Pitäisikö valmiit pakastepitsapohjat ekaks ainakin vähän esipaistaa koska jos laitat pakastetulle pohjalle suoraan täytteet ja uuniin, niin pohja jää ihan mössöksi. Mulla on uuniritilän päällä leivinpaperi koska uunipeltiä ei oo. Olisko mitään kikkaa jolla pohjasta sais rapean , nyt menee pitsa ihan mössöksi ja hukkaan.
Miksi valmis pitsapohja jää aina löysäksi?
4
280
Vastaukset
- 3t3yt3
laitat märät täytteet päällimmäisiksi.
- töttöröööööt
Märät täytteet? Mitä ne on?
- pitsoopukkaa
töttöröööööt kirjoitti:
Märät täytteet? Mitä ne on?
Märkiä täytteitä ovat erilaiset kasvikset kuten paprika, purjo ja varsinkin tomaatti, joka kannattaa kaltata (kuumassa vedessä puoli minuuttia), kuoria ja poistaa vetinen sisus ennen pitsaan laittoa.
Pohjan rapeuden varmistamiseen riittää pitsan laittaminen keskitasoa alemmalle tasolle ja uunin lämpö 250 asteeseen ja pitsa kypsyy noin 10 minuuttia tai kunnes on ottanut kauniisti väriä pintaan ja juustot kuplivat keskeltäkin.
Leivinpaperi ritilän päällä toimii ihan hyvin - ei välttämättä tarvita mitään uunipeltiä.
- vaimitenteet
Uuniin alalämpö mahdollisimman kuumalle ja ritilä alimmalle tasolle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?961886- 881340
- 1101143
- 761037
- 1191010
Okei nyt mä ymmärrän
Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘57873- 47791
- 36782
Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis48741- 33693