Yleisen ohjeen mjkaan puolukn säilöntään lasipurkeissa ei panna sokeria.
Olen joinakin vuosina pannut joihinkin purkkeihin sokeria varsin vähän tai en juuri ollenkaan.
Kun näin säilöttyjä puolukoita olen ottanut käyttöön parin kolmen vuoden jälkeen, niissä on ollut paha maku. En ole varma, koskee tämä kaikkia vähäsokerisia tai sokeroimattomia purkkeja. Toisaalta purkeissa, joihin olen pannut reilusti sokeria, ei ole havaittu kyseistä pahaa makua vuosienkaan jälkeen.
Missä on vika? Pitäisikö sittenkin panna puolukan mukaan sokeria? Onko niin, että parinkin vuoden purkkisäilytys vaatii sokeria?
puolukkaan ilman sokeria paha maku?
puolukka-pena
1
201
Vastaukset
- puolukkametsä
marjat on hyvä käyttää aina vuoden aikana, ei ole tarkoitus niitä ylivuotisiksi jättää, saattavat juuri siksi alkaa maistumaan pahalta.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t846715- 353601
- 443178
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402412Ajattelen sinua tänäkin iltana
Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin282221- 2012141
- 1202133
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292049- 401992
Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241698