Miten joku voi oikeasti tykätä fazerin sinisestä?

choco_

En tajua, ehkä olen vain outo tai jotain mutta mun mielestä se on pahanmakuista. Pelkkää sokeri-maito-rasva mössöä, jossa on kaakaota vain 30 prosenttia. Ihan liian makeeta ym. Toisaalta en tykkää kauheasti muistakaan maitosuklaista, ne on vaan niin makeita, rasvaisia ja epäterveellisiä. Toisin on tumman suklaan laita. Esim. 70 % Nellie dellies sokeriton suklaa <3 Hyvää, ja melko terveellistäkin. Joulukonvehdit on kuitenkin ihan ok.

15

1903

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lfssflfl

      Olen samaa mieltä. Suklaassa on hyvä olla vähintään 70 prossaa kaakaota. Ja kun niihin on tottunut, ei noita Sinisiä sun muita enää oikeastaan voi syödä. En tiedä, ehkä me suomalaiset ollaan niin rasvaan ja sokeriin mieltyneitä että tuo on siksi niin suosittu.

    • vaaleaaa

      Minustakin se on pahaa, mutta siksi, että on liian väkevää! Marabou on parempaa ja muut vaaleammat maitosuklaat, valkosuklaista puhumattakaan. Fazeria käytän vain leivontaan.

      • ruotsidemokraatti

        Marabou on Sinulle sopivaa. Ei ole väkevää koska siihen on kuulemma lisätty sahanpurua. Sen kyllä huomaamausta.


    • derse

      Jossain vaiheessa, ehkä muutama vuosi sitten, kyseinen suklaa alkoi olla kovaa ja mauttomampaa. Jokin muutos oli tehty.

    • jeptiedetään-

      Sen jälkeen kun alkaa tajuta noiden korkean kaakapitoisuuden omaavien tuotteiden päälle jotain, eli kun ymmärtää, mille oikea kaakao/suklaa maistuu, ei enää tee mieli mitään sokeroituja versioita. Voin allekirjoittaa kahden ensimmäisen kirjoittajan näkemykset, että kaakaopitoisuuden pitää olla yli 70 %, tosin oma makuaistini on mieltynyt vieläkin korkeapitoisempiin tuotteisiin, 85 % ja enemmän.

      Suosittelen kaikkien maistamaan myös oikeaa raakakaakaota, niin siinä tulee ymmärtäneeksi, että perinteisen makeisteollisuuden "suklaa"tuotteet ja luomu-raaka-kaakaotuotteet ovat aika kaukana toisistaan. Kaakaossa on niin paljon erilaisia makuvivahteita, että siinä tulee huomanneeksi kaakaosta aivan uuden makumaailman, joiden kanssa tavallisilla sokeroiduilla kaakao-/suklaatuotteilla ei ole mitään tekemistä.

    • tummamaitosuklaa

      Olisikohan tuossa fazerissa jotenkin liian vähän maitoa tai jotain. Se ei maistu MAITOsuklaalle, jota sen pitäisi olla, vaan tummalle suklaalle. Niillä on kyllä se lempeäkin versio, punainen sininen =).. mutta sekään ei ole tarpeeksi maitoisa. Sen makua muistaakseni kuvailtiin toffeemaiseksi. Voi olla, mutta edelleen liian paljon kaakaota ollakseen kunnon maitosuklaa.
      Tumma suklaa on sitten erikseen niille, jotka siitä tykkää.

    • sinistänaamaan

      No se on kuulkaa makuasia...sano mäyräkoira kun persettään nuoli. Aika moni sinisestä tykkää...minä myös. Vittuako se kenellekään kuuluu mistä tykkää....

    • banskusokolaati

      Itseasiassa suomalainen maku on astetta tiukempi makeuden suhteen kuin keski-eurooppalainen tai ruotsalainen, joten fasun sininen maistuu hyvin - toki talous-suklaa maistuu paremmin naposteltaessa varsinkin banskun kera - bansku ja suklaa vain toimivat hyvin yhdessä.

    • kurikkaa

      Sulatejuustoa sellua ja mitä viel laittavat et saa painoks

    • ihanasini

      Makuja on monia, mun mielestä Fazerin sininen on parasta. Ja olen syönyt vaikka mitä suklaita ja vaikka miten monesta maasta. Ihmettelen sitä sveitsiläisen suklaan ihannoimista, musta se on rasvaista ja imelää. Fazerin sinisessä on minusta just oikea koostumus ja hyvä kaakaon maku. Maitosuklaa on parasta, tumma suklaa on kitkerää.

      Kuka syö suklaata niin paljon, että sillä olisi mitään epäterveys- tai terveysvaikutteita? No jotkut jos on elämä heittänyt täysin häränpyllyä ja syö ainoastaan roskaruokaa ja suklaata voi olla näin, mutta normaalisti suklaata nautitaan vain joskus eikä yleensä sitä pysty kilokaupalla sisälleen ahtamaankaan. Sama se silloin on, onko se nyt sitä ns. terveellistä mahdollisimman tummaa suklaata vai jotain muuta.

      Marabou on liian imelää minun makuuni, kalevipoikien suklaa taas suorastaan pahaa. Kyllä mulle suomalainen sininen on sitä parasta herkkua. Valkosuklaasta en ole oppinut ikinä tykkäämään, vaikka sitä vaaleaa Tobleronea on monet kerrat kannettu laivoilta kotiin. Kahvin kanssa just ja just menee yksi pala, mutta sekin vähän ällöttää.

    • trtb

      täytyy olla maahanmuuttaja tai joku muu turvapaikanhakija jos ei tykkää fazerin sinisestä.

    • Anonyymi

      miksi joku voi tykä tmasta suklaasta jossa ei ole mitään makua
      zatrerin sininen on maultaanpaljon patempi

    • Anonyymi

      Minä en ole ikinä tajunnut fazerin sinisen suosiota. Todella huonoa suklaata. Rakenne on ällöttävän tahmainen, ihan erilainen kuin muilla suklailla. Kieli liimaantuu suuhun sen kanssa. Liian homogeeninen koostumus myös. Jotain siihen mukaan tarvitsisi. Myöskään maku ei ole kyllä yhtään minun suosikkini. Olen lapsesta saakka pitänyt paljon enemmän Maraboun suklaista.

    • Anonyymi

      Minä tykKÄÄN FASUN SINISESTÄ.

    • Anonyymi

      Fazerin Sininen on hyvää, mutta esimerkiksi Maraboun ja Milkan maitosuklaat eivät maistu paljon miltään, kuin jauhoista, murenevaa mautonta juustoa. Kunnon tummia suklaita ei jälkimmäisillä olekaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe