Enontekiölle sotilas Prikaati /kunnanjohtaja evp?

evp.Sotilashaastattel

Enontekiön kuntaan tulisi perustaa. "Käsivarren prikaati ja johtoon evp.,prikaati sotilas." Prikaatin sijoituspaikasi Enontekiön kunnan Hetan Näkkäläjoen varrelle. Vesistö ja veneiden syöksyjoki harjoitteluun erikoispaikkakin valmis. Hetaan ollaan valitsemasta uusi evp. kunnanjohtaja, etusijalla kunnioitettu sotilaskoulutus. Suostumuksen kunnanjohtajaksi tulee jättämään, erittäin arvostetun kunniallisen sotilas koulutuksen omaama. Hän oli sitä mieltä, että Enontekiölle kielivaatimuksena tulee olla Venäjän päivä kieli ja Norjan Kautokeinon, sekä Ruotsin Kiirunan maiden murre kielitaidot. Suostumuksen antaja omaa mainitut kielet. Enontekiölle Afrikan kielet taitava, ei ole etuna Enontekiön kunnanjohtajaksi. Vaikka hakijana olisikin prikaatin kenraali evp.. pomo. Hakijan ja suostumuksen antajien ansioluettelot tukitaan varmasti tarkasti heidän evp. pätevyytenä. Suostumuksen antava ilmoittaa, että hänellä on erittäin arvostettu sotilas koulutus, sekä erinomaisen hyvä monipuolinen ansioluettelo. Hän on sotilaana erittäin arvokkaasti palvellut mm. presidentti Kekkosta, eikä ole tarvinnut työssään olla mikään puska sotilas evp. Myös suostumuksen antaja on ennakkoon käynyt älykkyys testissä suostumusta varten kunnanjohtajan pätevyyteen. Tarkasti huomioiden vaatimus evp. sotilas täydennyksenä.

23

780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Militanttikirjoitus

      Mikä mahtoi olla kirjoituksen sanoma? Vain sotilaskoulutuksella on arvoa? Usein siitä ei ole haittaa, ja sotilaskorkeakoulun käyminen takaa jo varsin kattavan sivistystason.
      Kunnanjohtajan toimeen tarvitaa soveltuvuus, ja usein jäsenkirja!
      Mikset maininnut onko kyseessä poliittisesti sopiva?

    • Anttiperi

      Voi sun tomperi.

      • taak.pois

        Tuleekohan kunnan virastolle aamulla heti käskynjako.Kunnanhallituskaan ei uskalla aukaista suutaan jämerän näköinen äijä kuvissa.


    • Kunnallisvahingoista

      Sotilaskorkeakoulututkinto on varmasti hyvä tutkinto sotilasammattiin. Mainittu yliopisto tutkinto ei ole suuntana kunnanjohtajan pätevyyteen. Se lisäksi, jos ammatista eläkkeellä on lähinnä vain pakko valita kunnanjohtajaksi, koska ei hakijoina ole muita. Sotilaan puoluejäsenkortilla olisi järkevämpi, ettei sellaiseen vetoaisi. Erittäin taantumuksellista Lapin kunnissa valita eläkeläisiä, jotka helposti saava kunnat velkaselvitykseen. Ainoastaan olisi järkevää valita kunnallisellaan eläkkeellä oleva johtoaseman alan virkamies. Jos kunnan vahingoksi valitaan tahallaan tyhmänä eläkeläinen.

    • elviskiheräis

      olisko saamenkäräjissä ollu yhtän kelvollista ja oppinutta naista tai miestä virkhan, ei olisi ollut kun net kaikki on diipadaapaduupahuuhuhuuuuuuuuu

    • mietinvaan

      Mitä yhteistä on enontekiönkunnan hallinnolla ja venäjän hallinnolla????
      Putin-Medvedev
      Kärnä-Koskela :D

    • VenäjäjaLapinkielet

      Vasta 1917 Suomi itsenäistyi ja oli tätä ennen Venäjän alaisuudessa. Sitä ennen itsenäistymistä, jos veneili Muonio joella. Tällöin Rajajoella täytyi olla Venäjän lippu nähtävissä liehumassa. Vielä Enontekiöllä 1960 luvulla oli useita paikallisia, jotka hallitsivat Venäjän päiväkieltä. Mainitusti 1960 luvun vaihteessa oli useita Enontekiöläisiä, jotka eivät olleet suorittaneet peruskoulua. Tähän aikaan Etelästä Enontekiölle muuttaneelle oli suuret vaikeudet selviytyä murre kielen oppimiseksi, saatikka ymmärtämiseksi.

      • MieHäntäKannatan

        Kyllä Mauri Koskela on mies paikallaan. Erityisesti Enontekiölle. Jos vaan suostuu tulemaan kunnanjohtajaksi, nuin oppinut ja pätevä henkilö. Plankatkaa vaan saappaanne ja harjoitelkaa lyömään kantapäät yhteen, polvet suorina ja kunniaa tekemään niin ettei kämmenpuoli näy.


    • Kiinnostunutlöytyy

      Koskela. Onko Hän opiskellut sotilasalan lisäksi muihin ammatteihin? Mutta mitä löytyy Hänen ammatistaan, lisäksi suoritettuja muun alan tutkintoja? Tiedon mukaan eräs eläkeläinen tullee jättämään suostumuksen kunnanjohtajaksi ja ansioluettelossa monen linjan virkatutkinnot takanaan ja kova ammattien kokemus.

    • Wikipedia

      Linna kuvaa Koskelan ihanteellisena johtajana. Siksi Koskelasta on jäänyt suomalaiseen kulttuuriin käsitys esimerkillisenä johtajana. Elämään on jäänyt muun muassa Koskelan tokaisu: ”Asialliset hommat suoritetaan. Muuten ollaan kuin Ellun kanat.” Koskelalla on kirjassa hyvin vähän repliikkejä, mutta hän on tästä huolimatta miltei joka hetki läsnä, miestensä parissa. Koskela johtaa joukkoaan siten, että hänen miehensä tuntevat tekevänsä asian vapaaehtoisesti. Hän ei puutu toisten tekemisiin eikä häntä itseään tarvitse auttaa, sillä hän selviytyy kaikista saamistaan tehtävistä. Yhdessä Rokan kanssa hän tekee vain sen, mistä on hyötyä. Reilu ja järkevä Koskela muuttuu kuitenkin humaltuessaan aggressiiviseksi ja arvaamattomaksi.

    • Entkorpraali

      Aggressiiviseksi humalassa muuttumiseen voi olla selkeä syy. Usein tulisi käyttää reippaasti sokeria juomien joukossa ja estyy näin tulemisesta aggressiiviseksi. Vielä samassa Saamelaisista, heistä löytyisi erittäin hyviä Sissisotilaita, jotka toimivat poromiehinä.

    • KUNNANJOHTAJAKO

      tÄYTYY IHMETELLÄ TEITÄ SIELLÄ KUN ELÄKELÄISIÄ JA VIELÄPÄ KAPIAISIA VALITSETTE KUNNAN JOHTAJIKSI KUN ON KOULUJA KÄYNEITÄ NUORIA JOTKA OIKEASTI TARVISI TYÖTÄ/TYÖKOKEMUSTA NIIN TE VAAN NOIN TOIMITTE IHMETTELEN SUURESTI.

    • pökälehet

      tämän kunnan asioita ei ihan lässyn lässy henkilö pysty hoitamhan ja varsinki noitten näkkäläjärvi palojärven ja leppäjärven taavetit tarttevat semmosen johtajan aina että juoksevat karkuhun ,net on semmosia turhia lökäpöksyja jokka huutelevat puskista , muutama ämmä hetasta mukhanlukien ja väärtit tietenki jonku provessorin juoksupojat ,nimettömänä täälä kiljuvat kun hirttoköyessä olevat emakot ja possut siksi tänne on hyvä tulla johtaja joka vain pierasee heijän mutinoile joo

    • KunnanjohdossaVanh

      Enontekiön kunnanjohtajan virkaan, jos valita edellytys olisi eläkkeellä oleva. Lisäksi kovat virkojen kokemukset kunnallistavalla. Nyt jos vaikka hakisi henkilö otettaisiin kuultavaksi pätevyyteen. Vaikka Koskelan kilpailijaksi tulisi henkilö. Joka hoiti 1960 puolivälissä, sopimuspalkalla Enontekiön kunnan ulosottomiehen virkaa. Tämä haastattelussa ylittäisi Koskelan pätevyyden ylivoimaisesti.

    • eeevvvppp

      Älkää pojat valittako jos se on purkanu ja koonu rynnärin kolmessa sekunnissa.

      • mälsäki

        No onpa kova "tyyppi" , kyllä siltä kunnanjohto hoituu . Pannee muutamassa sekunissa hommat kuntoon . Meillä on loisto tulevaisuus .Kolmessa sekunnissa rynnärin on se ,,,


    • nilkithiljeseksi

      Hyvän kunnanjohtajan saimme. Olkaappa nilkit suut supussa tai nallipyssyllä saatte persuuksinne ja juoksette järvhen. Loppuu se ikuinen nillitys sitten.

      • hiljanennilkki

        Varmasti loppuu nillitys , , ja ounasjärhveen juostaan nallipyssyn kuula pyllyssä.


    • Tutkintatietoja

      Eläkeläiset viroista eläkkeellä evp. olevat Prikaatikenraali Koskela ja Lakiasiaintoimistonsa pomo Kalevi Paassilta, ei ole kumpaakaan kutsuttu kunnanjohtajan vaali haastatteluun. Molemmilla herroilla on erittäin korkeat eläkkeet ja vielä yrittivät korotella eläkkeitään. Herra Paassilta oli itselleän juristi erikoispätevyys täyttäen pätevänä jatkoluvan hakenut ja Lakiasiaintoimistollensa, joka on Porin kaupungissa rekisteröitynä, eli eläkkeellä ja työssä. Paassilta, ei tainnut antaa suostumusta kunnanjohtajaksi. Eikö herroille Valtion eläkkeet riitä.

      • immomälsä

        Sama nuille eläkkeille . Tarttemma "mieleisen" johtajan kuntaan .
        Toivottavasti tämä sais ryhtiliikkeen kunnan tekniselle puolen , hyväveli järjestöön.


    • Anonyymi

      Hyvä kun pääsitte eroon .

    • Anonyymi

      Heitämäpä valtuustosta ne vanhat eläke mummot pois ja nuorempia sinne.
      Nuorilla sentään vielä järki juoksee mutta nuilla mummolla se jo seistessäkin seisoo.

      • Anonyymi

        Kannatan ehdotustasi ,,


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe