Kysely ruokailutottumuksista

kiitosjoetukäteen

Teen siis pientä tutkimusta tästä aiheesta ja tarttisit vähän vastauksi :D
1. Ikä

2. Sukupuoli
a) nainen
b) mies
3. Noudatan erityisruokavaliota
a) sairauden takia
b) eettisistä/uskonnollisista syistä
c) terveydellisistä syistä
d) en noudata erityisruokavaliota
4. Syön yleensä päivässä (ateriat ja välipalat)
a) 4-6 kertaa
b) yli 6 kertaa
c) 2-4 kertaa
d) alle 2 kertaa
5. Syön aamupalaa viikon aikana
a) joka päivä
b) 6-5 aamuna
c) 4-2 aamuna
d) harvemmin
6. Harrastan liikuntaa, (joka saa hien pintaan ja kestää yli 20 min)
a) kerran päivässä tai useammin
b) muutaman kerran viikossa
c) harvemmin
7. Syön kasviksia, hedelmiä tai marjoja yleensä
a) muutamia kertoja päivässä
b) joka päivä
c) harvemmin
8. Juon ruoan kanssa yleensä
a) maitoa
b) vettä
c) jotain muuta
9. Kokoan ateriani lautasmallin mukaisesti
a) useimmiten
b) toisinaan
c) harvoin
10. Syön yleensä silloin, kun
a) minulla on nälkä
b) ruokaa on tarjolla tai on ruoka-aika
c) tulee mielihalu
11. Minulla on tapana napostella herkkuja
a) monta kertaa päivässä
b) muutaman kerran viikossa
c) yhtenä/kahtena päivänä viikossa
d) harvemmin


12. Syön mielestäni tarpeeksi, säännöllisesti ja monipuolisesti
a) kyllä
b) ehkä
c) en

1

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etsilleenjatolleen

      1 - 54
      2 - b (mies)
      3 - d
      4 - a
      5 - a
      6 - b
      7 - a
      8 - c
      9 - b
      10 - a
      11 - c
      12 - a

      Lisäksi mainitsen, etten käytä eineksiä tai pakasteita vaan teen ruokani tuoreista kauden kasviksista ja vihanneksista. Ainoa eines, jota syön on Pirkan luomuhernari ilman lihaa ja oheen pari slaissia luomuruis-leipää juustolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marinin hallituskaudella Suomen BKT sentään kasvoi

      Tämä ns. kauhukabinetti ei ole saanut aikaan kuin vahinkoa. Otti ennätysvelat rikkaiden veroalennuksiin ja sai työttömyy
      Maailman menoa
      12
      2138
    2. Huulitäytteet ja tekotisssit

      Kylillä kulkiissa olen huomannut että tässäkin tuppukylässä on hameväki alkanut muokkaamaan ulkonäköään huulitäytteillä
      Suomussalmi
      144
      1684
    3. Drone-epäily Uudellamaalla

      Ihmisiä kehotetaan siirtymään sisätiloihin. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000012008358.html
      Maailman menoa
      122
      1239
    4. Nuorille miehille ei kelpaa enää paljon käytetty nainen

      "En ikinä huolisi mitään kyläpyörää", Tomi täräyttää TikTokissa https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/27182b8f-7759-49d0-8
      Sinkut
      221
      1222
    5. Sait mut mies heikoksi

      Yllätti tämä asia nyt kyllä. Olet ollut mielessä koko ajan. Ei riitä pelkkä kevät nyt syyksi. Veit jalat alta. Pannaan m
      Ikävä
      86
      1124
    6. Persut eivät ole kertoneet euronkaan edestä säästökohteita

      Mutta änkyttävät kysellä niistä muilta jatkuvasti. Vaikuttaa ettei persuilla ole kykyä omaan ajatteluun ja päätöksenteko
      Maailman menoa
      11
      1077
    7. Vauvat syntyvöät vihan lapsina?

      Kyllä on pimeä oppi, ja olen ollut täydessä pimeydessä opillisesti, että pienet lapset syntyisivät paholaisen lapsina. O
      Luterilaisuus
      66
      1055
    8. Stefan Therman. Vakava syyte ja vankila uhkaa.

      Nyt ei taida mies selvitä enää selityksillä.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      97
      886
    9. Unelma tilanne

      Miten haluaisit, että tilanteenne etenisi tai miten toivoisit hänen lähestyvän sinua? Vai toimitko mielummin itse, jos j
      Ikävä
      70
      842
    10. Itsensä pidättely

      Pidätteletkö tunteitasi tai itseäsi hänen aikanaan ja jos niin miksi?
      Ikävä
      80
      833
    Aihe