Kemiin tulossa 700 uutta iPakolaista

iPaD-Surf-4G-tukkoon

Oklaholmankadun kerrostaloja otetaan lisää käyttöön näitä elintasosurffareita varten. Somaliasta täytyy lähtä pakoon kovaa työttömyyttä ollaakseen työtön Suomessa.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apin

      Ei kait taasen . Kenen luvalla noita asutetaan kemiläisten veronmaksajien kiinteistöihin , kun niistä on vaikea saada paikallisen asuntoa . Kenen rahoilla niille tuodaan priimat huonekalut , autot , puhelimet , pyörät ym huvit . Ei ole valtiota ei kuntia , ellei ole veronmaksajia . Mikäli tätä turismia rahoittaa pelkästään SPR . Miksei monen sadan miljardin vuotuista liikevaihtoa pyörittävää yritystä SPR veroteta lainkaan . Vanhukset , sairaat , työttömät , eläkeläiset , opiskelijat jopa lapset ovat heitteillä . Olisi aika ruveta viisastumaan , ennenkuin on myöhäistä .

      • ettxx

        Hyvät kunnalliset päättäjät käykää tutustumassa, jos kielitaito ja rahkeet kestävät, Ranskan Pariisin pohjoispuolella sijaitsevan Seine-Saint-Denisin alueen kauheisiin ongelmiin. Tarvitsette vähintään neljä poliisia turvaksi.


    • suomenalasajo

      Suomella on ihan tarpeeksi vaikeuksia oman maan työttömyyden kanssa. Tähän kurjuussoppaan kun otetaan lisää pakolaisia (lue nuoria miehiä) niin onhan se varma että ongelmia tulee. Päättäjät on joko vitun tyhmiä tai sitten tätä kurjistumista ajetaan ihan tietoisesti?

    • ihmisia_ollaan

      Voi kuulkaa, tänne harvaan asuttuun Suomeen mahtuu helposti 50 miljoonaa asukasta lisää. :)

      • apin

        Samaa mieltä . Lapin asumattomiin korpiin mahtuu vaikka viisisataa miljoonaa uutta mamua . Eikiun alat rakentaa parakkeja , mutta omilla kustannuksilla . Huonekalut , päivätarvikkeet , autot ym. tarpeellisen , myös taskurahat toimitat omasta pörssistäsi , ota niin paljon kuin haluat näitä ihanuuksia . Nyt kun hyysäys rahat ovat poissa vanhustenhoidosta , koulutuksesta , lapsilisistä , eläkkeistä , terveydenhoidosta , ei ole oikeutta esittää lukuja paljonko mamuja tarvitaan , ja kuka tarvitsee ja mihinkä .


      • olemmekohtaorjina

        joo.Suomi on pa,samoin kunnat. Nostetaan veroja ja muita maksuja.Myydään vanhukset yksityisten nurkkiin syytinkiläisiksi niin saadaan vanhainkodit ja palvelutalot tulokkaiden käyttöön.
        On tamä sairas maa.Päättäjät ajavat tätä maata konkurssiin kaikin keinoin.


      • rasis

        Samaa mieltä. Suomella ei ole varaa elättää näitä pakolaisia ja miten nämä kaavuissa kulkevat täysin erilaisesta kulttuurista tulevat sopeutuvat. Eivät mitenkään. Saa nähdä miten tässä käy pahalta näyttää.


    • Mahtuupas

      Kemissä on pitkästi yli tuhat asuntoa,joten kyllä heille asunto järjestyy.

      • Realismia

        ...asunto kyllä, mutta miten ASUMINEN ja elanto? Kemissä on muutenkin paljon sairaita ja vanhuksia, lapsiperheköyhistä puhumattakaan. Jos kantaväestön eläminen olisi ok, niin miksei sitten.


      • alxx

        Tarkka sihti maahanmuuttajiin nähden.


      • eimemitääntarvitaeihän
        Realismia kirjoitti:

        ...asunto kyllä, mutta miten ASUMINEN ja elanto? Kemissä on muutenkin paljon sairaita ja vanhuksia, lapsiperheköyhistä puhumattakaan. Jos kantaväestön eläminen olisi ok, niin miksei sitten.

        Heh , ne kaikki on Kelan "palkkalistoilla" . Vieraat ensin , sitten vasta omat . Mamutus ja siitä johtuva sosiaalishoppailu ovat päivän sana .


    • uite

      orpo ja stubb otetaan kiini ensin maanpeturuudesta. eduskuntatalo tullaan valtaamaan . vai ajan kysymys.

    • mennäänkivareissulle

      No niin alamme olla "Unelman" alkumetreillä ,ensi vuonna muuten voisi laittaa saman setin tuplana ellei triplana . Mutta älkää olko murheissanne , täällä etelässä meidän kukkikset järkkää uusille tulijoille kauppareissut bussilla ja paljon muuta kivaa .

    • valkoinenpuuteri

      Jos joku tekee jossakin jotain, niin olen täysillä mukana

    • Jupeeeeeeeeeeee

      Jupe se potkupallosta jupe niitä mamuja hypettää voi v... Mikä jupe

    • qwert989
    • Rikurukalta

      Ois kantsinut äänestää persuja!!! turha älistä kun p..on housuissa kemiläiset jotka äänestää jos yleensäkin äänestään,, niin vasua tai sdp

      • Persuja

        Heti kun perussuomalaiset menivät hallitukseen alkoivat jättimäiset pakolaisvirrat suomeen, kreikkaan työnnetään enemmän rahaa kuin koskaan ja perussuomalaisten ministeri ilmoitti rajuista heikennyksistä työttömyyskorvauksiin.

        Nämä persujen äänestäjät eivät vielä ole itse ymmärtäneet että persut ovat työväenpuolue ilman työväenaatteita, pelkkä populistinen suunsoitto puolue ilman todellista valtaa.

        Voi olla että aika monta persua tuntee itsensä petetyksi ;)


      • Erkki2015nyt

        Ei sunkaan persun äänestäminen toivottua tulosta tuonut. Soinihan niitä mamuja haalaa kera muiden suomen päätäjien ja jos jotain suomella jää jaettavaks Soinin lahjottaa sen Kreikalle, hah hah, äänestä vaan persuja vastaisuudessakin,tollo.


      • mnjuteq

        Tiedoksi päätöksistä Kreikan suhteen, ne oli tehty jo edellisen hallituksen toimesta. Joten perussuomalaisten vaikutusmahdollisuudet edellä mainittuun asiaan liittyen olemattomat. Pakolaisvirroista päättää EU ja siellä kuunnellaan mama Merkeliä, joka antaa ohjeet Suomen päättäjille, meillä ei siis ole enää EU:n liittymisen vuoksi itsemääräämisoikeutta. Mitä tule muihin päätöksiin, perussuomalaiset eivät päätä yksin hallituksessa käsiteltävissä asioista.


      • Persuja
        mnjuteq kirjoitti:

        Tiedoksi päätöksistä Kreikan suhteen, ne oli tehty jo edellisen hallituksen toimesta. Joten perussuomalaisten vaikutusmahdollisuudet edellä mainittuun asiaan liittyen olemattomat. Pakolaisvirroista päättää EU ja siellä kuunnellaan mama Merkeliä, joka antaa ohjeet Suomen päättäjille, meillä ei siis ole enää EU:n liittymisen vuoksi itsemääräämisoikeutta. Mitä tule muihin päätöksiin, perussuomalaiset eivät päätä yksin hallituksessa käsiteltävissä asioista.

        Persut ovat oikeastaan natsi-aatteen puolue hyvin pitkälle eli kansallissosialisteja.


      • Vankileiriinkö
        Persuja kirjoitti:

        Persut ovat oikeastaan natsi-aatteen puolue hyvin pitkälle eli kansallissosialisteja.

        Älä höpötä. Tuolla perusteella olet Stalinin vainoja kaipaava kommunisti.


      • Persuko

    • Kemiläinen2015

      Lisätäkseni vielä edelliseen kommenttiini jonka joku luotsi jo eilen poisti

      Perusjamppa Kemistäkin toki osaa synnynnäisellä taidollaan kertoa, että tuo nuori kundi, jolla on iPad ja siellä Tinder, ei todennäköisesti ole oikea turvapaikanhakija, mutta liberaalilta valtiolta vaaditaan enemmän. Ja niin sen kuuluu ollakin.

      Mutta onko jo menty yli?

      • takaisinvaan

        nyt on kyllä jo kommentoitava!
        Sodan aikana suomesta lähti ruotsiin sotaLAPSIA.Kun miehet puolustivat isänmaatamme taistellen ja vapaaehtoiset naisemme lottina.
        Miten olisi käynyt,jos meidänkin pappamme olisivat juosseet pakolaisina maailmalle..
        Täällä kemissä näkyy paljolti noita nuoria mustia miehiä,joiden pitäisi olla puolustamassa maataan,naisia,lapsia,vanhuksia.Ei tänne tule ku raukkikset loisimaan suomen rahoilla.Älypuhelimilla soitetaan kaveritki tänne.Hyvin vähän on näkynyt syyrialaisPERHEITÄ?!Jos suomella olisi tadoudellinen hyvä tilanne ja omilla kanslaisillamme asiat hyvin,niin silloin asiaa ehkä voisi ajatella toisin.Tämä ei tule päättymään hyvin.Maailma on ihan sekaisin.


    • isojen-talojen-porvarit

      Isompien omakotitalojen omistajat voisivat heti ottaa asumaan pakolaisia varsinkin jos esim. pari ihmistä vain asuu liian isossa talossa.

    • carta

      Maahanmuuttajat pitäisi palauttaa takaisin lähtö maihin ja järjestää siellä jotain apua ym. Ruokaa

    • carta

      Perussuomalaiset yrittävät parhaansa hallituksessa suomalaisten puolesta. Ei muut puolueet

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3095
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2472
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2277
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1847
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      73
      1102
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe