Tuli vaihtelun vuoksi ostettua Heinz Original sinappia. Purkissa lukee isolla, että Uutuus.
Jo väriltään tuote on outo, kirkkaankeltainen. Sitä osasin kyllä odottaa jo pullon värin perusteella eikä se haittaa. Mutta se maku... hyi, yök, tämäkö muka syötäväksi tarkoitettua? En edes maista siinä sinappia, oikeastaan vain veden, suolan ja etikan.
En juuri koskaan heitä ruokaa pois, vaikka olisi vähän huonompaa omaan makuun, mutta nyt täytyy kai tehdä poikkeus. Vai olisiko tuossa erässä joku vika? Hyvin epätodennäköistä kai, mutta ei mahdotonta? Onko joku maistanut Heinz Original sinappia, että voisi vertailla mielipiteitä? Ravistin kyllä kunnolla, ettei ole siitä kiinni. Säilytetty jääkaapissa.
Monia sinappeja maistettuani on Kotisinappi edelleen suosikkini.
Heinz sinappi tosi pahaa, vika vai ominaisuus?
5
1049
Vastaukset
- sinappiapintaan
Itse käytän vain Maillen Honey Dijon-sinappia, koska se sopii mun makuun.
- TuomasAH
Se on tyypiltään "american" keltaistasinappia. Eli suomalaiseen makuun p..kaa. Se on verrannollinen french's sinappiin. Kotisinapin voittanut on Hangö senap se sininen tuubi.
- Tardex
Erehdyin kokeilemaan samaa Heinzin sinappia. Onneksi ennen joulua, että ehtii vielä hakemaan toista sinappia pöytään. Sinappi on ihan karmean makuista, kirpeää kakanväristä etikkalientä. Täytyy oikein ihmetellä, että tällaista pskaa valmistetaan.
- sinapintosirakastaja
Keltainen sinappi on parasta. Suomen pöperö sopii parhaiten suomalaiseen makkaraan. Mutta leiville ja hampurilaisiin keltainen on parasta, joko heinz tai ranskalainen keltainen. Samoin kastikkeisiin, majoneesiin ym. Kuinkas ollakaan, heinzin sinappia ei enää löydä supermarketeista, lieneekö kaltaistenne mauttomien hlöiden takia, thanx alot!
Mä olen sinappien rakastaja, mulla on aina min. 10 purkkia erilaisia sinappeja. Suomalainen sinappi yltää vain niin kauas, kuin yltää, ei sillä kuuhun mennä LOL Vaan ei hätä, colmanin jauheesta saa itse tehtyä juuri sitä keltsua, jota te niin inhoatte. Tämä mamma tekee itse naminsa. - Anonyymi
sinapintosirakastaja kirjoitti:
Keltainen sinappi on parasta. Suomen pöperö sopii parhaiten suomalaiseen makkaraan. Mutta leiville ja hampurilaisiin keltainen on parasta, joko heinz tai ranskalainen keltainen. Samoin kastikkeisiin, majoneesiin ym. Kuinkas ollakaan, heinzin sinappia ei enää löydä supermarketeista, lieneekö kaltaistenne mauttomien hlöiden takia, thanx alot!
Mä olen sinappien rakastaja, mulla on aina min. 10 purkkia erilaisia sinappeja. Suomalainen sinappi yltää vain niin kauas, kuin yltää, ei sillä kuuhun mennä LOL Vaan ei hätä, colmanin jauheesta saa itse tehtyä juuri sitä keltsua, jota te niin inhoatte. Tämä mamma tekee itse naminsa.Minäkin olen ollut sinappien rakastaja, mutta en kun kaupan hyllyssä HTM purkki alkoi kopeloimaan, tuntui inhottavalle ja olen kiertänyt koko jengin kaukaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663412Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463222Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1282887- 462589
- 311973
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271860- 481646
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä871525- 391340
Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k391331