psykiatria on kansan tuhoamista

diuli

psykiatria on kansan tuho..psyykkepillerit estaa oppimisen viela 3-4 sukupolvessa ja pienetavat neuroneita, eli tekevat gerrbral athtropy ia eli aivojen surkastumista ja rasvoittumista, eika vain aivojen, vaan sydammen ja koko kehon rasvoittumista, koska neuroleptit estvat somatomediinien tuotannon lisaten prolakstoniinia, ja ilman somatomediineja ihmisesta, kansasta tulee rasvoittunut mohkale, joka ei kykene juuri liikkumaan saati puolustamaan maataan, koska sydan, aivot, koko keho rasvoittuu psyykkepillereiden toimesta.
pahinta on etta noita pillereita maaraamaan on koulutettu psykiatri ryhma, joka ei tee mitaan labra kokeita, mika tarkoittaa etta he sulkevat dobamiinin "parstakertoimella" tai kehonvaivalla" henkiloilta joilta se on jo sulkeutunut pituitary prolactinooman tai parkinssonin takia.

on taysin jarkyttavaa etta ellimiston tuhoavia hermomyrkkyja voi markkinoida psykiatrin toimesta ilman labra selvitysta, onko kyseisella henkilolla dobamiiinin tai serotoniinin sulkemistarvetta, koska eihan kukaan sellainen jolla ei ole labrassa todettua sokeritautia voi hyotya insuliinista, eika kukaan sellainen, jolla ei ole lebrassa todettua dobamin/ sertonin ylituotantoa voi hyotya niiden sulkemisesta, sehan johtaa sydanlihaksen ennenaikaiseen kuolemaan rasvoittumisen takia.
ja on taysi epaeettista puoskarointia, silla dobamiinin sulkemistarve on labraperusteisesti vain amfetamiinien (stimulanttien) kayttajilla ja heillakin vain kayton ajan, joten labraperusteisesti psyykkepillereita ei tervitse kukaan.

ja siksi laaketeollisuus kouluttaa psykiatreja jotka tottelee heita ja maara pikkuhiljaa tappavat ( toimintakyvyttomaksi sydammen, haiman ja munuaiset ja aivot rasvoittavia hitaasti tappavat pillerit ilman labraa.

barbarismia koko psykiatria ja sadisti ja ihmisvihollinen on se joka siihen uskoo ja varsinkin tuollaisen sadistisen roska teorian opettaminen on taytta sokeutta ja uskollisuutta laaketeollisuudelle kansasta valittamatta...silla eihan tallainen keinotekoisesti rasvoitettu kansa pysty puolustamaan edes pikku nujakassa maansa rajoja..joten psykkepillerit ja niiden massiivinen markkinointi joka kipupotilaalle , joka tehdaan psykosomatia roska opin nimissa tuhoaa maamme ennemmin tai myöhemmin...eli valhe..koko psykiatriahan on laaketeollisuuden keksimä valhe, lääketeollisuuden jota ei kiinnista onko suomi itsenainen tai ei,,,

ei ole mitaan sellaista nakymätöntä psyykkea, jonka vain koululaaketiede inttää nakevänsa...kaikki nuo ovat vaarallisia laaketeolisuuden satsetia .
jokainen joka nakee nakymattömia ( vaikka toisen sisallä olevan nakymattoman, jota koululaaketiede nimittää psyykeksi, on hullu eli nakymattomyyksien nakija, kuningas ilman vaatteita..

on demoneita, mutta pahiten demonisoituneita huru ukkoja ovat kuitenkin nakymattomyksien nakijat.

toivoisin sivistyneempaa kautta jolloin kansat eivat tuhoaisi itseen, kehoaan ja oppimiskykyaan aivoja ( neuroneita) pienetavilla neurolepteilla, kuten suomi nyt tekee kun tohtorit ahnehtivat kela n kassoja psyykkepillereille...ja paastakseen kassoihin, heidan on keksittava mita tahansa perusteetonta lääketeollisuuden valheita kuten psykosomatia tai mika tahansa keinotekoinen inttäma, jolla tohtorit pyrkivat markkinoimaan kansaa hermomyrkkyteollisuudelle tuottopilleri orjaksi: v a n h u u d e l l a. millä tahansa ongelmalla tai kivulla.

tallainen yhtiskunta ei ole hyvaksyttavaa...se on barbarismia ja tallainen psykkepillereita verovaroin korvaava kansa on niin rasvoittunut sydammeltaan , haimaltaan, munuaisiltaan ettei se kykene lainkaan puolustamaan maataan edes pikku kahakassa, sodasta puhumattakaan.

ja sadistista barbarismiahan koko psykiatrian teoria on ja kuten pannukakku vailla toeteellista pohjaa, paitsi pit t t t t t kat puheet, joita pidetaan yliopistoissa niin pitkaan etta oppilaat uskovat,,ja tama kaikki tehdaan meidan varoilla ja ainut hyodynsaaja on lääketeollisuus..
ei kenenkaan rasvoittaminen keinotekoisesti kemikaaleilla poista kenekaan masennusta tai pahaa oloa, vaan pahentaa sita.

kuinka on mahdollista ettei psykiatrian barbaarismia ole ennen huomattu, no tosiasia on etta on huomatt, mutta kansa ei ole uskaltanut puhua, mamme hallitus kun on antanut barbaareille luvan hakea kenet tahansa kyseenalaistajan kotoa yöllaä tai päivälläa gettomaisiin mielisairaaloihin, kuten vanhan ajan kuninkailla oli sama valta, eika heitakaan vastaan uskallettu olla, olipa kuningas millainen kaulankatkaisiaja tahansa..kaikki kiitti ja sama se on nytkin: vapautensa pantiksi ihniset ovat aina psykiatrin kanssa samaa mielta ja jos ei ole roska-teoreetikko kirjoittaa heti : ei yhteistyohaluinen ja alkaa kayttaa barbaarista pakkoa..

nain barbaaria aikakautta me elämme, mutta ei aikaakaan, kansa on niin rasvoittunutta ettei tallaiset kansat parjaa taloudellisesti eika sotilaallisesti niille maille, jotka ei rasvoita keinotekoisesti kansalaisiaan, eivatka siksi maksa hermomyrkkyja sairaskasoista, jos ja kun ne ovat haitaksi .

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tokkopa_sentään

   3-4 sukupolvessa? Kauankos niitä lääkkeitä on ollut olemassa? Mistä otit tuollaisen aikamääreen?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   313
   3638
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   268
   2095
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   99
   1449
  4. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1353
  5. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   92
   1319
  6. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1198
  7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1197
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   36
   1034
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   49
   1028
  10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

   kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
   Ikävä
   65
   914
  Aihe