Pitäisikö valmiit pakastepitsapohjat ekaks ainakin vähän esipaistaa koska jos laitat pakastetulle pohjalle suoraan täytteet ja uuniin, niin pohja jää ihan mössöksi. Mulla on uuniritilän päällä leivinpaperi koska uunipeltiä ei oo. Olisko mitään kikkaa jolla pohjasta sais rapean , nyt menee pitsa ihan mössöksi ja hukkaan.
Miksi valmis pitsapohja jää aina löysäksi?
4
299
Vastaukset
- 3t3yt3
laitat märät täytteet päällimmäisiksi.
- töttöröööööt
Märät täytteet? Mitä ne on?
- pitsoopukkaa
töttöröööööt kirjoitti:
Märät täytteet? Mitä ne on?
Märkiä täytteitä ovat erilaiset kasvikset kuten paprika, purjo ja varsinkin tomaatti, joka kannattaa kaltata (kuumassa vedessä puoli minuuttia), kuoria ja poistaa vetinen sisus ennen pitsaan laittoa.
Pohjan rapeuden varmistamiseen riittää pitsan laittaminen keskitasoa alemmalle tasolle ja uunin lämpö 250 asteeseen ja pitsa kypsyy noin 10 minuuttia tai kunnes on ottanut kauniisti väriä pintaan ja juustot kuplivat keskeltäkin.
Leivinpaperi ritilän päällä toimii ihan hyvin - ei välttämättä tarvita mitään uunipeltiä.
- vaimitenteet
Uuniin alalämpö mahdollisimman kuumalle ja ritilä alimmalle tasolle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
IL - Kansanedustaja tehnyt ITSEMURHAN eduskuntatalossa!!
"IL:n tiedot: Kansanedustaja tehnyt itsemurhan Eduskuntatalossa Iltalehden tietojen mukaan kansanedustaja on tehnyt its3998656Eemeli Peltonen teki itsemurhan eduskuntatalossa
Kevyet mullat sitten vaan. Ei mulla muuta.1683001- 151383
- 761028
- 681017
- 26961
Sylikkäin.
Sylikkäin, suudellen. Milloin haluaisit näin nainen tehdä ? Vain häntä ajatellen 😘. Tietenkin jos häntä asia kiinnosta61933- 55923
- 65870
Eemeli Peltosen viimeinen postaus Facebookissa!
"Olen ollut kevätistuntokauden viimeisillä viikoilla paljon poissa eduskuntatyöstä. Sain toukokuussa hyvää hoitoa HUSiss73864