Pirkka korput

Olen käyttänyt arkikahvileipänä Pirkka kanelikorppuja, siis näitä viipalekorppuja. Olen huomannut että korppujen laatu vaihtelee suuresti valmistuserittäin. Välillä korput ovat suorastaan makoisia ja mureita, toisinaan taas tympeän makuisia ja niin "lujia" että, mikä tahansa rakennuslevytehdas maksaisi niiden reseptistä pienen omaisuuden. ;)
Kuinka valmistuksessa voi olla näin suurta hajontaa, vai onko niin että välillä ajetaan Pirkkaa leipomon omalla reseptillä kun ei viitsitä välillä vaihtaa prosessia halvempaan (huonompaan) Pirkka- reseptiin?
1
Ilmoita


22 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Eikö tuota lähinnä kannattas kysyä valmistajalta eikä trollata täällä.
9 VASTAUSTA:
Kolahti ja älähti?
Ai miten niin.. en ole töissä tekemässä pirkkatuotteita jos sitä tarkotat. kukaan nyt tuskin täällä tietää syytä laadun vaihteluun.
En minäkään saa pullasta joka kerta samanlaista eikä ole maailmani vielä siihen kaatunut.
Jättää sitten korput ostamatta jos ne kerta on pahoja.
"Ai miten niin.. en ole töissä tekemässä pirkkatuotteita jos sitä tarkotat. kukaan nyt tuskin täällä tietää syytä laadun vaihteluun."

Äläs ny.. voidaanhan täällä keskustella asiasta.

Olen huomannut monen tuotteen kohdalla, että halpa hinta johtaa selkeimmin laadunvaihteluun, ei välttämättä aina huonompaan laatuun. Itse vaihdoin hiljattain Oululaisen hapankorput S-ryhmän omaan Rainbow-merkkiin. Korput ovat ohuempia ja ainakin vaihteeksi maistuvat Oululaista paremmilta. Kuitenkin välissä tuli ostettua pari pakettia, jotka ovat selvästi kypsempiä, tummempia ja jostain syystä myös reikäisiä. Maistuukin vähän palaneelta.

Esim. Biltemassakin myydään edullisesti tuotteita, jotka toisinaan tuurilla menestyvät testeissäkin. Seuraavasta erästä tuleekin sitten vaan sutta ja sekundaa... Saattaapi valmistajakin vaihtua täysin ilmoittamatta.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Minun mielestä nuo sämpylän puolikkaat ei ole oikeita korppuja ollenkaan, nämä ovat aitoja kanelikorppuja.
https://www.foodie.fi/entry/kanelikorppu-sahattu/6409590000126
Sama valmistaja tekee käsittääkseni myös Pirkka korput.
"Eikö tuota lähinnä kannattas kysyä valmistajalta eikä trollata täällä."

Eipä valmistajalla, jos sitä on edes ilmoitettu, ole mitään intressiä ottaa kantaa Pirkka tuotteiden laatuun. Muutoinkaan valmistajalle ei ole kummoinenkaan meriitti leimautua näiden tuotteiden valmistajaksi.
Myöskään kaupan asiakaslehden lukijapalstalla ei hyödytä palautetta antaa, koska mahdollisessa vastauksessa aina annetaan ymmärtää, että tuotteessa ei ole mitään vikaa ja asiakas on väärässä.
korppukahvit kirjoitti:
"Eikö tuota lähinnä kannattas kysyä valmistajalta eikä trollata täällä."

Eipä valmistajalla, jos sitä on edes ilmoitettu, ole mitään intressiä ottaa kantaa Pirkka tuotteiden laatuun. Muutoinkaan valmistajalle ei ole kummoinenkaan meriitti leimautua näiden tuotteiden valmistajaksi.
Myöskään kaupan asiakaslehden lukijapalstalla ei hyödytä palautetta antaa, koska mahdollisessa vastauksessa aina annetaan ymmärtää, että tuotteessa ei ole mitään vikaa ja asiakas on väärässä.
Näinhän asiakas aina on eli väärässä oli tuote sitten mikä tahansa.
oikea_korppu kirjoitti:
Minun mielestä nuo sämpylän puolikkaat ei ole oikeita korppuja ollenkaan, nämä ovat aitoja kanelikorppuja.
https://www.foodie.fi/entry/kanelikorppu-sahattu/6409590000126
Sama valmistaja tekee käsittääkseni myös Pirkka korput.
Niukkuuden aikaan osta yönyli nukkunut pullapitkp ja tee ne itse
http://vesiperhonen.blogspot.fi/2014/08/kanelikorput.html
oikea_korppu kirjoitti:
Minun mielestä nuo sämpylän puolikkaat ei ole oikeita korppuja ollenkaan, nämä ovat aitoja kanelikorppuja.
https://www.foodie.fi/entry/kanelikorppu-sahattu/6409590000126
Sama valmistaja tekee käsittääkseni myös Pirkka korput.
Sokeria 23 %. Ei kiitos!!
alle.100kiloo kirjoitti:
Sokeria 23 %. Ei kiitos!!
On sokeria tietenkin näennäisesti paljon, mutta ei siitä päivää kohti paljon kerry.
+Lisää kommentti
Nyt on taas kaupoissa erä Pirkka korppuja jota ovat mureita ja muutenkin hyvälaatuisia. Ainakin ne joiden parasta ennen päiväys on 14.09.2016
Kannattaa ostaa varastoonkin!
Ilmoita
Komento takas!
Nyt on jo myynnissä erää jonka päiväys on 04.11.2016, laatu on palautunut entiselleen jälykorppu tasolle.
Ilmoita
Oli pitkästä aikaa taas laatupoikkeama Pirkka korpuissa. Päiväyksellä 27.10.2017 olevat korput ovat sangen mureita :)
2 VASTAUSTA:
Myös 12.12.2017 päivätyt ovat mureaa laatua.
Nykyisin on ollut havaittavissa ko. korppujen lujuudessa selvää heikkenemistä, rakennekin on kuohkeampi. Lieneekö leivonnassa hiivan määrää lisätty tai nostatusaikaa pidennetty.
+Lisää kommentti
Nyt on kaupoissa erä erityisen mureita ja maukkaita pirkka kanelikorppuja. Korppujen parasta ennen päiväys on 19.06.2018, ostakaa joutuin pois, ei varmaan usein toistu :)
3 VASTAUSTA:
Nyt on taas kaupoissa onnistunut erä pirkka korppuja, 12.09.2018 päivättyjä
Taas päivitystä korppubogiin, myös 13.10.2018 päivätyt korput ovat mureita ja maukkaita. Ei tosin kannata vielä nuolaista, tämä on varmaan vain tilapäinen laatupoikkeama, ja kohta korppujen laatu palautuu entiselleen.
Pitkästä aikaa on nyt päässyt kauppoihin ykköslaatua Pirkka korppuina. Päiväys on 28.05.2019
Ostakaa pois jos bongaatte!
+Lisää kommentti
Taas positiivinen laatupoikkeama Pirkalta. 31.01.2020 päivätty erä Pirkka kanelikorppuja ovat erittäin hyviä.
Ilmoita
Taas on eksynyt laatukorppuja Pirkka-pussiin, päiväyksellä 06.02.2020. Siis näitä oikeita 'sahattuja' kanelikorppuja, ei mitään 'revittyjä' sämpylän puolikkaita.

-korppukahvit
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Pirkka korput

Olen käyttänyt arkikahvileipänä Pirkka kanelikorppuja, siis näitä viipalekorppuja. Olen huomannut että korppujen laatu vaihtelee suuresti valmistuserittäin. Välillä korput ovat suorastaan makoisia ja mureita, toisinaan taas tympeän makuisia ja niin "lujia" että, mikä tahansa rakennuslevytehdas maksaisi niiden reseptistä pienen omaisuuden. ;)
Kuinka valmistuksessa voi olla näin suurta hajontaa, vai onko niin että välillä ajetaan Pirkkaa leipomon omalla reseptillä kun ei viitsitä välillä vaihtaa prosessia halvempaan (huonompaan) Pirkka- reseptiin?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta