Perinteinen karjalanpaisti pitää pintansa.
500 g lihaa, puolet naudanlihaa ja puolet sianlihaa
1-1½ tl suolaa
muutamia kokonaisia valkopippureita
muutamia kokonaisia maustepippureita
2 sipulia
1-2 porkkanaa
1 laakerinlehti
vettä
1. Paloittele liha annospaloiksi. Valmiiksi leikatut karjalanpaistilihat ovat usein melko pieniä kuutioita.
2. Pane kaikki ainekset pataan ja lisää vettä sen verran, että 1/3-2/3 lihapaloista peittyy.
3. Pane pata uuniin. Lämpötila saa aluksi olla 225 astetta, jotta päällimmäiset lihapalat ruskistuvat hieman. Vähennä sitten uunin lämpö 100-150 asteeseen ja anna ruoan hautua kypsäksi.
Meillä lisättiin pataan vielä lanttua ja perunaa
evakkona Karjalanpaisti
Läskelän_ruukki
2
102
Vastaukset
- karjalainenrehupata
Siitä tulikin sitten rehupata
- Eivaraakranttuiluun
Kyllä karjalanpaistiin sopii porkkanakin, ja ainakin sipuli siihen kuuluu myös minun mielestäni. Sen sijaan lihojen suhteen edustan sitä koulukuntaa, jonka mukaan paistissa pitää olla myös lammasta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 703149
- 622505
Hei........
Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.562136Mitä sanoa pituudeksi näillä mittaustuloksilla?
Jos jossain tarttee ilmoittaa pituus sentin tarkkuudella? Mitattu neljästi virallisesti ja mittaustulokset on olleet 1942045- 551952
- 421594
- 401560
Mä en jaksa suojella sua enää
Oot osa mun tarinaa ja ensirakkaus 🩷🌈 Olisiko niin kauheata, jos muutkin ystävämme tietäisivät? Se on jo niin vanha ”t141263EU:n uusin idea - jatkossa joudut tunnistautumaan kun katsot PORNOA!
"Pornon katsominen muuttuu täysin Euroopan komissio on kehittänyt sovelluksen, jolla internetin käyttäjä voi todistaa p1391168- 61083