Pozarskyn kyljykset
Ester Veltheimin resepti, peräisin Omskista Siperiasta
1/4 kg kananrintaa
1/4 kg nuorta naudanlihaa
1 muna ja lisäksi 2 keltuaista
2 siivua ranskanleipää
2 dl kermaa
korppujauhoja
Liotetaan leivänsiivut kermassa, jonka jälkeen jauhetut lihat ja liotettu leipä sekoitetaan, lisätään muna, keltuaiset ja kerma. Maustetaan suolalla ja pippurilla. vaivataan seos hyvin taikinaksi ja pannaan jääkaappiin noin tunnin ajaksi, jona ainesosat tutustuvat toisiinsa.
Sitten muovataan taikinasta noin 7-8 sentin paksuinen pötkö, josta leikataan vähän yli sentin paksuisia siivuja. Nämä taputellaan korppujauhojen avulla soikeahkoiksi kyljyksiksi, jotka paistetaan reilussa voissa keskikuumalla pannulla.
kana-nauta kyljys Pozarsky
nami_nam
0
160
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alle 15 oli
Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata1343616Paula Koivuniemi täyttää tänään 78 vuotta! Sydämelliset onnittelut!
Paula Koivuniemi, tuo suomalaisen iskelmän ikoninen artisti, täyttää tänään 78 vuotta. Muutaman vuoden estradeilta pois752356Heh, persut = vassarit = 10,0 %
Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f2612245- 1412000
Olen miettinyt pitkään miksi hän ei uskalla
Hän kyllä yrittää tiedän sen ja olen yrittänyt olla helposti lähestyttävä ystävällinen lempeä jne. mutta silti hän yhä v691572- 1011470
- 611343
Juhannusterveiset kaivatulle
Onko teillä yhteisiä juhannuksia vietettynä ja millaista juhannusta viettäisit kaivattusi kanssa juhannuksena 2025? 🌻931317- 611290
- 721182