Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Julkinen anteeksipyyntö vähintään

single_and_summer

Hei,

Nyt on pakko lopultakin puuttua tähän maailman menoon. Kysynpähän vaan että mitä Helsinki Wolverines aikoo tehdä hyvittääkseen Tapanilan joukkoraiskauksen josta tekijät selvisivät ehdollisilla ? Odotan vähintäänkin julkista anteeksipyyntöä seuralta. Jos seuran puheenjohtajalla ei riitä tähän rohkeutta niin odotan liiton kurinpitovaliokunnan puuttuvan asiaan. Eikä tänne kiitos mitään hauskoja Moi Riku -kommentteja.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rikutoucdown.fi

      Moi Riku.

      Vaikka Wolverinesissa onkin kolme mustaa miestä, ne eivät ole samat jotka saivat ehdonalaiset tuomiot. Sen sijaan Brahen kentällä tullaan näkemään ensi sunnuntaina joukkoraiskaus kun Royals ottaa kipeästi ja takaapäin housut kintuissa olevat sininutut.

      T: Riku

    • 555_555-555

      Miten muka Helsinki Wolverines liittyy tähän tapaukseen ? Entä muka tumma ihoinen yksilö ? Ihmettelen tällaista provosointia

    • Moramukaanny

      Käräjäoikeuden tuomarit ovat syyllistyneet rikokseen:

      Kihlakunnansyyttäjä Eija Velitski, joka muistetaan muun muassa 8-vuotiaan Vilja Eerikan tapauksen syyttäjänä, vaati koko porukalle rangaistusta törkeästä raiskauksesta. Velitskin mukaan emättimeen ja peräaukkoon julkisella paikalla tunkeutuminen on uhrin kannalta samaan aikaan sekä törkeää että nöyryyttävää.

      Helsingin käräjäoikeus oli asiasta eri mieltä.

      Käräjäoikeus katsoi usean henkilön yhdessä tekemän teon täyttäneen raiskauksen tunnusmerkistön, mutta ei törkeän raiskauksen.

      - Käräjäoikeus ei katsonut teon olleen tehty erittäin nöyryyttävällä tavalla, eikä teko ole ollut myöskään kokonaisuutena arvostellen törkeä, käräjäoikeus totesi.

      • kaikkikelpaameille

        Voi ne ollakkin kohta. Onko sulla pistää osotetietoja niin laitetaan täältä meidän Wolvojen toimistolta rekrykirje menemään ennen kun Roosters ehtii kuppaamaan ne välistä. Roosters on tottunut jo tulemaan perseraiskatuksi trojansin kautta niin äkkiäkös ne tuollaiset pojanviikarit itselleen ottaa.


      • VALHEITALIIKAA

        Minä myös selvennän palstan väärikäsitksä. Tietääkseni Ezkimo ei koskaan pelannut Rovaniemellä, ehkä saattanut käydä treeneissä kokeilemassa mutta ei sellaisista ainakaan koskaan kirjaa pidetty. Ja muita valheita oikoakseni: Abdigadir Osman Hussein ei ole huskiesin pelinrakentaja tällä kaudella. Ja Antti Tuiskun Peto kappale ei ole oikeasti laadukas. Rehellisyys maan perii.


      • ainiintota
        VALHEITALIIKAA kirjoitti:

        Minä myös selvennän palstan väärikäsitksä. Tietääkseni Ezkimo ei koskaan pelannut Rovaniemellä, ehkä saattanut käydä treeneissä kokeilemassa mutta ei sellaisista ainakaan koskaan kirjaa pidetty. Ja muita valheita oikoakseni: Abdigadir Osman Hussein ei ole huskiesin pelinrakentaja tällä kaudella. Ja Antti Tuiskun Peto kappale ei ole oikeasti laadukas. Rehellisyys maan perii.

        Mutta Antti Tuisku on kuitenkin oikeasti Huskiesien pelinrakentaja?


    • klmflkömfd

      Mistä täällä kohistaan. Tuomiothan tulivat ehdollisina eli käytännössä vapauttavina. Paljon melua tyhjästä kun ei Suomessa raiskaus ole edes rikos.

    • Sdsdsdcsd

      Olisiko kukaan sattumalta menossa esim. kesälomareissulle Ruotsin Uumajan suuntaan? Saisi mielellään käydä nykäisemässä töpselit ulos tietokoneista erään hakkerin asunnosta. Mahdollisesti sama molopää hakkeroi seuraavaksi juuri sinun tietokoneesi, matkapuhelimen, television tai vaikka auton tällä saatanan nykypäivän tekniikalla.

      Seuraavksi tulee lähiaikoina vielä muutamien toisten ilkivaltaa harrastavien hakkereiden nimet ja osoitteet tälle foorumille kuvien kera, ja ne ovat ihan kotimaassa joten saattaa reissut osua paremmin kohdalleen näille. Hyvää kesää!

      Andreas Frost

      1969-08-13-XXXX

      TELEFONNUMMER

      090-13 82 72

      ADRESS

      Mariehemsvägen 39 E

      906 52 Umeå

      http://i.imgur.com/OnOs1xD.jpg

      https://se.linkedin.com/pub/andreas-frost/30/a35/250

      • lcmxlömxc

        Minä olen luddiitti ja mitä tämä on?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe