Julkinen anteeksi pyyntö !

raflanomistaja

Pyydän anteeksi kaikilta teiltä jotka pahoititte mielenne totuuksista.Tämä on viimeinen kirjoitukseni tänne ja en enään kirjoittele totuuksia muille palstoille.

Pyydän vielä kerran anteeksi ja moro !!

16

79

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raflanomistaja

      ELIKKÄ Pyydän anteeksi kaikilta teiltä jotka pahoititte mielenne totuuksista.Tämä on viimeinen kirjoitukseni tänne ja en enään kirjoittele totuuksia muille palstoille.

    • raflanomistaja

      Pyydän anteeksi myös heiltä joilta meni selkä paskaksi lautasten kannon takia.Minä maksoin teidän sairaala kulut.

      Olen paihoillani siitä mitä olen sanonut täälä.On väärin haukkua asiakasta koska asiakaspalvelija on aina väärässä ja sitärataa.

      Jos pihvi on kypsää pöytään mentäessä ja asiakas sanoo että,se on rakaa niin silloin se on rakaa vaikka lihassa ei näkyisi punaisia kohtia.Asiakas on aina oikeassa

      Asiakkaan kuuluu saada ilmainen ateria vaikka ruoassa ei olisi mitään vikaa.Kun asiakas poistuu niin pitää muistaa antaa 500€ lahjakortti niin ei tule paha mieli.

    • Hei_hei_olmi

      Selkä paskana vai paskasena? Toivottavasti pidät lupauksesi - joita et tähän asti ole pitänyt. Et tullut näyttämään miten kova karvakäsi olet, etkä kertonut mielikuvitusraflasi osoitetta - etkä kerro. Hyvästi ja toivottavasti vaikenet lopullisesti - juttusi ovat surkeita, eivät edes kunnon provoja.

      • raflanomistaja

        Mitähän sä nyt meinaat? "Et tullut näyttämään miten kova karvakäsi olet, etkä kertonut mielikuvitusraflasi osoitetta" ??


      • raflanomistaja

        VASTAA SAATANA !!!


      • Muisti_mennyt
        raflanomistaja kirjoitti:

        VASTAA SAATANA !!!

        Vedä pata päähän ja juokse järveen - tiskaamaan ja kantelemaan lautasiasi. Kerro (mielikuvitus)kuppilasi nimi, niin tulen lunastamaan haasteesi - karvakäsi olmi.
        Olet muuten todella alkeellinen ja juttusi ovat lähinnä kirjoitusvirheiden vilinää, vailla mitään todellisuutta.


      • raflanomistaja

        hahahhahhahahhahahahahhhhaahhahahhahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahhahahhaahahhahHahahahHahHahahahahHahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahHhHhHhHHHhHhHahahahahahahahhahhahahhahahahahhhhaahhahahhahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahhahahhaahahhahHahahahHahHahahahahHahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahHhHhHhHHHhHhHahahahahahahahhahhahahhahahahahhhhaahhahahhahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahhahahhaahahhahHahahahHahHahahahahHahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahHhHhHhHHHhHhHahahahahahahahhahhahahhahahahahhhhaahhahahhahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahhahahhaahahhahHahahahHahHahahahahHahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahHhHhHhHHHhHhHahahahahahahahhahhahahhahahahahhhhaahhahahhahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahhahahhaahahhahHahahahHahHahahahahHahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahHhHhHhHHHhHhHahahahahahahahhahhahahhahahahahhhhaahhahahhahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahhahahhaahahhahHahahahHahHahahahahHahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahHhHhHhHHHhHhHahahahahahahahhahhahahhahahahahhhhaahhahahhahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahhahahhaahahhahHahahahHahHahahahahHahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahHhHhHhHHHhHhHahahahahahahahhahhahahhahahahahhhhaahhahahhahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahhahahhaahahhahHahahahHahHahahahahHahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahHhHhHhHHHhHhHahahahahahahahhahhahahhahahahahhhhaahhahahhahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahhahahhaahahhahHahahahHahHahahahahHahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahHhHhHhHHHhHhHahahahahahahahhahhahahhahahahahhhhaahhahahhahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahahhahahhaahahhahHahahahHahHahahahahHahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahHhHhHhHHHhHhHahahahaha


    • Rafalaha

      Melkein itkettää, tälläiseen tyhmyyteen törmää hyvin harvoin...hahaa, kyllä itkettää. Olmi, mene karvakäsinesi sinne kiven alle kaivelemaan matoja.

    • Ufoko

      Nyyh nyyh, miten me nyt tullaan toimeen jos raflanomistajakin jättää meidät - helvetin hyvin ja toivottavasti pysyykin poissa. Totaalinen ääliö lautasineen...lienee ufo koko ukko.

      • raflanomistaja

        Loukkasko totuus niin kovasti?? pyydän anteeksi.


      • jopashelpotti
        raflanomistaja kirjoitti:

        Loukkasko totuus niin kovasti?? pyydän anteeksi.

        Taitavat asiakkaat olla enemmän uhvoja vaikkakin kyllä ravintoloitsijaakin voi syyttää ylilyönneistä, mutta kun pyytää anteeksi aikaisempaa käytöstään asiakkaita kohtaan niin suvaitaan se hänelle eli ole hyvä - toivottavasti tulevaisuudessa ei enää historiankaltaista kirjoittelua esiinny.

        Kaikki hyvin siis niin ravintoloitsijan kuin asiakkaiden osalta - vai mitä.


      • raflanomistaja

        Mun osalta kaikki ok ja en jaksa enään meuhkata,mutta jos asiakkaat haluavat meuhkata siitä kun pyytää anteeksi niin meuhkatkaa sitten ! kiitti sulle !


      • Hei_hei_ei
        raflanomistaja kirjoitti:

        Mun osalta kaikki ok ja en jaksa enään meuhkata,mutta jos asiakkaat haluavat meuhkata siitä kun pyytää anteeksi niin meuhkatkaa sitten ! kiitti sulle !

        Et sitten ikinä enää kirjoittele tälle palstalle? Kuka tähän voisi uskoa, kun olet jatkuvasti selitellyt sitä sun tätä - aivan ufo-juttuja. Olet onneton ihminen.


      • raflanomistaja

        En ainakaan mitään sellaista mikä loukkaisi asiakkaita.No olenko hetkeen kirjoitellut mitään missä haukkuisin yms? Kiitos nyt haukuista vaikka anteeksi pyysinki.Hyvää päivän jatkoa sinulle


    • Mss9

      Anteeksi, mutta anteeksipyyntö on YHDYSSANA!

    • OmistajaMies

      Tämä vajakki "raflanomistaja" karvakäsi olmi on kiertokoulun kasvatti joka ei osaa kirjoittaa eikä ymmärrä yhtään mitään ravintolan pyörittämisestä. Todellisuudessa hän on lounasravintolan blokkari joka kantaa visvaisia astioita tiskiin. Ei ole kertonut missä ravintolassa ahertaa, olisi kiva tulla kylään ja nähdä Euroopan tyhmin "raflanomistaja".
      Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      262
      2481
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      91
      1977
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1596
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1417
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1244
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1185
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe