Hätälän lohi täyttä paskaa

Lohensyöjä

Nyt alkaa pikkuhiljaa mennä jo hermo. No tästä nyt saa vaan itseään syyttää kun tulee ostettua tuota paskalohta kun muuta ei saa.

Siis, eli puhun Hätälän savustetusta lohesta. Miten helvetissä voi olla mahdollista että useimmiten tämä kala on täyttä paskaa. Kuivaa, pahanmakuista ja siinä on ruotoja. Aina silloin tällöin kyseisen valmsitajan lohi on jopa ihan OK. Mutta viimeaikoina yhä useammin se on täyttä paskaa.

Harmittaa helvetisti taas heittää tuo 6 euron raatolohi roskiin kun se ei ole syömäkelpoista. Ja kaupoista ei tietenkään muutakaan saa, aina vaan tätä paskamerkkiä perkele.

Muilla kokemuksia Hätälän raatolohista?

23

10197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rouvakas

      Hätälän loimulohi on ainakin meidän perheessä hyvin maistunut.puhutaanko samasta kalasta?

    • tapsa2634

      Hyvää on...

    • Fisustaja54

      Savustettu tosiaan omaankin makuun kuivaa, mutta loimu toimii.

    • Himpu

      Olen ymmärtänyt, että Lidlissä myydään Isokari-merkillä Hätälän pakkaamia kaloja. Se on kuitenkin outoa, että ne ovat Isokari-nimellä laadultaan paljon parempia kuin normikauppojen vastaavat tuotteet, joissa päällä Hätälän oma logo. Myös lämminsavulohi.

    • Pohjois-Norjan

      Kylmälaitteet. Lidlissä kalatiskit on säädetty optimilämpöön -0.1 C.
      Kala säilyy tuoreena pitempää.
      Monissa marketeissa lämmöt on 2-6 astetta. Aivan liian korkeat.

    • Lohensyöjä

      Joo ruotoja oli niin paljon että oli pakko heittää menemään koko pala, ei ollu edes yritetty poistaa ruotoja huh

      • Anonyymi

        En heitä roskiin ruokasuola, vaa jätän ostamatta.
        Minua kismittää, ku hyvä kal pilataan savuaromilla.
        Henkeä salpaa savuaromin tunkeutuminen nenään.
        Suuri vihreä leima niihin tuotteisiin joissa ei ole käytetty savuaromia, niin minäkin ostaisin.
        Savustan itse ahvenia, eikä henki salpaannu, vaikka se tuoksuu savulle


    • Kuluttaja

      En osta kyseistä kalaa enään,koska kun avasin loimulohi paketin oli lohipalan päällä 5cm pitkä karva. Todella vastenmielistä. Linjastolla oleva pakkaaja protestoi isokaria tai on muuten vain erittäin huolimaton. Tai sitten ilmassa leijaili munakarva joka lopulta laskeutui. Laadunvalvontaa!

    • eko

      Hätälällä Best tuotteet..

      Kuljetitkos fisua lämpimässä muovikassissa.............

      En osta juuri muita tuotteita.

    • savustettuloi

      ….luullakseni isoissa jalostuslaitoksissa käytetään "savuesanssia" savunmaun tekoon..
      tosin en tiedä miten Hätälällä asia om?

      • Anonyymi

        Kalastan kev ja syksyisin.
        Savustan 2kg painavia lahnoja.
        Mikään kaupasta ostettu savukala ei vvedä vertoja savulahnalle.
        En ymmärrä, miksi kaupan savukala haisee pahalle. Suorastaan yököttää.
        Savulahna on helppo valmistaa, tee näin.
        3l. vettä. Sulata 300g. Merisuolaa veteen.
        10% suolavettä.suomustamaton kala asetetaan uppihuppeluksiin suolaliemeen n.12h. Sytytä grillinuotio. Kuivaa kala talouspaperilla, tietysti sisällykset on poistettu. Kannelliseen savulaatikkoon ,laita pohjalle2-3 kourallista leppälastua ja tuuhea vihreä katajanoksa. Laita vielä 3 sokeripalaa. Sulje kannella.
        Pidä tasainen tuli grillissä. Sopivan tulen pitäminen on taitolaji.
        N. 3vartin jälkeen kokeile kalan kypsyysaste, nostamalla selkäevästä. Kypsän kalan evä irtoaa helposti, eikä kala nouse mukana. Jos evä on tiukassa, jatka savustusta 10-15minuttia. Iso lahna on rasvanen ja mehukas. Hyvin valmistettu savulahna lyö laudalta kaikki kaupan savukala. NAMI NAMI! HYVIÄ RUOKAHETKIÄ.


    • pönttö.savustaja

      se savuesanssi tulee kahdensadan litran tynnyreissä. varsinainen kalan kypsytys tapahtuu höyryllä. kun se sitten pakataan vakuumiin niin se sitten on mitä on.

    • Anonyymi

      Palaavat pikkuhiljaa takaisin perinteiseen savustukseen.

    • Anonyymi

      Mainostetaan savulohta kaupan omasta savustamosta.
      Marinaadit päälle ja kuumaan uuniin.Siinä teille savukalaa.
      Kalakin voi olla jo 2 viikkoa sitten pyydettyä.Pakasteessa säilytettyä.
      Sulatetaan nopeasti ja savustukseen.
      Suomessa syödystä kalasta ja kalajalosteista noin 80% tulee ulkomailta.

    • Anonyymi

      ON! Älä heitä roskiin, mä laitan aina ostopaikan pullauunin alle muhimaan ! Tuoksuu mukavasti Prisman munkkiuunin alla !

    • Anonyymi

      Itsellä ei ainakaan huonoja kokemuksia kyseisestä valmistajasta

    • Anonyymi

      Ostin Isokarin maustamaton lohifilepala 2 kpl.Vii.mmeinen käyttöpäivä 10.5-21.
      Ostettu LIDL Pakilasta.
      toinen pala ruodoton ,toisessa kaikki ruodot

    • Anonyymi

      Huonoimmat lohet on ruokittu sianpaskalla (muka rehua) ja niistä saa välittämän ihottuman. Maistuu ihan tchernobylille. Voisin haukkua joulukinkun tähän samaan syssyyn joka myös maistuu ihan sian persreijälle.

      • Anonyymi

        Pikku vinkki. Kaupasta ostetussa savukalassa on usein käytetty savumaustetta, mikä saa minun hengityksen salpautumaan.
        Minusta tuntuu ja maistuu, että loimulohi on loimutettua kypsennyksen jälkeen.
        En milloinkaan osta kaupan savu enkä loimulohta.


    • Anonyymi

      Taitaa olla kainuulainen vinkunaatti asialla ku tommonen aloitus 🤭

    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä kun Hätälä ostaa Norjasta n20t per rekka kuorma ne maksaa siitä n2€ kilo niin joka kuormassa on yli 10 tonni voittoa ja guota paskaa kassilohta tv norjassa töissä😄

    • Anonyymi

      Puhutaanko samasta lohesta?
      Vakumipakattu savukirjolohi ui liemessä. Se ei ole kuivaa.
      Itse savustan .ahventa siikaa ja joskus haukea
      Aamulla kala verkosta perkauksenjälkeen 10% suolaveteen.
      Illalla savupönttöön, kun kala on ensin kuivattu.
      Kilonen kirjolohi kypsyy 50minutissa.
      Leppäpuru on paras savustamaan.
      Syön sen lämpimänä. Pitää olla varovainen, että kieli ei mene mukana.
      Hätälän savukala vakumipakkauksessa.
      Ensin pitää kuivata, jotta ilkeä liemi ei töhri jokapaikkaa.
      Kalassa on kumma maku ja henkeä alkaa ahdistaa (savumauste)
      Miksi hätälä käyttää savumaustetta, vaikka kala on savustettu.
      Onko koko savustus huijausta ha kala on kypsennetty uunissa.
      Kysyn vielä? Mitä se liemi on vakumipakatussa savukalassa.
      Onko se savumauste terveellistä?
      Tulen kohtuullista korvausta vastaan neuvomaan, miten kala savustetaan. On meinaan 55 vuoden kokemus.

      • Anonyymi

        Ulosannistasi kyllä huomaa että olet aivorappeumasta kärsivä eläkeläinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Vain vasemmistolaiset rakennemuutokset pelastavat Suomen

      Kansaa on ankeutettu viimeiset 30+ vuotta porvarillisella minäminä-talouspolitiikalla, jossa tavalliselta kansalta on ot
      Maailman menoa
      105
      3808
    2. Persut huutaa taas: "kato! muslimi!"

      Persut on lyhyessä ajassa ajaneet läpi kaksi työntekijöiden oikeuksien heikennystä, joita se on aiemmin vastustanut. Pe
      Maailman menoa
      54
      3141
    3. onko kaivattusi

      vaarallinen? :D
      Ikävä
      79
      3087
    4. Haluaisin rakastaa sinua

      Ja olla sinulle se oikea... Rakastan sinua 💗💗💗
      Ikävä
      19
      2975
    5. Menen nyt koisimaan

      Ja en ehkä palaa tänne. Asia on nyt loppuunkäsitelty ja totuus tuli ilmi
      Ikävä
      28
      2764
    6. Purra on kantanut vastuuta täyden kympin arvoisesti

      Luottoluokituksen lasku, ennätysvelat ja ennätystyöttömyys siitä muutamana esimerkkinä. Jatkakoon hän hyvin aloittamaans
      Maailman menoa
      5
      2645
    7. Olisiko sinulla

      Jonossa vaihtoehtoja, ehkä
      Ikävä
      52
      2482
    8. Mitä tuntemuksia

      Rakkaasi ääni herättää?
      Ikävä
      19
      2237
    9. Pieni galluppi

      Mitäs lahjaa odotat joulupukilta.
      Ikävä
      60
      2148
    10. Oletko uhriutuja?

      vaikka itse olet rääkännyt toista ja aiheuttanut ties mitä toiselle.
      Tunteet
      59
      2026
    Aihe