Kolme kysymystä:
1) onessako vuorokaudessa lasimestarin silli kypsyy parhaimmilleen?
2) kauanko lasimestarin silli säilyy? Voinko esimerkiksi tehdä lasimestarin sillin jo sunnuntaina valmiiksi ja luottaa siihen, että se on hyvää vielä joulun jälkeiselläkin viikolla?
3)Kauanko punaviinisilli säilyy (matjessilliä punaviinimarinadissa)?
Vastauksistanne jo etukäteen kiitollisena,
Kaisa-lotta
Sillien valmistumisaika ja säilyvyys
Kaisa-Llotta
2
5518
Vastaukset
- Erämies!
1) pari vrk
2) noin 2 viikkoa, etikkapitoisuudesta ja jääkaapin lämpötilasta riippuen, joulun yli säilyy kyllä mutta uudeksi vuodeksi tekisin jo uuden satsin.
3)ei omaa kokemusta mutta luultavasti noin viikon jääkaapissa. Jos ei ole etikkaa niin huonommin kuin esim. lasimestarin silli.
Etikka ja kova suola lisää säilyvyyttä mutta maku on parempi jos niitä on vähemmän. Jääkaapin lämpötilaa kannattaa seurata mittarilla. Monet jääkaapit on 7-8 asteisia kun pitäisi olla 4-5 astetta. Kalatuotteet säilyisi parhaiten 2-3 asteen lämmössä.- Kaisa-Lotta
:) :) :)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1135253
- 675054
- 904114
Miten mä olisin
Rohkeampi lähestymään häntä. En tiedä. En osaa nykyään edes tikusta tehdä asiaa vaan käyttäydyn päin vastoin välttelen.753610Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv603198- 432791
- 152297
Yritän tänään laittaa taajuudet kohdilleen
Jotta törmätään kirjaimellisesti. Ei tätä kestä enää perttikään. Olet rakas ❤️521914- 401790
Onko kaivattusi
kyltymätön nainen, pystyisitkö olemaan hänelle loputon mies, vai meneekö toisinpäin.371628