Yleisen ohjeen mjkaan puolukn säilöntään lasipurkeissa ei panna sokeria.
Olen joinakin vuosina pannut joihinkin purkkeihin sokeria varsin vähän tai en juuri ollenkaan.
Kun näin säilöttyjä puolukoita olen ottanut käyttöön parin kolmen vuoden jälkeen, niissä on ollut paha maku. En ole varma, koskee tämä kaikkia vähäsokerisia tai sokeroimattomia purkkeja. Toisaalta purkeissa, joihin olen pannut reilusti sokeria, ei ole havaittu kyseistä pahaa makua vuosienkaan jälkeen.
Missä on vika? Pitäisikö sittenkin panna puolukan mukaan sokeria? Onko niin, että parinkin vuoden purkkisäilytys vaatii sokeria?
puolukkaan ilman sokeria paha maku?
puolukka-pena
1
175
Vastaukset
- puolukkametsä
marjat on hyvä käyttää aina vuoden aikana, ei ole tarkoitus niitä ylivuotisiksi jättää, saattavat juuri siksi alkaa maistumaan pahalta.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1472467
- 1761694
- 921588
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6895- 68861
- 59825
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745