Paasto alkoi 25.8.2015 klo 14.36

Ihrapallo108kg

Pyrkimyksenä on paastotaTasan 28h.

Mulla on kurkun nysä ja 2 tomaattia. Tarkkailen niiden kuntoa. Jos menevät huonoon kuntoon niin syön siinä samalla jotain muutakin. PAKASTIMESSA on jauhelihaa. Jos san nukahdettua illalla ilman syöntiä niin loppu sujuu itsestään kuin eläväiselä hengittäminen.

6

77

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Taas sinä. Ei tuo ole oikea tapa paastota. Ei kuulu syödä edes vihanneksia, ja vielä jauheliha. Et onnistu noin.

  • Ihramies108.1kg

   Epäonnistuin tässä 28h paastohaasteessa mutta olen olut n. klo 02.00 jälkeen syömättä eli aika tarkalleen 1,5 vrk olen ollut paastolla eli 36h.

   Nyt voin sanoa että tulosta tulee, ainakin 5 vrk. Olen flunssassa eikä ruoka maistu!

   Painokin voi olla jo alempi. Katson vasta paston lopuksi painoni.

   • Alku.aina.vaikeaa

    Älä kiusaa itseäsi! Itse aloitin laihduttamisen kolesterolin takia ja turkin kaikki mahdolliset mahdollisuutena saada se pois. Nyt 4viikkoa ja kolme päivää sekä - 14kg. Olo on mukava sekä pirteä joka päivä. Liikuntaa olen lisännyt kolmekertaa viikkoon. Syön ja voin todella hyvin.


   • Ihramies105.7kg
    Alku.aina.vaikeaa kirjoitti:

    Älä kiusaa itseäsi! Itse aloitin laihduttamisen kolesterolin takia ja turkin kaikki mahdolliset mahdollisuutena saada se pois. Nyt 4viikkoa ja kolme päivää sekä - 14kg. Olo on mukava sekä pirteä joka päivä. Liikuntaa olen lisännyt kolmekertaa viikkoon. Syön ja voin todella hyvin.

    Pakko tässä on itseään kiusatakin. Mulle vähän syöminen ja paastoaminen on kumpikin kiusaamista.

    Olen tottunut syömään ison kattilallisen hyvin nopeaan tahtiin herkkuruokaa. Koitan saada mahalaukun pieneksi tälleen ja se onkin onnistunut jossain määrin. Vähemmästä sörsselimäärästä tulee kylläiseksi ja iloiseksi kuin ennen. Kun hieman syön ja alan tauolle niin se on kova tekeminen ettei toistamiseen syö ja helposti syö kohta perään lisää.

    Paastotessa sitä vaan on kuin kuutamolla, se vaan jotenkin alkaa sujumaan kun sitä jatkuvasti harjoittelee, peräänantamattomasti. Mulla on tavoitteena laihtua, ajalla ei ole väliä. Oloni on ihan ok. Normaalisti siis, ny on flunssa ja pää kipeä, nuhaa nenästä saa niistää työkseen ja yskin kuin koira aika tasaisesti 1-2 minuutin välein.

    Liikuntaa mä harrastan terveenä ollessa päivitäin. Voin siitäkin puolesta jossain vaiheessa kertoa, mitä harrastan ja kuinka kauan. Nyt mä alan katsomaan Niilo22:n videoita, ei ole tullut aikoihin katsottua niitä. Hyvää joulua vaan kaikille! Lanttulaatikkoa ja jouluporsasta, nam, kohta sitä taas saamme.


  • Säälittää

   Säälittävää tälläiset ihmiset joilla ei oo uuta elämässään.

   • Olijotainmielessä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Roope Salminen , Superpettäjä !!

   Uskomatonta touhua sen eveliinan kanssa !! useamman vuoden salasuhde vaikka mies on naimisissa !! roope on kyllä täys pa### !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   4869
  2. Miksi Martina lähettää sydämiä Sofian Lukelle?

   Onko Martinalla pahat kostoaikeet mielessä kun Luke on saanut Martinalta sydämiä instagramiin??? Nähdäänkö nyt oikeasti viimein Martinan kosto ja napp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   3247
  3. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   95
   1445
  4. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   130
   1422
  5. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   1216
  6. Laitan sulle tähän tiedoksi

   nallukkani, että rakastan sua enempi kuin mitään koskaan. Vaikka sen jo tiedätkin. Laitoin sinne eiliseenkin jotain, mutta sen on muut vähän sotkeneet
   Ikävä
   157
   1196
  7. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   56
   1163
  8. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1094
  9. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1077
  Aihe