuntapolitiikan kiemurat, avaruuskokemukset, Suomun omituinen historia, Kemijärven ihmisten outo käytös j.n.e. j.n.e., tämä on tosi mystinen kylä.

        Tämä kirja voisi olla nimeltään:

        KEMIJÄRVI: OUTOJEN KAUPUNKI

        Ehkä saisi Finlandian palkinnon tämä kirja. Se kertoisi Kemijärven erikoisista ilmiökokonaisuuksista ja erikois-asioista. Kirjassa olisi raportteja ja havaintoja. Mystinen luonto kaiken keskiö.

        Olemme outoja; ehkä olemme vähän "hulluja", Lapin hulluja ainakin. Kemijärvellä on erikoisia tapahutmia. Siksi me nousemme uudestaan. Kemijärvi on outojen kaupunki.


      • harmajapääkaarlo
        älä.kaarlo.suutu kirjoitti:

        Ikävää, että Nurmikumpu lopettaa keskustelut sen takia, että jotkut häiriintyneet puhuvat. Voi olla vaikka vain yksi ihminen!

        Nämä jokka näkee Nurmikumpuja kaikkialla ovat sekapäisiä, luultavasti he ovat tosi häiriköitä. Annetaan olla omassa arvossaan. Se turvan tukkija demarikin on joutunut häpeään! Parempi on vain ohittaa ilkeät puheet.

        Muistatteko Suomi 24 palstalla oli runokin tai siis laulu

        Älä sinä älä sinä Nurmikumpu suutu
        Vaikka sulla toisinaan vituttaa
        Eihän ne asiat sen paremmaksi muutu
        Kaarlo jos juttelunsa lopettaa

        Lupaan, - en suutu, -ja oikeasti ei minua edes vituta... - Vapaehtoisesti olen tähän moniarviolaariin mukaan mielipitein tullut, - en silti yhtään palstaa ole avannut, -miksi suuttuisin? - Siitä vaan pökköä pesään... -Edelleen keskusutelen, - jos koen asian sellaiseksi, - että kannattaa osallistua...?

        Laulusanariimittely oli hyvä, - ja sepittämään siihen jatkoa

        K. N. -Kemijärvi


      • Silmäkulmatelkkarin
        harmajapääkaarlo kirjoitti:

        Lupaan, - en suutu, -ja oikeasti ei minua edes vituta... - Vapaehtoisesti olen tähän moniarviolaariin mukaan mielipitein tullut, - en silti yhtään palstaa ole avannut, -miksi suuttuisin? - Siitä vaan pökköä pesään... -Edelleen keskusutelen, - jos koen asian sellaiseksi, - että kannattaa osallistua...?

        Laulusanariimittely oli hyvä, - ja sepittämään siihen jatkoa

        K. N. -Kemijärvi

        ufopornokanavalla on pantu "pökköä pesään" säännöllisesti jo yli 23 vuotta, eikä näille Marxista Leonidien kautta tuleville lähetyksille ole loppua näkyvissä! Liity siis sinäkin joukkoon kummaan ja tilaa ufopornokanava laitteineen lähimmästä 888.tv -liikkeestä nyt uuden vuoden erikoishintaan!


      • hihihihihiii
        Silmäkulmatelkkarin kirjoitti:

        ufopornokanavalla on pantu "pökköä pesään" säännöllisesti jo yli 23 vuotta, eikä näille Marxista Leonidien kautta tuleville lähetyksille ole loppua näkyvissä! Liity siis sinäkin joukkoon kummaan ja tilaa ufopornokanava laitteineen lähimmästä 888.tv -liikkeestä nyt uuden vuoden erikoishintaan!

        : DDDDD


      • kosmo-juttu

        Tuskin lähetykset ainakaan Marxista tulee, jos yleensä tulee. Marx on kuollut, siis tämä kommunistiukkeli. Hän oli vain tavallinen ihminen. Hänen oppejaan on Bernstein ja Kautsky y.m. sitten kehitelleet eteenpäin, ei Marxin opit auta jos niitä vaan sellaisena hokee, ne pitää sopeuttaa uuteen aikaan aina.

        Ehkä kirjoittaja tarkoitti Mars-planeettaa, siis Marsin kautta, mutta halusi irvailla kommunistisille henkilöille? Juri Gagarinkin oli kommunistisen puolueen jäsen, hän, joka avaruudessa liikkui. Ei ole avaruuden tutkimus vierasta kommunisteille.


      • lennäjurigagarinlennä
        kosmo-juttu kirjoitti:

        Tuskin lähetykset ainakaan Marxista tulee, jos yleensä tulee. Marx on kuollut, siis tämä kommunistiukkeli. Hän oli vain tavallinen ihminen. Hänen oppejaan on Bernstein ja Kautsky y.m. sitten kehitelleet eteenpäin, ei Marxin opit auta jos niitä vaan sellaisena hokee, ne pitää sopeuttaa uuteen aikaan aina.

        Ehkä kirjoittaja tarkoitti Mars-planeettaa, siis Marsin kautta, mutta halusi irvailla kommunistisille henkilöille? Juri Gagarinkin oli kommunistisen puolueen jäsen, hän, joka avaruudessa liikkui. Ei ole avaruuden tutkimus vierasta kommunisteille.

        tule älä humalassa takaisin


      • raittiusasia

        Gagarin käytti joskus alkoholia, tiedämme. Kaikki toverit kommunistit eivät käytä alkoholia. Esim. muuan Nurmikumpu Kemijärveltä on täysin absoluuttisen raitis!

        Ottakaa mallia porvarit ja etenkin demarit!


      • kaikkiloppuuaikanaan
        Silmäkulmatelkkarin kirjoitti:

        ufopornokanavalla on pantu "pökköä pesään" säännöllisesti jo yli 23 vuotta, eikä näille Marxista Leonidien kautta tuleville lähetyksille ole loppua näkyvissä! Liity siis sinäkin joukkoon kummaan ja tilaa ufopornokanava laitteineen lähimmästä 888.tv -liikkeestä nyt uuden vuoden erikoishintaan!

        Etkö ole huomannut, että ne "lähetykset" jo ovat loppuneet, - ei enää kiusaa Sinua edes unitilassa... Rauhoitu pikkusieluisten unelmiin ihanassa, yhden "totuuden" maailmassa. -Ei enää kukaan lisää "pökköä pesään".


      • outo.paikka
        olemme.outoja kirjoitti:

        Tämä kirja voisi olla nimeltään:

        KEMIJÄRVI: OUTOJEN KAUPUNKI

        Ehkä saisi Finlandian palkinnon tämä kirja. Se kertoisi Kemijärven erikoisista ilmiökokonaisuuksista ja erikois-asioista. Kirjassa olisi raportteja ja havaintoja. Mystinen luonto kaiken keskiö.

        Olemme outoja; ehkä olemme vähän "hulluja", Lapin hulluja ainakin. Kemijärvellä on erikoisia tapahutmia. Siksi me nousemme uudestaan. Kemijärvi on outojen kaupunki.

        Kemijärvi, outojen kaupunki. Se olisi hyvä iskulause, sillä meidät tunnetaan erikois paikkana. Voisimme alkaa käyttää nimitystä kaupunki-kunta aina Kemijärven yhdeydessä, erotuksena järveen.

        Siis: Kävin uimassa Kemijärvessä.
        Tai: Kävin lomalla Kemijärven kaupunki-kunnassa.

        Markkinointi on kaiken "aa ja oo", sekä tärkeä juttu! Toimikaa yhteistyössä vain kaikkien ihmisten kanssa, niin se hyvä tulee. Ei tarvitse hävetä
        että me olemme erikoisia! Ollaan ylpeitä.

        Kaikki 24 tarinat, muistellaan ilolla, Tonkopuro sikoineen, Suomu ufoineen, kaupunki-kuntamme politiikan värikäs elämä, voisi tehdä jännittävän poliittisen "trillerin". Lisäksi paikallinen kulttuuritarjonta, joka on "omaa tasoaan".


      • KANSAn.ihm
        outo.Keppa kirjoitti:

        Voisiko A. Ruokamo ent. toimittajana kirjoittaa kirjan? Hän on hyvä kirjoittamaan? Tai joku muu henkilö? V. Ollonen on tehnyt hyviä kirjoja.

        Jonkun pitäisi tehdä kirja KEMIJÄRVEN SALATUT JA OUDOT ASIAT

        Aiheena todellakin kuntapolitiikan kiemurat, avaruuskokemukset, Suomun omituinen historia, Kemijärven ihmisten outo käytös j.n.e. j.n.e., tämä on tosi mystinen kylä.

        Esitämme, että Kemijärvestä tehdään kokoelma teos, jossa haastatellaan eri ihmisiä. Sitä myydään kovaan hintaan turisteille! Siinä olisi kaikki kunnallispolitiikan riita jutut ja erikoiset luonto jutut ja bio tehdas jutut ja joulun avaus jutut. Kuvaliite Suomun ihmeellisyydestä, maisemineen! Myös Tonkopuro.

        Hankeprojekti ja toteuttajiksi erilaiset KANSAN ihmiset!


      • UUSITEHDAS

        Uus sellu tehdas tulee kohta! Se on TOSI MAHTAVAA!!! KIITOS! Ostammeko kohta kaikki osakkeita, osakeanti. Biomassa oy, KIITOS


      • Jussijuttu

        Tässä keskusteluketjussa on tosi monenlaisia aiheita.


    • jhgft555
    • Linkin_taka_meen
      • tottajo

        Kertokaa jo totuus Kemijärvestä. KIITOS!


    • harmajapääkaarlo

      Ufoasiat on raportoidu, -lopetan tällä palstalla lukemaan jo: - jos poistetaan...? - Nyt poistun vapaehtoisesti, ja ehkä jo viimein lopullisesti muihin palstoihin ja harrastuksiin...

      • Lupaat.vaan.taas

        etkä ymmärrä kuitenkaan häipyä täältä.


      • Nurmikummun-asia

        Kaarlo, älä suutu ja lähde pois sen takia, että muutama häirikkö pilkkaa! Olet asiallinen keskustelija!

        Olen minäkin tämän Kaarlon tavannut aikanaan monta kertaa, S Marketin kaupan lähellä. Siellä hän jakoi poliittista lehteä. Ei haukkunut, vaikka olen porvarillinen, antoi lehden ystävällisesti. Siis kunnioitan Kaarlon käytöstä, vaikka en kannata kommunistien aatetta. Olen ns. pienomistaja (pieni metsätila), en halua maan omistusta yhteisomistukseen, sillä saan sieltä polttopuut, ei tarvitse ostaa Kerkelältä, voi polttaa omia puita mökillä.

        Silti vaikka on eri puolue näkökanta, en hyväksy Kaarloon kohdistuvaa satiiria. Hyvää uutta vuotta Kaarlolle!


      • harmajapääkaarlo

        Kiitos. - Karkausvuosi 2016 tuo olennaisia muutoksia talouden hoitamiseen, - sillä eläkkeet ei nouse, -mutta verot ja maksut nousee, - palvelut ja tavarat kallistuvat..
        k. n. -Kemijärvi


    • Anonyymi

      nyt ko on tämä karanteenin aika niin on mukava lukea vanhoja ketjuja

    • Anonyymi

      Lennä Juri Gagarin...

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Onpa täällä vanha keskusteluketju.

    • Anonyymi

      Kuka se poistaa näitä juttuja n ja antaa taas olla kaikki rivoudet?
      Luen monen paikkakunnan ja kaupungien Suomi 24, Kemijärvi voittaa tyhmyydessä!

    • Anonyymi

      Kiitos Kaarlo!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe